Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλό μήνα σε όλες!!! Έχετε καταλάβει ότι τον άλλο μήνα είναι ο μήνας μας;; Πως πέρασε ο καιρός και κάποιες τα αποκτήσαν κιολας τα μωράκια τους!!! Να σας ζήσουν κορίτσια και στις υπόλοιπες με το καλό!!!

Πως τα πάτε με τη ζέστη;;; Εγώ περνάω πολύ χάλια τα βράδυα!!! Γίνομαι μούσκεμα και δεν ξέρω τι να κάνω.... εχω δοκιμάσει ανοικτά παράθυρα, ανεμιστήρα, air conditionong τίποτα...... ή που θα κρυώνω ή που θα σκάω!!!! Είναι κι αυτά τα πόδια μου που πρήζονται....δεν ξέρω λένε πως είναι φυσιολογικο... θα ρωτήσω και το γιατρό...... μεθαύριο πάμε για ντόπλερ!!! Θα δούμε τη μπουμπούκα!!!!!!:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας μανούλες.ελπίζω να την παλεύεται με τη ζέστη, εγώ πάλι όχι.ευτυχώς που μου έμειναν 2 εβδομάδες γιατι δεν ξέρω τι θα έκανα.σήμερα είχα γιατρό, κλείσαμε για 18 ιουνίου , την παραπάνω παρασκευή δηλ, εκτος απροόπτου φυσικά και έκανα και την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων.πλέον αναμένουμε.κοριτσάκια όσες έχετε γιατρό καλά αποτελέσματα σας εύχομαι.αλήθεια τα κοριτσάκια που γέννησαν πότε θα μας πούνε την εμπειρία τους; αλλα απο την άλλη φαντάζομαι σε τι τρεξίματα θα βρίσκονται οπότε τις δικαιολογώ.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Κοριτσια τι κανετε;εχω καιρο να μπω γιατι δεν ειχα ιντερνετ,αχ αυτος ο γειτονας:)

λοιπον εγω πηγα στον γυναικολογο του νοσοκομειου και μου φανηκε παααρα πολυ καλος,μαλιστα με καθησυχασε σε σχεση με το αμνιακο υγρο-αυτος το βρηκε φυσιολογικο σε αντιθεση με τη γυναικολογο μου που με αγχωσε αν και το βρηκε κι αυτη στα ορια του φυσιολογικου.

επισης μου μετρησε τον μπεμπη στα 1.600 περιπου κιλα,200 γρ μικροτερο απ οτι η γυναικολογος μου αλλα και παλι δε πειραζει.

στο μονο που συμφωνησαν οι δυο τους ηταν οτι επρεπε να ξεκινησω ινσουλινη και ξεκινησα σημερα!!!

ξεκινησα για να προλαβω και να μη κανω διαβητη,οχι επειδη εχω.

για την ωρα κανω μια ενεση στις 11 καθε βραδυ και χαρηκα γιατι δε ποναει καθολου.στο μπουτι την εκανα μονη μου,φυσικα ηρθε ενας νοσηλευτης να με δειξει τα περι ενεσης,η οποια ειναι σα στιλο.

ο μπεμπης μου οσο παει γινεται πιο κινητικος πιο ζωηρος και οταν του μιλαμε εγω και ο αντρας μου κλωτσαει.επισης εχει κατεβει με το κεφαλακι κατω αν και ο γιατρος με ειπε κατι περι καισαρικης λογω λανθανοντα διαβητη,αλλα θα επιμεινω για φυσικολογικο τοκετο αν γινεται.

δε ξερω θα κανω καλα αν επιμεινω;

και μενα πρηζονται οι αστραγαλοι μου,αλλα η πιεση μου ειναι μια χαρα.

επισης χθες εκανα-οχι ολοκληρωμενη- τη βαλιτσα μαιευτηριου-μαλλον σακ βουαγιαζ εκανα.κι ακομα εχω να βαλω πραγματα.

να σας ρωτησω τι πανες να παρω για το μωρο;εχει για ηλικιες 0 μηνων;ή να παρω μεγαλυτερες;επισης θα θελα να ρωτησω πρεπει να παρω τπτ ειδικες σερβιετες για μενα;

και μια τελευταια ερωτηση:που θα βρω εσωρουχα μιας χρησης και καθισμα λεκανης μιας χρησης;στα φαρμακεια;ποσο κοστιζουν;

καλα εκανα πολλες ερωτησεις,ελπιζω να ξερετε.

αυτα απο μενα...

καλα η κοιλια μου ειναι τεραστια...ετσι τη βλεπω δηλαδη,αλλα αρχισαν να με το λεν κι αλλοι.

