Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας μανούλες.

stellini όντως όπως το περιγράφεις δεν ήταν και οτι καλύτερο,αλλα όπως λένε και τα κορίτσια όχι στα γενέθλια, αλλα με το που θα έρθει σπίτι θα τα ξεχάσεις όλα.υπολόγισε πως και οι ορμόνες σου τώρα δεν βοηθάνε ιδιαιτερα γιαυτο και σου φαίνονται βουνο όλα.

όσον αφορά τις απορίες σας τώρα, λοιπόν κατα την γνώμη μου οι σερβιέτες που δίνουν στο μαιευτήριο είναι τεράστιες και ειδικά με την ζέστη δεν είναι και οτι καλύτερο.εγώ τις είχα χρησιμοποιήσει την 1η μέρα και μετα κανονικές.για τώρα πήρα τενα και φαντάζομαι θα με βολέψουν καλύτερα.απο εσώρουχα μιας χρήσης μου είχαν δώσει στο μαιευτήριο και παρόλο που έκανα καισαρική και αυτες μια μέρα τις χρησιμοποήσα, οπότε αν ξέρετε οτι τις παρ'εχει το μαιευτήριό σας κατα την γνώμη μου μην πάρετε.ε αν δειτε οτι τις χριάζεσται όλο και κάποιος θα πάει να σας πάρει, οπότε μην αγχώνεσται για όλα.εγώ έχω πάρει καθισματάκι μιας χρήσης για την λεκάνη απο τον βασιλόπουλο και είναι σε μια μπλέ συσκευασία. τα χρησιμοποιώ και τωρα που είμαι έγκυος και πάμε καπου έξω και γενικά τα προτιμώ.και τελος για παμπερς υπάρχουν νομίζω απο 2 κιλά που έχει τα μπειμπιλίνο αν δεν κάνω λάθος,αλλα πιστεύω οτι το ιδανικό είναι απο 3-5 κιλά.και για να ξέρετε όταν παίρνουμε πάνες κοιτάμε να είναι τα κιλά στο μέσο. δηλ αν το παιδάκι είναι 4 κιλά θα πάρουμε πάνε απο 3-6 περίπου, και όχι 4-8 πχ.φυσικά εξαρτάται και απο την μάρκα αλλα για αρχή φαντάζομαι όλες θα πειραματιστούμε.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

barbie καλη επιτυχια στον γιατρο σημερα!!τιτη δωσε και αλλες τετοιες συμβουλες πρωτη φορα τα ακουω αυτα!!

εγω αυριο θα παω στο γιατρο γιατι την παρασκευη μπαινω στον μηνα μου!!!αντε να δουμε!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετα μόλις πρόσεξα οτι έχουμε μια μερα διαφορά. αντε κοντεύουμε.αν θυμηθώ και κάτι άλλο φυσικά και θα το πω.εμένα ευτυχώς με είχε κατατοπίσει η αδερφή μου που είχε γεννήσει 10 μήνες νωρίτερα.οτι απορία έχετε μην διστάζετε να την κάνετε όσο γελοία και νας σας φαίνετε, οι δευτερομανούλες σίγουρα θα χαρούμε να σας δώσουμε τα φώτα μας:D:D

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

αχ να σαι καλα τιτη μου...να σαι σιγουρη οτι απορια εχω και θυμηθω θα την κανω κι ας ακουγεται χαζομαρα...:)

εγω 21 ιουνιου μπαινω στον μηναμ.

εχω ακομα:)

θυμαστε που σας ελεγα για κατι φοιτητες που βαζαν τερμα τη μουσικη και μας ενοχλουσαν;

3 φορες τους καναμε παρατηρηση,τα νευρα μου ειχαν γινει κροσια,ειλικρινα ειχα τετοιο στρες που νομιζα η καρδια μου θα σταματησει.

μαλλον ειμαι νευρικο ατομο.

