Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

delsop οι μετρησεις με το μηχανημα ηταν σε νορμαλ πλαισια μια χαμηλες αλλα και οταν εδειχνε υψηλες τιμες δεν εδειχνε πολυ παραπανω.τωρα η ενδοκρινολογος με ειπε να μετριεμαι μια ωρα μετα απο καθε μου γευμα...

και γω νηστικη εχω προβλημα οι υπολοιπες ηταν φυσιολογικες με ειπε.και ξερεις -θα σε πει και ο γιατρος σου-αυτο ειναι "χειροτερο" γιατι δειχνει παθολογικα αιτια,δηλ και οχι οτι φταιει κατι που τρωμε.κατι τετοιο καταλαβα δηλαδη.οσο για ινσουλινη με ειπε οτι μεχρι να γεννησω θα με ελεγχει,μακαρι να την αποφυγουμε,θα δουμε αλλα και παλι 2 μηνακια εμειναν.εγω με τη διατροφη τα παω καλα,δεν ημουν και ποτε γλυκατζου,αλλα μου λειπει το παγωτο:).κατα ταλλα η γιατρος μου αυτη τη φορα ηταν καθησυχαστικη.αυριο εχω ραντεβου στο ικα-κεντρο μανας και παιδιου- για να μου γραψουν ταινιες μετρηματος με το μηχανημα διαβητη.

καλα νεα σου ευχομαι:)

rulia για τριημερο δεν εχουμε κανονισει τπτ.προτιμω να κατσω σπιτι μου και να χαλαρωσω,να κανω ετσι στο χαλαρο καμμια δουλιτσα;)

Filliopi και μενα δεν εχει παρει θεση,νομιζω μεχρι να ρθει η ωρα της γεννας μπορει και να γυρισει,ολα ειναι πιθανα,μην ανησυχεις,οσο για τη καμπυλη βρε για να σε ειπε ο γιατρος δεν υπαρχει προβλημα μην ανησυχεις τζαμπα,εμενα ειχε ο παππουκας μου διαβητη απο τα 40 του και αυτη ειναι μια παθηση κληρονομικη που πρεπει να την ελεγχεις ποσο μαλλον στην εγκυμοσυνη,παντως αν σε ειπε ο γιατρος μην ανησυχεις

evi26 και barbie Μου καλη επιτυχια σας ευχομαι και εδω θα μαστε να τα λεμε...

αυριο εχω ραντεβου στις 9.20 στο ικα και πως θα ξυπνησω να παω;μονο που το σκεφτομαι βαριεμαι,ελπιζω να με τις γραψουν τις ταινιες οι γιατροι και να μη με κανουν νερα,οπως για τις προγεννητικες οταν ειχα παει στην αρχη...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα, με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια τους. Χρόνια Πολλά και για τους δικούς σας που γιορτάζουν επίσης!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και από εμένα για όσες γιορτάζουν ή γιορτάζει κάποιος δικός τους!

Αααχ! Τι ωραία βρε κορίτσια, περνάει ο καιρός! Πλησιάζει ο μήνας μας!!!

Ο καιρός μας τα χάλασε σήμερα και βαριέμαι πολύ... Δουλεύω και πρωι-απόγευμα σήμερα..

Το Θησείο κι εμένα μία χαρά μου φαίνεται! Για την ώρα να το δούμε λίγο, για μένα και 16:30 είναι πολύ καλά! Εσείς μπορείτε κορίτσια τότε ή σας είναι πολύ νωρίς??

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και από εμένα για όσες γιορτάζουν ή γιορτάζει κάποιος δικός τους!

Αααχ! Τι ωραία βρε κορίτσια, περνάει ο καιρός! Πλησιάζει ο μήνας μας!!!

Ο καιρός μας τα χάλασε σήμερα και βαριέμαι πολύ... Δουλεύω και πρωι-απόγευμα σήμερα..

Το Θησείο κι εμένα μία χαρά μου φαίνεται! Για την ώρα να το δούμε λίγο, για μένα και 16:30 είναι πολύ καλά! Εσείς μπορείτε κορίτσια τότε ή σας είναι πολύ νωρίς??

Φιλάκια!

tinaki να το κάναμε 16:45 γιατί σχολάω 16:00 και προλαβαίνω οριακά να είμαι Θησείο 16:30?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Νομίζω 16:45 είναι μία χαρά Αγγελική!

