Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ελπίζω να έχετε συνέλθει όλες από τις αρρώστιες. Εγώ tinaki πάω καλύτερα από την βροχίτιδα. Μου έχει μείνει βήχας ακόμη αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμη με την αντιβίοση οπότε θεωρώ ότι θα περάσει. Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον!

Το Σαββατοκύριακο το περάσαμε με το άντρα μου βάφοντας το παιδικό δωμάτιο. Κουράστηκα λίγο αλλά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε, βγήκε τέλειο!

Όσο για την συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα είμαι μέσα. Ας δούμε τι θα πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλή μας εβδομάδα!

Γκρινιάζαμε γκρινιάζαμε για τη ζέστη, εχθές με έπιασα να γκρινιάζω που χάλασε ο καιρός..:roll:. Δεν πάω καλά!!!

Jasmini ελπίζω να είναι όλα καλά... και να ξεκουράζεσαι. Αυτές οι συπάσεις πως ακριβώς είναι βρε κορίτσια? Πονάνε? Τι ακριβώς νιώθεις?

Το Σάββατο παραγγείλαμε κι εμείς την κούνια, το καρότσι και το καθισματάκι της μπεμπούλας. 21 Ιουνίου θα μας τα φέρουνε. Το Σάββατο που μας έρχεται θα βάψουμε το δωμάτιο.Λέω να κάνω και μια λίστα με τα υπόλοιπα, σεντονάκια, πετσετούλες και τα ψιλολοίδια και να τα παίρνω λίγα λίγα.

αχ τώρα συνειδητοποιώ ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα πλασματάκι σπίτι και δεν θα είμαστε μόνοι μας πια. Εχθές συζητόυσαμε με τον άντρα μου για ένα γάμο που έχουμε τον Σεπτέμβρη και μετά από ώρα σκεφτήκαμε οτι τότε θα έχουμε και το μωρό και πως θα πάμε??? Χαχα!

Για την συνάντηση υπολογίστε κι εμένα, αρκεί να είναι μετά τις 5 το απόγευμα.

Α!!! και κάτι για παγωτά και πίτσες κάνω κι εγώ πως δεν τα διάβασα... ας φάω το μήλο μου τώρα.

Αυριο το μεσημέρι έχω ραντεβού με το γιατρό, να δούμε τη μπέμπα και να μου πει πότε θα πάω για το ντόπλερ.Filliopi αυτό με τα μάτια δεν το ήξερα... αν έχεις μυωπία δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά? Πάλι καλά που πήγες και σε άλλον γιατρό! Δεν έχω κοιτάξει ποτέ τα μάτια μου, δεν είμαι σίγουρη οτι βλέπω κανονικά...με το μακριά έχω νομίζω ένα θεματάκι γιατί έχω παρατηρήσει πως ταμπέλες που διαβάζει ας πούμε ο αντρας μου, εγω δεν τις διαβάζω... με έβαλες σε σκέψεις τώρα.

Αντε φιλάκια σε όλες!

HVlOp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εγώ είμαι καλύτερα, ευτυχώς, αρκεί να παραμένω σε μια θέση και να μην κουνιέμαι συνεχώς :tongue:

Delsop οι συσπάσεις είναι όταν νιώθεις ξαφνικά να πετρώνει η κοιλιά σου για δευτερόλεπτα και να χαλαρώνει πάλι στον ίδιο ρυθμό. Αν αυτά τα πετρώματα συνοδεύονται και από πόνο είναι αστα να πάνε.

Όσο για το θέμα μυωπίας μόνο αν έχεις αρκετά μεγάλο βαθμό πας όπωσδήποτε για καισαρική. Εγώ έχω 3,5 βαθμούς και όταν το είπα στον γιατρό μου γελούσε.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Jasmini μου!!!! Με το καλό και τα δικά σου μωράκια και όλων των κοριτσιών που εγκυμονούν!!!!!

Επειδη πέτυχα στο parents οτι ενδιαφέρεσαι για την ενδοεπικοινωνία angelcare, θέλω να σου πω ότι εγώ την πήρα αυτές τις μέρες. Την ψιλοδοκιμάσαμε με τον άντρα μου και μας άρεσε, αλλά θα σου πω σίγουρα κάποια από τις επόμενες μέρες που θα την δοκιμάσουμε στην κούνια.

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!! Τι κάνετε;

Αχ βλέπω έτοιμα δωματιάκια και αγχώνομαι... δεν έχω κάνει τίποτα ααααα ελπίζω να μην βιαστεί η μπεμπίτσα να προλάβουν να μπουν όλα στη θέση τους!!!

Πάντως Τινάκι μου άρεσε πάαααρα πολύ το δωματιάκι του μπέμπη!!! Πολύ χαριτωμένο και θα του δίνει ερεθίσματα με τα τόσα ζωάκια!!!

