Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα! Είμαι κ εγώ μαμά του Ιουλίου (6 Ιουλίου τελευταία ημερομηνία), εχουμε αγοράκι...

Το δωμάτιο μας ετοιμο, η βαλιτσα μας ετοιμη, τα ρουχαλακια όλα πλυμενα σιδερωμένα... Και κάθε τόσο τα κοιτάω όλα και ανυπομονώ να γεμίσουν με τον μπεμπη μας!

Εύχομαι σε όλες καλή λευτεριά και πάνω απ' όλα να φέρουμε στον κόσμο υγιή παιδιά.

5xPtp3.png PXs5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ[/color][/b]

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nala 06/07 αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ[/b][/color]

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

:grin:stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 25/05 1800γρ. και 1900γρ.

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

:-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ - 29/05

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

5xPtp3.png PXs5p3.png

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nala 06/07 αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

:grin:stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 25/05 1800γρ. και 1900γρ.

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

:-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ - 29/05

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Nala καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Nala καλώς όρισες!!! 17-9 αγοράκια-κοριτσάκια για τον Ιούλιο!! Κυριαρχούν τα αγοράκια απ' ότι φαίνεται!!

Με το καλό για όλες μας!!!

Nala κι εγώ επειδή τελείωσα με τις ετοιμασίες τώρα πηγαίνω κάθε τόσο, ανοίγω την ντουλάπα, τα συρτάρια και δεν χορταίνω να βλέπω τα πραγματάκια τους!!

Έτσι μου έρχεται να ξαναβάλω πλυντήρια να έχω πάλι κάτι να κάνω για τα μωρά μου!!

RKdwp3.png

nala καλως ορισες στη παρεα!

τελικα αποφασισα να μην αγχωνομαι με τα πραματα που θα παρω,και κατι να ξεχασω ε καποιος θα με το φερει.

θα ηθελα να ρωτησω κατι.

οσες κανουν καισαρικη μηπως ξερουν αν μετα στο σπιτι ειναι αναγκαιο να υπαρχει ατομο για να μας βοηθαει εκτος τον αντρα μας;δηλ θα μπορουμε να αυτοεξυπηρετηθουμε;ή οπωσδηποτε χρειαζεται ανθρωπος.το ρωταω γιατι δεν εχω τη μαμα μου και η πεθερα μου μενει μακρια και χρειαζεται λεοφορειο για να ρθει,ασε που στο σπιτι δεν εχουμε περισσευουμενο κρεβατι.

βεβαια αν χρειασρω ατομο να με εξυπηρετει κατι θα κανω αλλα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμμια για να ξερω τι θα κανω.εγω γενικα ειμαι ανεξαρτητο ατομο και δε θελω πολλα πολλα θελω μονη μου να τα βγαζω περα και στα δυσκολα αλλα αν ειναι να μη μπορω να σηκωθω που λεει ο λογος απ το κρεβατι θα ηθελα καποια βοηθεια για λιγο.

για φαρμακα,εγω στην αρχη επαιρνα μονο φυλλικο οξυ και τωρα παιρνω εκτος το χαπι του θυροειδη,σιδηρο δυο φορες τη μερα,φυλλικο οξυ και ασβεστιο.μαγνησιο δεν εχω παρει.μαλλον επειδη δεν ειχα καθολου συσπασεις.

ερχεται η μερα κοριτσια,πλησιαζει:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

nala

καλώς όρισες και με το καλό να δεχτείς το αγοράκι σου!!!

lineal

ότι και να σου πούμε... δεν είναι σίγουρο. Ας πούμε, εγώ από την επόμενη ημέρα σηκωνόμουνα κανονικά από το ψηλό κρεβάτι του νοσοκομείου και στο σπίτι δεν είχα ανάγκη κανέναν!!! Ερχότανε η μάνα μου, αλλά κι αν δεν ερχότανε... θα τα έβγαζα πέρα. Πρόβλημα με την τομή είχα μόνο κατά το βράδυ όταν κουραζόμουνα πάρα πολύ.

Από άλλες έχω ακούσει ότι ειδικά το από οριζόντια στο κρεβάτι να σηκωθούνε θέλουνε βοήθεια μέχρι και μία εβδομάδα μετά την επιστροφή. Άρα... βγάλε συμπέρασμα.

jasmini

μην ανησυχείς... θα βαρεθείς να τα πλένεις και να τα σιδερώνεις!!! Θα σου πω εγώ τι να κάνεις τώρα για τα αγοράκια σου: Ξεκουράσου και μάζεψε δυνάμεις γιατί με δύο μωρά... πίστεψέ με, θα σου χρειαστούν!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας μανούλες! Νala με το καλό το μωράκι σου! Είχα μέρες να μπω αλλά διάβασα τα νεάκια σας κορίτσια! Εμείς περνάμε αρκετά δύσκολα με τον μεγάλο μας τις τελευταίες ημέρες! Η ίωση που κόλλησε από τις πρώτες ημέρες που πήγε στον παιδικό δε λέει με τίποτα να υποχωρήσει, χρειάστηκε να πάρουμε αντιβίωση, που δεν είχαμε ξαναπάρει ποτέ, όμως, τη μισούμε, την καταλαβαίνουμε αν η μαμά τη βάλει στο γάλα και την κάνουμε εμετό!!! Τί με το καλό, τι με το άγριο, ΤΙΠΟΤΑ!!!!:( Καταλήγουμε συνέχεια να κάνουμε εμετό και εμείς στενοχωριόμαστε και το παιδί ταλαιπωρείται περισσότερο!:( Το τί πλυντήριο και σφουγγάρισμα πέφτει βέβαια, δεν περιγράφεται!!! Και με όλα αυτά, δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα για τη μικρούλα μας που έρχεται! Ελπίζω να προλάβω! Φιλιά σε όλες, καληνύχτα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Carrie

περαστικά στον μικρούλη σου. Κρίμα να βασανίζεται έτσι. Με την ίωση πρόσεξε κι εσύ μην κολλήσεις.

