Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Χαίρομαι που έχετε όλες καλά νέα από τα μωράκια σας.

Όσο για την συνάντηση δεν υπάρχει πρόβλημα να την αναβάλουμε για κάποια άλλη στιγμή. Θα οργανωθούμε από εβδομάδα και θα την κανονίσουμε εκ νέου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Τελικά μάλλον όντως ισχύει ότι τα κοριτσάκια μοιάζουν στον μπαμπά τους. Κ εμένα η κόρη μου είναι φτυστή ο μπαμπάς. Για να δούμε κ την μπέμπα σε λίγο καιρό!!!

Από περίεργα όνειρα κ εγώ άλλο τίποτα με αποκορύφωμα το πιο πρόσφατο (προχτές το βράδυ) που είδα ότι πήγαινα να γενήσω με το μετρό (!!) μόνη μου (!!) κ κάποιοι που έκαναν πορείες δεν με άφηναν να μπώ!! Εγκεφαλικό έπαθα στον ύπνο μου!!

Σήμερα πάω για τα ψώνια του μεαιυτηρίου κ στο κεπ για να κανονίσω όλη τη χαρτούρα που θα πρέπει να έχουμε για να δηλώσουμε το παιδί. Την Παρασκευή έχω κ εγώ το doppler κ θα πάρω τις εξετάσεις από την καμπύλη που έκανα. Πάντως κ εγώ όλο έτσι την πατάω κ την προηγούμενη μέρα που είναι να δώσω αίμα τρώω ό,τι υπάρχει σε γλυκό...

Αλήθεια σας έχει πιάσει άγχος για την ημέρα της γένας ή είστε χαλαρές?? Κ όσες είστε έγκυος στο 2ο παιδάκι σας αγχώνεστε περισσότερο ή λιγότερο από την 1η φορά?? Διότι εγώ (ούσα κ λίγο φυγόπονη/φοβιτσιάρα) φοβάμαι περισσότερο από την 1η φορά (όχι ότι υπάρχει λόγος να φοβόμαστε προς Θεού, μην τρομάξω τις εγκυούλες)!!

Αυτά κοριτσάκια κ τα λέμε πάλι σύντομα.

rulia καλημέρα και σε σένα!

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καθόλου άγχος για την γέννα (προς το παρόν τουλάχιστον!). Ίσως γιατί είναι το δεύτερο οπότε ξέρω σε γενικές γραμμές τι με περιμένει....

Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να κάνω καισαρική (εκτός βέβαια αν επιβάλεται για το καλό του μωρού) και επειδή δεν έχω τον ίδιο γιατρό με την πρώτη μου εγκυμοσύνη θα πρέπει να του κάνω μια κουβεντούλα για το θέμα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Eμένα παρόλο που είναι το πρώτο μου, δεν έχω αγχωθεί καθόλου... Και πραγματικά απορώ με το εαυτό μου γιατί είμαι και λίγο φοβητσιάρα αλλά και γιατί παλιότερα που το σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος, μου φαινόταν φοβερό και τρομερό και πως θα το κάνω και τέτοια. Τώρα ούτε που το σκέφτομαι, λέω θα πάω, θα κάνω οτι μου πει ο γιατρός και αυτό.

HVlOp3.png

και εμενα το πρωτο μου ειναι!!δεν μπορω να πω οτι αγχωθηκα για την γεννα!!!ποιο πολυ με αγχωνει αν θα ειναι κανενας μαζι μου την ωρα που θα σπασουν τα νερα!!σχεδον ολη την μερα ειμαι μονη μου και δεν ξερω πως θα ειναι!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια; Πως είστε σήμερα;

Χάθηκα πολλές μέρες από το καφέ μας αλλά για καλό σκοπό....φτιάχνουμε το δωμάτιο της μπεμπούλας!!!! Έχει βέβαια ακόμα δουλίτσα αλλά γίνεται πολύ ωραίο.... όταν ολοκληρωθεί θα σας ανεβάσω φωτογραφίες να μου πείτε πως σας φαίνεται!!!!

Πω πω αυτά τα όνειρα!!! Τι πράγμα είναι αυτό!!! Πόσο ζωντανά!!!! Όση ώρα μπορώ και κοιμάμαι από τους πόνους στη μέση βλέπω χαζά όνειρα και σε σχέση με το μωρό και άσχετα!!!! Να φανταστείτε πως είδα εχτές ότι πήγαινα σχολείο ίδια τάξη με τον άντρα μου, ένας πελάτης μας ήταν λέει καθηγητής φυσικής, εγώ η χειρότερη μαθήτρια και ο άντρας μου καλύτερος μαθητής στο πρώτο θρανίο!!!! Και τι άγχος θεε μου που δεν είχα λύσει τις ασκήσεις!!!! Χα χα χα τώρα γελάω αλλά εκείνη την ώρα ήταν φοβερός εφιάλτης!!!!:-P

Για τα βλαστοκύτταρα κι εμείς το σκεφτόμαστε πολύ αλλά θα κρατήσουμε είναι το πιο πιθανό γιατι φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισα... αχρειαστα να είναι!!!!

