Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια γειασας!Δεν έμπαινα αρκετά συχνα λόγω πολλών υποχρεώσεων.Ηθελα να σας πω οτι τελικά δυστυχώς για μένα και για τα μωρά μου έγινα μανούλα Μαίου στις 25 του μηνός.Εντελώς ξαφνικά αρχισαν συσπάσεις και κατέληξα να γεννήσω.Έφερα στον κόσμο 2 αγοράκια πρόωρα βέβαια 1800 κ 1900 έκαστος.Αυτή τη στιγμή είναι σε μονάδα πρόωρων και ίσως απο αύριο αρχίσουν δοκιμαστικά λίγο απο το γάλα της μαμάς...Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας και να επιστρέψετε στο σπίτι έχοντάς τα αγκαλίτσα...Καλή συνέχεια,γιαμας ξεκινά μια δύσκολη περίοδος κ ελπίζω να τα καταφέρουμε,σας φιλώ.

να σου ζησουν!!!!!!!!! κανε λιγο υπομονη και ολα θα ειναι μονο αναμνησεις... Σε λιγο καιρο δεν θα θυμασαι τιποτα απο αυτα!

να σας ρωτησω τι πανες να παρω για το μωρο;εχει για ηλικιες 0 μηνων;ή να παρω μεγαλυτερες;επισης θα θελα να ρωτησω πρεπει να παρω τπτ ειδικες σερβιετες για μενα;

και μια τελευταια ερωτηση:που θα βρω εσωρουχα μιας χρησης και καθισμα λεκανης μιας χρησης;στα φαρμακεια;ποσο κοστιζουν;

καλα εκανα πολλες ερωτησεις,ελπιζω να ξερετε.

.

πανες pampers newborn παρε 1-2 πακετα το μικρο και ενα το πιο μεγαλο και γενικα φροντιζε να εχεις παντα 1 πακετο επιπλεον γιατι δεν μπορεις να φανταστεις ποσο γρηγορα τελειωνουν... (απλα στην αρχη μην παιρνεις πολλα πακετα γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα και αλλαζεις νουμερο απο εβδομαδα σε εβδομαδα...

Εσωρουχα μιας χρησης για πιο φτηνα η στο λητω η mothercare και καθισματα για την τουαλετα Super Market αλλα να παρεις τα πλαστικα οχι τα χαρτινα

α και μια τελευταια ερωτηση.:)

επειδη σκοπευω να κανω αποτριχωση με κερι-για πρωτη φορα-σε μπικινι και ποδια,ξερετε αν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη;

βεβαια θα ρωτησω κιολας αλλα αν ξερει καμμια σας να με πει καλα θα ηταν.

καληνυχτα!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Βασικα γιατι ποναει υπερβολικα...Νομιζω πως δεν επιτρεπετε κιολας μιας και θα σφιγγεσαι απο τον πονο και ειναι ζεστο το κερι για τις φλεβες...

Αλλα ειδικα αν δεν εχεις ξανακανει το αποτελεσμα θα ειναι για πολυ λιγο καιρο μετα η θα πρεπει να περιμενεις να μεγαλωσουν αρκετα για να ξανακανεις η να βαλεις ξυραφακι...

Ξυρισου πριν να φυγεις για το μαιευτηριο και 1-2 μερες μετα στο ντους κια ολα καλα...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρεχει... Βρεχει! ΒΡΕΧΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ! Δηλαδη τα νευρα μου! Ελεος! Εγω δεν ειμαι καλα... μαρεσει που σας βλεπω ολες καλα και ενθουσιασμενες αλλα εγω δε μπορω να λειτουργησω... αρνουμαι... ωρες ωρες νομιζω πως πρεπει να ερθει καποιος και να μου δωσει κανα χαστουκι για να με ξυπνησει και να αρχισω να λειτουργω! Να φτιαξω τη βαλιτσα, να παρω τηλ για τα βλαστοκυτταρα, νανεβασω απο την αποθηκη μπανακι, αποστειρωτη, ζεσταντηρα, μαρσιππο κτλ, να παω στην κουμπαρα μου να παρω την κουνια που θα μας δωσει, ναγορασω κανα νυχτικο ακομη και οοοτι αλλο χρειαζεται η βαλιτσα και το εχω αμελησει... βαριεμαι, δεν εχω κεφι και θα ηθελα να εχω στη διαθεση μου κανα τριμηνο ακομη... ΒΡΕΧΕΙ...

Όχι απλά βρέχει, έχουμε να πάμε σε μία βάφτιση στη Βαρυμπόμπη (πολύυυυυυυυυυυυ μακριά μας)!!!

