Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λινεαλ πολύ μου αρέσει που περιμένεις να γεννήσεις για να ηρεμήσεις:P:p:p:p δεν θα πω άλλα για να μην σε απελπίσω καθόλου.επίσης το να θες να κοιμηθείς και να μην μπορείς, πάρτο σαν εξάσκηση για το τι σε περιμένει κυρίως τα πρώτα βράδυα., και εγώ με την ινσουλίνη ξεκίνησα με 5 και έχω φτάσει 18 και έχω ακόμα 2 εβδομάδες.αλλα όπως λες και εσύ αυτοσυγκράτηση καμία.κυρίως το ψωμί που είναι και η αδυναμία μου, άσε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λινεαλ πολύ μου αρέσει που περιμένεις να γεννήσεις για να ηρεμήσεις:P:p:p:p δεν θα πω άλλα για να μην σε απελπίσω καθόλου.επίσης το να θες να κοιμηθείς και να μην μπορείς, πάρτο σαν εξάσκηση για το τι σε περιμένει κυρίως τα πρώτα βράδυα., και εγώ με την ινσουλίνη ξεκίνησα με 5 και έχω φτάσει 18 και έχω ακόμα 2 εβδομάδες.αλλα όπως λες και εσύ αυτοσυγκράτηση καμία.κυρίως το ψωμί που είναι και η αδυναμία μου, άσε

αχαχαχαχαχα εχεις δικιο...

μαλλον πιο πολυ για τους πονους στη μεση και τη πλατη ανυπομονω και φυσικα και για να δω τον μπεμπη μου...

μη με πεις οτι και οι πονοι μενουν προικα!!!:roll::roll::roll:

ασε εγω ψωμι δεν ετρωγα πολυ και τωρα τι παθαινω και τρωω.ειναι να μη μου απαγορευσεις κατι.

σημερα ηρθαν επισκεψη κατι φιλες μου και με φεραν αλμυρα πιτακια διαφορα με τυρι,κασερι,λουκανικο,μπεηκον και μεχρι να γινει το φαι τα ξεσκισα.

φυσικα δε τρωω ΚΑΙ φαγητο γιατι ενταξει ειπαμε...

αλλα τι να σου κανει και η καυμενη η ινσουλινη αν δε ακολουθω και μια σωστη διατροφη.

μαλλον σημερα θα με πει να το ρυθμισω στο 8...

εχω ακομα να ανεβω νουμερα...:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

να σου πω την αλήθεια όταν κάνεις ινσουλίνη, κάπου επαναπάυεσαι και δεν υπολογίζεις και τόσο πολύ την διατροφή.αλλα απο την άλλη λες οτι αν δεν φάω και τώρα ελεύθερα πότε θα φάω.εγώ γενικά δεν είμαι και πολύ του φαγητού, αλλα αυτο που ζηλεύω είναι το κλαμπ απο τα goodys εκει έχω έρθει στο αμήν 2 -3 φορές και δεν ξέρω πόσο ακόμα.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

να σου πω την αλήθεια όταν κάνεις ινσουλίνη, κάπου επαναπάυεσαι και δεν υπολογίζεις και τόσο πολύ την διατροφή.αλλα απο την άλλη λες οτι αν δεν φάω και τώρα ελεύθερα πότε θα φάω.εγώ γενικά δεν είμαι και πολύ του φαγητού, αλλα αυτο που ζηλεύω είναι το κλαμπ απο τα goodys εκει έχω έρθει στο αμήν 2 -3 φορές και δεν ξέρω πόσο ακόμα.

ασε και γω αυτο το κλαμπ ποσες φορες το χω τσακισει,και μαρεσει που γκρινιαζω οτι δε βαζουν πολλες πατατες!!!

η αληθεια ειναι οτι επαναπαυεσαι και ειναι κακο αυτο.

αχ εμαθα και κατι νεα που με στεναχωρησαν.καναν μειωση ωρων στη δουλεια του αντρα μου και τωρα κλαφτα χαραλαμπε,με 700 ευρω το μηνα θα ειμαστε.

ωχ θεεμ αντε να δουμε τι θα κανουμε γμτ.

