Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια,

έχω κάτι μέρες να μπω και σας διάβασα τώρα μονοκοπανιά... ουφ. Οι πιο πολλές έχετε ετοιμάσει τα πραγματάκια για τα μπεμπέ σας και με αγχώσατε λιγάκι.Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Ούτε τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Μπράβο βρε κορίτσια με τα κιλά σας, 5 και 10 ακούω... τα 18 τα δικά μου δεν ξέρω που να τα βάλω. Με κοιτάω στον καθρέφτη κι απογοητεύομαι. Γενικά με έχουν πίασει λίγο τα ψυχολογικά μου αυτό τον καιρο. Λίγο η κρίση, λίγο το οτι έχω γίνει σα ντουλάπα, λίγο η ζέστη, λίγο η δουλειά λίγο το ένα λίγο το άλλο, έχω φρικάρει.Τελοσπάντων, μη σας πρίζω και 'σας.

Την Παρασκευή θα πάω κι εγώ στο ΙΚΑ για την άδεια. Δεν έχω πάει ποτέ και ιδέα δεν έχω τι θα βρω εκεί. Εκλεισα ραντεβου στο 184 με γυναικολόγο και θα του πάω το χαρτί που μου έχει δώσει ο γιατρός μου με την ΠΗΤ και με τον υπερηχο απ' τη β επιπεδου.

Η διαθεσή μου όμως αλλάζει εντελώς όταν κουνιέται η μπέμπα και πάει περα δώθε η κοιλιά, έχει πολύ πλάκα. Πολύ belly dance κατάσταση!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε κορίτσια με τα κιλά σας, 5 και 10 ακούω... τα 18 τα δικά μου δεν ξέρω που να τα βάλω. Με κοιτάω στον καθρέφτη κι απογοητεύομαι. Γενικά με έχουν πίασει λίγο τα ψυχολογικά μου αυτό τον καιρο. Λίγο η κρίση, λίγο το οτι έχω γίνει σα ντουλάπα, λίγο η ζέστη, λίγο η δουλειά λίγο το ένα λίγο το άλλο, έχω φρικάρει.

Η διαθεσή μου όμως αλλάζει εντελώς όταν κουνιέται η μπέμπα και πάει περα δώθε η κοιλιά, έχει πολύ πλάκα. Πολύ belly dance κατάσταση!

delsop μου,μπορει να χω βαλει "μολις" 10 κιλα αλλα ξεκινησα ηδη με αρκετα παραπανισια και ετσι δε με παιρνε να βαλω κι αλλα,οποτε,στα ιδια ειμαστε:)

και γω μολις κουνιεται ο μπεμπης μου τρελαινομαι,ανυπομονω να τον δω να τον αγκαλιασω.

σημερα ωραια μερα,βγηκα για καφεδακι και εσκασα απ τη ζεστη,αχ οσο παει θα ιδρωνω καθιστη και μονο.

αχ τι θα κανω ...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Aυτό με τη ζέστη δεν περίμενα οτι θα το αντιμετωπίσω ποτέ... είμαι πολύ κρυουλιάρα γενικά. Δεν ζεσταινόμουνα ποτέ.Αν ένιωθα ζέστη εγώ σήμαινε οτι έκανε τρελό καυσωνα...και τώρα??? Μαίο μήνα και έχω βαλει κλιματιστικό!!!!!!! :shock: Απίστευτο! Δεν αντέχω με τίποτα.

HVlOp3.png

αχ ναι βρε κοριτσια αυτη η ζεστη με τρελαινει και εγω ημουν πολυ κρυουλιαρα και τωρα γυρναω με τα τιραντακια!!!

Deslop μου δεν πειραζει να ειναι καλα το μπεμπουλινι και τα κιλακια θα τα χασουμε μετα!

Καλα μη νομιζεις εγω εχω παρει 13 μεχρι στιγμης και λεω τι να κανω οσο παει ασε που με τη ζεστη σε λιγο θα μπορουμε να τρωμε μονο φρουτα!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Αχ βρε κορίτσια τι θα κάνουμε με αυτή την ζέστη? Εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα το κλιματιστικό. Του το ξεκαθάρισα όμως σήμερα...αν θέλει ας κοιμάται στο σαλόνι, δεν μπορώ αλλιώς :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!

