Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας μανούλες,βλέπω όλα πάνε καλά και πολύ χαίρομαι.είχα χαθεί την τελευταία εβδομάδα γιατι είχα ένα πρόβλημα με το κομπιούτερ, αλλα σας διάβαζα και ζήλεψα και εγώ με την συνάντηση που κανονίζετε.εκείνη την ημέρα θα είμαι και εγώ στην Αθήνα, αλλα νωρίς το πρωι δυστυχώς, γιατι έχω ραντεβού στο παίδων για την μικρή οπότε μου είναι πάαααρα πολύ δύσκολο να μείνω μέχρι το απόγευμα.δεν πειράζει όταν με το καλό γεννήσουμε θα κανονίσουμε μια συνάντηση με τα μπεμπέ:D:D

τώρα τα νέα μου.την προηγούμενη πέμπτη πήγα στον γιατρό μου οπου είδε οτι πάνε όλα καλά και η μικρή ήταμ 2,150, την δευτέρα πήγα στον διαβητολόγο ο οποίος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος απο τις μετρήσης και με έβαλε σε πιο αυστηρό πρόγραμμα, και στο τσακ γλίτωσα τη επιπλέον ινσουλίνη(προς το παρόν φυσικά), και αυτη την πέμπτη έκανα το ντόπλερ η μπουμπου είναι μια χαρά και ήδη 2,465 αμνιακό κτλ όλα καλά, δεν έχουν επηρεαστεί απο το ζάχαρο και την θρομβοφιλία, αλλα μόνο που είδε την μικρή αρκετά χαμηλά, οπότε μου έκανε και κολπικό υπέρηχο για να δει τράχηλο και μήπως είχα και διαστολή.ευτυχώς και απο εκεί όλα καλά, μόνο που μου είπε ξεκούρασει για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.και τέλος πήγα και στον αιματολόγο ο οποίος με την σειρά του μου αύξησε λίγο την δόση της ινοχεπ και μου έδωσε οδηγίες για τον τοκετό.ουφ αυτα τα νέα μου τα ολίγα:lol::lol:

λινεαλ τι έγινε τελικά, μίλησες με τον γιατρό σου;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!! Τι κάνετε? Εγω σήμερα έφαγα μία τούμπα στο δρόμο, σωριάστηκα! Ευτηχώς έπεσα με τα γόνατα, αλλά τρόμαξα πάρα πολύ! Στην κοιλιά δεν χτύπησα καθόλου και δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάρω τηλ τον γιατρό ή όχι?

iWgPp3.png

Μαίρη είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα καλά, παρόλα αυτά γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου ένα τηλέφωνο, ίσα ίσα να σου φύγει η ιδέα!

Τίτη μου ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!!

Μόλις γύρισα απο το μαιευτήριο. Πήρα τηλ τον γιατρό γιατί φοβόμουν πολύ, δεν είχα ακούσει καθόλου και τον μπέμπη και ανχώθηκα, μου είπε να πάω στο μαιευτήριο για να ακούσουμε το μωρό και να ηρεμήσω. Ευτηχώς όλα καλά. Την Τρίτη που θα γυρίσει και ο γιατρός θα πάω να με δει.

iWgPp3.png

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!

Τιτη μου και εγω τις innohep κανω,σου ανεβασε πολυ την δοση εγω κανω τις 0.45 εσυ,σου ειπε ποσες μερες μετα την γεννα θα συνεχισεις να τις κανεις????

Μαιρι μου αφου ακουσες τον μπεμπουλη σου τοτε μια χαρα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαιρούλα, γιατί δεν προσέχεις? Καλά έκανες πάντως και πήγες να δεις τον μπέμπη, μ' αυτά τα πράγματα δεν αστιευόμαστε. Αφού τον ακούσατε όλα καλά!!!

Εγώ σήμερα μίλησα με τον παιδίατρο για να δω αν μου κάνει ώστε να είμαι έτοιμη μόλις χρειαστεί να τον φωνάξω. Οπότε έκλεισα και από αυτό το θέμα.

Από Τρίτη περιμένω τα πραγματάκια να έρθουν..καθισματάκια αυτοκινήτου, έπιπλα, προίκες, μπιμπερό, αποστειρωτές.... όλη την εβδομάδα έχω να λαμβάνω!!! :) :)

Τα μπεμπάκια εν το μεταξύ, ησυχασμό δεν έχουν.. συνέχεια κάνουν τούμπες στην κοιλίτσα της μαμάς :D :D :D :D

RKdwp3.png

καλημέρα μανούλες.

