Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού
  • βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • χαρτιά για να δηλώσουμε την γέννηση των μωρών μας!
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

Είπα να τα θυμηθούμε λίγο, γιατί πλησιάζει ο καιρός...:wink:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ρούλα συσπάσεις είναι αυτά τα πετρώματα, φυσιολογικό για τον μήνα μας, αν κι εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι καμία μέχρι τώρα.

Εμείς είχαμε κάνει το doppler την προηγούμενη Τετάρτη και μας είπαν όλα καλά..

Βρε κορίτσια, εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα το καλοκαίρι είναι οι μύγες και τα κουνούπια!!! Δεν μπορούν να εξαφανιστούν από τον πλανήτη???

Επίσης πήρα απόφαση να παω τελευταία μέρα για δουλειά 26/06 και από σήμερα αρχίζω αντίστροφη μέτρηση για τις υπόλοιπες τέσσερις βδομάδες...

Ζουζουνακι αν τελικά γέννησες, να σας ζήσει!!!!!! Πάντα γερό και τυχερό να είναι το παιδάκι σας!!!! Περιμένουμε νεα σου!

Αυτάααα

Καλημερα και απο μενα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!

Rulia μου εγω που ρωτησα την γιατρο μου για αυτα τα πετρωματα μου ειπε πως μεχρι 5 την ημερα ειναι φυσιολογικο χωρις πονο ομως ή καποιο αλλο συμπτωμα!!!

Εγω εχω doppler την Τεταρτη γιατι ετσι οπως μου τα λεει η γιατρος μπορει να ειμαι μανουλα Ιουνιου θα δειξει!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ να σου ζήσει!!!

Άντε πήραμε σειρά μιά-μία! Όταν βγεις με το καλό περιμένουμε νέα σου!

Έγω ενώ έλεγα να σταματήσω κατά τις 20/6 βλέπω ότι με την ζέστη έχω ένα θέμα οπότε θα σταματησώ κανονικά την δουλειά στις 8/6.

Έχω και κάμποσα διαδικαστικά να τακτοποιήσω οπότε.......

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαδικαστικά, ε; μου θυμίσατε το ΙΚΑ που το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.

Αυτό με την κοιλιά μου συμβαίνει και μένα... και δεν θα ήθελα ξαφνικά να γίνω μανούλα Ιουνίου, γιατί δεν έχω ετοιμάσει απολύτως τίποτα!!

Αύριο τελικά θα πάω για το doppler και θέλω να δω πόσο έχει μεγαλώσει η μπέμπα, γιατί εξαρτάται και το πότε θα προγραμματιστεί και η καισαρική.

Πάντως, όσοι με βλέπουν με ρωτάνε: "αυτές τις μέρες, ε;"

Η κοιλιά έχει μεγαλώσει απίστευτα και η ζέστη μου φαίνεται επίσης απίστευτη!!!

Ζουζουνάκι να σου ζήσει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Απ´ ότι διάβασα κι εγω σε άλλο τόπικ μπήκε το ζουζουνακι το Σαββατο για να γεννήσει οπότε να της ζήσει το μπεμπακι!!!

Εγω αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό, σήμερα πήγα και πήρα τις εξετάσεις ούρων και αίματος. Ευτυχώς μια χαρά όλα και ο αιματοκριτης 36.

RKdwp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

και εγω τα εχω αυτα τα πετρωματα!!!ειναι φυσιολογικα μας προετοιμαζει για τους πραγματικους πονους!!!και εγω ζεσταινομαι πολυ!!!!δεν σκεπαζομαι με τιποτα το βραδυ!!!!αυτο που παρατηρησα απο χθες ειναι το πρηξιμο στα ποδια μου!!αρχισε να μην φαινεται ο αστραγαλος μου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γειά σας μανούλες όλες καλά βλέπω μπράβο.

μαριλίνα εδώ το είδα http://www.aprentscafe.gr/showthread.php?t=774&page=349. μην 10456 συγκεκριμένα.δεν αντέχω την ζέστη πια,τι πράγμα είναι αυτό

λετα πρόσεξέ το αυτο με το πρήσιμο, καλύτερα να πάρεις τον γιατρό σου να του το πέις.εμένα με ζαλίζει κάθε φορά για το αν έχω πρηστεί και συγκεκριμένα οι αστράγαλοι.αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με την πίεση και θέλει προσοχή

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε???εγω εβλεπα χθες περιεργα ονειρα!!!ειδα οτι μου σπασαν τα νερα και τρεχαμε στο μαιευτηριο!!!μαλλον επειδη πλησιαζει ο καιρος ειμαι ετσι!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια ,

τί κάνετε?

Καλό μήνα κ καλό καλοκαίρι να έχουμε!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα πετρώματα/συσπάσεις!!

Αύριο έχω ραντεβού με την γιατρό οπότε θα σας έχω νέα κ απαντήσεις σε όλες τις (πολύ σημαντικές :-) ) ερωτήσεις μου (πότε μπορώ να κάνω μπάνιο μετά τη γέννα κτλ)!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά :-)

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Πήγα πρωί πρωί για το doppler και η μπουμπού μας έχει μεγαλώσει πολύ!!!

Είναι 2660 και 2,5 εβδομάδες μεγαλύτερη από την υπολογισμένη!!

Να δω τι θα πει ο γιατρός στις 22/6. Λέτε να θέλει να την πάρει νωρίτερα;

Έκανα και το καρδιογράφημα και ξένοιασα. Τώρα μου μένουν κάποιες τελευταίες εξετάσεις αίματος!!

rulia

αυτές είναι πολύ σημαντικές ερωτήσεις (βλέπε μπάνιο). Για πες και σε εμάς τις απαντήσεις!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας κορίτσια. Πήγα κι εγώ στον γιατρό σήμερα για έναν μίνι υπέρηχο. Μου έκανε και κολπικό υπέρηχο για να εξετάσει τον τράχηλο. Τα μωράκια μας έχουν πάρει την ιδανική θέση με τα κεφάλια κάτω. Επόμενο ραντεβού στις 15/06 και είπε ότι από 17 Ιουνίου μπορώ να υπολογίζω για τοκετό ανα πάσα στιγμή και αν δεν γεννήσω μέχρι τις 3 Ιουλίου θα με βάλει να γεννήσω. Αυτά τα νέα μας!!!

Φιλάκια πολλά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...