Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

jasmini

να προσέχεις καλή μου και να ξεκουράζεσαι. Τα δίδυμα - το ξέρεις άλλωστε - είναι λογικό να βγουν λίγο προωράκια!!!

Πάντως, κι η κουνιάδα μου (με ένα μωρό) είχε συσπάσεις στον 7ο μήνα, νοσηλεύτηκε δυο μέρες, ξεκουράστηκε και γέννησε ένα υγιέστατο, τελειόμηνο μωρό!!!

Καλύτερα να ξεκουραστείς λίγο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Jasmini να επιστρατευσεις οτι μπορεις να βρεις σε υπηρετη! Μανα πεθερα συζυγο αδελφια! Ειπαμε να μας βγεις μανουλα Ιουνιου ενταξει, αλλα οχι και Μαιου!:mrgreen: Εγω χθες δεν αντεξα εβαλα κλιματιστικο και ο αντρας μου ολο ξεφυσουσε... το εκλεισα τελικα και ηρεμησε! Δε γινεται ομως γιατι εχει πολυ ζεστη και δεν αντεχω! Καποια το ειπε... ποια ηταν... να παει στον καναπε να κοιμηθει! Ε μα!

Εβλεπα που ετοιμαζετε τα πραματα και ειπα να τα ετοιμασω και γω αν και το βλεπω κπως νωρις... τεσπα... ρουχαλακια πετσετουλες σεντονακια πλυμενα σιδερωμενα και τοποθετημενα στη ντουλαπα του! Ετσι που χαζευα τα ρουχα του αρχισα να το χωνευω... ερχεται 2ο μωρακι στο σπιτι... απιστευτο...

Εχω ομως να κανω αγορες ακομη σε διαφορα ψιλοπραματα και δεν εχω καθολου διαθεση... μα καθολου...

Τη Δευτερα εχω το doppler! Ανυπομονω! Αυτη τη φορα θα ερθει και ο αντρας μου! Αν και ηρθε και σε ενα ξεκαρφωτο που εκανα αλλα ο κυριουλης που το εκανε ηταν ψιλοασχετος καθως αποτι καταλαβα εκει δεν συνηθιζουν να κανουν υπερηχους κυησης, αλλά για προβληματα υγειας κυριως και ετσι την πατησαμε... το 50ρακι ομως το δωσαμε... τεσπα τωρα θα παω εκει που παω κανονικα και ο γιατρος εκει πως το γυρναει απο δω το γυρναει απο κει το κανει να κουνηθει και να το δουμε! χεχεχε

Εχω παρει 6 κιλα και φανταζομαι θα παρω αλλα 3. Πειναω πολυ αλλα δεν μπορω να πω μετα απο πολυ καιρο χθες εφαγα... pizza hut και 2 παγωτα! ουχαχα Τα κεφαλια ομως σημερα παλι μεσα...

jasmini μου να προσεχεις και θα δεις ολα θα πανε καλα και εγω ειχα καποιες συσπασεις και μου ειχε πει η γιατρος μου πως η μητρα μου ειναι "ενεργη" τωρα τι εννοει δεν πολυκαταλαβα και παιρνω κατι χαπακια!Απλα μου ειπε οχι δουλειες και πολυ περπατημα τι να πω υπομονη θα περασουν ολα οταν θα εχουμε τα μπεμπουλινια αγκαλιτσα!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και για την συμπαρασταση. Δυστυχώς αυτή την περίοδο δεν μπορώ να έχω και πολλούς βοηθούς..η αδερφή μου με αντικαθιστά στην δουλειά, η μάνα μου λείπει ταξίδι, η θεία μου έχασε χθες ξημερώματα την μητέρα της και είναι χάλια, η πεθερά μου....(εεε, δεν έχω καθόλου θάρρος μαζί της, αφήστε που αμα πάρει θάρρος δεν θα ξεκολλάει, οπότε ακολουθώ αυτό που λένε "μακρυά κι αγαπημένοι"). Αυτά, οπότε υπομονή, ας μείνει το σπίτι και λίγο βρώμικο. Αρκεί να μην μου έρθουν απρόσμενες επισκέψεις :)

Μαριλίνα μου, έχεις δίκιο, τα δίδυμα έχουν ένα θέμα με την πρωορότητα αλλά δεν θέλω να μου βγουν και τόσο πρώορα (30 εβδομάδων), ξέρω και από την ξαδέρφη μου που γέννησε στον 8ο και το ένα της μωράκι βγήκε 1600 γρ και έμεινε με μηχανήματα κοντά ένα μήνα στην θερμοκοιτίδα.. ταλαιπωρήθηκε το κακόμοιρο (βέβαια, δόξα τον Θεό όλα καλά). Εγώ θέλω να καταφέρω τουλάχιστον να περάσω την 34η-36η εβδομάδα!!! Αχ μακάρι!!! Κι αυτό γιατί κάνω και τις κορτιζόνες.