μαιρι πρόσεχε βρε κοριτσάκι μου.μεχρι να σε δει ο γιατρό σου προσπάθησε να μην πολυπερπατάς και να ξεκουράζεσαι.έλα κοντεύουμε δεν θέλω τρέλες.

barbie απο τον μάρτιο έχω περάσει στις ινοχέπ των 0,5 αλλα κάνω μόνο τα 0,2 (είναι με μονάδες μέτρησης αυτές)και αναλόγος τον τοκετό μου είπε κατα πάσα πιθανότητα θα συνεχίσω τις ίδιες για 20 μέρες επιπλέον.θα δούμε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

γεια σας κοριτσια!!τοσο καιρο διαβαζω τα παντα μεσα στο site και πρωτη φορα ειδα το cafe για τις μανουλες του ιουλιου!!εμενα μου εδωσε η γιατρος τελευταια ημερομηνια στις 04/07!!!!βρηκα καποιον να μου κραταει συντροφια!!χαιρομαι παρα πολυ!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

κοριτσακια γεια σας τι κανετε;εδω μια χαρα μια βρεχει μια ανοιγει ο καιρος,αλλα εχει ψυχρουλα,οχι οτι πειραζει αν σκεφτουμε οτι σ λιγο ερχονται καυσωνες...

εμεις σημερα ολη μερα σπιτι αραλικι και ραχατι.

σκεφτομαι απο βδομαδα να αρχισω να πλενω,και να σιδερωνω τα ρουχαλακια του μικρου.

τη πεμπτη εχω ραντεβου-τελευταιο:(-με τη γυναικολογο μου και μετα τη παρασκευη εχω με τον καινουριο μου γιατρο στο νοσοκομειο που θα με ξεγεννησει.αντε να δω τι θα μου τυχει...εχω ακουσει καλα λογια,αλλα παντα κραταω μικρο καλαθι.

επισης τη τριτη εχω παλι να δινω αιμα για το θυροειδη.

παντως απ οτι με ειπανε εχω βαθιες φλεβες και δυσκολα με βρισκουν φλεβα για να παρουν αιμα,γιαυτο κανουν μια ωρα με τη βελονα,εξου και η ανοσια που εχω παθει.

δεν ηξερα οτι εχει και βαθιες και "αβαθης" φλεβες:confused:

tinaki πωπω τι ειπες τωρα...γαλακτομπουρεκο ε;και γω ανετα θα το τσακιζα...:P

ΤΙΤΗ και γω γλιτωσα την ινσουλινη και το προγραμμα διατροφης μου παραμενει το ιδιο.ευτυχως και για σενα ολα καλα,αφου γλιτωσες τις ενεσουλες:)

τωρα μετριεμαι καθε φορα μια ωρα μετα απο καθε γευμα μου,και νηστικη φυσικα,οπου κει τσιμπαν οι μετρησεις παραπανω,αλλα τι να γινει δε πειραζει.2 μηνακια μεινανε...

αμαν mairi μου πως επεσες;τρομαξα που το διαβασα,καλα εκανες που τον ειπες για καλο και για κακο.και μενα οταν ανοιξε η μυτη μου και ετρεχε την πηρα να της το πω για καλο και για κακο.ολα πρεπει να τα προσεχουμε.ευτυχως δε χτυπησες στη κοιλια

jasmini μου φανταζομαι παρτι θα χουν μεσα τα μικρα σου!εδω εγω ενα εχω και χτυπαει απο παντου...οχι οτι με ποναει,καμμια φορα με γαργαλαει:tongue:

leta καλως σε βρηκαμε κατσε κι αραξε τωρα:P:p:p

αληθεια τι περιμενεις και που γεννας;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

γεια σας και απο μενα κοριτσια μου,εγω σημερα ολη την μερα βολταρα!

ΤΙΤΗ μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες με μενα ειναι πολυ μπερδεμενη κατασταση και αχγωνομαι για την δοση αλλα μου ειπαν πως δεν χρειαζεται να την ανεβασω τι να πω ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

Λετα800 καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου!!

Λινεαλ μου εγω ξεκινησα να πλενω και αρχισαν οι βροχες και τα σταματησα θα περιμενω απο βδομαδα,εγω εχω ραντεβου με την γυναικολογο την Τριτη να δουμε την μπεμπα,καλα αποτελεσματα για την Τριτη!!!!

Φιλια σε ολες τις εγκυουλες και στα μωρακια σας!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Εγώ μόλις γύρισα στο σπίτι και σταμάτησα να τρώω επιτέλους...κοντεύω να σκάσω..

Μα τι είναι αυτό που παθαίνω? Κάθε Κυριακή ξεσκίζομαι στο φαγητό!!

