Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

stellini μου

να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!

Σίγουρα υπάρχουνε δυσκολίες που είναι προωράκια, αλλά από ότι λες γεννήθηκαν με καλό βάρος και πιστεύω να πάνε όλα καλά και σύντομα να τα πάρετε σπίτι σας.

Όποτε μπορείς ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Stellini να σας ζήσουν!!!!!!!!!!! Με το καλό να γυρίσετε όλοι μαζί σπίτι σας!!! Σίγουρα θα πάνε όλα καλά, να είσαι σίγουρη! Ευτυχώς όπως είπε και η Μαριλίνα γεννήθηκαν με καλό βάρος για διδυμάκια!

Φιλιά πολλά και περιμένουμε νεα σας!!!

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ-25/05 1800γρ. και 1900γρ.

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Κοριτσάκια γειασας!Δεν έμπαινα αρκετά συχνα λόγω πολλών υποχρεώσεων.Ηθελα να σας πω οτι τελικά δυστυχώς για μένα και για τα μωρά μου έγινα μανούλα Μαίου στις 25 του μηνός.Εντελώς ξαφνικά αρχισαν συσπάσεις και κατέληξα να γεννήσω.Έφερα στον κόσμο 2 αγοράκια πρόωρα βέβαια 1800 κ 1900 έκαστος.Αυτή τη στιγμή είναι σε μονάδα πρόωρων και ίσως απο αύριο αρχίσουν δοκιμαστικά λίγο απο το γάλα της μαμάς...Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας και να επιστρέψετε στο σπίτι έχοντάς τα αγκαλίτσα...Καλή συνέχεια,γιαμας ξεκινά μια δύσκολη περίοδος κ ελπίζω να τα καταφέρουμε,σας φιλώ.

Stellini να σας ζήσουν τα μωράκια σας και μην αγχώνεσαι, το βάρος τους είναι καλό και ναι μεν είναι πρόωρα αλλά όχι τόσο ώστε να θεωρείται αρνητικό. Θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Η ξαδέρφη μου γέννησε επίσης πρόωρα μωράκια, 1600γρ και 1800γρ, μείνανε περίπου 1 1/2 μήνα στις θερμοκοιτίδες αλλά όλα καλά. Τώρα είναι 4 χρονών και ούτε που το φαντάζεσαι!!! Φιλάκια στα αγοράκια σου!

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!!ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

stellini μην στεναχωριεσαι!!τα μωρακια σου θα τα πανε μια χαρα το βαρος τους ειναι πολυ καλο!!!θα πανε ολα τελεια!!!να μας ενημερωνεις!!!και να σου ζησουν τα μπεμπακια σου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

stelini μου,να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!!!!!είναι συνηθισμένη η προωρότητα στα διδυμάκια!εσένα όμως βγήκαν και καλομεγαλωμένα,επομένως μη φοβάσαι τίποτα απολύτως!!!!Με το καλό να σου γυρίσουν σπίτι!

φιλάκια σε όλες

stellini να σου ζήσουν τα μωράκια σου και εύχομαι να τα πάρεις πολύ πιο νωρίς απο οτι υπολογίζεις.ούτως η άλλως απο κιλά και για δίδυμάκια καλά είναι.αλήθεια οι συσπάσεις σε έπιασαν εντελώς ξαφνικά ή είχες κάποια δείγματα απο νωρίς;

σε άλλο τόπικ διάβασα οτι εχθές γέννησε και το ζουζουνάκι.ελπίζω και γιαυτη να πήγαν όλα καλά και να μας πεί σύντομα και λεπτομέρειες.τελικά πρώτη πήγαινα και με προλάβατε στη γωνία βιαστικές:D:D:D.εγώ έχω γιατρό την τρίτη οπου και θα κλείσουμε ημερομηνία θα κάνω και την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων, και απο κει και πέρα θα πέριμένω την παραπάνω εβδομάδα{αν δεν προκείψει τίποτα μέχρι τότε} να γνωρίσω και εγώ την μπουμπού μου.άντε γιατι μου φαίνετε οτι ούτε την εβδομάδα δεν βγάζω, ξαναάρχισε και η ζέστη.φιλάκια μανούλες

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Κοριτσάκια γειασας!Δεν έμπαινα αρκετά συχνα λόγω πολλών υποχρεώσεων.Ηθελα να σας πω οτι τελικά δυστυχώς για μένα και για τα μωρά μου έγινα μανούλα Μαίου στις 25 του μηνός.Εντελώς ξαφνικά αρχισαν συσπάσεις και κατέληξα να γεννήσω.Έφερα στον κόσμο 2 αγοράκια πρόωρα βέβαια 1800 κ 1900 έκαστος.Αυτή τη στιγμή είναι σε μονάδα πρόωρων και ίσως απο αύριο αρχίσουν δοκιμαστικά λίγο απο το γάλα της μαμάς...Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας και να επιστρέψετε στο σπίτι έχοντάς τα αγκαλίτσα...Καλή συνέχεια,γιαμας ξεκινά μια δύσκολη περίοδος κ ελπίζω να τα καταφέρουμε,σας φιλώ.

