Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλινα μακαρι να ημουν αθηνα να ερθω να σε βοηθησω στο σιδερο!!!μου αρεσει να ασχολουμαι μαζι του!!!!παντως και εγω πριν μια εβδομαδα τα σιδερωσα τα ρουχα του μωρου!!!περιμενα να ξεμυρισει το δωματιο του!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσια καλημερα

εχω καιρο να μπω στο θεμα...πολλες νεες κοπελες ,ομως...μπραβο

εγω τελικα δεν ειμαι μανουλα ιουλιου

μαλλον ιουνιου...ο γιατρος ειπε οτι ο μπεμπης ειναι μικρος,θα κατσω ξαπλα,μηπως παρει λιγο βαρος και σε κανα 2-3 εβδομαδες στην καλυτερη θα γεννησω,με καισαρικη εννοειτε

ποσο θα ηθελα να ερθω στην συναντηση σας

ζηλευω να περασετε πολυ καλα:P:p:p:p:p:p

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα κοριτσια,καθομαι στο μπαλκονι και ακουω τραγουδακια-εβαλα ποντιακα:))-και πινω τον φραπε μου και ψιλοβαριεμαι...

λεττακι αντε με το καλο να γεννησεις και φανταζομαι μαλακι που θα χει,εμενα μαλλον φαλακρουλι θα βγει αφου δε καταλαβαινω τπτ!!!

ζουζουνακι τι ιουνιου τι ιουλιου για ενα γραμμα δε χαλασε ο κοσμος,με το καλο και σε σενα το μπουμπουκακι σου.

αχ τι εχω παθει,εγω που εβλεπα μωρα και ενταξει ουτε κρυο με κανε ουτε ζεστη,τωρα μη δω μικρακι τρελαινομαι,αφου χθες βλεπαμε ενα ντοκιμαντερ με λιονταρια στην ετ3 και αγαπουσα τα μικρα τους,ηταν τοσο μικρα και γλυκα και παιχνιδιαρικα.κουταβακια βλεπω στο δρομο και ταγαπαω...

αχαχαχαχ

κι οταν λεω ταγαπαω,δεν εννοω απλα ταγαπαω,τα μιλαω και παραμιλαω

"αχ γιαβρι μου,αχ το γλυκο μου"

αχαχαχαχαχ

ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

αα με το καλο η συναντηση σας και ειπαμε ε,πιειτε κατι και για τις απουσες;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

lineal καλημερα

ξερεις ποια ειναι η πλακα??ο μπαμπας μου ειναι φαλακρος εχω λοιπον το γονιδιο!!ο αντρας μου ξυριζει το κεφαλι του απο τα 18 του γιατι εχανε τα μαλλακια του!!απο που πηρε ο γιος μου?????

απο σερρες εισαι ε??

ερχομαι σερρες για δουλεια μεχρι πριν ενα χρονο!!μου αρεσαν πολυ!!ειδικα η αγορα.....τα περισσοτερα παπουτσια μου απο εκει τα πηρα!!γιατι ειχα ενα θεματακι με τα παπουτσια....

οσο αφορα για τα παιδακια και εγω εχω τρελαθει!!!περιμενω πως και πως να παρω αγκαλια τον μικρο μας!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

lineal και εγω το ιδιο ειμαι με τον ανδρα μου στο μπαλκονι και απολαμβανουμε καφεδακι ασε που φετος πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το μπαλκονι διοτι εκει θα την βγαλω!!

Λετα μου εμενα ειναι η Σαλονικιδου Ελενα η γιατρος μου και μαλλον δεν θα σε προλαβω στο Γενεσις γιατι εγω θα γεννησω στις 10 Ιουλιου!!!!!Εισαι ευχαριστημενη απο την Σιδερη???

Γιατι εχω ενα ψιλοθεματακι με την δικια μου για την καισαρικη που δεν θελω να κανω!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

leta καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Ζουζουνάκι πωπω δεν το πιστεύω ότι πλησιάζουν τα πρώτα γεννητούρια στο καφέ μας!!!!!! Ξάπλα όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά!!!

