Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα λιγάκι γιατί λείπαμε για το γάμο της αδερφής μου και τρέχαμε για τις τελευταίες ετοιμασίες.

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό και με τρόμαξε λιγάκι. Είναι 2300 η μπέμπα και είναι λίγο μικρούλα, ο γιατρός τη βρήκε 2 εβδομάδες πιο μικρή και με γερασμένο λίγο τον πλακούντα. Βέβαια το ντοπλερ ήταν μια χαρά. Θα ξαναπάω και την άλλη εβδομάδα να δούμε πως πάει. Μου έδωσε ενεσούλες για τα πνευμόνια του γιατί πιθανότατα θα βγει πιο νωρίς, σε 2 εβδομάδες μάλλον μου είπε, γύρω στις 25 του μήνα. Με 'αγχωσε σήμερα πολύ. Ουφ!!! Χάλια έιμαι όλη μέρα.

Δεν θυμάμαι ποια ρώτησε, εγώ παίρνω ασβέστιο,σίδηρο, φολλικό και μαγνήσιο απ την αρχή σχεδόν και θα τα παίρνω μέχρι τέλος.

carrie περαστικά στον μικρό σου και υπομονή!

Μαριλίνα μου, σχετικά με το όνομα το Αιμιλία είναι super, μην της το κόψετε. Κι εγώ είχα σκεφτεί διάφορα για τη μικρή αλλά ο άντρας μου θέλει να βγάλουμε μία απ τις 2 γιαγιάδες και μάλιστα της δικής μου για διάφορους λόγους,μη σας πρήζω. Το πρόβλημα είναι οτι τη λένε Αργυρή και δεν μ αρέσει καθόλου. Εχουμε σκεφτεί να τη φωνάζουμε Ηρώ, και μία φίλη μου τις προάλλες μου πρότεινε και το Σύλβια (από το silver), αλλά δεν πολυ τρελαίνομαι κιόλας. Βεβαια μετά το χθεσινό, ας γεννηθει με το καλό και ας την πούμε όπως να ΄ναι. Πολύ έχω ανησυχήσει ρε γαμώτο.

nala καλωσήρθες στην παρέα μας!! Και το Ιάσωνας και το Μυρσίνη είναι πολύ ωραία!

Πάω να κάνω μια λίστα με αυτά που χρειάζομαι γιατί δεν έχω κανει τίποτα ακόμα. ΄Νόμιζα οτι είχα ακόμα καιρό αλλά τα περιθώρια στενεψαν πια. Κούνια-καρότσι και καλαθούνα θα μας έρθουν 21 Ιουνίου, ελπίζω να περιμένει η μπεμπα μεχρι τότε.

Καλό βράδυ!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μαριλίνα κι εγώ ψηφίζω Αιμιλιάνα! Το Μελίνα πιστεύω ότι είναι από μόνο του ένα τρίτο όνομα!

Κι εμείς του πεθερού μου θα βγάλουμε, Πέτρος, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί μου αρέσει αρκετά το όνομα και δεν είχα κάποια άλλη προτίμηση!

Carrie περαστικά στο μικράκι σου...

Φιλάκια!

Αχ κορίτσια μ΄αρεσει που έχετε το δικαίωμα επιλογής του ονόματος. Εμείς θα περιοριστούμε στα ονόματα πεθερου και πατέρα. Ευτυχώς έχουν απλά ονόματα και έτσι δεν θα τσακωθω ;) από κοριτσιστικα ονόματα όμως μ΄αρεσει και το Μελινα και το Αιμηλια και το Συλβια (όπου Σιλβιος, ήταν το ονομα του παππού μου) αλλά μ΄αρεσει παρά πολύ και το Εβελινα και το Αλεξανδρα!!!! Δεν ξέρω αν τα έχετε σκεφτεί, λίγο άσχετα βέβαια! ;)

RKdwp3.png

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό και με τρόμαξε λιγάκι. Είναι 2300 η μπέμπα και είναι λίγο μικρούλα, ο γιατρός τη βρήκε 2 εβδομάδες πιο μικρή και με γερασμένο λίγο τον πλακούντα. Βέβαια το ντοπλερ ήταν μια χαρά. Θα ξαναπάω και την άλλη εβδομάδα να δούμε πως πάει. Μου έδωσε ενεσούλες για τα πνευμόνια του γιατί πιθανότατα θα βγει πιο νωρίς, σε 2 εβδομάδες μάλλον μου είπε, γύρω στις 25 του μήνα. Με 'αγχωσε σήμερα πολύ. Ουφ!!! Χάλια έιμαι όλη μέρα.Πάω να κάνω μια λίστα με αυτά που χρειάζομαι γιατί δεν έχω κανει τίποτα ακόμα. ΄Νόμιζα οτι είχα ακόμα καιρό αλλά τα περιθώρια στενεψαν πια. Κούνια-καρότσι και καλαθούνα θα μας έρθουν 21 Ιουνίου, ελπίζω να περιμένει η μπεμπα μεχρι τότε.

