Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου δυστυχως ετσι ειναι στο κωλο ΙΚΑ-σορρυ για το ικα:P.

κι εγω οταν ειχα παει στις αρχες για να γραψω εξετασεις,ο γιατρος με ειπε οτι πρεπει να με παρακολουθει αυτος για να με τις γραφει,ομως θα πηγαινα και στο εξωτερικο του ιατρειο και οταν ειδα τα κρεβατια και μυρισα τη βρωμα λεω ασε καλυτερα να πληρωνω εξω παρα να κολλησω και τπτ εκει μεσα.

delsop και barbie μου πηρα τις εξετασεις,ειναι καλες αλλα αυτη η καμπυλη ειναι ανεβασμενη,παραπανω απο τη πρωτη φορα.

νηστικη 100

60' 171

120' 146

οποτε καταλαβαινετε πως η ενδοκρινολογος μου θα με ξανααρχισει.πηγα σημερα να τη δω αλλα ηταν κλειστα,αυριο πρωι θα ξαναπαω και ειμαι ετοιμη να ακουσω τα παντα...αχ αχ αχ:(:(:(

ετσι τα νεα μου αυτα.δε ξερω αν πρεπει να κανω ινσουλινη,δεν εχω ιδεα ακομα και εχω μια αγωνια τι θα με πει η ενδοκρινολογος.

οσον αφορα το φαγητο,βλεπω γλυκα στη τηλεοραση και λιγωνομαι...:rolleyes:

υπομονη λιγο εμεινε;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

lineal, οι μετρήσεις σου με το μηχανάκι πριν πας για την καμπύλη πως ήταν? Εγώ μετριέμαι πρωί νηστική και μία ώρα μετά το φαγητό το μεσημέρι. Η πρωινή , είναι λίγο αυξημένη εκεί γύρω στο 100 και το μεσημέρι είναι πιο λίγο. Σε 2 εβδομάδες θα παω στον ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει. Θα με ξαναστείλει για καμπύλη άραγε? Ελπίζω να γλιτώσουμε τις ινσουλίνες τουλάχιστον! Όσο για την διατροφή την τηρώ σχεδόν κατά γράμμα... και παρόλο που δεν είμαι γλυκαντζού ώρες ωρες νομίζω θα πεθανω αν δε φάω κάτι γλυκό. Αντε να πας στο γιατρό να μας πει τι σου είπε τελικά.

HVlOp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες....

Εύχομαι οι καμπύλες σας να είναι καλές, έχω κ εγώ το ίδιο άγχος διότι σε 1 εβδομάδα παίρνω τα αποτελέσματα κ κάνω κ doppler!! Τί άγχη κ αυτά...

Εγώ στον Πειραιά πηγαίνω στο ΙΚΑ της Μεγαλόχαρης (κέντρο μάνας κ παιδιού) κ αν κ ο γιατρός είναι τυπικός μέχρι αηδίας, κάνω την δουλειά μου. Βέβαια αυτή τη φορά με τα επιδόματα θα είναι λίγο διαφορετικά διότι δεν δουλεύω αλλά έχω συγκεντρώσει τα 200 ένσημα (210 για την ακρίβεια) που απαιτούνται κ απ'ότι γνωρίζω επειδή είμαι οριακά θα το ψάξουν πολύ. Μήπως κάποια κοπέλα έχει αντίστοιχη εμπειρία??

3ημεράκι θα κάνετε τίποτα??

Καλημέρα,

εμένα δεν μου ζήτησαν καθόλου ένσημα, δεν ξέρω καν πόσα χρειάζονται, μάλλον τα είδαν on-line στο σύστημα τους για να μη μου τα ζητήσουν. Αν όντως χρειάζονται 200 και τα έχεις δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα.

HVlOp3.png

Καλημέρα στις εγκυούλες!!!!! Τι κάνετε ομορφες κοιλίτσες;

Βλέπω έχετε εξετάσεις με το ζάχαρο! Καλά αποτελέσματα σε όλες και υπομονή λίγο μας έμεινε! Βρε κορίτσια εμένα ο γιατρος μία φορα μόνο με έβαλε να κάνω την καμπύλη ζαχάρου την μικρή και μετά επειδή λέει ήταν καλά τα αποτελέσματα δεν έχω ξανακάνει!!! Λέτε να το ψάξω λίγο μόνη μου το θέμα.... ξέρω εγώ αγχώνομαι....:confused:

Την τρίτη που μας πέρασε πήγαμε και είδαμε την μπεμπούλα... μια χαρούλα ήταν 1530 γρ και πιπιλιζε το δαχτυλάκι της!!! Καλά ο μπαμπάς της τα έκανε πάνω του!!! Μόνο που η ζουζούνα δεν έχει πάρει θέση, έχει πάνω το κεφαλάκι της και αν δεν γυρίσει μέχρι τον άλλο μήνα θα προγραμματίσουμε για καισαρική... ουφ ελπίζω να την κάνει την τουμπίτσα της!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,Ιουλιομανούλες!!!!!!

Χαίρομαι που όλες είχατε καλά αποτελέσματα με τους υπερήχους σας!!

Εμείς αύριο έχουμε το doppler μας και έχουμε πολλή αγωνία!!

Τελικά μάλλον θα γεννήσω με πρόκληση φυσιολογικού τοκετού για να μην έχω πρόβλημα τις αντιπηκτικές ενέσεις!Με το που μπω πρώτα ο Θεός 38 εβδομάδες από τις 8 Ιουλίου και μετά κλείνουμε ημερομηνία!Αχ ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά την μπουμπούκα μου!!