Πω πω τα μωράκια μας μεγαλώνουν, ε?? Διαβάζω τα κιλάκια των μωρών σας και φαντάζομαι πως και το δικό μου κάπου εκεί θα είναι.... Αααχ!Τι ωραία...

Έκλεισα ραντεβού με τον καινούργιο μου γιατρό 25/05, ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να δω ξανά το αγοράκι μου!!!!

Το θεματάκι με την ζέστη το έχω κι εγώ, αλλά δεν πτοούμε! Χαίρομαι που έρχεται το καλοκαιράκι και θα έρθουν και τα μωρά μας!!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Χαίρομαι που έχετε όλες καλά νέα από τα μωρά σας! Έγω ήμουν στο κρεβάτι από το Σάββατο με βροχίτιδα και δεν είχα διαβάσει καθόλου τα νέα σας. Στον γιατρό πήγα χθες το πρωί και ειδα τον μπέμπη μου. Είμαι στην 29η εβδομάδα, ζυγίζει 1100 και από ότι μου είπε ο γιατρός όλα του τα όργανα αιματώνονται κανονικότατα.

Ευτυχώς θέμα μετα κιλά μου δεν έχω αφού έχω πάρει μόνο 3. Βέβαια στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα χάσει 4 λόγο αδιαθεσιών οπότε αυτό βοήθησε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπερα κοριτσια,

μολις ξυπνησα απο το μεσημεριανο 2ωρο υπνο και ειπα να μπω...

Θελω σα τρελη γλυκο,με το που ξυπνησα αυτο σκεφτομουν,αχ αχ...:((

Ομως πρεπει να κρατηθω,μιας και αυριο εχω τη καμπυλη και εχω αγχος γιατι αν με βγει παλι εστω μια τιμη υψηλη δε ξερω τι θα γινει...δε θελω να το σκεφτομαι...

Κατα ταλλα με τη ζεστη εγω μια χαρα τα παω,δεν εχω ιδρωσει ακομα μες στο σπιτι,παρα μονο οταν βγαινω εξω και με βλεπει ο ηλιος,αλλωστε σημερα ειχε μεν ζεστη,αλλα ο καιρος ηταν παραξενος,λες και θα βρεχε,αφου βγηκα και πηρα και ομπρελα μαζι.

Στις 27 Μαϊου εχω ραντεβου με τη γυναικολογο-το τελευταιο και μετα θα παω σε γυναικολογο στο νοσοκομειο.

Εν τω μεταξυ σημερα ενιωσα κατι σαν ανακατωσουρα κατω απο το στηθος κατι σα φτερουγισμα,και λεω μπας και εφτασε μεχρι εκει πανω το μπεμπεκι μου,δε ξερω και σιγουρα.Παντως οσο παει ο καιρος η αριστερη μου μερια με ποναει ολο και πιο πολυ,τα κοκαλα μου,η λεκανη μου και σημερα το μεσημερι δε ξερω γιατι,νομιζω ο μικρος κουνηθηκε και με επιασε ενας οξυς πονος στη μεση που κρατησε λιγα δευτερολεπτα.

Θα ρωτησω και τη γυναικολογο μου.

Αυτα τα νεα,αντε ευχομαι να παν ολα καλα και μακαρι να σας φερω καλα νεα για τη καμπυλη μου.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κατ' αρχήν: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις εργαζόμενες εγκυούλες. Γύρισα στη δουλειά από την Τρίτη. Να τονίσω ότι όλοι μου φέρονται υπέροχα και ότι δεν μου δίνουνε δουλειά, μιας και μέχρι να την μάθω... θα φύγω. Επίσης, φεύγω ότι ώρα θέλω. Παρ' όλα αυτά, είμαι ένα όρθιο πτώμα. Χωρίς να δουλεύω, μόνο και μόνο γιατί πηγαίνω εκεί με τις συγκοινωνίες και γιατί ξυπνάω νωρίς!!

Χαίρομαι που έχετε όλες καλά νέα.

lineal, κοντός ψαλμός αλληλούια!! Σκέψου το θετικά, και να σου πει κάτι για διατροφή, υψηλό ζάχαρο κλπ, τώρα... έφτασες στο τέλος!! Άσε που το ζάχαρο εγκυμοσύνης δεν υπάρχει και μετά.