Λοιπόν συνοψίζω για να μας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια την γνώμη τους.

Τετάρτη 26/05, Θησείο, 16:45!

Για τη συνάντηση

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Μαριλίνα - Καλλιθέα

Ρούλα-Πειραιάς

delsop- Πειραιάς

Καλημέρα! Τι ώραια που κανονίζετε συνάντηση! Σας ζηλεύω!!!!! Μακάρι να έμενα και εγω Αθήνα να σας γνώριζα!!!!!!! Με το ΙΚΑ τελειώσατε? Εγώ πήγα όλα τα χαρτιά 205 ένσημα είχα τα 2 τελευταία χρόνια και ήθελαν 200. Δεν μου είπαν τίποτα που ήμουν στο όριο, αλλά μου φάνηκαν πολύ λίγα τα χρήματα. Μόνο 12 ευρώ την μέρα δικαιούμαστε? Για τις 56 μέρες πήρα 675 ευρώ. Εσείς πόσα πήρατε? Έχω βγει σε άδεια απο το σχολείο που δουλέυω ως ωρομίσθια, πληρώνομαι και απο εκεί αυτές τις μέρες ή μόνο απο το ΙΚΑ?

iWgPp3.png

Καλημέρα! Τι ώραια που κανονίζετε συνάντηση! Σας ζηλεύω!!!!! Μακάρι να έμενα και εγω Αθήνα να σας γνώριζα!!!!!!! Με το ΙΚΑ τελειώσατε? Εγώ πήγα όλα τα χαρτιά 205 ένσημα είχα τα 2 τελευταία χρόνια και ήθελαν 200. Δεν μου είπαν τίποτα που ήμουν στο όριο, αλλά μου φάνηκαν πολύ λίγα τα χρήματα. Μόνο 12 ευρώ την μέρα δικαιούμαστε? Για τις 56 μέρες πήρα 675 ευρώ. Εσείς πόσα πήρατε? Έχω βγει σε άδεια απο το σχολείο που δουλέυω ως ωρομίσθια, πληρώνομαι και απο εκεί αυτές τις μέρες ή μόνο απο το ΙΚΑ?

Το πόσα λεφτά παίρνεις απ το ικα έχει να κάνει με το μισθό σου.Δεν ξέρω πως γίνεται όμως ο υπολογισμός. Εγώ ας πούμε που παίρνω περίπου 1100 καθαρά, απ το ικα μου δώσανε 1500 και θα πληρωθώ και απ τη δουλειά μου για ένα μήνα τη διαφορά απ το ικα. Δηλ στο σύνολο βγαίνουν όσα θα έπαιρνα απ τον εργοδότη αν δούλευα κανονικά. Αυτά για τους μισθωτούς, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο στη δική σου περίπτωση.

Eγώ μπορώ μετά τις 5.. :? Στις 5 σχολάω, αλλά αν είναι έρχομαι και σας βρίσκω μετά

HVlOp3.png

Γεια σας κοριτσια πως ειστε σημερα;Βροχερος ο καιρος και κρυο...

Σημερα λοιπον ξυπνησα στις 4 το πρωι γιατι δε μπορουσα να αναπνευσω καλα,ειχα μπουκωμενη μυτη,παιρνω χαρτομαντηλο,και με το που φυσαω τρεχει η μυτη μου αιμα.

Ε παιρναει αυτο,κοιμαμαι.Το πρωι ξυπνησα στις 8.30 ειχα να παω ΙΚΑ για να γραψω ταινιες για τη μετρηση χαζαρου.Ξαναφυσαω τη μυτη μου,ξαναμανα αιμα.Και μιλαμε μπολικο,τρομαξα κιολας γιατι -σορρυ αν σας αηδιαζω-καταπινα κιολας και νομιζα θα πνιγω.

Οχι οτι δε μου εχει ανοιξει ποτε η μυτη,ισα ισα οποτε με εβλεπε ο ηλιος ανοιγε η μυτη μου,αλλα ειχε καιρο και αυτη τη φορα τρομαξα.Ημουν και μονη.

Ευτυχως περασε,πηρα τηλ τη γυναικολογο και με ειπε να μετρησω τη πιεση μου αν εχω ανεβασμενη ή να δω ωρυλλα μπας και εσπασε κανα αγγειο.

