Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 4

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ παλεύω με τις υπνηλίες και την ζέστη!!

Για τον καφέ που συζητάτε, λένε μέχρι 3 καφέδες το πολύ την ημέρα. Κατά προτίμηση ελληνικό ή καφέ φίλτρου. Ο Nes είναι πιο βαρύς. Εμένα δεν με στεναχωρεί καθόλου να μην πιο καφέ γιατί έτσι κι αλλιώς πριν σπάνια έπινα. Τώρα όμως πίνω 2 φλυτζάνια φίλτρου την ημέρα με μπόλικο γάλα.

Τώρα βλέπω τηλεόραση και προσπαθώ να σκεφτώ τι φαγητό να φτιάξω. Πρέπει να κόψω και το αλάτι και για τον κίνδυνο προεκλαμψίας και για την κορτιζόνη που θα κάνω.

Ζουζουνάκι από που το καταλάβατε ότι έχεις τάση για προεκλαμψία? Ανεβασμένη πίεση ίσως?

Κορίτσια καλή μέρα να έχετε!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Εγώ παλεύω με τις υπνηλίες και την ζέστη!!

Για τον καφέ που συζητάτε, λένε μέχρι 3 καφέδες το πολύ την ημέρα. Κατά προτίμηση ελληνικό ή καφέ φίλτρου. Ο Nes είναι πιο βαρύς. Εμένα δεν με στεναχωρεί καθόλου να μην πιο καφέ γιατί έτσι κι αλλιώς πριν σπάνια έπινα. Τώρα όμως πίνω 2 φλυτζάνια φίλτρου την ημέρα με μπόλικο γάλα.

Τώρα βλέπω τηλεόραση και προσπαθώ να σκεφτώ τι φαγητό να φτιάξω. Πρέπει να κόψω και το αλάτι και για τον κίνδυνο προεκλαμψίας και για την κορτιζόνη που θα κάνω.

Ζουζουνάκι από που το καταλάβατε ότι έχεις τάση για προεκλαμψία? Ανεβασμένη πίεση ίσως?

Κορίτσια καλή μέρα να έχετε!!

μαζι με την β-επιπεδου εκανε doppler Μητρας και βρηκα ενα χασιμο,δηλαδη η μητρα δεν αιματωνεται πολυ καλα,παρολο που κανω ενεσεις clexane

αυτο λοιπον ειναι ευρημα για πιθανοτητα προεκλαμψιας

αν λοιπον δουμε απο την 30 εβδομαδα που μολις την εκλεισα και μετα οτι το παιδι δεν αναπτυσεται συμφωνα με τις εβδομαδες του,τωρα θα χρειαστει να το παρουν

προς το παρον ηταν 1300,00 γρ

μου ειπε ο γιατρος οτι θα μπορουσε να ηταν 100-150 γρ βαρυτερος αλλα δεν ανησυχουμε προς το παρον

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Ζουζουνάκι ίσως γι' αυτό να μου είπε κι εμένα ότι θα παρακολουθεί στενά την αιμάτωση της μήτρας μου. Έχω κάνει αρκετές φορές ντόπλερ και κάτι είχε δει με τα αγγεία αλλα μετα μου είπε όλα εντάξει. Απλά θα το παρακολουθεί. Γι' αυτό και αυξήσαμε την συχνότητα των ραντεβού ανά 2 εβδομάδες. Θα κάνω και κορτιζόνες. Εσύ θα κάνεις?

RKdwp3.png

και στην τράπεζα (έχουνε βάλει μηχανήματα σαν αυτά του αεροδρομίου και δεν ήθελα, φυσικά, να περάσω)

lineal

εγώ τον πρωινό μου νες καφέ δεν τον καταργώ ότι και να γίνει. Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό (ούτε και στην πρώτη εγκυμοσύνη) αλλά παντού διαβάζω ότι μέχρι δύο καφέδες την ημέρα επιτρέπονται!!

Επίσης, μην αγχώνεσαι για τα ψώνια. Γίνονται γρήγορα, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις.

Εγώ το είπα: τίποτα δεν έχω πλύνει, ψώνια έχω κάτι λίγα (βασικά γιατί έχω πολλά πράγματα από το πρώτο παιδί) και συγκεκριμένα θέλω καινούρια μπιμπερό + πιπίλες.

πλακα κανεις;και πως περασες;πωπω αυτα πριν μεινω εγκυος δε μπορουσα να τα περασω,με επιανε ενα σφιξιμο οτι θα κολλησω,που τωρα...