Εύχομαι να είστε καλά όλες!!

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!!

FillioPi αν η καμπύλη ζαχάρου ήταν καλή δεν την επαναλαμβάνεις. Και στις δύο εγκυμοσύνες μου έκανα από μία καμπύλη, με καλά αποτελέσματα και από εκεί και πέρα τυπική μηνιαία μέτρηση ζαχάρου. Καλές τουμπίτσες στην κούκλα σου, δλδ μία μόνο να κάνει και καλή φτάνει!!!

delsop δεν είχα ποτέ αυξημένο ζάχαρο (αντίθετα κάποιες φορές προ εγκυμοσύνης όταν ήμουνα σε φυσιολογικά ήταν στο κατώτατο όριο φυσιολογικού), παρ' όλα αυτά, το πρωί είναι στάνταρ πιο υψηλό από το βράδυ!!! Άβυσσος η ψυχή του ζαχάρου μου!!! Φαντάσου στην καμπύλη μου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν 82 πριν και 72 μετά από 2 ώρες από την γλυκόζη!!! Μην ανησυχείς, λοιπόν, εφ' όσον είναι στα επιθυμητά όρια.

Καλά, χθες κουραστήκαμε μάνα και υιος. Πήγαμε βόλτα 2ωρη στο πάρκο, τρέξαμε, παίξαμε (ναι, και η έρμη μάνα όταν έπρεπε!!!) και γυρίσαμε πτώματα. Στις 9 ο μικρός είχε παραδώσει όπλα. Στις 10 η μαμά. Έκανα δύο μικρά διαλείμματα (στις 11 για ένα γρήγορο ντους και μεταφορά μου από τον καναπέ στο κρεβάτι και γύρω στις 3... για λίγα λεπτά). Κατά τα άλλα ξυπνήσαμε και οι δύο στις 8!!! Ήμουνα τόσο κουρασμένη που για πρώτη φορά δυσκολευόμουνα να βολευτώ γιατί ένιωθα πόνους στη μέση!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι με τα καλά σας νεα και εύχομαι καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όσες έχουν θέμα με το ζάχαρο!

Εγώ ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη για να δω το μωράκι μου!

Και επειδή οι μέρες περνάνε, για να συντονιστούμε λίγο!

Προτείνω να συναντηθούμε την Τετάρτη κατα τις 17:00 και κάπου που να μπορούσαμε να μοιράσουμε λίγο την απόσταση, για να προλάβω να σας δω και λίγο!

Για τη συνάντηση

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Μαριλίνα - Καλλιθέα

Ρούλα-Πειραιάς

delsop- Πειραιάς

Filiopi ούτε κι εγώ είχα ποτέ πρόβλημα με το ζάχαρό μου. Και στην κόρη μου αλλά και τώρα στον γιό μου είχα από την αρχή φυσιολογικές τιμές ζαχάρου και δεν χρειάστηκε να κάνω καν καμπύλη. Ελπίζω να μην παρουσιάσω τίποτα τους τελευταίους 2 μήνες που έμειναν!

Όσο για την θέση του μωρού ο γιατρός μου είπε πως έχει ακόμη αρκετό χρόνο το μωρό για να πάρει θέση οπότε και δεν θα πρέπει να με απασχολεί ακόμη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα,Ιουλιομανούλες!!!!!!

Χαίρομαι που όλες είχατε καλά αποτελέσματα με τους υπερήχους σας!!

Εμείς αύριο έχουμε το doppler μας και έχουμε πολλή αγωνία!!

Τελικά μάλλον θα γεννήσω με πρόκληση φυσιολογικού τοκετού για να μην έχω πρόβλημα τις αντιπηκτικές ενέσεις!Με το που μπω πρώτα ο Θεός 38 εβδομάδες από τις 8 Ιουλίου και μετά κλείνουμε ημερομηνία!Αχ ανυπομονώ να κρατήσω αγκαλιά την μπουμπούκα μου!!

Εύχομαι να είστε καλά όλες!!

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!!

Εβι μου και εγω με προκληση λογω αντιπηκτικης αγωγης που κανω και ειπαμε γυρω στις 10 Ιουλιου να την βγαλουμε την μικρουλα πρωτα ο Θεος αν πανε ολα καλα!!!!Ξερεις μετραω τις μερες πως και πως!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

τινακι το κέντρο μάλλον θα ήταν κάποια καλή λύση. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τις πορείες που αυτή την περιόδο γίνονται συνέχεια.

Θα μπορούσαμε να μην πάμε τελείως κέντρο. Π.χ. Μοναστηράκι ή Θησείο. Αλήθεια σας βολεύει το τρένο;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κορίτσια ζηλεύω που θα συναντηθείτε!!!! Τι ωραία, μακάρι να ήμουν κι εγώ Αθήνα!! Θα περιμένουμε μετά βέβαια να μας διηγηθείτε την εμπειρία της συνάντησης, όσες δεν μπορούμε να είμαστε εκεί!!

RKdwp3.png

Θα μπορούσαμε να μην πάμε τελείως κέντρο. Π.χ. Μοναστηράκι ή Θησείο. Αλήθεια σας βολεύει το τρένο;

Μια χαρά με βολεύει. Το Θησείο είναι μια πολύ καλή επιλογή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Πωπω Barbie μου,κοντά κοντά είμαστε,μπορεί και την ίδια μέρα χαχαχαχα!Αχ κι εγώ ανυπομονώ να γνωρίσω το κοριτσάκι μου!!!!!!Πού θα πάει θα περάσει ο καιρός!!

φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...