ε λοιπον χθες τους καναμε-μαλλον εκανε ο αντρας μου-και 4η παρατηρηση και ευχομαι να ηταν η τελευταια πριν την αστυνομια.

πηγε τον επιασε και του πε να ρθει πανω στο σπιτι μας να δει πως ακουγεται η μουσικη.με καλο τροπο παντα οχι σαν εμενα που οταν νευριαζω χανω τη ψυχραιμια μου-πρεπει να το κοιταξω αυτο.

ε το παιδι μαλλον κολωσε,αρνηθηκε να ανεβει και τελικα την σταματησε τη μουσικη.σημερα θα δουμε τι θα γινει...

αχ τι ωραια που ειναι η ησυχια και η ηρεμια...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Stelini να είσαι σίγουρη πως όταν πάρεις τα μωράκια σου στο σπίτι, οι μέρες του μαιευτηρίου θα σου φαίνονται σαν κακό όνειρο. Ασε που μετά από λίγο δεν θα τις θυμάσαι καν!! Θα ζεις τόσα όμορφα πράγματα καθημερινά, που τα δυσάρεστα θα σβήσουν μεμιάς!!

Σήμερα πήγα κ εγώ στην γιατρό η οποία με στενοχώρησε λιγάκι αποθαρύνοντας με να κάνω μπάνιο για 40-45 μέρες μετά τη γέννα. Ακόμη κ για το ταξίδι που της είπα ήταν λίγο αρνητική πριν τις 40 μέρες λόγω απόστασης (300 χιλιόμετρα).

Όσον αφορά στις συσπάσεις που λέγαμε, μου έδωσε να πάρω το trofocard (μαγνήσιο) κ τόνισε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Μου είπε να με δει πάλι τέλος του μήνα κ μου έγραψε εκ νέου εξετάσεις αίματος, ούρων κ ζάχαρο αίματος. Την καμπύλη την βρήκε καλή όπως κ το doppler!! Μου είπε επίσης ότι όλο τον Ιούλιο θα κλείνουμε ραντεβού κάθε εβδομάδα κ ότι 20-25 Ιουλίου γεννάμε.. Για ταξίδι πριν τη γέννα συνέστησε να γίνει με προσοχή κ κάπου κοντά. Για μπάνιο πριν τη γέννα, μου είπε ότι θα πρέπει να είμαι σίγουρη ότι η θάλασσα είναι καθαρή (να παίρνω τον ΕΟΤ να ρωτάω?) κ όταν την ρώτησα για πισίνα (ο κουμπάρος μας έχει πισίνα με θαλασσινό νερό) μου είπε "ok, αλλά είσαι σίγουρη ότι το νερό ανανεώνεται συχνά??? Επίσης μου απαγόρευσε να κάθομαι στον ήλιο.

Όπως καταλάβατε εγώ θα την βγάλω μέχρι τις 20 Ιούλη στο σπίτι μου, άντε να πηγαίνω καμιά βόλτα μέχρι το μπαλκόνι μου.. Κ μετά τη γέννα, μπανάκια κ ταξίδια από Σεπτέμβρη. Μετά απ'όλα αυτά ψυχοπλακώθηκα λιγάκι αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κ κάτι παρά να το απολαύσω!!!! Θα βλέπω ντοκυμαντέρ με θάλασσες, φωτογραφίες φίλων από νησάκια το πολύ πολύ να κυκλοφορώ με το μαγιό μου μες στο σπίτι κ μια χαρά θα περνώ..

Ρώτησα επίσης την γιατρό αν όταν γεννάω μαζί με τους λοιπούς συγγενείς μπορεί να περιμένει κ η μεγαλύτερη κορούλα μου (διότι ποιός θα κρατήσει τη Νάνσυ μου αφού όλοι θέλουν να είναι στο μαιευτήριο την ώρα που θα γεννάω)?? ήδη η μαμά μου κ η αδελφή μου λένε ότι θα ρίξουν κέρμα !!?? Κ μου είπε βέβαια ότι θα μπορεί να περιμένει κάτω στο σαλόνι κ όχι επάνω..Δεν ξέρω τί θα κάνω κ με αυτό.