επισης δε ξερω αν πετρωνει ή ειναι το μωρο που κλωτσαει.νομιζω το μωρο πρεπει να ναι.τα ποδαρακια του.αλλιως θα πρεπε να με ποναει λιγο ε;

φιλια κοριτσια,και παλι συγχαρητηρια στις κοπελες που γεννησαν,ημουν τοσο χαρουμενη οταν το μαθα.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

α και μια τελευταια ερωτηση.:)

επειδη σκοπευω να κανω αποτριχωση με κερι-για πρωτη φορα-σε μπικινι και ποδια,ξερετε αν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη;

βεβαια θα ρωτησω κιολας αλλα αν ξερει καμμια σας να με πει καλα θα ηταν.

καληνυχτα!

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!Οι ώρες μου είναι λιγο αγριες γιατι καθε 3ωρο βγαζω γαλα με το θηλαστρο οποτε καταλαβαινετε...Καποια ρωτησε για την εμπειρια,πρεπει να σας πω πως για μενα ηταν εξαιρετικα δυσαρεστη λογω της προωροτητας,μια βδομαδα ειχα παρει μονο απο τον 8ο.Ξεκινησαν ανα 3 λεπτα συσπασεις με πονο,εκανα διαστολη κ τελικα καισαρικη λογω προηγηθεισας.

Πάντως καταλαβα οτι ολα ειναι θεμα ψυχολογιας.Ηταν η δευτερη καισαρικη κ σας πληροφορω οτι αυτην την φορα οι μετεγχειρητικοι πονοι ηταν σαφως πιο ισχυροι,δεν ειχα μωρα να παρω στην αγκαλια μου.Δεν τα ειδα καθολου,τα πηραν αμεσως για την μοναδα...4 μερες στο μαιευτηριο απλως πονουσα κ εκλαιγα ενω στα διπλανα δωματια ακουγονταν κλαματα μωρων,χαρες κ γελια.Ολα εγιναν τοσο ξαφνικα,βρεθηκα μεσα σε λιγες ώρες με αδεια κοιλια κ αδεια αγκαλια.

Τωρα προσπαθω ακομη να ξεπερασω το σοκ κ ατελειωτη υπομονη μεχρι να παρω τα μωρακια μου στο σπιτι.Το καλο είναι οτι αρχισαν να βαζουν βαρος εστω κ λιγα γραμμαρια τη μερα.Νομιζω οτι δεν θα θελω να θυμαμαι τα γενεθλια τους.Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες.

Τεσπα,ελπιζω να μην σας ψυχοπλακωσα βρε κοριτσια ας αλλαξουμε λοιπον θεμα.

lineal για εσωρουχα μιας χρησης δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιησα,για το καθισμα τουαλετας ομως το ειχα βρει στο σουπερ μαρκετ,σε μεγαλη γνωστη αλυσιδα παμφθηνο,νομιζω 2 ευρω τα 10.Ηταν στον διαδρομο με τα ειδη μπανιου,να παρεις αυτα που ειναι πλαστικα κ οχι χαρτινα γιατι μου φαινεται βολευουν καλυτερα.

Οσον αφορα για την αποτριχωση με κερι αφου δεν εκανες προ εγκυμοσυνης αν καταλαβα καλα γιατι δεν συνεχιζεις με τον παραδοσιακο τροπο(ξυραφι) και νατο δοκιμασεις μετα την γεννα?Αν δεν κάνω λάθος τα αγγεία στα ποδια είναι διογκωμένα λόγω εγκυμοσύνης και νομιζω με το κερι μπορει να κανεις λιγους κιρσους.Καλυτερα ομως ρωτα τον ντοκτορ για σιγουρια.Σερβιετες ειδικες δεν χρησιμοποιησα απλως αυτες τις νυκτος τις ενισχυμενες κ λιγο χαρτοβαμβακο.

Αυτα εν ολιγοις,τι εν ολιγοις δηλαδη,εν πολλοις.Κάλε τι παρλα μ επιασε αξμμερωτα ακομη?

καλημερα κοριτσια!!!

linealσε βλεπω προετοιμασμενη!!εγω ακομα δεν εφτιαξα την βαλιτσα μου!!!σημερα αυριο λεω!!!εγω σερβιετες πηρα τις tena μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλες!!!εσωρουχα μιας χρησης εγω πηρα απο το λητω και πανες για το μωρο πηρα απο 3 κιλα και πανω!!!

στελλινι ολα θα πανε καλα και θα ξεχασεις τις δυσκολες ωρες που περασες!!!!

