Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κανε γονεις να δεις καλο... χεχεχεχε :mrgreen:

Οτι μου ελειπε μπηκα στο site του Λητω και τα παρηγγειλα. Βεβαια θαχω κανει και καμια πατατα γιατι αλλιως ειναι να τα βλεπεις αλλα δεν εχω καμια διαθεση να τρεχω στα μαγαζια... ασε που δεν τα βρισκω συγκεντρωμενα και πρεπει να παω σε 2-3 διαφορετικα, πραγμα που εχω ηδη κανει και δεν μπορω αλλο! Τιποτα το τρομερα σπουδαιο δεν ειναι βεβαια αλλα δε μπορω αλλα μαγαζια... κατι θηλες για μπιμπερο μια αλλαξιερα εναν αποστειρωτη πιπιλας σελτεδακι μεγαλο για την κουνια και 2 εντομοαπωθητικα με υπερηχους. Α και κατι κιτρινα πεδιλακια αγκαλιας! χεχεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mapolif

να μας ενημερώσεις σίγουρα!! Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον και θα πάω κι εγώ στο Λητώ κάποια στιγμή. Αν δεν έχεις κουνούπια... έλα να το δοκιμάσουμε εδώ!!! Μάλλον τώρα που είμαι έγκυος είμαι εγώ η πιο γλυκοαίματη στην οικογένεια. Πήρα τα σκίπτρα από τον γιο μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ναι μωρέ καθησυχαστικός ήταν γενικά, απλά όταν ξεκινάει τη φράση του εχουμε ενα μικρό προβληματάκι, εμένα μου ήρθε να πέσω κάτω. Μου ήρθε λίγο ξαφνικό, έκανα και κατι μικροατασταλείες στο γάμο, και με πιάσαν τύψεις.

οντως αν σε λενε με τη μια "υπαρχει προβλημα" σε πιανει ενας πανικος.δε θα πρεπε να το κανουν αυτο οι γιατροι.και μενα ετσι με τρομαξε αρχικα με το αμνιακο υγρο και το διαβητη.νομιζα πως εγω φταιω και τη μερα εκεινη ημουν χαλια με ειχαν πιασει τα κλαματα,αλλα τελικα δεν ηταν τπτ τρομερο,που δηλαδη δε ρυθμιζεται.ισως θα πρεπε να ναι πιο προσεκτικοι...τι ισως δηλαδη επιβαλλεται να ειναι πιο προσεκτικοι στα λογια τους.

λετα και γω ειχα κατι πονακια σημερα,αλλα δε μανησυχουν,πιστευω ειναι φυσιολογικο να τα εχω,ελπιζω να μην ειναι νωρις για μερικα πονακια:)

οντως filliopi καλυτερα κατερινα το καιτη μου κανει 80's-δε ξερω γιατι:confused:-

και μενα ο μπεμπης κλωτσαει πολυ και η κοιλια κανει κυματα,σαν τα πατατακια:-D

mapolif τα διαβασα ολα μονορουφι:)

καλη επιτυχια στι 5 που θα μπεις και ολα να παν οχι απλα καλα,αλλα τελεια!!!

πες μας αν κανει δουλεια αυτο το εντομοαπωθητικο...

nala και γω δε τρελαινομαι με το βαγγελης,αλλα ουτε και με το ευαγγελια.ευαγγελια λενε τη πεθερα μου αλλα το απεκλεισα αμεσως,πριν καν μεινω εγκυος αφου και μενα ετσι λενε,και τη γιαγια μου,δηλ θα μαστε 4 ατομα με το ιδιο ονομα;ε δε νομιζω.οποτε και κοριτσι να κανα αποστολια θα το ελεγα.του πεθερου.