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι όταν ήμουν έγκυος στο 1ο παιδί ήμουν πολύ χύμα, το τελευταίο σαβ/ριακο πριν γεννήσω κολυμπούσα 2 ώρες την ημέρα (λες για αυτό να γέννησα την 37η εβδομάδα)? ήταν βέβαια λιγότερο αγχώδης κ πιο καθησυχαστική κ η γιατρός που είχα τότε.

Αυτά τα λίγα (!!) νέα μου, εύχομαι να είστε όλες καλά κ τα λέμε πάλι σύντομα :-)

Διαφημίσεις

rulia μου

έχεις καιρό ακόμα!!! Εγώ το trofocard το παίρνω καθημερινά μαζί με το ασβέστιο και το σίδηρο και το φιλικό οξύ.

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να κολυμπάω χωρίς πρόβλημα. Εννοείται δεν πρόκειται να κάνω βουτιές ούτε με πολύ ένταση. Βέβαια θα γεννήσω με καισαρική και έτσι σίγουρα δεν ανησυχεί για μικρόβια της ευαίσθητης περιοχής.

Ευελπιστώ να μην μου πεί 40 ημέρες μετά γιατί και δεν θα το κρατήσω (τα ταμπόν για αυτό υπάρχουν) και θα φρικάρω. Βέβαια θα μπορώ να πλατσουρίζω με τον μεγάλο μου!!

Τα μικρά παιδιά δεν επιτρέπονται στο μαιευτήριο, οπότε θα σου πρότεινα να το ρίξουν... κορώνα γράμματα. Εμένα ο μικρός θα είναι στον παιδικό εάν θέλει να έρθει η μάνα μου, αλλιώς θα τον αναλάβει αυτή.

Δε μου λέτε, tena είναι σερβιέτες ή για την ακράτεια;

Επίσης, ότι πάνες κι αν διαλέξετε μην τις πάρετε με τα τσουβάλια, γιατί π.χ. εμένα τον μικρό οι libero τον ενοχλούσαν, έκλαιγε ασταμάτητα και φυσικά δεν του τις ξανάβαλα.

Μπαμπάς και υιος στήνουν την ντουλάπα που θα μπει στο δωμάτιο του Βασίλη για να σουφρώσω εγκαίρως τη συρταριέρα-αλλαξίερα. Η μαμά βοήθησε όσο μπορούσε και τώρα... παρέδωσε όπλα...

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!νωρις νωρις σηκωθηκα σημερα!!!δεν εχω πολυ καλο υπνο!!!βλεπω ονειρα περιεργα!!χθες ειδα οτι γεννησα με καισαρικη!!

επιτελουσ εφτιαξα και την βαλιτσα μου!μου λειπουν καποια πραγματα ακομα αλλα θα τα παρω μεσα στην εβδομαδα!

ο μικρος δεν εχει πολυ χωρο πια και με βαραει συνεχεια στα πλευρα!αρχισα να ποναω στις κινησεις του!!!προσπαθω να αλλαζω θεση για να αλλαζει και αυτος!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ρούλα βλέπω πως θα γεννήσουμε την ίδια περίοδο. Αυτές ακριβώς τις ημερομηνίες μου έχει δώσει και ο δικόε μου γιατρός! Από βδομάδα μόλις ξεμπλέξω με τις εξωτερικές μου δουλειές θα κοιτάξω να τα πούμε από κοντά!

Μαριλίνα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά επειδή η καισαρική είναι χειρουργείο στην ουσία, σύμφωνα με τον γιατρό μου το κολύμπι στην θάλασσα αργεί να επιτραπεί περισσότερο από ότι αν γεννούσες φυσιολογικά. Τώρα δεν ξέρω τι θα πει ο δικός σου.......