πλεον κοριτσια δεν μπορω να κουνηθω ευκολα!!!πονανε τα ποδαρακια μου!!!σημερα μου ειπαν οτι η κοιλια μου κατεβηκε!!!λετε να πλησιαζει η ωρα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

stellini μου, αν και όντως δυσάρεστη η ιστορία του τοκετού, χαίρομαι πάρα πολύ που τα αγοράκια σου παίρνουν βάρος και σου εύχομαι σύντομα να τα πάρεις σπίτι να γεμίσει εκεί παιδικά κλάμτα!!!

Τίτη, από ότι βλέπω στο τικεράκι σου, θα έχεις περάσει την 36η εβδομάδα όταν θα γεννήσεις. Άρα ως προς τι η ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων;;;;

lineal, εσώρουχα μιας χρήσης εγώ είχα πάρει από το mothercare, αλλά τελικά δεν τις χρησιμοποίησα. Σερβιέτες μου είχανε δώσει στο μαιευτήριο (μιλάμε για κάτι τέρατα) και, αν θυμάμαι καλά, στο σπίτι συνέχισα με τις δικές μου (τις μικρές, τις λεπτεπίλεπτες). Πάνες για το μωρό είχα πάρει τις newborn των pampers. Δεν θυμάμαι καλά τα κιλά, θυμάμαι ότι είναι κίτρινες. Αν χαζέψεις στο σούπερ μάρκετ θα δεις κιλά και θα καταλάβεις.

Όσο για τον φυσιολογικό τοκετό... τι να σου πω!!! Θα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία, αλλά δεν είμαι και φαν. Στον γιο μου θυμάμαι ότι συμφωνούσα με τον γιατρό που μου έλεγε "αν είναι να έχεις ωδίνες για ώρες και μετά να κάνεις και καισαρική, να στην κάνω από την αρχή". Τελικά, μετά από 7 ώρες η διαστολή ήτανε στο 2 και έκανα καισαρική!!! Γενικά είμαι της άποψης πως κάπως πρέπει αν βγει και πως και η καισαρική είναι ένας τρόπος και πως δεν θα επέμεινα ποτέ για φυσιολογικό εάν μου λέγανε ότι είναι επικίνδυνο για κάποιους λόγους.

Έχω αρχίσει κι εγώ και δεν κοιμάμαι καλά λόγω ζέστης και... τουαλέτας!!! Σκέφτομαι ότι η μικρή χοροπηδάει στην κύστη μου για να μου ξεκινήσει από τώρα τα γυμνάσια που με περιμένουν (ξύπνημα ανά κάποιες ώρες κλπ)

Φιλάκια !!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Stellini να δεις που μετά από ένα χρόνο στα πρώτα γενέθλια των μωρών σου θα τα έχεις ξεχάσει όλα όσα πέρασες γιατί οι καλές στιγμές θα υπερισχύσουν των δυσάρεστων κατά πολύ!

Στον γιατρό θα πάω από βδομάδα μιας και αυτές τις μέρες μπαίνω στον 8ο και θα δω πόσο έχει μεγαλώσει ο μπόμπιράς μου και τι βάρος έχω πάρει κι εγώ. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να κάνω τίποτα εξετάσεις, πέρα από τις αιματολογικές και ούρων που κάνω κάθε μήνα. Ότι μου πει.

Βρε κορίτσια, έχετε καθόλου πρόβλημα με αιμοροίδες και αν ναι τι κάνατε? Εγώ ενώ πήγαινα πολύ καλά ξαφνικά χθες αρχισαν να με ενοχλούν αρκετά θα έλεγα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

αλλαξα και τικερακι γιατι με δωσαν-παλι-αλλες ημερομηνιες!βασικα δεν ειμαι σιγουρη για την ημερομηνια που γενναω με τοσες αλλαγες.θα το μαθω μαλλον εκεινη την ωρα:tongue:

ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες,βοηθησατε πολυ!

σημερα ειδα πρωτη φορα στον υπνο μου οτι γεννησα.

με καισαρικη και ημουν,λεει,τοσο ζαλισμενη,αλλα ειδα στο βαθος αχνα να βγαζουν το μωρο.και μετα ημουν σπιτι και το φροντιζα,αλλα δεν ειδα τη φατσουλα του,και σκεφτομουν οτι οταν το γεννησα δε μου το δωσαν στη αγκαλια μου οπως δινουν ολα τα μωρακια οταν γεννιουνται.

αυτο ηταν,μικρο αλλα επιτελους ειδα κι εγω ονειρο με γεννα!!!χαχαχ

στελλινι μου αρεσε η περιγραφη του πως γεννησες,"αδεια κοιλια και αδεια αγκαλια"τι συγκινητικο ετσι που το λες...αν και ηταν για σενα δυσκολα,χαιρομαι που ολα παν καλα και τα μωρακια σου μεγαλωνουν και μεγαλωνουν!!

