Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω λετακι ησουν πολυ αναλυτικη θα ρωτησω και τον γυναικολογο που θα με ξεγεννησει.

σημερα κοριτσια απο το πρωι τρεχω.

πηγα εκανα τα χαρτια μου για μια προκηρυξη που εμαθα χθες και ληγει αυριο και ενω τα τελειωσα εμαθα οτι πηρε παραταση μεχρι τις 3 ιουνη νομιζω.αλλα δε πειραζει.μετα πηγαμε σε εργολαβο και μας εδειξε σπιτια-θελουμε να αγορασουμε-και μεχρι τις 2μιση βλεπαμε απο τις 12 το μεσημερι.

μιλαμε ζαλιστηκα και το αστειο ειναι οτι το σπιτι που ξετρελαθηκα δεν αρεσε τον αντρα μου και το σπιτι που αρεσε σαυτον δεν αρεσε καθολου σε μενα...

καλα μιλαμε εντελως διαφορετικες αποψεις και γνωμες:)

τωρα προσπαθουμε να χαλαρωσουμε στο σπιτι ,πηγα να κοιμηθω,αλλα επειδη φαγαμε εξω και εσκασα δε μπορω να βολεψω τη κοιλια μου.

οποτε καθομαι και βλεπω τηλεοραση

σημερα ταπογευμα παμε γυναικολογο θα δω τον μπομπιρα μου!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας,τι κανετε??

Λινεαλ οταν γυρισεις απο τον γιατρο να μας πεις τα νεα σου!!!!!

Εμενα τα βλαστοκυτταρα στο Παπανικολαου μας τα αναφεραν στα μαθημα ανωδυνου τοκετου που κανω και μας ειπαν οτι ειναι πολυ ενημεροι οι συγκεκριμενοι που κανουν την ενημερωση και οτι αποριες εχουμε θα μας τις αναλυσουν ολες!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

μολις γυρισα απο τη γυναικολογο,θα την ξαναδω για τελευταια φορα σε τρεις βδομαδες γιατι ειδε οτι εχω πολυ αμνιακο-παλι-και θελει να με δει ξανα.αν και το αμνιακο βγηκε στα 170 και το φυσιολογικο ειναι 200 με ειπε να κανω ινσουλινη για καλο και για κακο και τη δευτερα που θα παω ενδοκρινολογο θα της το πω να με γραψει ενεσεις ινσουλινης.

εκει που με τρομαξε και ψιλοαναστατωθηκα ηταν οταν με ειπε πως ο γιατρος που θα με ξεγεννησει μαλλον θα με βαλει με προκληση γιατι τα μωρα των διαβητικων καλο ειναι να μη περναν τη 39η βδομαδα γιατι...

και κει εμεινα καγκελο,δεν ηθελα να μαθω γιατι.

φυσικα βαζω στο μυαλο μου το χειροτερο και στεναχωρηθηκα

και αυριο θα παω για πρωτη φορα στον γυναικολογο που θα με ξεγεννησει!να δω τι θα με πει κι αυτος.

αυτον θα ρωτησω και για τα βλαστοκυτταρα.

ο μπεμπης μου ειναι 2.040 γρ και ειναι ζωηρουλης,αλλο που δε το νιωθω οσο θα πρεπε λογω του αμνιακου.

α επισης με ειπε η γυναικολογος πως ο διαβητης κυησης ειναι ενδειξη οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες να κανω διαβητη μετα τα 40 μου...

γμ τη τυχη μου.

ειχε ο παππους μου διαβητη και οι δυο γιοι του-ο θειος μου και ο μπαμπας μου-δεν εχουν και θα χω εγω;

οπως και με το θυροειδη μου.

δεν εχει κανεις στο σοι και με ειπαν οτι ειναι κληρονομικος.απο που το κληρονομησα δε ξερω...απ το κουμπαρο;

:D

1zNmp2.png

α επισης ο μπεμπης εχει παρει θεση αλλα και παλι μπορει να ξαναγυρισει γιατι δε καρφωθηκε εντελως με το κεφαλι κατω-οπως με ειπε η γιατρος-και με τοσο αμνιο εκει μεσα κολυμπαει:)

αχ το καημενο το γιαβρι μου τι τραβαει με τη φαγανου μανα του

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

α επισης ο μπεμπης εχει παρει θεση αλλα και παλι μπορει να ξαναγυρισει γιατι δε καρφωθηκε εντελως με το κεφαλι κατω-οπως με ειπε η γιατρος-και με τοσο αμνιο εκει μεσα κολυμπαει:)

αχ το καημενο το γιαβρι μου τι τραβαει με τη φαγανου μανα του

γεια σου lineal!πακετο ο διαβητης κυησης απο αυτα που διαβαζω,αλλα ειναι κατι που με επαρκη ελεγχο,δεν θα επρεπε να σε φοβιζει...στις μερες μας ,αυτα ελεγχονται....βασικα ,πες στη γιατρινα σου,να σου λεει και τιποτα αισιοδοξο που και που .......;););)

τωρα το πως θα γεννησεις ,θα φανει στην πορεια απο οσα καταλαβαινω....

