Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επειδή βλέπω με χαρά ότι θέλετε να κάνουμε συνάντηση, λεω να οργανωθούμε!

Λοιπόν, εγώ θα μπορώ Τετάρτη 26/05 από το πρωί εως νωρίς το απόγευμα! Μετά θα πάρω τον δρόμο της επιστροφής...

Λεω να γράψουμε το όνομα και την περιοχή μας, για να δούμε που μας βολεύει καλύτερα.

tinaki-Μαρούσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααα!!!!!!!

Έχω ραντεβού με τον γιατρό σήμερα και θα δω τα μπεμπάκια μου, γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένη!!!

Τινάκι κι εγώ το αγόρασα αυτό το σύστημα γιατί πιστεύω πως από ανησυχία δεν θα ξεκολάω πάνω από τις κούνιες, οπότε με αυτό θα είμαι πιο ήσυχη!! :)

Θα πάω με την ευκαιρία σήμερα να πάρω και τα προσωπικά μου αντικείμενα για το μαιευτήριο (πιτζάμες, παντόφλες κτλ.).

Εχθές τελείωσα με τα βρεφικά, έπλυνα, σιδέρωσα (καθιστή) και τα τακτοποίησα στην ντουλάπα.

Λοιπόν θα τα πούμε μετά με νεότερα!!!

RKdwp3.png

Επειδή βλέπω με χαρά ότι θέλετε να κάνουμε συνάντηση, λεω να οργανωθούμε!

Λοιπόν, εγώ θα μπορώ Τετάρτη 26/05 από το πρωί εως νωρίς το απόγευμα! Μετά θα πάρω τον δρόμο της επιστροφής...

Λεω να γράψουμε το όνομα και την περιοχή μας, για να δούμε που μας βολεύει καλύτερα.

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Jasmini με το καλό σήμερα!!!! Περιμένουμε νέα σου!!!!!

Εγώ δεν έχω ξεκινήσει να πλένω τα ρούχα του ακόμα, θα περιμένω να περάσει και η άλλη εβδομάδα, που θα ανέβω Αθήνα και θα του πάρω και μερικά πράγματα ακόμα και μετά θα ξεκινήσω!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε? Εγω έτρεχα απο το πρωί με τα χαρτιά για την άδεια εγκυμοσύνης. Αύριο θα πάω στο ΙΚΑ να πληρωθώ.

Τι ωραίο δωμάτιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζηλεύω!!!!! Εμένα είναι πολύ απλό. Μόλις το τελειώσω θα σας ανεβάσω και εγώ φώτο να δείτε!

iWgPp3.png

Κορίτσια επέστρεψα!!!

Όλα καλά με τα αγοράκια μου, το μόνο που είδε ο γιατρός είναι ότι η δεξιά αρτηρία της μήτρας δεν τροφοδοτεί τόσο καλά. Θα μου γεννηθούν απλά με πιό χαμηλό βάρος. Αντί π.χ. να γεννηθούν 2600γρ, θα γεννηθούν 2100γρ. Ευτυχώς δεν είναι κάτι παθολογικό ούτε ανησυχητικό, απλα θα το παρακολουθούμε. Επίσης από την τελευταία επίσκεψη (πριν 2 εβδομάδες) έχασα και 700 γρ.

Πολλές ταχυκαρδίες με πιάνουν και το λέω γιατί έχω και αυτή τη στιγμή.. αχ τι πράγμα είναι αυτό βρε κορίτσια...

Κατά τ' άλλα όλα καλά. Τα μπεμπάκια είναι 1620γρ ο ένας και 1590γρ. ο άλλος.

Αυτά τα νέα, επόμενη επίσκεψη 1 Ιουνίου και 15 Ιουνίου θα κάνω άλλη μια διπλή δόση κορτιζόνης!!

Φιλάκια.

RKdwp3.png

Μου αρέσει πολυ όταν διαβάζω καλά νέα!!!

Εγώ θα πάω στον γιατρό την Τρίτη, αλλά τη μπεμπούλα μου θα την δω στο doppler!!!

Στο μεταξύ η κοιλιά είναι τεράστια. Στη δουλειά με ρωτάγανε εάν βγάζω τον Μάϊο!!!

Ο γιος μου ξετρελένεται να γαργαλάει τη μπέμπα, δλδ την κοιλιά. Πιστεύω να είναι καλό σημάδι για τον ερχομό της!!

Επιστρέφω στα βιβλία μου!!

Φιλάκια

Όσο για την συνάντηση συμπληρώνω:

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Μαριλίνα - Καλλιθέα

NDPXp3.png eJ01p3.png

Jasmini μου χαρηκα για τα νεα σου,και αφου δεν ειναι τπτ ανησυχητικο ολα οκ.μαρεσει που δε σε αγχωνει ο γιατρος σου ειναι μεγαλο θεμα αυτο με τους γιατρους να σε κανουν να νιωθεις ομορφα και ασφαλης.οσο για τις ταχυκαρδιες ειναι απο τα φαρμακα;

μαριλινα και μενα η κοιλια μου νομιζω ειναι τεραστια αλλα ευτυχως δε με χουν πει τπτ,μαλλον απο καλοσυνη:lol::lol:

tinaki τωρα ειδα τις φωτογραφιες ειναι πολυ ομορφες,ανυπομονω να διακοσμησω και γω το δωματιο του μωρου μου!!!