Όσον αφορά τα όνειρά σας είναι λόγω της περιόδου που διανύουμε όλες μας. Το άγχος του τι έρχεται και όλων των προετοιμασιών βγαίνει ακριβώς την ώρα που προσπαθούμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια...

Τι κάνετε?

Εγώ σήμερα δεν ξύπνησα πολύ καλά, ζαλιζόμουν και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Τώρα είμαι στη δουλειά, αργότερα πρέπει να παω στο ΙΚΑ και δεν έχω όρεξη να μιλήσω σε κανέναν!!:evil:

Θέλω απλά να περάσει ο καιρός...:rolleyes:

Μαριλίνα εγώ πήρα σερβιέτες της ΤΕΝΑ το μέγεθος extra, έχει και πιο μικρές, αλλά κάπου είχα δει να προτείνει αυτές μία κοπέλα, από εμπειρία.

ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Και εγω ξυπνησα σχετικα πρωι γιατι εβλεπα περιεργα ονειρα αφου σηκωθηκα και ομιζα πως ειχα αιμα κατατρομαξα!!!!

Εχθες που πηγαμε για το ντοπλερ, ολα ειναι πολυ καλα η μικρη εφτασε αισιως τα 2500γρ. και μου ειπε τελος αυτου αρχες του αλλου παμε για γεννα!!!

Μαριλινα μου πηρα τις tena τις σερβιετες για μεγαλη ροη τωρα θα δειξει!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλιτσες! Να σας ζησουν τα μωρακια σας stellini και ζουζουνακι! Αντε σιγα σιγα θα γενναμε η μια μετα την αλλη! χεχεχε Τελικα εγινε η συναντηση ή οχι καλε? Προλαβαινω να δηλωσω συμμετοχη? Βαλιτσα δεν εχω ετοιμασει, πολλα τα εχω αφησει στην τυχη τους και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτααααααα! Πρεπει να δραστηριοποιηθω!

Φιλιαααα

mapolif η συνάντηση τελικά δεν έγινε. Ευελπιστούμε να γίνει κάποια στιγμή. Θα δείξει ;););)

Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ έχω ετοιμάσει την βαλίτσα του μαιευτηρίου. Έχω να πλύνω και αλλή μια δόση ρούχα του μπέμπη και να ψωνίσω κάτι λίγα πραγματάκια ακόμη.....

Με έπιασε η ζέστη και πάω με πολύυυυυυυυ αργούς ρυθμούς :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελπίζω μέχρι να γεννήσω να έχω προλάβει να τα κάνω όλα!!!!!!!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Βαλίτσες και πλυσίματα;;; τι είναι αυτά, καλέ;;;

εγώ δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. Και το ωραίο είναι ότι η μικρή θα έχει από ότι φαίνεται πολύ περισσότερα από τον γιο μου, γιατί αφ' ενός έχω κρατήσει τα φορμάκια του μικρού, αφ' ετέρου μου δίνουν φίλες μου που έχουν κοριτσάκια. Ε, και κάποια δώρα δεν θα έρθουν;;;

Σήμερα θα χώσω μάλλον στη μάνα μου μία σακούλα ρουχαλάκια και ένα σαπούνι αρκάδι. Πιστεύω να δεχτεί το δωράκι μου!!! Τα δέχομαι πίσω και απλώς πλυμένα, όχι σιδερωμένα!!!

Που θα πάει, θα έρθει η άλλη ρημαδοΠαρασκευή, θα γράψω (θα κοπώ) και μέχρι να μάθω ότι ξαναδίνω θα ασχολούμαι με την οργάνωση του σπιτιού και τα πράγματα της μπέμπας μου!!!

Ανυπομονώ!!!!!!!