Δεν θα πάμε στο εξοχικό (εντάξει, αυτό δεν με χαλάει ιδιαίτερα, έχω πλυντήρια, διάβασμα κλπ) και είμαι πτώμα γιατί χτες πήγα το πρωί με τον πατέρα μου βόλτα στα jumbo για κάποια ψώνια (είπαμε, έχουμε ρουχαλάκια για την μικρή, να μην χρησιμοποιήσουμε και τις ίδιες... πιπίλες) και το απόγευμα με τον άντρα μου να κουρέψουμε τον μικρό, να δούμε για πλυντήριο ρούχων κλπ... Γύρισα πονώντας παντού και μέχρι σήμερα... δεν μου έχει περάσει ακόμα...

Mapolif, γκρίνιαξα αρκετά;

Πάντως, για να σου συμπαρασταθώ, σου λέω ότι:

- Δεν ξέρω καν τι θα βάλω μέσα στη βαλίτσα μου, όχι να την φτιάξω...

- Ρουχαλάκια πλυμένα;;; Ελπίζω να αρχίσει η μάνα μου με αυτά που της έδωσα!!

- Κούνια, καρότσι κλπ;;; Όλα αυτά θέλουν πλύσιμο κλπ...

- Ξεκαθάρισμα σπιτιού για να έχουμε λίγο χώρο και οργάνωση του εξοχικού για να μας υποδεχτεί λίγο καιρό μετά τη γέννα;;;; Στην αρχή ακόμα!!!

Και ξέρετε τι λέω... Έεεεεεεχουμε καιρό!!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο και φιλάκια πολλά!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

:grin:stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 25/05 1800γρ. και 1900γρ.

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

:-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ - 29/05

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Καλημέρα κορίτσια!

Mapolif ηρέμησε, πάρε βαθιά ανάσα και κάνε ότι μπορείς! Μην σε αγχώνει που οι περισσότερες και βασικά πιο πολύ αυτές που είναι το πρώτο μας, κάνουμε σαν τρελές και θέλουμε να είναι όλα έτοιμα από νωρίς! Για μας είναι κάτι πρωτόγνωρο, που πολλές ονειρευόμασταν καιρό και ήρθε η ώρα να το ζήσουμε! Εσύ το έχεις ήδη ζήσει μία φορά και είναι λογικό να το βιώνεις διαφορετικά τώρα! Δες και την φίλη μας τη Μαριλίνα!:tongue: Στην ίδια κατάσταση είναι! Εσείς έχετε ήδη έναν θυσαυρό στο σπίτι σας και ξέρετε και τα καλά και τα δύσκολα! Εμείς το φανταζόμαστε με αγκαλίτσες και χαμογελάκια και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες, έτσι απλά δεν μπορουμε να περιμένουμε! Και στο κάτω κάτω δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν είναι όλα έτοιμα! Γι αυτό έχουμε οικογένεια! Λίγο ο ένας λίγο ο άλλος, όλα θα πάνε καλά!!!:D

Μαριλίνα σε χαίρομαι, χαλαρά και όλα θα γίνουν!

Εμένα η βροχή Ιούνιο μήνα δεν μου αρέσει, αλλά δεν πειράζει, μία-δύο μέρες είναι θα περάσουν...

Επίσης το μεσημέρι θέλω να φαω κάτι υγιεινό αλλά και νόστιμο και βαριέμαι να μαγειρέψω οτιδήποτε! Για την ώρα είμαι στη δουλειά..

Καλό Σ/Κ σε όλες!! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πολύ βροχή σήμερα.Ξύπνησα το βράδυ από το θόρυβο του νερού. Όχι πως κάνω και κανένα ύπνο της προκοπής! Κοιμάμαι στις 1 και μετά κάθε 3 τέταρτα ξυπνάω για το γνωστό θέμα. Αλλά απ' ότι έχω διαβάσει στα μυνήματά σας και πολλές από εσάς συμπάσχετε. Υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο! Πάντως μετά τη βροχή πλανιέται μια υπέροχη μυρωδιά στην ατμόσφαιρα από το φρεσκοποτισμένο χώμα(μένω επαρχία)! Βέβαια ελπίζω να βγάλει ήλιο σύντομα γιατί τα ρούχα του μωρού δεν βλέπω να τα πλένω καμιά στιγμή. Και να φανταστείτε ότι τα έχω ήδη πλύνει και ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ μια φορά αλλά έκανα το λάθος και έβαλα μαλακτικό προδερμ. Στα μαθήματα που έκανα μας είπε η μαία ότι απαγορεύεται το μαλακτικό στα νεογέννητα και έτσι ξανά από την αρχή!