αχ delsop μου υπομονη τι να πω,ολα θα παν καλα,αφου το ντοπλερ ηταν μια χαρα,ο γιατρος δε σε καθησυχασε καθολου;

βεβαια και σε δυο βδομαδες που θα γεννησεις θα ειναι ενταξει αφου κανεις και ενεσεις.αλλωστε σε λιγες μερες δε μπαινεις στον 9ο;

οποτε ειναι ενταξει φανταζομαι.

και γω μαλλον νωριτερα θα πρεπει να βγαλω τον μπεμπη αφου εχω τον διαβητη και με ειπε η γυναικ.οτι το καλυτερο θα ειναι να μη μπω στην 40η βδομαδα και οτι μαλλον θα μπω με προκληση.

ειναι λιγο μπερδεμα.

οτι και να γινει μη στεναχωριεσαι,ολα θα παν καλα και θα κρατας το μωρακι σου σε 2 βδομαδουλες:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

αχ delsop μου υπομονη τι να πω,ολα θα παν καλα,αφου το ντοπλερ ηταν μια χαρα,ο γιατρος δε σε καθησυχασε καθολου;

βεβαια και σε δυο βδομαδες που θα γεννησεις θα ειναι ενταξει αφου κανεις και ενεσεις.αλλωστε σε λιγες μερες δε μπαινεις στον 9ο;

οποτε ειναι ενταξει φανταζομαι.

και γω μαλλον νωριτερα θα πρεπει να βγαλω τον μπεμπη αφου εχω τον διαβητη και με ειπε η γυναικ.οτι το καλυτερο θα ειναι να μη μπω στην 40η βδομαδα και οτι μαλλον θα μπω με προκληση.

ειναι λιγο μπερδεμα.

οτι και να γινει μη στεναχωριεσαι,ολα θα παν καλα και θα κρατας το μωρακι σου σε 2 βδομαδουλες:D

Ναι μωρέ καθησυχαστικός ήταν γενικά, απλά όταν ξεκινάει τη φράση του εχουμε ενα μικρό προβληματάκι, εμένα μου ήρθε να πέσω κάτω. Μου ήρθε λίγο ξαφνικό, έκανα και κατι μικροατασταλείες στο γάμο, και με πιάσαν τύψεις. Τελοσπάντων κάπως καλύτερα είμαι τώρα, θα ασχοληθώ και από αυριο με ψώνια και γενικά με το δωματιο της μπέμπας και θα είμαι ακόμα καλύτερα.

Και η πλάκα είναι πως έχω και το διαβήτη κύησης και υποτίθεται κάνει μεγάλα εμβρυα, μια ζωή ανάποδη σε όλα μου!!!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε σημερα???εγω απο χθες ειχα κατι περιεργα πονακια και ο μικρος με πιεζε απο κατω!!!φαντζαζομαι τωρα που πλησιαζει ο καιρος ειναι φυσιολογικο τα πονακια να ειναι διαφορετικα και πιο δυνατα!!

delsop μην στεναχωριεσαι το μωρο θα ειναι μια χαρα σε 2 εβδομαδες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!! Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας;;; Εμένα κουνιέται πολύ παράξενα, κάνει όλο εξογκώματα, είναι πολύ αστείο!!!!:D:D

Άντε έρχεται ο καιρός, όλα καλά θα πάνε, δύναμη κορίτσια και τα μπεμπάκια θα είναι μια χαρά!!!