κι εγω ηθελα με φυσιολογικο,αλλα τελικα επειδη εχανε παλμους ο μικρος σε καθε συσπαση που ειχα,μου το πηραν με καισαρικη 10 μερες νωριτερα.....

ολα καλα θα πανε !!!!μην ανησυχεις!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα!! Μπορεί να πάμε την Κυριακή κι ο γιατρός είπε να κάνω άφοβα!!

Lineal

μη φρικάρεις. Η κουνιάδα μου εμφάνισε διαβήτη κύησης στο πρώτο και το τρίτο παιδί της. Έκανε καισαρική τελικά, τα παιδάκια της είναι υγιέστατα, υπέροχα κλπ!! Μην σε ανησυχεί ο τρόπος που θα γεννήσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι το γιαβρί σου καλά!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!σημερα ο μικρος ειναι πολυ ησυχος!!!φανταζομαι οτι πλεον δεν εχει και πολυ χωρο!!εχω και κατι χαζοπονακια απο το πρωι!!

lineal μην στεναχωριεσαι!!!το μωρο να ειναι καλα!!!ολα θα πανε καλα να το ξερεις!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω βρε κοριτσια να στε καλα:)

εν τω μεταξυ χθες βλεπαμε τα πατουσακια του και με κλωτσουσαν και ηταν τοσο αστειο.

ανυπομονω να τον δω ειλικρινα ανυπομονω παρα πολυ:)

σημερα θα παω στον γυναικολογο νουμερο 2 να με δει κι αυτος να δουμε τι θα με πει για τη γεννα.

κι απο δευτερα μαλλον θα ξεκινησω την ινσουλινη.θα με δει και η ενδοκρινολογος δευτερα πρωι οποτε μαλλον θα με τα γραψει τοτε.

κατα ταλλα τωρα μαγειρευω να φαμε μακαρονια με κιμα.εχουμε ξεπατωθει να ψαχνουμε και σπιτια,εδω στη σερρες δεν εχει μικρα,ολα ειναι τριαρια,οχι οτι δε θελουμε τριαρι αλλα το δανειο που θα μας δωσουν δε μας κανει για τριαρι,οποτε...

εχουμε ακομα δρομο και σπιτι να δουμε,πολυ κουραστικο,αλλα τι να γινει,υπομονη

1zNmp2.png

καλημερα κοριτσια!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!εγω περιμενω να ερθει η μαμα μου σημερα να με βοηθησει στο συμμαζεμα του σπιτιου!!!δεν μπορω πλεον μονη μου!!!και αφου θα ειναι εδω θα φτιαξουμε και την βαλιτσα του μαιευτηριου για να δω τι μου λειπει και να τα παρω μεσα στην εβδομαδα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Εχθές ήρθανε και συναρμολογείσανε τα κρεβατάκια, έπλυνα και τις προίκες.. σχεδόν όλα έτοιμα. Λέω να μην τα στρώσω όμως ακόμα. Τι λέτε κι εσείς?

Βαλίτσα μαιευτηρίου δεν ετοίμασα ακόμα αλλά έχω ψωνίσει τα περισσότερα που θα χρειαστώ, οπότε κάποια στιγμή..

Σήμερα ελπίζω να έρθουν τα καθισματάκια αυτοκινήτου!! :) Είμαι πολύ χαρούμενη!!

Πότε σκεφτόμουν ότι θέλω να περάσει ο καιρός για να ξεκινήσω τα ψώνια, για να δω τα μωράκια μου.. και τώρα δεν μπορώ να πιστεψω ότι είμαι έτοιμη πια για να υποδεχτώ τα ζουζούνια!! Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!!

Ααααα...μόλις έλαβα τηλεφώνημα. Ήρθαν τα καθισματάκια και τα μπιμπερό και οι πιπίλες!!!

RKdwp3.png

jasmini

εγω θα πλυνω σημερα την προικα και θα τα στρωσω κιολας!!!πηρα το κουβερλι απο την προικα οποτε δεν θα σκονιστουν τα σεντονακια του μεχρι να ερθει ο μικρος!!!

το μονο που μου εμεινε ειναι να παρω φωτιστικο και αυτοκολλητα να κολλησω στον τοιχο!!!πρεπει να παω μεσα στην εβδομαδα!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσάκια γειασας!Δεν έμπαινα αρκετά συχνα λόγω πολλών υποχρεώσεων.Ηθελα να σας πω οτι τελικά δυστυχώς για μένα και για τα μωρά μου έγινα μανούλα Μαίου στις 25 του μηνός.Εντελώς ξαφνικά αρχισαν συσπάσεις και κατέληξα να γεννήσω.Έφερα στον κόσμο 2 αγοράκια πρόωρα βέβαια 1800 κ 1900 έκαστος.Αυτή τη στιγμή είναι σε μονάδα πρόωρων και ίσως απο αύριο αρχίσουν δοκιμαστικά λίγο απο το γάλα της μαμάς...Εύχομαι σε όλες σας με το καλό να υποδεχθείτε τα μωράκια σας και να επιστρέψετε στο σπίτι έχοντάς τα αγκαλίτσα...Καλή συνέχεια,γιαμας ξεκινά μια δύσκολη περίοδος κ ελπίζω να τα καταφέρουμε,σας φιλώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...