Μαριλίνα για την Τετάρτη όπως τα είπαμε, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Εγώ, η Αγγελική και η deslop έχουμε πει ότι μπορούμε, μόνο η Ρούλα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα. Τετάρτη 16:45, στο Θησείο! Θα στείλω π.μ. σε εσένα και στα άλλα κορίτσια το κινητό μου.

Φιλάκια σε όλες!

lineal καλημερα

ξερεις ποια ειναι η πλακα??ο μπαμπας μου ειναι φαλακρος εχω λοιπον το γονιδιο!!ο αντρας μου ξυριζει το κεφαλι του απο τα 18 του γιατι εχανε τα μαλλακια του!!απο που πηρε ο γιος μου?????

απο σερρες εισαι ε??

ερχομαι σερρες για δουλεια μεχρι πριν ενα χρονο!!μου αρεσαν πολυ!!ειδικα η αγορα.....τα περισσοτερα παπουτσια μου απο εκει τα πηρα!!γιατι ειχα ενα θεματακι με τα παπουτσια....

οσο αφορα για τα παιδακια και εγω εχω τρελαθει!!!περιμενω πως και πως να παρω αγκαλια τον μικρο μας!!!

καλη ειναι η αγορα μας αλλα τσιμπημενη σε τιμες,καμμια φορα προτιμω την αγορα της θεσσαλονικης...

μαλλον ο γιος σου ειναι αποφασισμενος να εχει αφανα:):tongue:

οσο για τα μωρα ασε ασε ειδικα μια διαφημιση με ενα μωρακι που κοιμαται και διαφημιζουν μια πανα που δε κανει διαρροες,ε,

εκεινο το μωρο θελω να το δαγκασω παντου:lol::lol::lol:

lineal και εγω το ιδιο ειμαι με τον ανδρα μου στο μπαλκονι και απολαμβανουμε καφεδακι ασε που φετος πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το μπαλκονι διοτι εκει θα την βγαλω!!

και γω στο μπαλκονακι μου θα τη βγαλω και δε με χαλαει καθοοοολου θα χουμε και τα μπεμπουλια μας φινα θα ναι...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

λετα καλωσόρισες με το καλό το μωράκι σου εύχομαι

λινεαλ δυστυχως δεν την έχω γλιτώσει την ινσουλίνη, κάνω εδώ και ενα μήνα περίπου.προς το παρόν έχω γλιτώσει μια συμπληρωματική που πιθανόν να έκανα τα πρωινά

ζουζουνάκι και εγώ σε 3 περίπου εβδομάδες θα γεννήσω πιθανόν 16 ιουνίου εκτος απροόπτου φυσικά.μάλλον θα ξέρω σίγουρα την επόμενη τρίτη που θα έχω ραντεβού με τον γιατρό.εγώ θα γεννήσω 37η εβδομάδα λόγω θρομβοφιλίας και δαβήτη κύησης, εσύ γιατι;επίσης θα γεννήσω στο γαια, μόνη μου θα είμαι;καμία δεν γεννάει εκεί;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

barbie ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την σιδερη!!γενικα ειναι κατα της καισαρικης την κανει μονο αμα χρειαστει!!ειναι υπερ του φυσιολογικου!!να φανταστεις οταν εκανα υπερηχογραφικο doppler το εκανα στον αθανασιαδη εδειξε οτι ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλα και μου ειπαν απο εκει οτι θα πρεπει να κανω προγραμματισμενη καισαρικη!!η μυρτω ειναι πολυ χαλαρη!!μου λεει οτι θα ανεβει μαλλον και μονο αμα κανω αιμορραγια θα κανει καισαρικη!!!βλεπεις ο πλακουντας δεν φραζει τελειως την εξοδο!!!