RKdwp3.png

Α, επίσης αφού έμαθα το μάθημά μου από εχθές, λέω να ετοιμάσω την βαλίτσα μαιευτηρίου με τα προσωπικά μου αντικείμενα σιγά σιγά για πάσα περίπτωση να είμαι προετοιμασμένη, όχι όπως πήγα χθές χύμα στο κύμα ;)

Επίσης το θεώρησα ένα δείγμα ότι ήρθε η ώρα να ζητήσω να μου φέρουν και τα κρεβάτια να τα στήσουν και να πλύνω πάντες, ρουχαλάκια κτλ. Πρέπει να είμαι έτοιμη.. δεν ξέρεις τι γίνεται μετά τον 7ο βρε παιδί μου. Καλέ..αγχώθηκα!!! Επίσης κορίτσια προσέξτε γιατί η ζέστη ευνοεί τις συσπάσεις της μήτρας.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasmini μου κάτσε ξεκουράσου. Δεν θα πάθει τίποτα το σπίτι και να μείνει λίγο βρόμικο. Τα μπεμπάκια σου να σκέφτεσαι και τίποτα άλλο.

Έκανα και εγω την καμπύλη ζαχάρου και γενικές εξετάσεις. Η καμπύλη μου είπε βγήκε μία χαρά 91 στην αρχή και 126 μετά, τον αιματοκρίτη είχαμε χαμηλό 32 και μου έδωσε να πέρνω διπλό σίδηρο και filicine την ημέρα.

iWgPp3.png

κοριτσια ευχαριστω ολες σας,

εκανα τη καμπυλη σημερα,αυτη τη φορα δυωρη αλλα αυτη τη φορα κιολας το γλυκο που με εδωσαν να πιω με φανηκε ακομα πιο γλυκο,πετιμεζι και το ηπια με δυσκολια,και ενιωσα και μια ελαφρια ζαλαδα,αλλα οχι και σε σημειο να θελω να σωριαστω.

τωρα τη τεταρτη θα παρω ταποτελεσματα,αφου εκανα και γενικη αιματος ουρων και πηρα την πρωτοβουλια να κανω μια εξεταση για τοξοπλασμα αφου η γυναικολογος μου δε με εχει βαλει να κανω καμμια εξεταση για τοξοπλασμα απο τοτε που καναμε στην αρχη και ειδαμε οτι εχω,οποτε αφου το ειχα στο μυαλο,παρηγγειλα και μια τοξοπλασμα.αφου εδωσα που εδωσα αιμα,ας με φυγει και η αγωνια γιαυτο.

παντως απο τσιμπηματα συριγγας παραπονο δεν εχω,εχω και στο τελος του μηνα να ξαναδωσω αιμα για το θυροειδη.

jasmini μου τι ηταν αυτο τρομαξα οταν το διαβαζα,ολα ειναι καλα τωρα;ευτυχως ο γιατρος ηταν καθησυχαστικος,ελπιζω να παν ολα καλα;),οσο για τη καθαριοτητα,ε δε χρειαζεται να κανεις τπτ,δε παρεξηγει κανεις

Μαριλίνα τι καλα να δουλευεις και να εισαι μες στην ανεση,ζηλευω...οσο για το ζαχαρο,αντε 10 βδομαδουλες με μειναν πανω κατω,οποτε υπομονη...

Ελεαννα οντως ο πιο γλυκος αεροσακος καλα το εθεσες:)

delsop αφου ειναι καλες οι μετρησεις δε νομιζω να ξανακανεις αν και συνηθως αν η πρωτη μετρηση ειναι ανεβασμενη ζηταν ενα μηνα μετα και μια δευτερη.θα σε πει ο γιατρος

Εγω χθες δεν αντεξα εβαλα κλιματιστικο και ο αντρας μου ολο ξεφυσουσε... το εκλεισα τελικα και ηρεμησε! Δε γινεται ομως γιατι εχει πολυ ζεστη και δεν αντεχω! Καποια το ειπε... ποια ηταν... να παει στον καναπε να κοιμηθει! Ε μα!

Εβλεπα που ετοιμαζετε τα πραματα και ειπα να τα ετοιμασω και γω αν και το βλεπω κπως νωρις... τεσπα... ρουχαλακια πετσετουλες σεντονακια πλυμενα σιδερωμενα και τοποθετημενα στη ντουλαπα του! Ετσι που χαζευα τα ρουχα του αρχισα να το χωνευω... ερχεται 2ο μωρακι στο σπιτι... απιστευτο...

