Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιπλέον ως μανούλες πιστεύω πως είμαστε τελειομανείς με τα παιδιά μας. Δλδ εγώ πιστεύω πως κανείς δεν θα μπορέσει να πλένει τα δόντια της Νάνσυς τόσο καλά όσο εγώ! (Ξέρω τώρα με κοροϊδεύετε αλλά...ψέματα να πώ)?? Οπότε μαζί με το άγχος της γέννας έχω κ το άγχος του μη καλού πλυσίματος δοντιών της Νάνσυς... Κ βέβαια έχω κ άλλες παρόμοιες ανησυχίες....Σκέτο βάσανο :-)

προσπαθέι να την πάρει η πεθερά μου λίγες ώρες ωστε να συνηθήσει, αλλα μένω πάνω απο την αδερφή μου που έχει 2 κοριτσάκια που έχουν με την μεγάλη 10 μήνες διαφορά και την μικρή 6 οπότε όπως καταλαβαίνει είναι όλη τη μέρα μαζί και εκτός απο μένα ζητάει και αυτές. με την μαμά μου πάλι που μένει απο πάνω μου προσπαθεί να την πάρει έστω τα μεσημέρια να κοιμάτε μαζί της, αλλα 8 στις 10 φορές μετο που παιρνάει 1 ώρα με ζητάει .άσε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Επιπλέον ως μανούλες πιστεύω πως είμαστε τελειομανείς με τα παιδιά μας. Δλδ εγώ πιστεύω πως κανείς δεν θα μπορέσει να πλένει τα δόντια της Νάνσυς τόσο καλά όσο εγώ! (Ξέρω τώρα με κοροϊδεύετε αλλά...ψέματα να πώ)?? Οπότε μαζί με το άγχος της γέννας έχω κ το άγχος του μη καλού πλυσίματος δοντιών της Νάνσυς... Κ βέβαια έχω κ άλλες παρόμοιες ανησυχίες....Σκέτο βάσανο :-)

ρε συ rulia μέσα στο μυαλό μου είσαι.είναι ένα απο τα πράγματα που σκέφτομαι, γιατι εκτος των άλλων ειδικά η πεθερά μου θα τις δίνει συνεχώς παγωτά και αηδίες και επειδη είναι φοβιτσιάρα δεν θα τα τις τα πλένει.πάω στοίχημα.ήδη έχει αρκετες χρωστικές στα δόντια και κατα την αποψή της δεν πειράζει γιατι τα δόντια θα τα αλλάξει.άσε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια σας και απο μενα!!!!

Φιλιοπι μου μη σε αγχωνει θα γυρισει το ωρακι και εμενα τωρα γυρισε!!!!

Λινεαλ μου καρκινακι η μικρουλα αλλα ουτως η αλλως δεν προλαβαινε για λιονταρακι οπως η μαμα της!!!

Απο οτι βλεπω ολες θα κανουμε doppler δεν το γλιτωνουμε εγω δεν ηξερα πως εχουμε και αλλο υπερηχο μετα τον β΄επιπεδου,εγω εκλεισα ραντεβου για τις 2/6!!!

Ααααα τι καλά, μακάρι να γυρίσει και η δικιά μου μπουμπού.... έχουμε και ντόπλερ σε κοντινές ημερομηνίες... εμείς πάμε 3/6 να την ξαναδούμε την μπουμπούκα!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Ax, δευτερομανούλες, πόσο σας καταλαβαίνω!!!!!

Μιλάμε για τρελλό άγχος!!!! Τον έχω αποχωριστεί μόνο ένα βράδυ ολόκληρο και φυσικά κάτι βράδια που τον κρατάει η μαμά μου σπίτι μας και κάποιες φορές τον κοιμίζει πριν γυρίσουμε.

Άσε... και όσο τα βλέπω τι γίνεται με το παιδί και είμαι κι εγώ σπίτι... μιλάμε με πιάνει πανικός!!

Στο μεταξύ, εγώ θα χρειάζομαι βοήθεια και στο μαιευτήριο, γιατί θα έχω τη μικρή δίπλα μου.

Και έχουμε το εξής συμπέρασμα:

Η μάνα μου είναι καλύτερη απο τον άντρα μου για να μείνει με τον μικρό

Ο άντρας μου είναι καλύτερος από τη μάνα μου για να μείνει στο μαιευτήριο.

Παρ' όλα αυτά, κι οι δύο τα θέλουνε ανάποδα!!!