εγω οταν εμεινα εγκυος τον εκοψα τον καφε,απο μονη,δε τον ηθελα δηλαδη.τωρα κανω φραπε αλλα δε τον πινω ολο,απλα με ανησυχει επειδη τον πινω σκετο τη ζαχαρη και το γαλα δε τα θελω καθολου.ομως αφου δε τον πινω ολο δε νομιζω να χω προβλημα.

σημερα εκανα μακαρονια και αργησα να φαω,απο τη 1 πεινουσα και εφαγα στις 4 και επεσα με τα μουτρα και εσκασα που να παρει:(

τελος παντων δε θα το ξανακανω...:D

jasmini και zouzounaki καλη επιτυχια και ολα να παν καλα ευχομαι κοριτσια:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κοριτσακια καλησπερα σε ολες!!!! Ευχαριστω για τις αποψεις που μου δωσατε ολες σας! Την Παρασκευη θα παω στο ικα για να μου γραψουν την αδεια!!!! Εχει παει καμια να κανει την διαδικασια???? Φιλακια πολλα σε ολες!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

linean

εννοείται δεν πέρασα τελικά!!! Θα το έκανα ολόκληρο θέμα αν χρειαζόταν!!

korina

είχα πάει στο προηγούμενο παιδί μου. Βασικά πας στον γιατρό του ΙΚΑ με το χαρτή του γιατρού που γράφει την ΠΗΤ, ο γιατρός ενδέχεται να σου ζητήσει και το β΄επιπέδου για να βεβαιωθεί ότι η ημερομηνία τελευταίας περιόδου είναι σωστή και σου δίνει ένα χαρτί για τον εργοδότη σου που γράφει την ΠΗΤ και το πας στον εργοδότη για να βεβαιώσει ότι δεν θα σου επιτρέψει να δουλέψεις κάποιες μέρες πριν και κάποιες μετά (αυτό δεν το ξέρω, γιατί σε εμάς ισχύουν άλλα). Με το χαρτί αυτό πας μετά στο ΙΚΑ για να εισπράξεις το επίδομα εγκυμοσύνης. Δεν περιμένεις ουρά, πας στο ταμείο και όλοι βρίζουν από μέσα τους, αλλά κανείς δεν σου λέει τίποτα!! Μετά, καλό είναι να έχεις κάνει μία εξουσιοδότηση για να πάει κάποιος να εισπράξει για σενα το επίδομα λοχείας. Επίσης, αν ο εργοδότης σου δεν σου καλύπτει τη διαφορά μεταξύ του μισθού σου και αυτών που σου δίνει το ΙΚΑ, ένα από τα χαρτιά του ΙΚΑ είναι για τον ΟΑΕΔ για να σου δώσει τη διαφορά (ούτε εκεί δεν ξέρω τι άλλο ακριβώς θέλει γιατί εμένα μου τη δίνουν).

Επίσης, να ξέρετε: πλέον το ΙΚΑ (τουλάχιστον στην Καλλιθέα) αν το ποσό είναι μεγαλύτερο των 1500? δίνει επιταγή.

Καληνύχτα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ερώτηση Ασπασία μου: Αν το αφήσεις δέκα λεπτά στο κάθε στήθος και συνεχίσει και γκρινιάζει; Γιατί ο γιος μου έτσι έκανε. Τον άφηνα δέκα λεπτά και στη συνέχεια... κατέβαζε το μπουκάλι του!!

Για τι ηλικια μιλάς? Τα 10 λεπτά προτείνονται για τον πρώτο καιρο, και εννοούν ενεργού θηλασμού (να ρουφάει δλδ) αν ειναι και 15 οκ. Αν το μωρό θέλει κι' άλλο το αφήνεις στο δευτερο στήθος για όσο θέλει εννοείται. Απλά λέμε σε κάθε θηλασμό για τις πρώτες 40 μέρες να δίνεις και τα 2 στήθη για να εδραιωθεί ο θηλασμός. Μπουκάλι ΔΕΝ δίνεις (για τις πρωτες 40 μερές μπουκάλι και πιπιλά ΟΧΙ... )

ξέχασα να σας πώ και το άλλο.επειδή έχω πάρει πολύ ζεστα το θέμα του θηλασμού και θα θηλάσω ο κόσμος να χαλάσει,αποφάσισα να βγάλω φωτοτυπίες κάποια κεφάλαια απο το βιβλίο της πατσούρου και να τα έχω μαζί μου στο μαιευτήριο να είμαι έτοιμη σε οποιαδήποτε βλακεία πούν οι μαίες.