Έχετε πάρει εσώρουχα μιας χρήσεως;Από πού;Βολεύουν καλύτερα από τα κανοικά εσώρουχα; Πολλές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω;Πρώτη φορά είναι!Τη δεύτερη ,πρώτα ο Θεός, θα μάθω.

Καλό Σ/Κ σε όλες!

Καλημέρα σε όλες σας και καλό Σαβατοκύριακο να έχουμε με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!!

Ο καιρός σας έχει μελαγχολήσει ή η αγωνία γιατί τα μικρούλια μας πλησιάζουν?

Εγώ μόλις ξύπνησα και μπορώ να πω ότι με έχει πιάσει μια αναισθησία, ίσως επειδή τα έχω τελειώσει όλα. Εκτός όμως από την βαλίτσα μαιευτηρίου όπου πρέπει να προσθέσω καλλυντικά, σεσουάρ, αντικείμενα που χρησιμοποιώ..

Ελεάννα, εγώ δεν χρησιμοποίησα καθόλου μαλακτικό (ευτυχώς που μου έκοψε, γιατί είχα αγοράσει :) )

Εσώρουχα μιας χρήσης δεν πήρα και ούτε πρόκειτε να πάρω, δεν τα θέλει καθόλου ο γιατρός μου, παρ' όλα αυτά πήρα εσώρουχα από τα jumbo με 1ευρώ, για το μαιευτήριο, όπου και αν χαλάσουν θα τα πετάξω!

RKdwp3.png

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Βασικα γιατι ποναει υπερβολικα...Νομιζω πως δεν επιτρεπετε κιολας μιας και θα σφιγγεσαι απο τον πονο και ειναι ζεστο το κερι για τις φλεβες...

Αλλα ειδικα αν δεν εχεις ξανακανει το αποτελεσμα θα ειναι για πολυ λιγο καιρο μετα η θα πρεπει να περιμενεις να μεγαλωσουν αρκετα για να ξανακανεις η να βαλεις ξυραφακι... Ξυρισου πριν να φυγεις για το μαιευτηριο και 1-2 μερες μετα στο ντους κια ολα καλα...

Αχ το εκανα χθες και οντως πονεσα και ηταν η πρωτη φορα που εκανα.τωρα ξανα σε δυο βδομαδες.ομως το αποτελεσμα ειναι τοσο καλο που αξιζει νομιζω.εχω εμμονη με τις τριχες.δε τις θελω καθολου

Βρεχει... Βρεχει! ΒΡΕΧΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ! Δηλαδη τα νευρα μου! Ελεος!

εγω χαιρομαι που βρεχει,γιατι δροσιζομαι,σκεφτομαι τις ζεστες που θα ρθουν και θα ιδρωνω και λεω ενταξει ακομα τη βγαζω καθαρη:)

Βέβαια ελπίζω να βγάλει ήλιο σύντομα γιατί τα ρούχα του μωρού δεν βλέπω να τα πλένω καμιά στιγμή. Και να φανταστείτε ότι τα έχω ήδη πλύνει και ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ μια φορά αλλά έκανα το λάθος και έβαλα μαλακτικό προδερμ. Στα μαθήματα που έκανα μας είπε η μαία ότι απαγορεύεται το μαλακτικό στα νεογέννητα και έτσι ξανά από την αρχή!

πλακα κανεις τωρα;και γω εβαλα μαλακτικο τα σιδερωσα και τα βαλα στη βαλιτσα.γιατι απαγορευεται;;;;;

αχ μη με λες τετοια και μεχρι να τα σιδερωσω ξεμεσιαστικα.πρεπει τωρα να τα ξαναπλυνω χωρις;θα με πιασουν τα κλαματα τωρα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Στα μαθήματα που έκανα μας είπε η μαία ότι απαγορεύεται το μαλακτικό στα νεογέννητα και έτσι ξανά από την αρχή!

Έχετε πάρει εσώρουχα μιας χρήσεως;Από πού;Βολεύουν καλύτερα από τα κανοικά εσώρουχα; Πολλές ερωτήσεις αλλά τι να κάνω;Πρώτη φορά είναι!Τη δεύτερη ,πρώτα ο Θεός, θα μάθω.

Καλό Σ/Κ σε όλες!

Καλε μαλακτικο και εγω ειχα βαλει απο οτι θυμαμαι... ειναι πιο απαλα. μαλιστα την πρωτη φορα μου ειχαν πει να τα πλυνω με πρασινο σαπουνι και μολις ανοιξα τη συσκευασια με πηρε η μυρωδια και ενιωσα ολο το αναπνευστικο μου συστημα να καιγεται και δεν μπορουσα ν απαρω ανασα... πηγα και πηρα proderm και τα επλυνα απλα εκανα και ενα καλο σιδερο και ολα οκ ετσι και αλλιως δεν ειναι πουλ εντονο το αρωμα...