Εγώ αργώ να πάω στον γιατρό ακόμα και τη μπέμπα μου θα την δω όταν πάω για το doppler!! Μου κάνει, όμως, αισθητή την παρουσία της. Παρακολουθώ την κοιλιά μου να κουνιέται και εκστασιάζομαι.

Φιλάκια σε όλες!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά.Από αύριο άδεια. Ενώ δεν το περίμενα δεν είμαι και πολύ χαρούμενη.Βέβαια και εγώ χωρίς να κάνω ιδιαίτερη δουλειά είμαι συνεχώς κουρασμένη. Και το κυριότερο δυσκολεύομαι να γράψω στον υπολογιστή γιατί έχω έναν αερόσακο μπροστά μου. Και τι γλυκός που είναι αυτός ο αερόσακος! Εγώ έχω τη Δευτέρα ραντεβού με το γιατρό. Να δούμε τι θα μου πει! Στις 5/5 πάντως που έκανα υπέρηχο ο μπέμπης ήταν 1510 γρ(29 εβδ.). Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Από άυριο ξεκιναει κι εμένα η άδεια μου, αλλά σίγουρα 1-2 εβδομάδες θα δουλέψω ακόμα... μπορεί και παραπάνω δεν ξέρω ακόμα.Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω οτι κουράζομαι ιδιαίτερα, πιο πολύ τα νεύρα μου με πιάνουν παρά σωματική κουραση.

lineal ελπίζω να πάνε όλα καλά με την καμπύλη σου σήμερα. Αναρρωτιέμαι αν θα μου πει κι εμένα να την ξανακάνω. Τηρώ την διατροφή κατά γράμμα και οι μετρήσεις μου όλες είναι μια χαρά. Σε καμμιά εβδομάδα θα με ξαναδεί ο διαβητολόγος και να του πάω και το ντοπλερ μου είπε.

HVlOp3.png

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!

ΛΙΝΕΑΛ καλη επιτυχια κοριτσι μου οταν τελειωσεις να μπεις να μας πεις για το μπεμπουλινι και οσο για το σακχαρο αφου θα φυγει μετα δεν πειραζει λιγο υπομονη ακομη κοριτσακι!

Εγω κοριτσια ακομη δεν ξεκινησα να πλενω ουτε βαλιτσα τιποτε πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησω ομως για να τα κανω λιγα λιγα μη πεσουν ολα μαζι!!!!

Καλη μερα σε ολες!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς είχαμε περιπέτειες εχθές το βράδυ. Με πιάσανε κάτι συσπάσεις και πόνοι και νοσηλεύτηκα στην κλινική με ορό, υπόθετο και κορτιζόνες όλη νύχτα. Πριν λίγο βγήκαμε. Ευτυχώς δεν παρατήρησαν κάτι σοβαρό απλά ο γιατρός είπε ότι θα με έχει σε στενή παρακολούθηση.

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς είχαμε περιπέτειες εχθές το βράδυ. Με πιάσανε κάτι συσπάσεις και πόνοι και νοσηλεύτηκα στην κλινική με ορό, υπόθετο και κορτιζόνες όλη νύχτα. Πριν λίγο βγήκαμε. Ευτυχώς δεν παρατήρησαν κάτι σοβαρό απλά ο γιατρός είπε ότι θα με έχει σε στενή παρακολούθηση.

Γιατι? Βιαζονται να βγουνε τα μπεμπουλίνια σου? Απο τι σου είπε οτι είναι? Ετσι στα καλά καθούμενα? Φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες, βεβαια αφου σου είπε οτι δεν είναι κατι σοβαρό, εντάξει,σήμερα όλα καλά ε?

HVlOp3.png

Γιατι? Βιαζονται να βγουνε τα μπεμπουλίνια σου? Απο τι σου είπε οτι είναι? Ετσι στα καλά καθούμενα? Φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες, βεβαια αφου σου είπε οτι δεν είναι κατι σοβαρό, εντάξει,σήμερα όλα καλά ε?

Ελπίζω πως όχι!!! Δεν ξέρω, μαλλον κούραση.. θα δείξει. Θα το παρακολουθούμε στενά όμως είπε. Συνεχιζω και έχω συσπάσεις σήμερα. Είμαι ξάπλα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...