Leta καλώς ήρθες!! Με το καλό!!! Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες να ανανεώσουμε και την λίστα μας!

Αυξάνεστε και πληθύνεστε μανούλες Ιουλίου :D :D :P

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια!!οπως καταλαβαινετε ειμαι πρωινος τυπος και γενικα δυσκολευομαι να κοιμηθω πλεον τα βραδια!!μου αρεσει που ολοι μου λενε να κοιμηθω τωρα που μπορω γιατι μετα θα ειναι δυσκολο!!!εχω 2 εβδομαδες που δεν μπορω να κοιμηθω καλα!!απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα καουρες και εμετους τις τελευταιες εβδομαδες ομως ειναι πολυ εντονες οι καυρες!!!ελπιζω να εχει πολλα μαλλια οπως λενε!!

εμεις περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι!!!ειναι αγορακι και θα γεννησω στο γενεσις στην θεσσαλονικη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

δουλευα μεχρι την 25η εβδομαδα και μετα σταματησα γιατι εκανα συσπασεις και τρεχαμε στο νοσοκομειο!!!και αποφασισα οτι μεγαλυτερη σημασια εχει το μωρο μου παρα οι αλλοι!!μου αρεσει πολυ η δουλεια μου αλλα επρεπε να ριξω λιγο τους ρυθμους και δεν το εκανα!!βλεπετε μεχρι τοτε δεν καταλαβαινα και πολυ την εγκυμοσυνη μου!!!απο τοτε καθομαι σπιτι!!!στην αρχη φρικαρα τωρα που εχω αρχισει να βαραινω ειναι καπως καλυτερα!!!

το δωματιο του μικρου ειναι ετοιμο εχω σιδερωσει και τα ρουχαλακια του και ολα ειναι ετοιμα!!!επειδη ειμαι αρκετα υπερκινητικη η γιατρος μου με φοβαται και ολη την ωρα μου λεει να καθομαι και να ξεκουραζομαι!!!τουλαχιστον μεχρι να μπω στο μηνα μου!!λιγο πολυ αυτα εχουν συμβει σε εμενα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Λέτα, καλώς ήρθες και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!! Κρίμα που είσαι Θεσσαλονίκη. Μιας και δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα και φρικάρεις... θα σου έλεγα να περάσεις να πλύνεις και τα δικά μου μωρουδιακά!!!

Εγώ πάω γιατρό αύριο, αλλά, είπαμε, μπέμπα δεν θα δούμε. Μόνο καρδούλα θα ακούσουμε, κάτι που πλέον δεν με εκστασιάζει ιδιαίτερα, μιας και χοροπηδάει πολύ συχνά, άρα ξέρω ότι είναι καλά!!! Επίσης, έχω κάτι υπέροχες λιγούρες τις τελευταίες μέρες: αντί για παγωτά κλπ λιγουρεύομαι κεράσια, βερύκοκα και καρπούζι!!! Πιο υγιεινίστρια η κόρη από τον γιο μου φαίνεται, προσέχει τη σιλουέτα της!!!

Μαίρη μου, ευτυχώς που είναι όλα καλά!!! Μην ανησυχείς, είναι πολύ προστατευμένα μέσα στη μήτρα τα μικρά μας. Έχει φάει η δική μου μπουνιές από τον αδελφό της χωρίς να προλάβω να βάλω χέρια... μην συζητάτε.

Λινεάλ, είδες; Όλο καινούρια πράγματα μαθαίνουμε!!!

Κορίτσια τι γίνεται την Τετάρτη; Θα βρεθούμε τελικά; Αν ναι να πούμε ώρα και μέρος συνάντησης και να ανταλλάξουμε και κανένα κινητό για κάθε ενδεχόμενο. Καλά, θα έχουμε πολύ πλάκα όλες με τις κοιλιές!!!

Καλή εβδομάδα και φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!οπως καταλαβαινετε ειμαι πρωινος τυπος και γενικα δυσκολευομαι να κοιμηθω πλεον τα βραδια!!μου αρεσει που ολοι μου λενε να κοιμηθω τωρα που μπορω γιατι μετα θα ειναι δυσκολο!!!εχω 2 εβδομαδες που δεν μπορω να κοιμηθω καλα!!απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα καουρες και εμετους τις τελευταιες εβδομαδες ομως ειναι πολυ εντονες οι καυρες!!!ελπιζω να εχει πολλα μαλλια οπως λενε!!

εμεις περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι!!!ειναι αγορακι και θα γεννησω στο γενεσις στην θεσσαλονικη!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Λετα μου και εγω γενεσις θα παω ποτε εχεις πητ?

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...