Nα σου ζήσουν κοπέλα μου!!!! Όλα να σου πάνε δεξιά και πολύ σύντομα να τα πάρετε σπίτι τα ζουζουνάκια σου!!!! Να δεις που όλα θα πάνε καλά και πότε θα μεγαλώσουν και θα γίνουν αντράκια δεν θα το καταλάβεις!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εντελώς ξαφνικά αρχισαν συσπάσεις και κατέληξα να γεννήσω.Έφερα στον κόσμο 2 αγοράκια πρόωρα βέβαια 1800 κ 1900 έκαστος.Αυτή τη στιγμή είναι σε μονάδα πρόωρων και ίσως απο αύριο αρχίσουν δοκιμαστικά λίγο απο το γάλα της μαμάς...Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας και να επιστρέψετε στο σπίτι έχοντάς τα αγκαλίτσα...Καλή συνέχεια,γιαμας ξεκινά μια δύσκολη περίοδος κ ελπίζω να τα καταφέρουμε,σας φιλώ.

τι ωραια νεα!στελινακι εισαι η πρωτη,να σε ζησουν βρε!!!χαρηκα παρα πολυ,κι ευχομαι να παν ολα καλα:)

αχ ενθουσιαστηκα παρα πολυ:):):):):)

καλα γεννησε και το ζουζουνακι;!!!

πωπω τι βιαστικες οι μανουλες ιουλιου...

ειχα τοσα νεα να πω και τα ξεχασα ολα ειλικρινα!!!

αχαχαχαχαχχ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

stellini να σου ζήσουν τα μωράκια σου και εύχομαι να τα πάρεις πολύ πιο νωρίς απο οτι υπολογίζεις.ούτως η άλλως απο κιλά και για δίδυμάκια καλά είναι.αλήθεια οι συσπάσεις σε έπιασαν εντελώς ξαφνικά ή είχες κάποια δείγματα απο νωρίς;

σε άλλο τόπικ διάβασα οτι εχθές γέννησε και το ζουζουνάκι.ελπίζω και γιαυτη να πήγαν όλα καλά και να μας πεί σύντομα και λεπτομέρειες.τελικά πρώτη πήγαινα και με προλάβατε στη γωνία βιαστικές:D:D:D.εγώ έχω γιατρό την τρίτη οπου και θα κλείσουμε ημερομηνία θα κάνω και την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων, και απο κει και πέρα θα πέριμένω την παραπάνω εβδομάδα{αν δεν προκείψει τίποτα μέχρι τότε} να γνωρίσω και εγώ την μπουμπού μου.άντε γιατι μου φαίνετε οτι ούτε την εβδομάδα δεν βγάζω, ξαναάρχισε και η ζέστη.φιλάκια μανούλες

Γέννησε και το Ζουζουνάκι; Θυμάσαι το τόπικ Τίτη; Πότε γέννησε; Πολύ βιαστικά, όντως, τα μωράκια Ιουλίου.

Εμείς χθες πήγαμε αναγνωριστική στο εξοχικό στο Σούνιο, να δούμε τι έχει, τι πρέπει να πάρουμε κλπ. Πλατσουρίσαμε λίγο στη θάλασσα, ο άντρας μου έστησε δύο υφασμάτινες κούνιες στην αυλή, ήταν εκεί η νονά του Βασίλη και μία άλλη φίλη με τα παιδάκια τους και - αν και φάγαμε κίνηση στην επιστροφή - περάσαμε πολύ ωραία!!

Ο μικρός ξεθεώθηκε να τρέχει πάνω κάτω, να κάνει κούνια κλπ. Κοιμήθηκε από τις 9 μέσα στο αυτοκίνητο και, ενώ ο άντρας μου φοβότανε ότι θα ξυπνήσει σήμερα πολυ νωρίς, στις 8 τον ξυπνάγαμε για το σχολείο!! Μακάρι να μου ξεθεώνεται έτσι και το καλοκαίρι για να μην τα φτύσω!!

Επιστρέφω στα βιβλία μου, γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο τα είχα λίγο παρατήσει!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Stelini να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να είστε πάντα καλά, με υγεία κ να τα πάρεις σύντομα στο απίτι σου να τα χαρείς!!!

Πραγματικά έπιασαν οι ζέστες αλλά έχει κ αυτή τη μουνταμάρα κ την υγρασία που τα κάνει όλα ανυπόφορα!! Τί να κάνουμε? υπομονή!!

Κ εμείς κάναμε το doppler την Παρασκευή, όλα καλά 1.5 κιλό το μωράκι. Πήραμε κ τα αποτελέσματα από την καμπύλη 69-118-102-98!! Δεν ξέρω αν είναι καλά (έχω ραντεβού με την γιατρό την Τετάρτη να μου πεί. Επίσης οι εξετάσεις αίματος έδειξαν χαμηλά αιμοπετάλια (125) αλλά κ πάλι η γιατρός θα μας πει τί μπορεί να σημαίνει αυτό.

Κορίτσια εσείς νοιώθετε την κοιλιά σας ξαφνικά να πετρώνει κ μετά να επανέρχεται στα νορμάλ της?? Διότι τελευταία όλο κάτι τέτοια μου κάνει!!

Πολλά φιλιά κ καλή εβδομάδα σε όλες :-)

Καλημέρα και από μένα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Stellini να σου ζήσουν τα μικρά σου!! Μην στεναχωριέσαι που γεννήθηκαν πρόωρα, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για διδυμάκια. Ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα πάρουν βάρος και θα έρθουν στα ίσια τους!

Ευτυχώς σήμερα έχω την αίσθηση πως ο καιρός δρόσισε λίγο γιατί όλο το Σαββατοκύριακο η ζέστη ήταν το κάτι άλλο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...