1zNmp2.png

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα τελείωσα με την βαλίτσα και με όλα τα πραγματάκια του μπέμπη μου! Είμαι έτοιμη να τον υποδεχτώ!!!!!! Χθες ήμουν απο το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο νοσοκομείο. Μέ έπιασε ένας δυνατός πόνος στο στήθος και μου κοβότανε η ανάσα. Τελικά δεν ήταν τίποτα, αλλά η τρομάρα που πήρα φτάνει!!!!! Ο μπέμπης μου έφτασε τα 2300 και ο γιατρός μου είπε σε 15 μέρες να ξαναπάω να με δεί. Τέλος του μήνα με αρχές Ιουλίου γεννάμε και εμείς!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο τη γιατρο!μου ειπε οτι εχουμε μελλον ακομα και οτι μαλλον θα φαμε ολο τον μηνα!!!η αληθεια ειναι οτι λιγο απογοητευτηκα το ξερω οτι ακουγεται χαζο αλλα ειχα την εντυπωση οτι θα γεννησω γρηγορα!!!εχω αρχισει να κουραζομαι και να μην μπορω να μετακινουμαι και μου φαινεται δυσκολο για ακομα ενα μηνα να ειμαι ετσι και ακομα πιο δυσκολα!!!ειναι πολυ χαζο το ξερω χιλιες φορες το μωρο να ειναι καλα και ας γεννηθει οποτε θελει!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

συστήνω υπομονή σε όλες μας, ο καιρός πλησιάζει, λίγο πάνω λίγο κάτω δεν πειράζει, θα περάσει κ δεν θα το καταλάβουμε. Κ εγώ που είμαι πάρα πολύ ανυπόμονη, στην παρούσα στιγμή δεν βιάζομαι διότι πιστεύω πως όσο περισσότερο χρόνο μπορούν να πάρουν τα μωράκια μέσα στην κοιλίτσα, τόσο το καλύτερο γι'αυτά. Διότι πιστεύω πως αναπτύσονται καλύτερα. Να σκεφτείτε στην 1η εγκυμοσύνη (το καλοκαίρι του 2007 με τους καύσωνες) ανυπομονούσα τόσο πολυ να γεννήσω κ γκρίνιαζα πως δεν αντέχω άλλο κ τελικά γέννησα την 37η εβδομάδα εσπευσμένα. Γι'αυτό τώρα δεν λέω τίποτα :-) (μόνο για τα μπάνια γκρινιάζω κ δεν μπορώ να το κόψω)!!

Δυστυχώς λοιπόν κ εμένα η γιατρός μου είπε ότι λόγω τομής (από την καισαρική) δεν θα επιτρέπεται το μπάνιο στη θάλασσα για τουλάχιστον 40-45 μέρες μετά τη γέννα. Για πριν τη γέννα δεν μου το απαγόρευσε αλλά μου είπε πως πρέπει να είμαι 100% σίγουρη ότι η θάλασσα θα είναι καθαρή!!! Θα κάνουμε μία έρευνα στη θάλασσα που πήγαινα κατά την 1η εγκυμοσύνη, στον όρμο καταφυγής (μετά την Παλαιά Φώκαια) για να δούμε τί λέει κ εκεί!!!

Σας φιλώ κ τα ξαναλέμε :-)

ps: Αγγελική περιμένω από εσένα όταν τελειώσεις τις δουλείες σου να κανονίσουμε :-)

Καλημερα κοριτσια!!!

Λινεαλ μου πως και πως περιμενω οπως και ολες μας αλλωστε να φυγει αυτος ο μηνας να τελειωνουμε!!!

Εμενα με πονουσε πολυ η μεση μου εχθες και επεσα νωρις για υπνο μηπως και περνουσε,αλλα σημερα ειμαι μια χαρα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

καλημερα κοριτσια!!!εγω κοιμηθηκα καλα!!!!αν και σηκωθηκα αρκετες φορες!!!

χθες μου ειπε η γιατρος οτι ο μπεμπης ειναι προς τα κατω αλλα κοιταει προς τα πανω και θα πρεπει να γυρισει να κοιταξει προς τα κατω!!!αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορει να γινει αυτο δεδομενου οτι δεν εχει πλεον πολυ χωρο για να γυρισει!!!ολα δειχνουν οτι δεν θα γεννησω φυσιολογικα!ετσι αισθανομαι τουλαχιστον!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta800 θα γεννησεις φυσιολογικα μην το σκεφτεσαι καθολου και το μωρακι θα γυρισει και ολα θα γινουν οπως πρεπει,μια φιλη μου στον ενατο γυρισει και οχι το προσωπο ολο κανονικα το κεφαλι ηταν στο στομαχι και μπορεσε και γυρισε εσενα ειναι ηδη γυρισμενο.Χθες που ημουν πηγα γενεσις και μου ειπαν πως αλλαξαν οι τιμες σε καποια δωματια εισαι ενημερη?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Πώς είστε; Εγώ έκανα το ντόπλερ την Τετάρτη και ο μπέμπης είναι υγειέστατος και αρκετά μεγάλος θα έλεγα, 2420 γρ. την 33η εβδομάδα.Ο γιατρός μου είπε ότι αν συνεχίσει έτσι θα γίνει πάνω από 4 κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τρομοκρατήθηκα στην ιδέα!Πώς θα βγει. Αλλά με πρόλαβε ο γιατρός και είπε ότι μπορεί σε τέτοιες διαστάσεις και ανάλογα με τη λεκάνη της μητέρας κάνουν καισαρική. Θα δούμε στις 30/06 που θα κάνουμε τον επόμενο υπέρηχο. Στις 22/06 μπαίνω στο μήνα μου. Όπότε τέλος του μήνα θα ξέρουμε περισσότερα.