κοριτσια τι καιρος ειναι αυτος;λες και ερχεται φθινοπωρο.κρυοοοο αεραας...

πωπω δε μπορω να κατσω εξω στο μπαλκονι,κρυωνω,αφου ξαναρχισα να φοραω καλτσες.

βεβαια οταν αρχισουν οι ζεστες θα αναπολω αυτες τις δροσιες:rolleyes:

αυριο εχω να παιρνω εξετασεις,καλη μου τυχη:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Έχετε σκεφτεί ποιας εταιρείας καλλυντικά θα πάρετε για τα μωράκια σας? Εγώ το σκέφτομαι, έχω δει μία σειρά της Προδέρμ, naturals, που μου άρεσε, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να ψάξω για τίποτα πιο φυτικό από το φαρμακείο...

Φιλάκια σε όλες!!!

Εγω στην αρχη τουλαχιστον εβαζα της weleda που ειναι φυτικα και της frezyderm απο το φαρμακειο.

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Χθες το απόγευμα είχα ραντεβού στο ΙΚΑ με τον γυναικολόγο για να μου δώσει την βεβαίωση για την ΠΗΤ. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά ότι θα με εκνευρίσει όπως είχε κάνει και με την πρώτη μου εγκυμοσύνη, ο οποίος άκουσον - άκουσον δεν είχε υπέρηχο, παρά μόνο ένα χωνί και ένα ηχείο (εντελώς απαρχαιόμενο σύστημα!) και μου είχε πει ότι αν δεν ακούσει το παιδί δεν θα μου έδινε την βεβαίωση!!!!!

Φυσικά τότε είχα βγει από τα ρούχα μου καθώς είχα και μια μεγαλούτσικη κοιλίτσα.

Χθες λοιπόν δεν ήταν ο ίδιος γυναικολόγος (ευτυχώς!!) και εκτος από αυτό επειδή βιαζόταν να σχολάσει με ξεπέταξε σε 5 λεπτά!! Είδε μόνο τον υπέρηχο του γιατρού μου και μου έδωσε την βεβαίωση που ήθελα.

Ελπίζω το ίδιο σύντομα να ξεμπερδέψω και όταν θα πάω να πάρω τα λεφτά μου!

Sorry αν σας κούρασα!

Φιλία σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια,

Εχθές είδαμε τη μπεμπούλα και είναι όλα μια χαρά, είδαμε και τη φατσούλα της στον τρισδιαστατο υπέρηχο και έχουμε τρελαθεί!

Κατά τα άλλα θα πάω για ντόπλερ την άλλη εβδομάδα και θα δω ξανά και τον διαβητολόγο.

Τελείωσα και με το ΙΚΑ, πληρώθηκα εχθες και ξεμπέρδεψα και μ'αυτό.

lineal, πήρες τα αποτελεσματά σου? Σήμερα είναι ε?Καλή επιτυχία!

tinaki, είναι πολύ ωραίο το δωματιάκι, αντε με το καλό να μπει ο μπέμπης σου!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ, εγώ δεν καθυστέρησα καθόλου στο ΙΚΑ, πήγα με τη βεβαιωση αυτή που δίνει ο γιατρός, και το βιβλιάρειο ασθενείας και δεν μου ζήτησαν τίποτα άλλο, α και ταυτότητα και σε 10 λεπτα είχα τελειώσει. Σε ποιο ΙΚΑ πηγαινεις στον Πειραιά?

jasmini, ευχάριστα νέα, μπράβο, όλα καλά! Και εσύ όπως είπαμε ξεκούραση ε?

Για τη συνάντηση

tinaki-Μαρούσι

Αγγελική-Πειραιάς

Μαριλίνα - Καλλιθέα

Ρούλα-Πειραιάς

delsop- Πειαραιάς

HVlOp3.png

delsop, δεν πηγαίνω στο ΙΚΑ Πειραιά. Πριν παντρευτώ έμενα Κολωνό στην Αθήνα και δεν έχω δηλώσει αλλαγή διεύθυνσης καθώς δεν ήθελα να αλλάξω τον οικογενειακό γιατρό που είχα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια!

Τζασμινι μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα και ιδιως τα μπεμπουλινια σου!

Λινεαλ καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!

Τι κριμα που δεν ειμαι Αθηνα να σας γνωρισω και εγω απο κοντα!!!!!!!

Εγω τελειωσα με τα πραγματακια της μικρης και ξεκιναω να πλενω για να ειναι ετοιμα!!!!!

Φιλιλα πολλα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...