Αφήστε, σκηνές απείρου κάλους θα ζήσω!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Πάντως βρε κορίτσια και εμένα που είναι αυτό το πρώτο μου παιδάκι νομίζω από τώρα ότι δεν θα μπορεί άλλος να το φροντίσει καλύτερα από μένα!!!! Αφού μου ανάβουν τα λαμπάκια με κάτι συγγενείς που λένε "θα μας αφήνεις το μωρό εμας για να βγαίνεις με τον άντρα σου"!!! Με έχει πιάσει φοβερή κτητικότητα..... ααααααα......αυτό το μωρό είναι μόνο δικό μου!!!!!!:tongue::tongue::tongue:....άντε και λίγο του άντρα μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

γεια σας κοριτσακια.

εχω αυτη τη περιοδο κατι νευρα,ομως δε μου ρχοντε ετσι απο μονα τους με τα προκαλουν-αληθεια σας λεω:evil::evil::evil:

λοιπον μενω στον πρωτο και κατω απο μας εχει 2 γκαρσονιερες σαν σε ισογειο οπου μενουν φοιτητες.ο ενας τους αγορασε καινουριο ηχοσυστημα και χθες αποφασισε να το δοκιμασει στις 3 το μεσημερι.και ειχε ενα μπασο που με κανε καρδιακη,αλλα επειδη εβαζε ενα τραγουδι της βισση "χρονια πολλα για τα γενεθλια σου"λεω θα χει γενεθλια ας μη κανουμε θεμα.

στις 10 το βραδυ ξαναβαζει και οταν λεμε δυνατα,σα να παιζει ακριβως διπλα μας.και απορω στη πολυκατοικια μας κανεναν δε τον ενοχλει;ε δεν αντεξα και αφου ειδα οτι ουτε ο αντρας μου εκανε κινηση να παει,κατεβαινω εγω σαν εκεινο τον γερο στη διαφημιση που γλυφει το παγωτο.μες στα νευρα τους βλεπω να παιζουν το ταβλακι τους και η μουσικη σα να παιζει κανα κλαμπ-τοσο δυνατα.τους λεω να το χαμηλωσουν με τοσα νευρα που ετρεμα.και αυτος με λεει οτι θα το βαζει καθε απογευμα.τι απογευμα του λεω απο τις 3 παιζει.τελος παντων με τα πολλα με ζητησε συγνωμη και το χαμηλωσε.

εχω κι αλλα.

στο ικα πηγα να παρω τα λεφτα απο κατι φαρμακα και μολις ηρθε η σειραμ η εξυπνη η υπαλληλος φευγει και παει να παρει φαγητο!!!:shock::shock::shock:

της λεω,συγνωμη που πατε;δε θα με εξυπηρετησετε;με λεει πανε διπλα στο γκισε-εκει ειχε αλλους τρεις στην ουρα.τι λες της λεω πλακα με κανεις;αλλα αυτη ειχε ηδη γυρισει τη πλατη.εγω μετα μονο καπνους δεν εβγαζα απο ταυτια.

και σημερα πηγαμε σε μια τραπεζα να ρωτησουμε για το δανειο για σπιτι και η υπαλλ.μας λεει οτι με το παιδι εχουμε χαμηλοτερο επιτοκιο.ομως οταν καναμε τα χαρτια μας στον οεεκ και ρωτησα την υπαλληλο αν ειναι καλυτερα να περιμενουμε το παιδι και μετα να κανουμε τα χαρτια μας με ειπε οτι δεν εχει σημασια.και οταν πηγαμε στον οεεκ και τη ρωτησα γιατι δεν μας ειπαν οτι τελικα μετραει αν εχεις παιδι με λεει:ε δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα.

πλακα με κανεις της λεω;οση διαφορα πιο κατω εχει σημασια για μενα.

οποτε καταλαβαινετε οτι δικαιως εχω νευρα.

Jasmini δε βλεπω καθολου τετοια ονειρα,ουτε καν μωρα...και εχω ακουσει οτι πολλες εγκυες βλεπουν τετοια οτι δηλαδη γεννανε,οτι εχουν μωρακια κλπ...