Δε μου λέτε, εσείς έχετε βρει ονόματα για τα μωρά σας;

Την μικρή θα τη βγάλουμε σαν τη μάνα μου, Αιμιλία, αλλά επειδή γιορτάζει καλοκαίρι και εγώ που γιορτάζω καλοκαίρι έχω ψυχολογικά τραύματα (όλοι οι φίλοι να λείπουνε, μόνη μου στη γιορτή μου κλπ) και επειδή μου αρέσουν πολύ τα διπλά ονόματα, θέλω να τη βγάλω

Αιμιλία-Εμμανουέλα.

Σκεφτόμουνα να την φωνάζω "Λίνα", αλλά θα ήθελα και εναλλακτικές προτάσεις!!!

Καμία ιδέα;;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια

ναλα καλως ορισες με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!μαριλινα εμενα το λινα μου αρεσει αλλα και το αιμιλια να κρατησει ειναι πολυ ωραιο ονομα!!!

οσο αφορα την βαλιτσα και εμενα μου λειπουν καποια πραγματα αλλα δεν αγχωνομαι γιατι μπορει να μου τα φερει καποιος!!!

ευτυχως η μαμα μου μενει κανα 10λεπτο μακρια μου!!!και η πεθερα μου ειναι κοντα αλλα θα προτιμησω τη μαμα μου για τον πρωτο καιρο διαφορετικα αισθανεσαι!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

που ειστε βρε κοριτσια???ειστε καλα???τρεχετε για τις τελευταιες προετοιμασιες ε????και εγω απο το πρωι τετοιες δουλειες εκανα!!!εκλεισα την βαλιτσα και συμμαζεψα τα ρουχα του μπεμπη!!!εν τω μεταξυ μου εδωσε η νυφη μου τα ρουχα του ανιψιου μου και δεν ξερω τι να κανω!!πρεπει να τα πλυνω και δεν εχω τρελη ορεξη!!!εχει και μια ζεστη.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Ναλα καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!

Λετα μου εχει οντως πολυ ζεστη και απο εβδομαδα πιο πολυ ειπανε,εγω απο βαλιτσα δεν ετοιμασα τπτ ακομα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας κοριτσια κ ευχαριστώ για το καλωσορισμα!

Όντως φαίνεται οτι υπερισχύουν τα αγοράκια. Είχα πάει σ'ενα σεμινάριο στα Ηρα και ήμασταν 25 κοπέλες. Από τις 25 οι 22 έχουμε αγοράκια!! Πολύ τεστοστερόνη θα πέσει!!

Εμείς πριν λίγες μέρες αποφασίσαμε το όνομα. Είχαμε 2 επιλογές, Στέφανος (η δική μου επιλογή, είδαμε οτι είναι αγοράκι του Αγίου Στεφάνου και ήθελα να του δώσω αυτό το όνομα) και Ιάσωνας (η επιλογή του άντρα μου). Τελικά υπερισχυσε το Ιάσωνας με την προϋπόθεση οτι αν κάνουμε και 2ο παιδάκι και είναι κοριτσάκι θα το βγάλουμε Μυρσίνη, που είναι το όνομα της μητέρας μου. Καλή η συμφωνία;;; :D:D

Πως σας φαίνεται το Ιάσωνας;

Από το Αιμιλία - Εμμανουέλα, το Μελίνα πως σου φαίνεται; Ασχετο τελειώς;;

5xPtp3.png PXs5p3.png

ιασωνας ε????πολυ ωραιο ονομα!!!και το μυρσινη για κοριτσακι ειναι πολυ ωραιο!!!εγω δεν ειχα πολλες επιλογες θα του δωσουμε το ονομα του πεθερου μου θωμας!!!ας ελεγα και κατι διαφορετικο.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Πολυ ωραιο ονομα το Μελινα και το Ιασωνας.

χαχαχ λετακι και γω του πεθερου θα βγαλω,Αποστολος και ηδη αρχισαμε και τον φωναζουν ολοι ετσι απο τωρα και οι δικοι μου περισσοτερο απο τους γονεις του γαμπρου!!!

Φυσικα τους εχω κοψει κατι Λακης και Τολης το ονομα το θελω ολοκληρο.

Αν ερθει το δευτερο θα παρει το ονομα του μπαμπα μ οτι και να ναι ειτε αγορι ειτε κοριτσι.ε,εχουμε και μια αδυναμια στο μπαμπα:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

nala

To έχω σκεφτεί και το Μελίνα, να σου πω την αλήθεια!!!

Όσο για τους πεθερούς... το ξέρω το παραμύθι: τον γιο μου τον βγάλαμε Βασίλη από τον πεθερό μου. Ήταν και το πρώτο αγόρι από γιο... καταλαβαίνετε!! Φανταστείτε ότι ήθελα να του βγάλω δεύτερο όνομα Κωνσταντίνος από τον αδελφό του πεθερού που έχει μόνο μία κόρη και δεν ήθελε ο άντρας μου με τίποτα. Δεν επέμεινα, αλλά στο δεύτερο παιδί δεν θα άκουγα κουβέντα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...