Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!

Τί κάνετε? Είχα καιρό να μπώ διότι αυτές τις ημέρες τις εκμεταλευτήκαμε στο έπακρον κ τρελαθήκαμε στις βόλτες.. Τόσο πολύ που σήμερα δεν σηκωνόμουν με τίποτα.

Συγνώμη λοιπόν που άργησα να σας απαντήσω για την συνάντηση στην οποία δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω διότι η Νάνσυ θα κοιμάται εκείνη την ώρα (συνήθως κοιμάται από τις 2.30 περίπου μέχρι τις 5.30) κ δεν θα μπορέσω να την πάρω μαζί μου.

Εντωμεταξύ θα έρθει το πρωί η μαμά μου να την κρατήσει για να πάω να κάνω τα ψώνια του μαιευτηρίου (βλέπε νυχτικάκια/εσωρουχάκια κτλ) καθώς κ 1-2 φορεματάκια βραδυνά διότι έρχονται τα ποσειδώνια (ναυτιλιακή έκθεση) κ επειδή κ εγώ κ ο σύζυξ είμαστε στην ναυτιλία, θα πρέπει να πάμε...(Από τη μία θα είναι ωραία από την άλλη τρελή ταλαιπωρία)!!! Οπότε θα έχω full τρέξιμο την Τετάρτη. Σας ζηλεύω πολύ όμως που θα συναντηθείτε διότι πραγματικά θέλω να σας γνωρίσω..Ελπίζω κάποια άλλη φορά.

Σας φιλώ τώρα κ τα λέμε πάλι :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαστε κοριτσια σημερα???

εγω ειχα γυναικα να καθαρισει το σπιτι γιατι η γιατρος δεν μου επιτρεπει να κανω και πολλα!!!

να σας κανω μια ερωτηση???με βλαστοκυτταρα κανατε τιποτα???εγω αυριο θα παω στην δημοσια τραπεζα εδω στην θεσσαλονικη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε? Εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα να δω το μωράκι μου, γιατί φοβόμουν μετά το πέσιμο και είναι όλα μια χαρά! Είναι 1.800 γραμμάρια και έχει γυρίσει προς τα κάτω. Έχει πάρει θέση. Βιάζεται να βγει!!!!! Ο γιατρός μου είπε ότι ο δείχνει μεγαλύτερο, είναι 35 εβδομάδων με βάση τον υπέρηχο και σε 5 βδομάδες γεννάμε!!!!

Λετα μου με βλαστοκύτταρα δεν έκανα τίποτα και ούτε θα κάνω. Δεν υπάρχουν χρήματα αυτήν την στιγμή και δεν τα πολυεμπιστεύομαι.

iWgPp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα,και εγω τωρα γυρισα απο τη γιατρο η μπεμπα ειναι 2130γρ.και μου ειπε οτι η πιθανη ημερομηνια απο 21 πηγε στις 13 Ιουλιου γιατι ειναι μεγαλουτσικη τι να πω να προετοιμαζομαι σιγα-σιγα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

σχετικά με τα βλαστοκύτταρα έχει αύριο το βράδι στη νετ νομίζω στις 10.00 ένα σχετικό ρεπορτάζ. Ούτε εμείς έχουμε κάνει κάτι ακόμα, για ιδιωτική τράπεζα φύλαξης σίγουρα όχι αλλά θα ρωτήσουμε κι εμείς στη δημόσια. Είχα πάρει τηλέφωνο αλλά δεν δίνουν πληροφορίες, πρέπει να πάμε εκεί.

HVlOp3.png

Αλο γκερλς! Λιγο ελειψα και βλεπω εχετε κανονισει συναντησουλα γυριστρουλες ε? Την προηγουμενη βδομαδα που τον ειδαμε ηταν 1995 κιλα! Μας εβγαλε φωτο ο γιατρος και στο τετραδιαστατο. χεχεχε πλακα ειχε! Μοιαζει στον αντρα μου! Εχω βαρυνει και δε μπορω πολλα πολλα και εχω και νευρα αλλα που θα παει... δεν εμεινε πολυ... Φιλια σε οοολλλεεεςςς!

ωραια mairi καλα τα νεα σου!

barbie δηλαδη καρκινακι θα βγει η μικρη σου ε;)

εγω για βλαστοκυτταρα θα ηθελα να δωσω σε δημοσιο-στο παπαγεωργιου νομιζω δεχεται στη θεσσαλονικη- αλλα δε ξερω αν πρεπει να γεννησω εκει για να τα δεχτουν.ετσι ακουσα δε ξερω,θα ρωτησω το γιατρο μου τη παρασκευη.

σημερα εδωσα αιμα για θυροειδη και γλυκοζιολη-νομιζω ετσι λεγεται- και η νοσοκομα με πονεσε πολυυυυ.λες και με τη καρφωσε τη βελονα.