ευχαριστω λετακι για την πληροφορια,θα ρωτησω τον γιατρομ για να τα δωσω εκει.οσο για τα πονακια,ειναι καποιες φορες που ποναω και γω αλλα οχι στη κοιλια αλλα κατω κατω-ξερετε που-και αναρωτιεμαι οταν γενναω τι σοι πονο θα ζησω...:confused:

οι εξετασεις μου βγηκαν καλες,αλλα οι μετρησεις με το μηχανημα εχουν παρει φορα ανηφορα...τι συμβαινει δε ξερω.μηπως παιζουν ρολο και τα νευρα που εχω;εχω ραντεβου με την ενδοκρινολογο τη δευτερα,θα με πει.

rulia Καλη επιτυχια με τις εξετασεις,οσο για το ονειρο ειναι οντως τρομερο να βλεπεις τετοια ονειρα και να τα ζεις σα να ναι αληθινα.οσο για το αν φοβαμαι,δε φοβαμαι ακομα,αλλα οσο κοντευει δε ξερω αν θα παθω καμμια τρομαρα.μαλλον δε φοβαμαι επειδη δε ξερω ακομα τι θα ζησω.η αγνοια καμμια φορα ειναι ωραιο πραγμα:D

filliopi πολυ πλακα το ονειρο σου:-P:razz::-P

ΤΙΤΗ εισαι η πρωτη;;;;αχ αχ αυτο που ειπες με αγχωσε λιγακι-τελικα το βλεπω οσο πλησιαζουν οι μερες θα αγχωνομαι:shock:

χιιιιλια συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα επρεπε να τα πω

αυριο εχω γυναικολογο και θα δω το πουλακι μου το γλυκο!μονο αυτο με κανει χαρουμενη:D:D:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

lineal ποσο σε καταλαβαινω!!μεχρι πριν ενα μηνα μεναμε σε μια πολυκατοικια που ειχα για ενοικους φοιτητες αλλα και παιδια της ηλικιας μας!!καθε μερα ο διπλανος εβαζε τερμα την μουσικη ανεξαρτητου ωρας!!!ειχα τρελαθει βαρουσα τους τοιχους απο τα νευρα μου αλλα εκανα υπομονη γιατι ηξερα οτι θα μετακομισουμε!!!τωρα εχω βρει την ηρεμια μου!!ακουω μονο τα πουλακια!!!

αν θες πληροφοριες για την δημοσια τραπεζα πες μου!!εγω πηγα σημερα και εμεινα ευχαριστημενη!!θα τα δωσω εκει!!!

αντε τιτη με το καλο!!αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι μετα ειμαι εγω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

lineal ποσο σε καταλαβαινω!!μεχρι πριν ενα μηνα μεναμε σε μια πολυκατοικια που ειχα για ενοικους φοιτητες αλλα και παιδια της ηλικιας μας!!καθε μερα ο διπλανος εβαζε τερμα την μουσικη ανεξαρτητου ωρας!!!ειχα τρελαθει βαρουσα τους τοιχους απο τα νευρα μου αλλα εκανα υπομονη γιατι ηξερα οτι θα μετακομισουμε!!!τωρα εχω βρει την ηρεμια μου!!ακουω μονο τα πουλακια!!!

αν θες πληροφοριες για την δημοσια τραπεζα πες μου!!εγω πηγα σημερα και εμεινα ευχαριστημενη!!θα τα δωσω εκει!!!

αντε τιτη με το καλο!!αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι μετα ειμαι εγω!!!

αν μπορεις οποια πληροφορια θα ηταν χρησιμη.

και τωρα που γραφω εχουν τη μουσικη δυνατα αλλα οχι οπως χθες,αντεχεται.αλλα απορω οι υπολοιποι ενοικοι δεν ακουν;μηπως εγινα τοσο παραξενη;

και γω σκεφτομαι οτι θα φυγουμε ελπιζω συντομα και παιρνω δυναμη,αλλιως ειλικρινα θα καλουσα αστυνομια-ναι ειμαι ικανη.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Αλήθεια σας έχει πιάσει άγχος για την ημέρα της γένας ή είστε χαλαρές?? Κ όσες είστε έγκυος στο 2ο παιδάκι σας αγχώνεστε περισσότερο ή λιγότερο από την 1η φορά?? Διότι εγώ (ούσα κ λίγο φυγόπονη/φοβιτσιάρα) φοβάμαι περισσότερο από την 1η φορά (όχι ότι υπάρχει λόγος να φοβόμαστε προς Θεού, μην τρομάξω τις εγκυούλες)!!

.