Delsop εγώ υποτίθεται οτι είχα υψηλή μυωπία (πάνω από 5 ή 6 βαθμούς) και έπρεπε να κάνω προληπτικά αυτήν την εξέταση μήπως υπήρχε κάποια αλλοίωση στο μάτι που μπορούσε να οδηγήσει σε ρήξη αμφιβληστροειδούς από το σφίξιμο στην γέννα... τελικά αποδείχτηκε ότι δεν έχω υψηλή μυωπία!!! :cool: Πάντως την εξέταση την έκανα μετά από προτροπή του γυναικολόγου και όλα οκ πάμε για φυσιολογικό.

Αύριο έχουμε και ραντεβού με τον γυναικολόγο να δούμε τη μπεμπούλα μας ... αχ θα έχει μεγαλώσει η κουκλίτσα με έχει ταράξει στις κλωτσίτσες!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Για να μην μακρυγορώ μετά από πολύ τρέξιμο και στεναχώρια πήγα σε άλλο γιατρό ο οποίος μου βρήκε την μυωπία μου στο 4 και 2 αντίστοιχα.... τόσα χρόνια φορούσα λάθος φακούς αλλά φαίνεται πως τα μάτια μου κλατάρανε στο τελευταίο ανέβασμα!!! Μου έκανε και βυθοσκόπηση και όλα είναι καλά, βλέπω επιτέλους σωστά και μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά (αφού ανακάλυψα ότι δεν είχα ποτέ πολύ μυωπία!!!):cool:Έκανα μετά και γενικές εξετάσεις και ο αιματοκρίτης μου είναι στο 27 γι αυτό είχα πολλές ζαλάδες τελευταία! Επικοινώνησα με το γιατρό και παίρνω 3 φορες τη μέρα σίδηρο να δούμε αν θα ανέβει!!! Την Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε την μπεμπούλα και ελπίζω να ηρεμήσω και λιγάκι!!!:roll:

πωπω ευτυχως που το καταλαβες και το προλαβες,μα τι γιατροι υπαρχουν,ειναι μετα να μη παιρνεις και μια δευτερη γνωμη;

οσο για τον αιματοκριτη 3 φορες τη μερα σιδηρο θα στον ανεβασει,φαε και κανα πιατο φακες να βοηθησει:)

αχ τώρα συνειδητοποιώ ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα πλασματάκι σπίτι και δεν θα είμαστε μόνοι μας πια. Εχθές συζητόυσαμε με τον άντρα μου για ένα γάμο που έχουμε τον Σεπτέμβρη και μετά από ώρα σκεφτήκαμε οτι τότε θα έχουμε και το μωρό και πως θα πάμε???

εχουμε και μεις ενα γαμο αρχες οκτωβρη και τον μπεμπη φυσικα δε θα τον παρουμε μαζι,αλλα οσο σκεφτομαι οτι μεχρι τοτε θα ειναι 2 μηνων ανυπομονω:)

και μεις συνεχεια με τον αντρα μου λεμε πως θα ειναι με το μωρο κλπ κλπ...χαζογονεις:tongue:

ειχα 2 μερες νομιζω να μπω,εμ δεν ειχα ιντερνετ,φαινεται δεν εμπαινε κι ο γειτονας,ετσι δεν ειχα και γω.

κατα ταλλα ολα καλα ολα νορμαλ,την τεταρτη εχω να παρω αποτελεσματα εξετασεων και ανυπομονω να δω αν ολα ειναι οκ.

να στε ολες καλα και τα λεμε,φιλακια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ Jasmini μου!!!! Με το καλό και τα δικά σου μωράκια και όλων των κοριτσιών που εγκυμονούν!!!!!

Επειδη πέτυχα στο parents οτι ενδιαφέρεσαι για την ενδοεπικοινωνία angelcare, θέλω να σου πω ότι εγώ την πήρα αυτές τις μέρες. Την ψιλοδοκιμάσαμε με τον άντρα μου και μας άρεσε, αλλά θα σου πω σίγουρα κάποια από τις επόμενες μέρες που θα την δοκιμάσουμε στην κούνια.

;);) Τελικά την έκανα κι εγώ την αγορά και μάλιστα πήρα δύο αφού έτσι με συμβούλεψαν από την εταιρεία. Μακάρι να μείνουμε ευχαριστημένες. Κι εγώ μόλις παραλάβω τις κούνιες θα τα τοποθετήσω για να είμαι έτοιμη.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αχ τώρα συνειδητοποιώ ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα πλασματάκι σπίτι και δεν θα είμαστε μόνοι μας πια. Εχθές συζητόυσαμε με τον άντρα μου για ένα γάμο που έχουμε τον Σεπτέμβρη και μετά από ώρα σκεφτήκαμε οτι τότε θα έχουμε και το μωρό και πως θα πάμε??? Χαχα!