οντως μονο εμεις το χουμε αυτο το χαζο με τα ονοματα,και φταινε οι γονεις,αλλα και μεις οι ιδιοι.εγω νομιζω δε θα το κανω αυτο στα παιδια μου να επιβαλλω δηλαδη το ονομα μου,-εκτος κι αν το κανει η συμπεθερα οποτε θα κανω αντεπιθεση:tongue::tongue::tongue: αχαχαχαχχαχαχαχαχα

λοιπον σημερα πριν ξυπνησω χουζουρευα και πως κανω μια το αριστερο μου ποδι και τεντωθηκα και με διαπερασε ενας πονος στη κοιλια,και οταν ουρω καμμια φορα ποναω εκει κατω.αμαν αυτοι οι πονοι...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

mapolif

να μας ενημερώσεις σίγουρα!! Ακουγεται πολύ ενδιαφέρον και θα πάω κι εγώ στο Λητώ κάποια στιγμή. Αν δεν έχεις κουνούπια... έλα να το δοκιμάσουμε εδώ!!! Μάλλον τώρα που είμαι έγκυος είμαι εγώ η πιο γλυκοαίματη στην οικογένεια. Πήρα τα σκίπτρα από τον γιο μου!!!

Αυτό με τα κουνούπια και εμενα με αγχώνει για το μπεμπη. Έχω παρει αυτά τα υγρά που είναι χωρίς αρωμα αλλα κ αυτά τιγκαστο χημικο θα ειναι. εντωμεταξύ εγω εχω πρόβλημα με το αιρ κοντισιον, παθαίνω αλλεργία και δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. εχουμε εξοπλιστεί με ανεμιστηρα σουπερ και σιτες παντου αλλά τα ατιμα ολο καπου βρισκουν τροπο και τρυπωνουν.

5xPtp3.png PXs5p3.png

nala και γω δε τρελαινομαι με το βαγγελης,αλλα ουτε και με το ευαγγελια.ευαγγελια λενε τη πεθερα μου αλλα το απεκλεισα αμεσως,πριν καν μεινω εγκυος αφου και μενα ετσι λενε,και τη γιαγια μου,δηλ θα μαστε 4 ατομα με το ιδιο ονομα;ε δε νομιζω.οποτε και κοριτσι να κανα αποστολια θα το ελεγα.του πεθερου.

οντως μονο εμεις το χουμε αυτο το χαζο με τα ονοματα,και φταινε οι γονεις,αλλα και μεις οι ιδιοι.εγω νομιζω δε θα το κανω αυτο στα παιδια μου να επιβαλλω δηλαδη το ονομα μου,-εκτος κι αν το κανει η συμπεθερα οποτε θα κανω αντεπιθεση:tongue::tongue::tongue: αχαχαχαχχαχαχαχαχα

λοιπον σημερα πριν ξυπνησω χουζουρευα και πως κανω μια το αριστερο μου ποδι και τεντωθηκα και με διαπερασε ενας πονος στη κοιλια,και οταν ουρω καμμια φορα ποναω εκει κατω.αμαν αυτοι οι πονοι...

lineal, και εγω εχω πρόβλημα στην ούρηση. δηλαδή νιώθω οτι θέλω και οταν πάω πονάω το πρωι ειδικά. μια λεω οτι πιεζει την ουρηθρα η μητρα και ο μπεμπης, μια λεω "ρε μπασ και εχω καμια ουρολοίμωξη;" περιμενω σημερα αποτελεσματα εξετασεων να δω...

Σορρυ για το σχόλιο στο ονομα, δεν ηξερα οτι σε λενε Ευαγγελία...:(

Ευτυχώς η μαμά μου λέγεται Μυρσίνη, οπότε το κατοχυρωσα σε περιπτωση που κανουμε δευτερο και ειναι κοριτσακι. Νομιζω δηλαδη οτι θα ηταν βλακεια να υπαρχει ενα τοσο ωραιο ονομα (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας...) και να μη βγει...