Ισως λογω του οτι η πρωτη μου γεννα ηταν μια φανταστικη εμπειρια για μενα γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο με τον αντρα μου να τραβαει βιντεο την ωρα το τοκετου και εγω να τον τραβαω την ωρα που εκοβε τον ομφαλιο λωρο... και το βασικοτερο χωρις να νιωσω πονο ή να με ραψουν απο κατω το μονο που δεν με ανυσηχει ειναι ο τοκετος. Μαλιστα επειδη λιγες μερς πριν μεινω εγκυος ειχα κανει ενα πολυ δυσκολο χειρουργειο στο γονατο με τρελο πονο (γενικα αντεχω τον πονο αλλά τοτε παρακαλουσα για παυσιπονη ενεση ) η γεννα μου φανηκε παιχνιδακι.

δευτερομανούλες θέλω την αλήθεια.πιο πολύ σκέφτεσται τον τοκετό η το παιδί που αφήνετε πίσω;εγώ απο την αρχή αυτο σκέφτομαι και ας κάνω καισσαρική.3 εβδομάδες μου έμειναν και πρέπει να είμαι η πρώτη αν δεν κάνω λάθος ε;

Αυτο ειναι που με αγχωνει περισσοτερο απο ολα...

ο μικρος μου δεν εχει μεινει ποτε χωρις εμας το βραδυ, λιγα μεσημερια έτυχε να τον κοιμησει ο αντρας μου μονο που εγω ελειπα. και επειδη τον θηλαζω ακομα σκεφτομαι πως θα ειναι δυσκολες αυτες οι μερες. Εχω ηδη αποφασισει πως αν ολα πανε καλα οπως την προηγουμενη φορα θα βγω νωριτερα ισως και την επομενη μερα του τοκετου. Για οταν θα ειμαστε οι τρεις μας σπιτι δεν εμ νοιαζει το μωρο στο sling και θα τα βολεψω αλλά στο μαιευτηριο ειπαμε θα μου τον φερνει πρωι βραδυ στην καφετερια ο αντρας μου να με βλεπει και μετα οσο πιο γρηγορα γινεται στπ σπιτακι μου..

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα δεν ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση!!δεν ξερω γιατι μαλλον ειναι τα ορμονικα της εγκυμοσυνης!!!

lineal το τηλ που πηρα για το παπανικολαου ειναι 2313307000 πατας το 3 για πληροφοριες και ζητας να μιλησεις με το τμημα βλαστοκυτταρων!!εκει κλεινεις ραντεβου!!ειναι καθε τεταρτη στις 12 και δεν ειναι για πολλα ατομα για αυτο ειναι καλο να κλεισεις ραντεβου!!σου κανει ενημερωση ο διευθυντης της αιματολογικης και ειναι πολυ επεξηγηματικος!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!!

Σήμερα ούτε και για μένα είναι καλή η μέρα! Ταλαιπωρήθηκα πολύ στον ύπνο μου, έπαθα κράμπα, πονούσαν τα πόδια μου, δεν μπορούσα να βολέψω την κοιλιά.... δράμα κατάσταση! Ακόμα πονάνε οι γάμπες μου και έχω χάλια διάθεση!!!:|

Ωραίος ο εξάντας εχτές... με έβαλε σε σκέψεις.... λογικό αυτό που λέγανε ότι δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο ίδιο το παιδί... θα πάρουμε τηλέφωνο στην δημόσια τράπεζα να ενημερωθούμε. Αν μάθει κάποια την διαδικασία για να τα δωρίσουμε στην δημόσια τράπεζα ας μας πει....

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

filiopi

δεν ξερω πως γινεται στην ακαδημια αθηνων παντως εδω στην θεσσαλονικη πας απο το παπανικολαου και παιρνεις το κιτ!!οταν με το καλο γεννησεις μαζευει το αιμα ο μαιευτηρας και μετα πρεπει ο αντρας σου η καποιος αλλος να παει το κιτ στο παπανικολαου!!μας ειπαν οτι το κιτ διατηρειται στους 10 με 20 βαθμους κελσιου για 24 ωρες!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Σήμερα έχει ωραία μέρα και το τελευταίο πράγμα που ήθελα είναι να δουλεύω. Όμως κάνω υπομονή, λίγες μέρες μου έμειναν, σταματάω στις 8/6 κι έτσι θα κάνω τις εξωτερικές δουλειές που θέλω με την ησυχία μου!

Όσο για τις δευτερομανούλες μην αγχώνεστε και όλα θα πάνε καλά με τα παιδάκια σας που θα αφήσετε πίσω για λίγες μέρες. Απολαύστε όσο μπορείτε τις μέρες που απομένουν μέχρι την γέννα γιατί μετά λίγο τρεξιματάκι θα έχουμε όλες;);););););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...