Εκλεισα ραντεβου στον ωρυλλα στι 10 ιουνιου!!!θα περασει λιγο ο καιρος...:)

με ειπε να παρω και πιεσομετρο,αλλα δε νομιζω να παρω,θα μετριεμαι στο φαρμακειο αν ξαναγινει.Αλλα νομιζω αρχισε να τρεχει επειδη τη φυσηξα πολυ δυνατα...

Αυτα για σημερα.

Καλα στο ΙΚΑ πεντε οροφους με τα ποδια τους ανεβοκατεβηκα,επειδη το ασανσερ ηταν συνεχεια γεματο.Μπορει γιαυτο να ποναω λιγο κατω αριστερα.Ισως ζοριστηκα.

Ζηλευω για τη συναντηση!

Καλα να περασετε,αντε να κανει καλη μερα εκεινη τη μερα να τον απολαυσετε τον καφε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαίρη μου για τα λεφτά εγώ δεν ξέρω να σου πω, γιατί θα παω 03/06...

Lineal πέντε ορόφους βρε θηρίο!!! Σε θαυμάζω!

Delsop επειδή εγώ κατά τις 18:15 θα πρέπει να φύγω και μέχρι να μαζευτούμε, να καθίσουμε κτλ, δεν θα προλάβω να σας γνωρίσω, καλύτερα να ξεκινήσουμε 16:45 και μόλις σχολάσεις έρχεσαι να μας βρεις, εγώ θα φύγω όταν πρέπει και εσείς μπορείτε να καθίσετε όσο θέλετε!!! Αν συμφωνούν και τα υπόλοιπα κορίτσια!

Filiopi κι εσύ Αθήνα μένεις, δεν θα έρθεις στην συνάντηση??

Κορίτσακια που δεν θα μπορέσετε να είστε μαζί μας, να είστε σίγουρες πως κι εμείς θα θέλαμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, άσε που θα είχε και πολύ περισσότερο πλάκα τόσες εγκυούλες μαζεμένες!!!!!!!!!

Καλησπέρα!!!

Χρόνια πολλά σε τυχόν εορτάζουσες, σε συζύγους, οικογένεια κλπ!!!

Για τη συνάντηση

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Μαριλίνα - Καλλιθέα

Ρούλα-Πειραιάς

delsop- Πειραιάς

Εκτός απροόπτου... με βολεύει μια χαρά!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες!Τι ωραία που κανονίζετε συνάντηση!Πόσο θα ήθελα και εγώ να έμενα Αθήνα και να σας γνώριζα και από κοντά!Εγώ σήμερα ξεκίνησα να πλένω τα ρούχα του μπέμπη και έπιασε καταιγίδα.Είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο!Δεν πειράζει όμως!Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό! Και παρεπιπτόντως χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και με το καλό να χαρούμε τα μωράκια μας! Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια! Να ευχηθώ καταρχήν σε όσες και όσους γιόρταζαν χρόνια πολλά!

Η αγρυπνοία μου οφείλετε στους κεραυνούς :/ Βρέχει και ρίχνει κεραυνούς και επειδή ο σκύλος μου φοβάται γραντζουνάει σαν τρελός την πόρτα από τις 4:30 το πρωί. Ο άντρας μου σηκώθηκε την πρώτη φορά μόνο και ανα 5 λεπτά έκτοτε σηκώνομαι εγώ.. :/

Επειδή όμως άρχισα να κουράζομαι και να πονάω σήκω-ξάπλωσε σήκω-ξάπλωσε, σηκώθηκα μια και καλή. Αχ τι τραβάω... Καψόνια είναι αυτά? Για να ξέρω τι με περιμένει μόλις γεννήσω?

Καλό βράδυ ή μαλλον καλημέρα και να ονειρεύεστε γλυκά!!

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριλίνα χαίρομαι που μπορείς! Τώρα μένει να επιβεβαιώση και η Ρούλα!

Ελεάννα, μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου, ευτυχώς έχουμε χρόνο ακόμα!

Καλό βράδυ ή μαλλον καλημέρα και να ονειρεύεστε γλυκά!!

Jasmini πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί βγαίνουν!!! Σήμερα ονειρευόμουν κυριολεκτικά γλυκά!!! Και συγκεκριμένα γαλακτομπούρεκο!!!! Και να φανταστείς ότι δεν έχω ιδιαιτερες επιθυμίες στην εγκυμοσύνη μου, αλλά ένα γαλακτομπούρεκο θα το τσάκιζα τώρα!!!!!! Ααααχχχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...