Αντε φιλάκια σε όλες!

Αχ εμεις για αρκετο καιρο αφου γεννησα τον πρωτο, τον βαζαμε στο κρεβατι αναμεσα μας και τον κοιταζαμε και λεγαμε ειναι δικος μας ή θα ερθουν να μας τον παρουν καποια στιγμη...

Για οσες ειναι το πρωτο παιδακι να σας πω πως θα ζησετε μεγαλες στιγμες!!!!

Οσο κι αν αγαπαει κανεις τα παιδια (ανιψια, βαφτηστηρια κλπ) οταν ερθει το δικο σου παιδι ειναι εντελως διαφορετικο το συναισθημα...

Κορίτσια ανέβασα φώτο από το δωμάτιο του μπέμπη μας!!!

Αν θέλετε ρίξτε μία ματιά εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1569610&posted=1#post1569610

Πολυ ωραιες οι φωτο !!! Με το καλο να γεμισει το δωματιο με παιδικα γελια!!!!!

Πολλα φιλια στις κοιλιτσες!!!!

Οι συσπασεις μπορει να κανουν την κοιλια να σκληρενει σε καποια σημεια (μοιαζει σαν να κλωτσαει το μωρο ή να τεντωνεται) αλλά μπορει να ειναι απλα και σαν πονος περιοδου που κραταει για κανα λεπτο και μετά σταματαει...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια!!!

tinaki μου, πολύ ωραίο το δωμάτιο!! Μου άρεσε πολυ η διχρωμία και τα ζωάκια!!

Εμείς θα βάψουμε εκ νέου το δωμάτιο που χρησιμοποιούμε με τον άντρα μου, ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να τα βάλουμε μαζί να τα βάλουμε εκεί, γιατί είναι πιο μεγάλο και πιο ηλιόλουστο.

FillioPi, τι να πω... Αυτό ξεπερνάει και τον Φώσκολο σε φαντασία!!! Α, όσο για τις ετοιμασίες, κι εγώ το έχω δηλώσει, θα αρχίσω μετά τις 11/6 που δίνω τις εξετάσεις... και ελπίζω να μην χρειαστεί να πάω σε επαναληπτικές!!!!

Αν και διάβασμα, για τη συνάντηση που λέτε είμαι μέσα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαστε βλέπω όλες σε πυρετό ετοιμασιών (!!!!) για τα παιδικά δωμάτια.

Tinaki το δωμάτιο του μικρού σου είναι super! Σου εύχομαι να το χαρείται!

Κι εγώ έχω 3,50 βαθμούς μειωπία η οποία όμως δεν έχει ανέβει την τελευταία δεκαετία κι έτσι δεν έχω πρόβλημα με την γέννα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα μανούλες,

τί τρομερές ιστορίες που ακούμε κατά καιρούς κ έχουν να κάνουν με λάθος γνωματεύσεις γιατρών!!! Απίστευτο..

Το παιδικό δωματιάκι πάρα πολύ ωραίο κ χαριτωμένο, σίγουρα το μωράκι θα το απολαύσει.

Μια κ αναφερθήκατε στα παγωτά κ ούσα τρελή fun πρέπει να ομολογήσω ότι δυστυχώς καταστράφηκα. Μου έδωσε μια φίλη μου συνταγή για σπιτικό παγωτό, το έφτιαξα την Κυριακή κ από τότε όλο ανοίγω την κατάψυξη!!!

Την ερχόμενη Παρασκευή έχω το doppler κ παίρνω τα αποτελέσματα από την καμπύλη, το τοξόπλασμα κ ούρα/αίμα...Για να δούμε...

Εννοείται πως για την συνάντηση κ εγώ είμαι μέσα.

Περαστικά σε όσες μανούλες είναι άρρωστες κ jasmini μην κουράζεσαι κ μην αγχώνεσαι κ όλα θα πάνε καλά. Λίγο μας έμεινε...

Φιλιά σε όλες προς το παρόν :-)

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ τοοοσο τόοοσο πολύ όλες σας, για τις ευχές και τα καλά σας λόγια!!! Με το καλό σε όλες μας, να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!!!

Filiopi με το καλό το ραντεβού σου σήμερα με τον γιατρό!

Jasmini μου φαίνεται ωραίο το σύστημα και θα κοιμόμαστε ήσυχες, όση ώρα μας αφήνουν!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Έχετε σκεφτεί ποιας εταιρείας καλλυντικά θα πάρετε για τα μωράκια σας? Εγώ το σκέφτομαι, έχω δει μία σειρά της Προδέρμ, naturals, που μου άρεσε, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να ψάξω για τίποτα πιο φυτικό από το φαρμακείο...

Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...