5xPtp3.png PXs5p3.png

lineal ,nala κοιταξτε μηπως εχετε ουρολοιμωξη γιατι ειναι φυσιολογικες οι πιεσεις αλλα οχι ο πονος!!! εγω σημερα εχω πιο πολλα πονακια απο χθες και πιο δυνατα!!!μπορει και να πλησιαζει η ωρα!!η ετσι θελω εγω τουλαχιστον.........

Lkixp3.png

rcRGp3.png

lineal ,nala κοιταξτε μηπως εχετε ουρολοιμωξη γιατι ειναι φυσιολογικες οι πιεσεις αλλα οχι ο πονος!!! εγω σημερα εχω πιο πολλα πονακια απο χθες και πιο δυνατα!!!μπορει και να πλησιαζει η ωρα!!η ετσι θελω εγω τουλαχιστον.........

Ωχ λες; Είμαστε στις ίδιες μέρες!! Κ εγώ καμιά φορά λεώ "καλά θα ήταν να γεννήσω και νωρίτερα αφού μπηκα στο μήνα μου. δεν αντεχω αλλο αυτή την αναμονή.

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

lineal, και εγω εχω πρόβλημα στην ούρηση. δηλαδή νιώθω οτι θέλω και οταν πάω πονάω το πρωι ειδικά. μια λεω οτι πιεζει την ουρηθρα η μητρα και ο μπεμπης, μια λεω "ρε μπασ και εχω καμια ουρολοίμωξη;" περιμενω σημερα αποτελεσματα εξετασεων να δω...

Σορρυ για το σχόλιο στο ονομα, δεν ηξερα οτι σε λενε Ευαγγελία...:(

Ευτυχώς η μαμά μου λέγεται Μυρσίνη, οπότε το κατοχυρωσα σε περιπτωση που κανουμε δευτερο και ειναι κοριτσακι. Νομιζω δηλαδη οτι θα ηταν βλακεια να υπαρχει ενα τοσο ωραιο ονομα (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας...) και να μη βγει...

δε το σκεφτηκα αυτο με την ουρολοιμωξη...λες;θα κανω και γω εξετασεις τη παρασκευη και θα δω...

μην ανησυχεις βρε δεν εχω τετοια κολληματα ωστε να παρεξηγουμαι για το ονομα,νταξει δεν ειναι και το καλυτερο,αλλιως θα το βαζα και γω.

το μυρσινη οντως ειναι πολυ ωραιο.δε ξερω μερικα ονοματα σε προιδεαζουν για κατι ομορφο ή για το αντιθετο...,αλλα ολα πρεπει να ακουγοντε.

πωπω σημερα δε μαγειρεψα τπτ απο βαρεμαρα και τωρα μαλλον να δω τι θα φαει ο συζυγος που σχολασε απο τη δουλεια:confused::confused::confused:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Ζέστη, ζέστη, ζέστη...

Και βγάζω την μπέμπελη γιατί έχω τον γιο μου με το βρακί (αυτόν τον καιρό κάθεται στο γιογιό) και δεν μπορώ να βάλω air condition. Εννοείται ότι είμαι ντυμένη πολύ ελαφρά!!

Η έλλειψή του είναι το μόνο που με προβληματίζει στο εξοχικό!!! Εννοείται ότι θα πάρω ανεμιστήρα (και δύο μην σου πω!!!).

Τα πονάκια ξεκινάνε αρκετά νωρίς. Θυμάμαι στον γιο μου ότι είχα κάτι false alarm κάποιες φορές. Leta800 περιμένουμε εξελίξεις!!

Αχ mapolif

κι εγώ θα το ήθελα. Από όλες τις γνωστές μου ήμουνα η μόνη που ακόμα και στο πρώτο μου παιδί δεν ήθελα να γεννήσω γρήγορα!!! Πόσο μάλλον στο δεύτερο, που νιώθω ότι πέρασε ο καιρός με ανησυχίες, αμνιοπαρακεντήσεις κλπ!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...