Εμείς από θέμα ονοματος δεν έχουμε πολλές επιλογές!!!! Και την πεθερά και την μαμά μου τις λένε Κατερίνες και έτσι θα την βγάλουμε την μικρούλα μας! Βέβαια ο άντρας μου θέλει να την φωνάζει Καίτη που έτσι φωνάζουντην μαμά του αλλά δεν πάει για μικρό παιδί.... πάει βρε κορίτσια;;;:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!! Ουτε εγώ κοιμήθηκα καλά χθες. Είχα κάτι περίεργα πονάκια και δυνατά. Σήμερα δεν πονάω αλλά έχω πολλές ζαλάδες! Σχετικά με τα ονόματα εμείς θα του δώσουμε το όνομα του πεθερού μου Στέφανος. Ευτηχώς είναι απο τα ονόματα που μου αρέσουν πολύ!

Fillopi μην το πείτε Καίτη το παιδί με τίποτα. Μου θυμίζει θείες και γιαγιάδες. Μια χαρά όνομα είναι το Κατερίνα!

iWgPp3.png

Καλημερα κουκλιτσες! Αχου διαβασα τοσα πολλα και ξεχασα σε ποια ηθελα να απαντησω... Οτι θυμαμαι λοιπον...

Αιμιλια ειναι παρα πολυ ωραιο απο μονο του! Μου θυμιζει κατι πολυ ομορφο! Μη το μπερδεψεις... Επισης μου αρεσει το Συλβια ως εναλλακτικη απο το Αργυρη ή Αργυρω. Εμεις θα δωσουμε το ονομα του πεθερου μου το οποιο ειναι Χαραλαμπος. Τον πεθερο μου τον φωναζουν Μπαμπη... δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να φωναξω το μωρο Μπαμπη, ετσι θα τον λεμε Χαρη. Οσο για το Μαρια... επειδη με λενε Μαρια... δεν το αλλαζετε καπως? Λιγο... πχ Μάιρα, ουτε Μαρα ουτε Μαιρη που ειναι και αυτα πολυακουσμενα.

Αυτη τη φορα εβαλα κανονικο απορρυπαντικο και κανονικο μαλακτικο... θελω να μυριζουν ωραια... ισως να εχω παρει ρισκο αλλα ετσι μου την εδωσε... το πολυ πολυ θα δω αν εμφανισει κατι το μωρο θα τα πλυνω ολα αλλα δε νομιζω, δεν ειναι ολα τα παιδακια ευαισθητα, αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν θα ειναι το δικο μου... τεσπα... τωρα τα επλυνα και ελπιζω να μην εχω προβλημα.

Τα χαπια εχω σταματησει να τα παιρνω... το ασβεστιο αναβραζον μου φερνει αναγουλα και το χαπι ειναι πολυ μεγαλο και δεν μπορω να το καταπιω ακομη και αν το κοψω στα δυο... το σιδηρο που και που καθως επαναπαυθηκα απο τη γενικη αιματος και το μαγνησιο το ξεχναω στανταρ!

Πολυ αρνητικη με βρισκω... με επιασε η επιλοχεια καταθλιψη πριν γεννησω???...

Οσο για τη βοηθεια μετα την καισαρικη η αληθεια ειναι οτι μονο μετα την εγχειριση μπορεις να ξερεις... η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη... 3 γνωστες μου "πετουσαν" την επομενη μερα και γω προετοιμασμενη να πεταω, δε μπορουσα να κουνηθω και χρειαζομουν οπωσδηποτε βοηθεια, απλα η βοηθεια του αντρα μου ηταν αρκετη, εκανε τα παντα, οχι οτι ημουν καθηλωμενη στο κρεβατι αλλα δυσκολευομουν πολυ.

Τελικα γενναω στις 6 αλλα θα μπω στο νοσοκομειο απο τις 5, δε μου αρεσε και τοσο αυτο αλλα τι μπορω να κανω...

Ναλα ναλα που εισαι ναλα! Καλωσηλθες βρε! Ολα καλα? σε ειχα αφησει στο "ποτε επιτελους θα γινω μανουλα". Με το καλο και το δικο σου ζουζουνακι!

Πηρα απο ενα μπαζαρ με επωνυμα παιδικα ρουχα περσινα, για του χρονου ρουχαλακια. Εδωσα 45 ευρω για 5 μπλουζακια και μια βερμουδιτσα και η αρχικη τιμη της μιας μπλουζας ηταν 47,50!!! Δεν εκαναν και οι 5 τοσο πολυ αλλα ηταν απο 22 μεχρι 35 οι αλλες. Τωρα θα αρχισω προσευχες για να του κανουν!χεχε Αλλαξα και κατι φορμακια που μου εφεραν απο το Ζαρα και πηρα σορτσακια για του χρονου, καθως εχω πηξει στο φορμακι. Βεβαια του χρονου που μαλλον θα ειναι η βαφτιση και θα φερουν προφανως ρουχαλακια θα τα αλλαξω και θα παρω για 2,3,4 ετων.