σε λιγο θα ακους και συ κλαματα και φωνουλες:)

τι ωραιο καιρο που κανει,δροσουλα υπεροχη,να μπορουμε να αντεχουμε και μεις,γιατι αυτη η ζεστη δεν υποφερεται.

εν τω μεταξυ πρεπει να φαω κατι για πρωινο και δε ξερω τι...

μαλλον δε πολυπειναω γιατι αν πεινουσα θα ηξερα;)

α κοριτσια καλο μηνα κιολας και καλη μερα να χουμε:)

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Stellini χαίρομαι πολύ που τα μωράκια σου πηγαίνουν καλά!! Και είμαι σίγουρη ότι με το καιρό όλα θα αποτελούν μόνο μία γλυκόπικρη ανάμνηση! Γιατί μπορεί να ήταν μία άσχημη εμπειρία, αλλά μέσα από αυτή απέκτησες τα μωράκια σου!

Jasmini τι αιμοτοκρίτης είναι αυτός καλέ? και με δύο μωρά??? Μπράβο σου!! Θέλω κι εγώ που με το ζόρι τον κρατάω γύρω στο 34..

Lineal καλύτερο το όνειρο με την καισαρική και το μωρό σου, από το δικό μου, που είδα ότι εκεί που οδηγούσα νύχτα, ανάβω τα μεγάλα φώτα κι είδα έναν άντρα στο δρόμο, που δεν έφευγε και γελούσε και κατατρόμαξα! Ξύπνησα και μάλλον ο μπεμπάκος μου κατάλαβε την ταραχή μου, γιατί μου έριξε δύο-τρεις κλοτσιές!

Τώρα όσον αφορά την ζέστη, εγώ στο γραφείο δεν μπορώ χωρίς κλιματισμό, νιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και ζαλίζομαι!

Εμάς το επόμενο ραντεβού μας με τον γιατρό είναι 28/06, οπότε υπομονή έως τότε!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα και απο μενα!!!

Για σερβιετες και εμενα τις tena μου ειπανε θελω να παωνα τις παρω για να ετοιμαζω την βαλιτσα μου,για τα παμπερς θα δεις ειναι συμφωνα με τα κιλα του οπως λεει και η leta800,εγω πηρα απο 3-5!!!

Εχω και εγω σημερα ντοπλερ το απογευμα και περιμενω να περασει η ωρα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα και απο μενα!!!

Για σερβιετες και εμενα τις tena μου ειπανε θελω να παωνα τις παρω για να ετοιμαζω την βαλιτσα μου,για τα παμπερς θα δεις ειναι συμφωνα με τα κιλα του οπως λεει και η leta800,εγω πηρα απο 3-5!!!

Εχω και εγω σημερα ντοπλερ το απογευμα και περιμενω να περασει η ωρα!!!!!

αντε με το καλο σημερα το ντοπλερακι σου barbie!

μαλλον κι εγω καμμια τενα θα παρω και για το μπεμπεκι μου σαυτα τα κιλα θα παρω.

μια φιλη μου που περιμενει κοριτσακι την ειπε ο γιατρος στην επισκεψη της οτι μπορει να γεννησει σε 10 μερες και οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο ακουγοταν αγχωμενη,την εδωσα κουραγιο οτι θα ξαλαφρωσει οτι αυτη τελειωνει και ειναι τυχερη επειδη θα γεννησει σε μερες που κανει δροσουλα και οχι στις μεγαλες ζεστες αλλα κι εγω εκεινες τις μερες μαλλον θα ειμαι αγχωμενη,ομως τι να γινει,η μια δινει κουραγιο στην αλλη!:)

1zNmp2.png

Καλημερούδια!!!!

Πάλι για όνειρα λέτε? Εγώ έτσι όπως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ από τη ζέστη και από τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα, μόνο όνειρα δεν προλαβαίνω να δω.

Tinaki και ο γιατρός και η μικροβιολόγος απορούν με την τιμή του αιματοκρίτη μου.

Stellini μην στεναχωριέσαι γιατί χάνεις τις στιγμές! Όσο άσχημη και να ήταν η εμπειρία, μεγαλύτερη σημασία έχει η υγεία των μωρών σου!! Είναι καλά και αυτό έχει σημασία. Θα τα πάρεις και στο σπίτι και όλα θα πάνε τέλεια και μόλις τα δεις να σου χαμογελούν θα τα ξεχάσεις όλα. Εύχομαι το καλύτερο για τα μωρά σου!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...