Όσο για τη συνάντηση, νομίζω ότι πρέπει να ξεκουνηθούμε, ειδ' άλλως μας βλέπω να συναντιόμαστε με καροτσάκια, μπιμπερό κλπ!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα το πλύσιμο είναι το ευκολότερο το κάνει το πλυντήριο, το σιδέρωμα είναι ο μπελάς που δεν έχει το φιλότιμο να γίνει μόνο του!!!!

Αν είναι να συναντήθουμε εγώ θα βρίσκομαι εντός μέχρι τις 15/6 που κλείνουν τα σχολεία. Μετά θα πάω με την κόρη μου στην Εύβοια μέχρι τις 10/7 οπότε και θα μαζευτώ γιατι θα έχω μπει στον μήνα μου και ο γιατρός θα θέλει να με παρακολουθεί τακτικά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσια!!!νωρις νωρις σηκωθηκα σημερα!!!δεν εχω πολυ καλο υπνο!!!βλεπω ονειρα περιεργα!!χθες ειδα οτι γεννησα με καισαρικη!!

το ιδιο ονειρο ειδα και γω χθες!ειδα και σημερα ενα που με τρομαξε-οχι ομως πολυ- αλλα αυτη τη στιγμη δε το θυμαμαι καθολου.

Καλημερα κοριτσια!!!!

Και εγω ξυπνησα σχετικα πρωι γιατι εβλεπα περιεργα ονειρα αφου σηκωθηκα και ομιζα πως ειχα αιμα κατατρομαξα!!!!

Εχθες που πηγαμε για το ντοπλερ, ολα ειναι πολυ καλα η μικρη εφτασε αισιως τα 2500γρ. και μου ειπε τελος αυτου αρχες του αλλου παμε για γεννα!!!

πωπω barbie γεννας τελος του μηνα ε;αντε με το καλο!!!

φοβερο και το δικο σου ονειρο,μου φαινεται ολες μας εχουμε μια υπερενταση και μας βγαινουν τα ονειρα αυτα.

μια χαρα η μικρουλα σου:)

κοριτσια εγω το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω με πονουσε η αριστερη μερια-συνηθισμενο αυτο-αλλα αυτη τη φορα με πονουσε πιο πολυ.δε μπορουσα να σταθω σε μια μερια και καθε λεπτο αλλαζα πλευρο,και νυσταζα τοσο πολυ,που με επιασε απελπισια.

να θες να κοιμηθεις και να μη μπορεις απο το πονο...

ε στο τελος μαλλον τη βρηκα τη σταση.

ακομα το παπλωμα εχουμε,εγω μαλλον το θελω, ο αντρας μου θελει σεντονακι αλλα εμενα με βολευει το παπλωμα ετσι φουσκωτο που ειναι και το βαζω στη κοιλια πεφτω και γω απο πανω και βολευομαι οπως οπως...ενα σεντονακι τι να με κανει;

ουτε μαξιλαρι με βολευει να βαζω,εγω θελω ολοκληρο παπλωμα να με κραταει για να βολευομαι:))

τελικα η ενδοκρινολογος μου χθες με εβαλε απο δοση 4 να κανω δοση 6 στην ινσουλινη και μαλλον θα με το ανεβασει ξανα γιατι παλι οι τιμη μου νηστικη ηταν μεγαλη και η μετρηση μετα το πρωινο-ενα κουλουρι-ηταν κι αυτη αυξημενη...

τωρα το λογο τον ξερω αλλα δε τον γραφω γιατι νιωθω ενοχες και βριζω τον εαυτο μου...:rolleyes:

εφαγα παραπανω χθες βραδυ στις 11.αυτοσυγκρατηση καμμια.

θα πρεπε να ντρεπομαι:evil:

αχ κοριτσια ανυπομονω να γεννησω να ησυχασω,αυτη η μεση μου,τα μερια μου με πονανε,δε μπορω να σταθω σε καμμια θεση.

ξερω εχετε και σεις τα ιδια πανω κατω.ας κανουμε υπομονη λιιιιγο ακομα:roll:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...