Νομιζω εχω γραψει πααααρα πολλα και λιγες θα ειναι οι θαρραλεες για να τα διαβασουν οοολα! χεχεχε

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nala 06/07 αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Καλημέρα!!!

mapolif,

μας βλέπω να γεννάμε ίδιες μέρες. Ο γιατρός μου έχει πει 5-10 θα γίνει η καισαρική κι εγώ θέλω να τον ψήσω να γίνει στις 5 γιατί με βολεύει η Δευτέρα. Τελευταία φορά μου είχε πει θα εξαρτηθεί από το doppler, αλλά με τη μπέμπα τόσο μεγάλη... δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, πολύ καλύτερο το Χάρης από το Μπάμπης (συμπτωματικά Χαρίλαο λένε τον κουνιάδο μου και τον φωνάζουνε και με τα δύο)!!!

Όσο για τις αλλεργίες: Ο μικρός μου είχε πολύ ευαίσθητο δέρμα και έβγαζε διαρκώς κοκκινίλες. Το πιο ωραίο: τα υποαλλεργικά αφρόλουτρα δεν του έκαναν τίποτα, έτσι τα αλλάξαμε με το fissan ή το proderm και ήταν μια χαρά. Άβυσσος η ψυχή του. Κι εγώ σε κανένα απορρυπαντικό δεν είχε παρουσιάσει τίποτα, μου παρουσίασε αλλεργία στο planet, το οικολογικό!!!

FillioPi

ψηφίζω Κατερίνα. Το Καίτη όντως, ακούγεται... από άλλη εποχή!!!

delsop

από ότι βλέπω... πρέπει να έχεις μπει στο μήνα σου!! Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Κι η κουνιάδα μου γέννησε λίγο νωρίτερα (λόγω διαβήτη κύησης) μία μπεμπούλα λίγο μικρούλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά έμεινε λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα (μη φανταστείς, όσες μέρες έμεινε και η μαμά στο μαιευτήριο)!!! Και τώρα έχει γίνει μία ολόκληρη δεσποινίς της α΄δημοτικού!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ναλα ναλα που εισαι ναλα! Καλωσηλθες βρε! Ολα καλα? σε ειχα αφησει στο "ποτε επιτελους θα γινω μανουλα". Με το καλο και το δικο σου ζουζουνακι!

Μαπολιφάκο μου!! Τι κάνεις; Αμ εγώ που σε είχα αφήσει;; Και τώρα γεννάμε!! Όλα καλά;;

Πολλά πολλα φιλακια!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Σχετικά με τα ονόματα πάντως μόνο στην Ελλάδα έχουμε αυτό το πρόβλημα... Και συνήθως το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το μωρό είναι κοριτσάκι, γιατί όταν είναι αγοράκι είναι ψιλοδεδομένο οτι θα πάρει του πεθερού μας.

Εγώ ευτυχώς τη γλίτωσα γιατί ο άντρας μου έχει ήδη ένα παιδάκι από τον πρώτο του γάμου και του έχουν δώσει δεύτερο ονομα του πεθερού μου (Σπύρος) που δεν με τρελλαίνει.

Βέβαια το πιο κουφό το έχω ακούσει από τον ίδιο μου τον πατερα, όταν ψάχναμε για όνομα. Την πεθερά μου τη λένε Ευαγγελία (ενα όνομα που δε με τρελλαίνει γενικά ουτε αυτό...) και τη μητέρα μου Μυρσίνη. Και μια μέρα που συζητάγαμε για το όνομα πετάγεται ο πατέρας μου και λέει "αφου δεν μπορείτε να τον βγάλετε Μυρσίνο (!!!!!) γιατί δεν τον βγάζετε Βαγγελάκι;;;;" Καταλάβατε; Σαμποτάζ από τον ίδιο μου τον πατέρα!! χεχεχεχεχ

Ευτυχώς δεν του μπήκαν περίεργες ιδέες του άντρα μου και έτσι καταλήξαμε σε ούδετερο... φιουυυυυυυυ!!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...