Εχω παρει 6 κιλα και φανταζομαι θα παρω αλλα 3. Πειναω πολυ αλλα δεν μπορω να πω μετα απο πολυ καιρο χθες εφαγα... pizza hut και 2 παγωτα! ουχαχα Τα κεφαλια ομως σημερα παλι μεσα...

τοσο πολυ ζεσταινεσαι ε;μαλλον εκει κατω και μες στη πολη θα εχει υψηλες θερμοκρασιες,εγω σημερα που πηγα σε ενα καταστημα οπτικων να με σφιξουν λιγο τις βιδες απο τα γυαλια ηλιου,ο μαγαζατορας με λεει"εσυ τωρα εγκυος κανει να περπατας μες στη ζεστη;"

με ξαφνιασε το "ενδιαφερον"του και του ειπα οτι πως θα παω στο γιατρο με το τραινο;το αμαξι μες στη πολη δε το παιρνω με τπτ ασε που η σερρες ενα μεγαλο χωριο ειναι δεν ειναι δα και οι αποστασεις τεραστιες.ομως δεν ειχε ζεστη,φυσουσε ενα ελαφρυ αερακι,μια χαρα ειμαστε ακομα εδω.οσο για τις πιτσες και τα παγωτα κανω οτι δε τα διαβασα:D:D:D

mairi1983 και γω διπλο σιδηρο παιρνω και filicine.

επισης σημερα πλυναμε μπαλκονια και παραθυρα με τον συζυγο και ξεμεσιαστηκαμε,αλλα ενταξει ειναι καπως καθαροτερα γιατι ειμαστε στον πρωτο οροφο και γεμιζουμε σκονη...τωρα χαλαρωωωωνω στο ιντερνετ.

λοιπον αυτα τα "λιγα",σας χαιρετω:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι τυχερούλες που είστε όσες ξεκινάει η άδειά σας!!! Εμένα ξεκινάει κανονικά 02/06, αλλά αν είμαι καλά θα δουλέψω όλο το μήνα και θα σταματήσω από 01/07. Και καλά, η δουλειά μου δεν είναι κουραστική σωματικά, αλλά ψυχολογικά πιέζομαι αρκετές φορές και έχω ανάγκη από αυτό το "διάλλειμα"!!!

Jasmini να προσέχεις κοπέλα μου! Κάνε τις ετοιμασίες σου αλλά με μέτρο! Να σκέφτεσαι ότι, ότι κάνεις είναι γι' αυτά τα δύο μωρά και το σπουδαιότερο είναι να τα φέρεις στον κόσμο με υγεία! Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ..

Barbie μην αγχώνεσαι κι εμείς μπορεί να ετοιμάσαμε το δωμάτιό του, αλλά από πλυσίματα δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα! Σιγά σιγά, όλα θα γίνουν!

Ελλεάνα κι εγώ καμιά φορά αφήνω το γράψιμο και κάθομαι λίγο χαλαρά στην καρέκλα, γιατί ο αερόσακός μου πιέζεται!!!

Lineal καλή επιτυχία με τα αποτελέσματά σου! Α!και αυτό το σπρώξιμο κάτω από το στήθος, σίγουρα είναι το μπεμπάκι σου!!!

Μαίρη μπράβο για τα αποτελέσματά σου!

Αγγελική είσαι καλά από την βροχίτιδα?

Φιλάκια και χαιρετίσματα σε όλα τα κορίτσια!!!

tinaki μου ευχαριστω πολυ:)

οσο για τη δουλεια σου,τι να πω υπομονη,λεω και γω που εχω να δουλεψω πολυ καιρο,λογω ανεργιας,ζηλευω εσας που δουλευετε αλλα απο την αλλη ειναι κι αυτη η πιεση που νιωθεις καμμια φορα,ετσι ειναι αυτα δυστυχως...

σημερα κοριτσια-και πρωτα απολα καλημερα!!!-εδω βρεχει:mrgreen:

εχει μια ωραια βροχη,εναν ωραιο συννεφιασμενο καιρο,που ομως τωρα δε ξερουμε τι να φορεσουμε αφου εχουμε βγαλει τα καλοκαιρινα μας,αφηστε δε,που ενταξει δε κανει κρυο,ομως τι να φορεσεις με βροχη;;;

επισης χθες καθαρισαμε το μπαλκονακι μας να καθομαστε εξω να απολαμβανουμε και σημερα μας κανει τετοιο καιρο:confused:

αντε δε θα πω γκαντεμια,πως να το πεις ομως;

το καλο ειναι οτι δροσιζομαστε και ειναι ευχαριστο αυτο.

καταταλλα ολα καλα.