κατα ταλλα ο αντρας μου εχει αδεια μια βδομαδα και περναμε ολη τη μερα μαζι.

αυτες τις μερες περιμενω να ρθει και η πεθεραμ-δε ξερω ποια μερα-και θελω να μαγειρεψω κατι καλο.

μαλλον γεμιστα που τα πεθυμησα!!!

χθες εκανα το μεγα λαθος και παραγγειλα απ εξω ενα κλαμπ σαντουιτσ και σημερα νηστικη το μηχανακι του χαζαρου με εδειξε 120!!!

και μετα η εξυπνη πηγα κι εδωσα κι αιμα για γλυκοζιολη ή οπως τη λεν.

αντε να δω αποτελεσματα,μα κι εγω καθολου εγκεφαλο,τι τη θελαμε τη παραγγελια;;;

θα δουμε αυριο τι θα δουμε:confused:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια γεια σας.

Πριν λίγο γύρισα από τον καινούργιο γιατρό, σχετικά καλός μου φάνηκε και το μωρό μας είναι καλά, πήγε 1.777γρ.

Το κακό είναι οτι εγώ που σας ξεσήκωσα και σας μάζεψα δεν θα μπορέσω να βρεθώ στην συνάντησή μας! Μου είπε ο καινούργιος γιατρός μέσα σε 10 μέρες να έχω κάνει το Doppler και επειδή μου είναι δύσκολο να ξανανέβω τόσο κοντινά, πρέπει αύριο να πάω οπωσδήποτε και δεν θα προλάβω...:cry:

Σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...:cry:

ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Γειά σας κι από μένα. Κοριτσάκια βλέπω πολλές επισκέψεις στους doctor.. και φυσικά όλα καλά και τα μπεμπάκια μεγαλώνουν..τι ωραία!!!! :) :)

Εμένα το ραντεβού μου είναι την άλλη Τρίτη. Έχω να τον ρωτήσω πολλά ..για το κοστολόγιο, για τα βλαστοκύτταρα, για την ημερομηνία που πιθανολογείται να γεννήσω, για την επισκληρίδιο και για ότι άλλο θυμηθώ.. :rolleyes:

Αύριο έχω γεμάτη μέρα, θα πάω για εξετάσεις αρχικά, αίματος και ούρων και περιμένω να μου φέρουν τα έπιπλα. Θα έχω πάλι να ασχολειθώ!!! Τι ωραία!!!

Αλήθεια να ρωτήσω κάτι, βλέπετε κι εσείς όνειρα οτι γεννάτε και διάφορα σενάρια? Εγώ σχεδόν κάθε μέρα και κάθε φορά με διαφορετικό σενάριο.

Φιλάκια στα μπεμπάκια!!! :* :*

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

που εισαστε κοριτσια σημερα???

να σας κανω μια ερωτηση???με βλαστοκυτταρα κανατε τιποτα???εγω αυριο θα παω στην δημοσια τραπεζα εδω στην θεσσαλονικη!!!

Εγω το ειχα ψαξει παρα πολύ στον γιο μου και κατεληξα στην δημοσια τραπεζα...

Και τωρα το ιδιο θα κανω αν σταματησαν την χρεωση για τη ληψη τους οπως ακουσα (με ειχαν χρεωσει 300€ την πρωτη φορα :evil:)

Γεια σας!!!!!!!!!!!! Τι κάνετε? Εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα να δω το μωράκι μου, γιατί φοβόμουν μετά το πέσιμο και είναι όλα μια χαρά! Είναι 1.800 γραμμάρια και έχει γυρίσει προς τα κάτω. Έχει πάρει θέση. Βιάζεται να βγει!!!!! Ο γιατρός μου είπε ότι ο δείχνει μεγαλύτερο, είναι 35 εβδομάδων με βάση τον υπέρηχο και σε 5 βδομάδες γεννάμε!!!!.

Βιαζεται να βγει !!!!!!!!! Ευτυχως ολα καλα με το πεσιμο...

Αλήθεια να ρωτήσω κάτι, βλέπετε κι εσείς όνειρα οτι γεννάτε και διάφορα σενάρια? Εγώ σχεδόν κάθε μέρα και κάθε φορά με διαφορετικό σενάριο.

Φιλάκια στα μπεμπάκια!!! :* :*

Α δεν μπορεις να φανταστεις!!! Τυφλα να εχει ο φωσκολος!!!!!

Αλλά δεν εχουν παντα σχεση με τη γεννα και το μωρο οτι πιο κουλο υπάρχει το έχω δει...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα, εγκυούλες!!!

Τι κάνετε; Εχθές παρέδωσα τις δύο τελευταίες εργασίες του μεταπτυχιακού και από σήμερα ξεκινάω τις επαναλήψεις για τις εξετάσεις.