την εμπιστευτηκα και την εμπιστευομαι πολυ!!!οταν ξεγεννησε την κουνιαδα μου καθοταν για 12 ωρες και περιμενε να γεννησει φυσιολογικα ενω η κουνιαδα μου της ελεγε να κανει καισαρικη!!!ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!η δικια σου γιατι θελει να κανεις καισαρικη??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

λετα καλωσόρισες με το καλό το μωράκι σου εύχομαι

λινεαλ δυστυχως δεν την έχω γλιτώσει την ινσουλίνη, κάνω εδώ και ενα μήνα περίπου.προς το παρόν έχω γλιτώσει μια συμπληρωματική που πιθανόν να έκανα τα πρωινά

ζουζουνάκι και εγώ σε 3 περίπου εβδομάδες θα γεννήσω πιθανόν 16 ιουνίου εκτος απροόπτου φυσικά.μάλλον θα ξέρω σίγουρα την επόμενη τρίτη που θα έχω ραντεβού με τον γιατρό.εγώ θα γεννήσω 37η εβδομάδα λόγω θρομβοφιλίας και δαβήτη κύησης, εσύ γιατι;επίσης θα γεννήσω στο γαια, μόνη μου θα είμαι;καμία δεν γεννάει εκεί;

γεια σου τιτη

η θρομβοφιλια δεν κανει προωρο τοκετο,μονο μικρα νεογνα

για τον διαβητη δεν ξερω

εμενα δεν αιματωνετε καλα ο πλακουντας και ειναι μκρο το εμβρυο

βρηκαν δηλαδη πιθανοτητα προεκλαμψιας .......

την 31 εβδομαδα ηταν 1400 γρ.ελπιζουμε να μεγαλωσει λιγο ακομη ,μηπως κλεισω και τον ογδοο και μετα θα γεννησω,στο ιασω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γενικα εχουν γινει καποιες συζυτησεις και μου ανεφερε συνεχεια την καισαρικη και τα ψιλοπηρα,και εκτος αυτου ειχαχαμηλο πλακουντα και εγω ομως τωρα εχει γινει υψηλος και δεν εχω καποιο προβλημα ειναι και πολυ ψιλα μαλιστα!!

Δεν ξερω τι να πω κοριτσι μου αμα μου πει ξανα για καισαρικη θα την βαλω χερι και θα δουμε!!!

Παντως σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλησπερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!

οσον αφορα τα μαλλια στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ενιωθα τιποτα... στο μαιευτηριο ηρθαν νοσοκομες και απο αλλους οροφους για να δουν τον emo :D ετσι τον έλεγαν χαιδευτικα... Γεννηθηκε με τρελο πυκνο καταμαυρο μαλι και φραντζα μεχρι τα ματια:cool: τωρα βεβαια ειναι καστανοξανθος μας έχει τρελανει αυτο το παιδι...

Για την συναντηση πολύ θα ήθλεα να σας δω αλλά εκεινη την ώρα κοιμομαστε... Ολοι...

Κανενα πρωι ομως 11-12 αν κανονισετε ειμαι μεσα...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημερα κοριτσια!!!αντε καλη μας εβδομαδα!!!ειμαστε ολο και πιο κοντα στην γεννηση των μικρων μας!!!

barbie εννοειται οτι πρεπει να της κανεις κουβεντα!!μπορει να βλεπει και κατι που εσυ δεν ξερεις!!!ρωτα την για να εισαι σιγουρη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα!

Έχω να μπω στην παρέα από την Παρασκευή γιατί εκτός από το παιδικό δωμάτιο αποφασίσαμε με τον άντρα μου να βάψουμε και το υπόλοιπο σπίτι οπότε επικρατούσε αυτές τις μέρες ένας χαμός:shock::shock::shock::shock::shock:

Leta800 καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!

Τίτη μου κι εγώ στο ΓΑΙΑ γεννάω αλλά κατά τις 20 Ιούλη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...