κοριτσια καλη μερα να χετε,και τα ξαναλεμε.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε ελπιζω να απολαμβανετε το σ/κ σας!!

ΤΙΝΑΚΙ σιγουρα ολα θα γινουν σιγα σιγα απλα φοβαμαι μηπως μου τυχει καποιο απροοπτο για τιποτα αλλο!

ΛΙΝΕΑΛ μια χαρα η καμπυλη σου και εγω οταν ειχα κανει ζαλιστηκα απο τη γλυκοζη που ειναι απαισια!!!!!!!

Ναι οντως πολυ βροχη και εδω αλλα τουλαχιστον θα δροσιση λιγο να μην εχουμε τοσο νωρις ζεστη!!!

Φιλια πολλα!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και από μένα σε όλες τις κοιλίτσες! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Εμείς είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι γιατί με το που ξεκινήσαμε παιδικό σταθμό, τσιμπήσαμε ίωση...Πού θα πάει, θα περάσει! Και πάλι καλημέρα μανούλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Γειά σας και από μένα κορίτσια και μικρά μπεμπάκια!!! Τι κάνετε; Εγώ χάθηκα πολύ καιρό από το Forum γιατί είχαμε γάμους και χαρές αλλά και πολλές περιπέτειες τις περασμένες βδομάδες!!!

Καταρχήν είχα φοβερή περιπέτεια με τα μάτια μου!!! Πήγα στην οφθαλμίατρο που έχω από τότε που κατέβηκα Αθήνα (δηλαδή 2 χρόνια) για να κάνω βυθοσκόπηση καθώς η τελευταία μου μέτρηση ήταν γύρω στο 5.5.........κάτι όμως που δεν έγινε γιατί είχε ένα πρόβλημα υγείας και έτσι μου έλεγξε μόνο την μυωπία μου την οποία βρήκε να έχει ανέβει στο 6 στο αριστερό και 6.5 στο δεξί!!! Το θέμα είναι ότι πήρα φακούς επαφής και άλλαξα τα γυαλάκια μου αλλά ανακάλυψα μετά απο λίγες ώρες πως τα έβλεπα όλα θολά!!! Για να μην μακρυγορώ μετά από πολύ τρέξιμο και στεναχώρια πήγα σε άλλο γιατρό ο οποίος μου βρήκε την μυωπία μου στο 4 και 2 αντίστοιχα.... τόσα χρόνια φορούσα λάθος φακούς αλλά φαίνεται πως τα μάτια μου κλατάρανε στο τελευταίο ανέβασμα!!! Μου έκανε και βυθοσκόπηση και όλα είναι καλά, βλέπω επιτέλους σωστά και μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά (αφού ανακάλυψα ότι δεν είχα ποτέ πολύ μυωπία!!!):cool:

Έκανα μετά και γενικές εξετάσεις και ο αιματοκρίτης μου είναι στο 27 γι αυτό είχα πολλές ζαλάδες τελευταία! Επικοινώνησα με το γιατρό και παίρνω 3 φορες τη μέρα σίδηρο να δούμε αν θα ανέβει!!! Την Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε την μπεμπούλα και ελπίζω να ηρεμήσω και λιγάκι!!!:roll:

Κατά τα άλλα είμαστε σε φάση προετοιμασίας του παιδικού δωματίου αλλά προχωράει με αργά βήματα, ελπίζω να προλάβουμε.....

Πολλά φιλιά σε όλες καλό υπόλοιπο ΣΚ και ξεκούραση κορίτσιααααα.......:D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα έχω ανανεωμένη διάθεση και ελπίζω να μην μου την χαλάσει τίποτα!

Carie περαστικά σε όλους σας..!

FilioPi έμεινα με την ιστορία σου!:shock: Μα καλά πόσο άσχετος μπορεί να είναι ο κόσμος και τους εμπιστευόμαστε και για γιατρούς???!!!! Ευτυχώς κοπέλα μου που σε έπιασε η θολούρα, γιατί σε έβλεπα να συνεχίζεις να φοράς λάθος φακούς και να κάνεις και μία ωραιότατη καισαρική ΧΩΡΙΣ λόγο!!!:shock: Για τον αιματοκρίτη, προσπάθησε αμα μπορείς, να πίνεις τουλάχιστον την μία δόση σίδηρο, μαζί με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, κάνει καλύτερη απορρόφηση!

Κορίτσια τι λέτε να κανονίζαμε εκείνη την συνάντηση που λέγαμε? Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε καθημερινή? Συγκεκριμένα 26/05, ημέρα Τετάρτη, θα είμαι μέχρι αργά το απόγευμα Αθήνα και έλεγα μήπως κανονίζαμε να γνωριστούμε!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...