Τα εσωρουχα μιας χρησης βολευουν κυριως για τις πρωτες 10 μερες που εχεις ατυχηματα απο την αιμορραγια για ν αμην λερωνεις τα εσωρουχα σου ενω αν κανεις καισαρικη να εχεις μονο το βαλε στο βγαλε τα σκιζεις απο το πλαι...

Επισης σημερα αξιωθηκαμε και αγορασαμε κουνια και καλαθουνα !!!

Ολα τα αλλα πλυσιματα, βαλιτσες κλπ τελος του μηνα...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε??απο χθες βρεχει παρα πολυ αλλα εμενα μου αρεσει!!δεν την μπορω την πολλη ζεστη ειδικα τωρα!!!

γενικα η ψυχολογια μου ειναι πολυ καλη!!!νομιζα οτι μολις μπω στον μηνα μου θα με πιασει πανικος!!!το εχω παρει πολυ ψυχραιμα και δεν το σκεφτομαι!!!τινακι??εμενα δεν με εχεις βαλει στον πινακα με τις ημερομηνιες!!!04/07 ειναι η πητ και περιμενω αγορακι!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

leta800 04/07 αγοράκι

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

:grin:stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 25/05 1800γρ. και 1900γρ.

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

:-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ - 29/05

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

leta μου συγνώμη, μου ξεφυγε!!:oops: Πες μου και το μαιευτήριο να το συμπληρώσω!

Καλημέρα κι από μένα σε όλα τα κορίτσια!!

Το θέμα με τα ρούχα το έχω κι εγώ! Έχω ήδη πλύνει και σιδερώσει τα περισσότερα με σαπούνι και μαλακτικό Προδερμ και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω...:rolleyes:

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα όμορφες κοιλίτσες, τι κάνετε; Σήμερα βρήκα χρόνο να σας γράψω κι εγώ αν και διάβαζα όλη τη βδομάδα τα νέα σας!!!

Όλη τη βδομάδα ασχολιόμασταν με το δωμάτιο της μπεμπούλας και είναι σχεδόν έτοιμο, είμαι χαρούμενη γι αυτό. Έχει πολλά χρωματάκια και πιστευω θα της δίνουν ερεθίσματα!

Κάναμε και ντόπλερ την Πέμπτη, όλα καλά με το μωρό εκτός από τη θέση της!!! είναι ακόμα με ισχιακή προβολή και μας έχει στην αγωνία να περιμένουμε πότε θα γυρίσει....:roll::roll: Εν τω μεταξύ είχα και πολύ πρήξιμο στα πόδια στα χέρια αλλά και στο πρόσωπο όταν πήγα και ρώτησα τον γιατρό ο οποίος μου έγραψε εξετάσεις.....την άλλη μέρα κιόλας τις έκανα και ήταν καλές οπότε μου είπε να περιορίσω το αλάτι και να τρώω λευκωμα δλδ ασπράδι αυγού, κοτόπουλο και ψάρι.....για να δούμε!!! Ο αιματοκρίτης βέβαια τα ίδια στο 27 δεν λέει να ανέβει!!! Και να πεις πως δεν έφαγα τισ φακούλες μου;;; Τις έφαγα!!!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

αααα τα ρουχάκια τα έχω πλύνει κι εγώ με μαλακτικό προδέρμ!!! Δεν μπορώ να τα ξαναπλύνω.....κουράστηκα:(:(:( Τι πειράζει αν έχουν μαλακτικό... μπορεί να δημιουργήσουν αλλεργίες;;; Αν είναι να κάνω τη θυσία.....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Και εγώ τα ρούχα τα έχω πλύνει με μαλακτικό αλλά μου είπε ο παιδίατρος που έχει ο αδερφός μου στον μικρό και μάλλον θα πάω και εγώ ότι δεν πειράζει πουθενά αλλά θέλουν καλό σιδέρωμα τα ρουχαλάκια του μωρού και απο μέσα και απο έξω!

Να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς τι χάπια πέρνετε? Με έχει πιάσει ένα άνχος με το μαγνήσιο. Μέχρι πότε θα το περνουμε? Το μαγνήσιο αποτρέπει τις συσπάσεις. Αν δεν έχουμε συσπάσεις πως θα γεννήσουμε φυσιολογικά? Ξέρει καμία τίποτα παραπάνω για αυτό? Εγω απο φάρμακα πέρνω θυροειδή, σίδηρο, filicine, ασβέστιο και μαγνήσιο.

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...