Για τη γέννα που λέτε χαλαρή με βρίσκω ακόμα αλλά δεν θα ήθελα να κάνω καισαρική... ο γιατρός μου είπε την τελευταία φορά αν δεν γυρίσει η μικρούλα θα προγραμματίσουμε! Άντε παιδάκι μου κάνε την κολοτούμπα σου!!!!!!!;);) Την άλλη Πέμπτη πάμε να την δούμε στο ντόπλερ...

Αυτά τα πολλά μου νέα ..... φιλάκια!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Να σας πω την αλήθεια, πρωτομανούλες και δευτερομανούλες, στον γιο μου δεν είχα κανένα άγχος, αλλά τώρα έχω!!! Φανταστείτε, ο γιατρός μου έλεγε ότι ερχόταν σε περίεργη θέση ο μικρός και ότι φυσιολογικός τοκετός = πολύς πόνος, και μετά μου έκανα σχόλιο "δεν σε βλέπω αγχωμένη". Απάντηση: "ε, να μείνει μέσα δεν μένει, υπάρχει κι η επσκληρίδιος"!!!

Τελικά έκανα καισαρική.

Τώρα δεν με αγχώνει η γέννα, αλλά το γεγονός ότι θα αφήσω τον μικρό μου για αυτές τις μέρες (κλασική ελληνίδα μάνα, κανείς δεν μπορεί να φροντίσει το γιο μου όπως εγώ) και αγχώνομαι και για το μετά που θα είμαστε αρκετά συχνά μόνοι οι τρεις μας στο εξοχικό από ότι φαίνεται.

Λέτα, μην ανησυχείς για το σπάσιμο των νερών κλπ.

Θυμάμαι, ο γιατρός μου είχε πει:

1. Εάν σπάσουν τα νερά (σπάνιο) κάνε ντουζάκι κλπ και έλα μετά (κοινώς μην αγχωθείς!!)

2. Εάν αρχίσουν πόνοι, πρέπει να είναι ανά 10 λεπτά και να τους νιώσεις για πάνω από μία ώρα, αλλιώς μπορεί να μην είναι τίποτα (και αυτό το "τίποτα" το είχα νιώσει κάποιες φορές). Άρα πάλι δεν αγχωνόμαστε.

Μην ανησυχείτε!!

Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τον καιρό που μας έμεινε, γιατι μετά... το... αξεσουάρ θα είναι για πολύ καιρό μόνιμο με τη μαμά...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γεια σας και απο μενα!!!!

Φιλιοπι μου μη σε αγχωνει θα γυρισει το ωρακι και εμενα τωρα γυρισε!!!!

Λινεαλ μου καρκινακι η μικρουλα αλλα ουτως η αλλως δεν προλαβαινε για λιονταρακι οπως η μαμα της!!!

Απο οτι βλεπω ολες θα κανουμε doppler δεν το γλιτωνουμε εγω δεν ηξερα πως εχουμε και αλλο υπερηχο μετα τον β΄επιπεδου,εγω εκλεισα ραντεβου για τις 2/6!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

τι κάνετε μανούλες;κρίμα που δεν θα συναντηθήτε σήμερα, αλλα δεν πειράζει προκειμένου να είσαστε όλες με το άγχος καλύτερα καποια άλλη φορά.

εγώ γύρισα πριν καμια ώρα απο Αθήνα και είμαι χώμα.τι ζέστη άρχισε και πάλι;είχαμε πάει στο Παίδων για εξετάσεις τι μικρής λόγω θυρεοειδή και η διευθύντρια μου έδωσε ένα χαρτί για τον γυναικολόγο μου, το οποίο γράφει οτι πρέπει να μαζεψουνε αίμα απο τον ομφάλιο λόρο για να εξεταστεί άμεσα για θεροειδή, και μέσα σε μια ώρα να το έχει πάει ο άντρας μου στο παίδων.καλά βλέπω να με βρίζουν εκει.μια ο αιματολόγοςθέλει ενημέρωση απο τις μαίες τώρα αυτό, άντε να δούμε τι άλλο θα μου πούνε.

για τα βλαστοκύταρα τώρα.στην μεγάλη τα είχα κρατήσει στην omnigen και προτιιμώ να είναι πεταμένα λεφτά, παρα κάποια στιγμή να το μετανιώσω.τώρα όμως δεν μας παίρνει για τέτοια πράματα.πάντως θα ήθελα να τα κράταγα σε δημόσια τράπεζα, αλλα δεν το έχω ψάξει το θέμα αλλα ούτε και προλαβαίνω.