Χτες τελείωσα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Έλενα. Κορίτσια είναι πολύ καλά.Η κοπέλα που μας έκανε το μαθήματα ήταν πολύ κατατοπιστική και σου ενέπνεε μια ηρεμία! Και άσος πάνω στο αντικείμενό της.Μακάρι όλες οι μαίες στο Έλενα να είναι έτσι. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο αλλά τι καλά που θα ήταν!

Αυτά τα ολίγα από εμένα και με το καλό να κρατάμε σε λίγο καιρό όλες στα χέρια τα αγγελούδια μας!

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Πω πω κορίτσια, πως πέρασε ο καιρός?? Πότε λέγαμε για αυχενικές και β επιπέδου και τώρα οι περισσότερες γεννάτε σε λίγες μέρες!!! Εγώ μάλλον θα μείνω τελευταία, αλλά δεν πειράζει, θα έχω την τιμή να κλείσω τις γέννες στο cafe μας!!

Λοιπόν, σήμερα κανόνισα, την άλλη εβδομάδα να παραλάβω το καρότσι, πορτμπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου και είμαι πολύ χαρούμενη!!! Ανυπομονώ!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

barbie δεν ενημερωθηκα!!εχει 3 εβδομαδες που πηγα για να ενημερωθω για τις τιμες!!!μπορεις να μου στειλεις τις τιμες που σου ειπαν???

Για το μονοκλινο που ρωτησα μου ειπαν σε φυσιολογικο 2490 μονο το δωματιο!

Αν θελεις μπορεις να τηλ.και να σου τις πουν απο το τηλ.

VqBap3.png

γεια σας κορτσουδια!

εχεις δικιο τινακι ποτε λεγαμε για αυχενικες και β επιπεδου και τωρα ετοιμαζομαστε σιγα σιγα!!!

λοιπον σημερα εκανα αποτριχωση.ειχα κανονισει με τη κοπελα να κανουμε αρχικα στα ποδια-μονο γαμπες και ηρθε στο σπιτι να με τα κανει.για το μπικινι θα πηγαινα απο δευτερα εκει που δουλευει.ομως οταν τελειωσαμε με τα ποδια με ρωτησε αν θελω να δοκιμασω και μπικινι αφου δεν ειχα ξανακανει.με επιασε ενας φοβος αλλα δεχτηκα,ειπα μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει και εφοσον η κοπελα ειναι γνωστη μου καλυτερα να πληρωσω αυτην παρα το ινστιτουτο.

αχ τι πονος ηταν αυτος:)

δε μπορω να πω οτι τσιριζα οπως περιμενα αλλα τις κραυγες μου τις εβγαζα αλλα γελουσα κιολας.αφου μολις τελειωσε τη μια μερια μου ρθε να της πω την αλλη μιση αστην,ομως γινεται;δε γινεται...

ομως αξιζει τελικα τον κοπο δε μπορω να πω και με φανηκε οτι με βγηκε και φθηνα αφου πληρωσα συνολικα 18 ευρω και 2 ευρω μπουρμπουαρ ενα 20ρικο απ τη στιγμη που ακουσα απο μια φιλη οτι σε ινστιτουτο μονο για το μπικινι της παιρνουν 35.

τωρα σε 2 βδομαδες ξανα,εφοσον ηταν η πρωτη φορα και με ειπε θα βγουν γρηγορα,και θελει πολυ θαρρος για να ξανακανω αλλα δε το αφηνω,θα τις εξολοθρευσω:)

οποτε σημερα ολη μερα με τριχες ασχολιομουν.

ο μπεμπης εν τω μεταξυ να κλωτσαει και να κλωτσαει το πουλακι μου.

τελικα τη δοση μου στην ινσουλινη με τη πηγε στο 10 αλλα θα την ανεβασω ξανα,αφου νηστικη η τιμη μου με βγηκε 100.

με εδωσε το ελευθερο η ενδοκρ να το ανεβαζω 1-2 τιμες αν με βγαζει ζαχαρο νηστικη πανω απο 95.φυσικα καθε μερα την ενημερωνω.

αυτα απο μενα.

αργησα να φαω κιολας σημερα και πειναω σα λυκαινα.

τα λεμε!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...