Πήγα στον ντοκτέρ χθες, αλλά δεν είδαμε μπεμπούλα, μόνο την καρδούλα της ακούσαμε.

Όλα καλά από το μέτωπο αυτό. Την μπέμπα θα τη δούμε μέχρι τις 10/6 που μου έχει πει να κάνω το ντόπλερ.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα: Στον γιο μου (το 2007) είχα διαλέξει μέχρι και την εταιρεία φύλαξης από εκείνες που μου είχε προτείνει ο γιατρός μου. Έκανα την αίτηση, μέχρι που ανακάλυψα ότι δεν έχω το τηλέφωνό του στο ιατρείο, μιας και η γνωστή συγγενής μου τα έβρισκε όλα. Λέω, λοιπόν, στον άντρα μου που θα πήγαινε απο εκεί να τη ρωτήσει...

Και άρχισε η πληροφόρηση: Μίλησα με μία κυρία από τη δημόσια τράπεζα, η οποία μου είπε διάφορα: ότι - μέχρι τότε τουλάχιστον - ήταν χρήσιμα για πολύ λίγα πράγματα, ότι πιο πιθανό ήτανε να είναι χρήσιμα για συγγενείς, αδέλφια κλπ, και ότι ήτανε και μέχρι κάποια κιλά και ηλικία (γύρω στα 5-6 μου είχε πει!!!) Μπήκα μετά στο internet και άρχισα να ψάχνω. Θα σας πω τι με φρίκαρε: μία μαμά η οποία το είχε συζητήσει με τον γιατρό που ήτανε και οικογενειακός της φίλος και της είπε ότι εκτός από τα παραπάνω (δεν κάνουν για όσα λένε κλπ, εντάξει, με τα χρόνια υπάρχει εξέλιξη) ότι επειδή δεν υπάρχει επαρκής νομοθεσία, ουσιαστικά νόμιμα ο καθένας έχει πρόσβαση στο dna του παιδιού και άρα μπορεί να μάθει εάν είναι συμβατός δότης!!! Να σας πω την αλήθεια φρίκαρα και από τότε εγκατέλειψα την ιδέα. Ήταν μαζί μου στο χειρουργείο η κυρία απο τη δημόσια τράπεζα, αλλά δεν έγινε δυνατή η συλλογή.

Κοριτσάκια, τελικά θα βρεθούμε σήμερα;;; Κάποιες λέγατε για άλλη ώρα αλλά το tinaki δεν βολευόταν θυμάμαι. Μήπως θέλετε άλλη μέρα, άλλη ώρα, να βολεύεστε καλύτερα;

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

εγω για πρωτη φορα σημερα κοιμηθηκα πολυ καλα!!!βλεπω ομως και εγω περιεργα ονειρα!!!

lineal δημοσια τραπεζα εχει στο παπανικολαου και δεν χρειαζεται να γεννησεις εκει!!εγω σημερα θα παω κατα τις 12 αφου εκλεισα πρωτα ραντεβου!!

χθες ειχα πονακια περιοδου πιο εντονα απο αλλες φορες!!!και ο μικρος με πιεζε κατω!!λετε να ξεκινησε η διαδικασια???σημερα ειμαι μια χαρα!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια γεια σας.

Πριν λίγο γύρισα από τον καινούργιο γιατρό, σχετικά καλός μου φάνηκε και το μωρό μας είναι καλά, πήγε 1.777γρ.

Το κακό είναι οτι εγώ που σας ξεσήκωσα και σας μάζεψα δεν θα μπορέσω να βρεθώ στην συνάντησή μας! Μου είπε ο καινούργιος γιατρός μέσα σε 10 μέρες να έχω κάνει το Doppler και επειδή μου είναι δύσκολο να ξανανέβω τόσο κοντινά, πρέπει αύριο να πάω οπωσδήποτε και δεν θα προλάβω...:cry:

Σας ζητώ ειλικρινά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...:cry:

ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Kαλημέρα!!

Δεν πειράζει tinaki, αφού έτσι πρέπει να γίνει δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, θα το κανονίσουμε άλλη φορά για να μπορώ κι εγώ σίγουρα αφού σήμερα δεν ήταν σίγουρο οτι θα σας προλάβαινα. Επομένως το ακυρώνουμε για σήμερα?

χθες εκανα το μεγα λαθος και παραγγειλα απ εξω ενα κλαμπ σαντουιτσ και σημερα νηστικη το μηχανακι του χαζαρου με εδειξε 120!!!

και μετα η εξυπνη πηγα κι εδωσα κι αιμα για γλυκοζιολη ή οπως τη λεν.