δευτερομανούλες θέλω την αλήθεια.πιο πολύ σκέφτεσται τον τοκετό η το παιδί που αφήνετε πίσω;εγώ απο την αρχή αυτο σκέφτομαι και ας κάνω καισσαρική.3 εβδομάδες μου έμειναν και πρέπει να είμαι η πρώτη αν δεν κάνω λάθος ε;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

κοριτσια καλημερα

εχω καιρο να μπω στο θεμα...πολλες νεες κοπελες ,ομως...μπραβο

εγω τελικα δεν ειμαι μανουλα ιουλιου

μαλλον ιουνιου...ο γιατρος ειπε οτι ο μπεμπης ειναι μικρος,θα κατσω ξαπλα,μηπως παρει λιγο βαρος και σε κανα 2-3 εβδομαδες στην καλυτερη θα γεννησω,με καισαρικη εννοειτε

ποσο θα ηθελα να ερθω στην συναντηση σας

ζηλευω να περασετε πολυ καλα:P:p:p:p:p:p

γκέλυ, σου είπε ο γιατρό σου να κάνεις την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων;αν ναι πότε;εγώ θα την κάνω την τρίτη και κάπου διάβασα για μια περίπτωση με μία κοπέλα που γέννησε 35η εβδομάδα και το μωράκι δεν χρειάστικε καν θερμοκοιτίδα.αν το βρώ θα το βάλω.αν δεν σου έχει πεί τίποτα ο γιατρό σου, μήπως να του το έλεγες εσύ;για ψάξτο

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

ΤΙΤΗ μου για να είμαι ειλικρινής το ότι θα αφήσω την κόρη μου για 3-4 μέρες με τους παππούδες της δεν με αγχώνει γιατί είναι κάτι που κάνω έτσι κι αλλιώς τα καλοκαίρια. Με το που κλείνουν τα σχολεία η κόρη μου περνάει τα καλοκαίρια της στην θάλασσα κι εγώ πηγαίνω και την βλέπω τα σαββατοκύριακα και τις ημέρες που έχω άδεια. Έτσι έχω συνηθήσει στην ιδέα.

Τώρα όσον αφορά την γέννα όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα δεν έχω αγχωθεί, όχι ακόμη τουλάχιστον....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Ίσως να είναι και λόγω εγκυμοσύνης που είσαι λίγο περισσότερο ευαίσθητη αυτήν την περίοδο.

Δεν το έχεις αφήσει ποτέ το παιδί για κάποιο δίαστημα, έστω 2-3 μέρες, σε κάποιον δικό σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

2-3 μέρες;;;; το άφησα στην πεθερά μου οταν ήταν περίπου 2 μηνών για να πάμε κάπου ενα διήμερο.σε πληροφορώ ξύπναγα το βράδυ τις ώρες που τάιζα την μικρή και επίσης η πεθερά μου για να μην με ανυσυχήσει δεν μου είχε πει οτι η μικρή επι 2 μέρες ήταμ μέσα στην γκρίνια, οπότε αφου ουτε εμείς το ευχαριστηθήκαμε ούτε και αυτή δεν το έχουμε ξανακάνει και είμαστε μονίμως μαζί.βάλε οτι δεν δουλεύω και όλας φαντάζεσαι κατάσταση

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια σας κ πάλι.

Πριν λίγο γύρισα από τα ψώνια έχοντας αγοράσει 2 νυχτικάκια, κάτι εσωρουχάκια κ ένα φόρεμα από το zara. Είμαι λίγο σαν καρπούζι βέβαια με την κοιλιά που έχω διότι το φόρεμα έχει ένα μπορντοροδοκόκκινο (!) χρώμα, αλλά δεν πειράζει!!!

Λοιπόν κ εγώ αγχώνομαι με την μικρή διότι ναι μεν θα την κρατάει η μαμά μου αλλά θα θέλει κ εκείνη να έρχεται στο μαιευτήριο οπότε θα πρέπει να κάνει σκάτζα με την αδελφή μου. Όπου βέβαια θα θέλει κ εκείνη να έρχεται οπότε πάρ'το αυγό κ κούρεφ'το!!!

Από την άλλη σκέφτομαι ότι 4 ολόκληρες μέρες θα κάνω να δώ το κοριτσάκι μου κ τρελαίνομαι. Ίσως να είμαι λίγο υπερβολική αλλά επειδή πριν λίγο καιρό δούλευα όλη μέρα (έφευγα 8 το πρωί, πήγαινα τη Νάνσυ στη μαμά μου, πήγαινα γραφείο, έφευγα στις 7 το απόγευμα από το γραφείο, ήμουν στη μαμά μου 7.30 κ 8 είμασταν σπίτι) κ δεν είχα τη δυνατότητα να την "ζώ" κ να την χαίρομαι, από τότε που σταμάτησα τη δουλειά είμαστε αυτοκόλλητες!! Οπότε πιστεύω πώς θα έχω μια κάποια δυσκολία στο θέμα αποχωρισμός.

Αλλά από την άλλη ας πάνε όλα καλά κ αυτό δεν είναι τίποτα..Οι 4 μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...