αντε να δω αποτελεσματα,μα κι εγω καθολου εγκεφαλο,τι τη θελαμε τη παραγγελια;;;

θα δουμε αυριο τι θα δουμε:confused:

Axxx... κάτι τέτοια κάνω κι εγώ τώρα τελευταία και οι πρωινές μου μετρήσεις είναι πάνω απο 100 :?

Αλο γκερλς! Λιγο ελειψα και βλεπω εχετε κανονισει συναντησουλα γυριστρουλες ε? Την προηγουμενη βδομαδα που τον ειδαμε ηταν 1995 κιλα! Μας εβγαλε φωτο ο γιατρος και στο τετραδιαστατο. χεχεχε πλακα ειχε! Μοιαζει στον αντρα μου! Εχω βαρυνει και δε μπορω πολλα πολλα και εχω και νευρα αλλα που θα παει... δεν εμεινε πολυ... Φιλια σε οοολλλεεεςςς!

Αυτός ο υπέρηχος είναι απίστευτος... κι εμείς πάθαμε πλάκα. Στον άντρα μου μοιάζει κι εμένα η μπέμπα και έχει τρελαθεί...κυκλοφορεί με τη φωτογραφία και τη δείχνει παντού χαχα!

HVlOp3.png

Καλημέρα, εγκυούλες!!!

Τι κάνετε; Εχθές παρέδωσα τις δύο τελευταίες εργασίες του μεταπτυχιακού και από σήμερα ξεκινάω τις επαναλήψεις για τις εξετάσεις.

Πήγα στον ντοκτέρ χθες, αλλά δεν είδαμε μπεμπούλα, μόνο την καρδούλα της ακούσαμε.

Όλα καλά από το μέτωπο αυτό. Την μπέμπα θα τη δούμε μέχρι τις 10/6 που μου έχει πει να κάνω το ντόπλερ.

Όσο για τα βλαστοκύτταρα: Στον γιο μου (το 2007) είχα διαλέξει μέχρι και την εταιρεία φύλαξης από εκείνες που μου είχε προτείνει ο γιατρός μου. Έκανα την αίτηση, μέχρι που ανακάλυψα ότι δεν έχω το τηλέφωνό του στο ιατρείο, μιας και η γνωστή συγγενής μου τα έβρισκε όλα. Λέω, λοιπόν, στον άντρα μου που θα πήγαινε απο εκεί να τη ρωτήσει...

Και άρχισε η πληροφόρηση: Μίλησα με μία κυρία από τη δημόσια τράπεζα, η οποία μου είπε διάφορα: ότι - μέχρι τότε τουλάχιστον - ήταν χρήσιμα για πολύ λίγα πράγματα, ότι πιο πιθανό ήτανε να είναι χρήσιμα για συγγενείς, αδέλφια κλπ, και ότι ήτανε και μέχρι κάποια κιλά και ηλικία (γύρω στα 5-6 μου είχε πει!!!) Μπήκα μετά στο internet και άρχισα να ψάχνω. Θα σας πω τι με φρίκαρε: μία μαμά η οποία το είχε συζητήσει με τον γιατρό που ήτανε και οικογενειακός της φίλος και της είπε ότι εκτός από τα παραπάνω (δεν κάνουν για όσα λένε κλπ, εντάξει, με τα χρόνια υπάρχει εξέλιξη) ότι επειδή δεν υπάρχει επαρκής νομοθεσία, ουσιαστικά νόμιμα ο καθένας έχει πρόσβαση στο dna του παιδιού και άρα μπορεί να μάθει εάν είναι συμβατός δότης!!! Να σας πω την αλήθεια φρίκαρα και από τότε εγκατέλειψα την ιδέα. Ήταν μαζί μου στο χειρουργείο η κυρία απο τη δημόσια τράπεζα, αλλά δεν έγινε δυνατή η συλλογή.

Κοριτσάκια, τελικά θα βρεθούμε σήμερα;;; Κάποιες λέγατε για άλλη ώρα αλλά το tinaki δεν βολευόταν θυμάμαι. Μήπως θέλετε άλλη μέρα, άλλη ώρα, να βολεύεστε καλύτερα;

Φιλάκια!!!

Εχουν ακουστεί διάφορα για τα βλαστοκύτταρα και για τις τράπεζες φύλαξης. Ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα να τα κρατήσουμε, εγώ για να είμαι ειλικρινής κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Αχρείαστα να είναι εννοείται, αλλά.... :confused:. Σήμερα στις 10 στη ΝΕΤ έχει ένα ρεπορτάζ.

Μαριλίνα μου για τη συνάντηση εγώ είχα πει αλλη ώρα γιατί μάλλον δεν προλάβαινα. Νομίζω οτι μόνο η ΑΓΓΕΛΙΚΗ είχε πει οτι μπορεί, οπότε ας το κάνουμε άλλη φορά μήπως μπορούμε περισσότερες. Ας μας που όμως και τα υπόλοιπα κορίτσια

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...