για όσες θέλουν να θηλάσουν, αυτό το βιβλίο, είναι πραγματικά υπέροχο

Συμφωνώ μαζί σου καθως και τα φυλλάδια της LLL

Αυτό το βιβλίο της Πατσούρου το έχω ακούσει ότι είναι καλό, αλλά τα 30? μου φαίνονται πολλά!!! Το σκέφτομαι!!!

Φιλάκια καλές μου!!

Που μένεις μαριλινα στειλε μου ενα pm

εμεις είμαστε πολύ καλα 1007 γρ εχει σχεδον γυρίσει!!! και κλωτσάει ολο και περισσότερο!

Φιλάκαι στις κοιλίτσες!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα! Χθες πήγα και εγω στον γιατρό να δω τον μπέμπη μου!!!!!! Έχουμε φτάσει τα 1300. Πάμε πολύ καλά είπε ο γιατρός και μου έδωσε ένα μικρό πακετάκι απο εξετάσεις!!!!! Έχω και καμπύλη ζαχάρου μέσα και την φοβαμαι!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγα σιγά! Απο κιλά έχω πάρει μόνο 5 και μου είπε ο γιατρός ότι αυτό είναι πολύ καλό, θα με βοηθήσει και στην γέννα.

iWgPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!Τελεια mairi μου μια χαρα και τα κιλακια σου!

Πηγα και εγω στη γιατρο χθες η μικρη εθναι 1530γρ. αλλα δεν εχει παρει θεση ακομα και με στεναχωρησε λιγο για να δουμε θα μεινει η θα αλλαξει!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Ζουζουνάκι ίσως γι' αυτό να μου είπε κι εμένα ότι θα παρακολουθεί στενά την αιμάτωση της μήτρας μου. Έχω κάνει αρκετές φορές ντόπλερ και κάτι είχε δει με τα αγγεία αλλα μετα μου είπε όλα εντάξει. Απλά θα το παρακολουθεί. Γι' αυτό και αυξήσαμε την συχνότητα των ραντεβού ανά 2 εβδομάδες. Θα κάνω και κορτιζόνες. Εσύ θα κάνεις?

sorry,χθες εφυγα τελικα

παντως μου ειπε οτι αν δει οτι πρεπει να γεννησω νωριτερα,θα την κανω την κορτιζονη για να προετοιμαστουν οι πνευμονες του παιδιου

παντως ανησυχουσα γαι τα γραμμαρια αλλα ειδα οτι και η mairi στην 31-1300 γρ.ειναι το μπεμπακι της

με καθησυχασε λιγο αυτο

για να δουμε τι θα δειξει το doppler,εκλεισα ραντεβου την τριτη που μας ερχεται

κι εμενα στην ουσια καθε 15 θα με βλεπει ενας γιατρος -πριν απο 1 εβδομαδα ο γυναικολογος μου,σε μια εβδομαδα ο υπερηχογραφιστης-μετα απο 15 μερες ξανα ο γυναικολογος και βλεπουμε

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,

είχα μέρες να μπώ κ να μάθω νέα σας διότι με έχει πιάσει μια πρωτοφανής όρεξη για δουλειές. Αφού λοιπόν έβγαλα όλα τα καλοκαιρινά μας (τα μωρουδίστικα της Νάνσυς που τωρα προορίζονται για το μωρό, τα περσινά καλοκαιρινά της Νάνσυς καθώς κ τα δικά μου) τα έπλυνα, τα σιδέρωσα κ τα έβαλα στις ντουλάπες. Τώρα κάθομαι κ τα κοιτάω σαν χαζή (τα μωρουδίστικα κ τα περσινά της Νάνσυς).!!!

Ξέστρωσα κιόλας με βοήθεια συζύγου κ μαμάς..

Χαίρομαι που ως επί των πλείστων οι εξετάσεις σας πάνε καλά κ καλή επιτυχία σε όσες έπονται. Κ εγώ έχω καμπύλη την Παρασκευή..

Τις δυσάρεστες εξελίξεις που είδαμε στην τηλεόραση δεν θα τις σχολιάσω καθόλου διότι στην κατάσταση μας πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά (κ όχι όπως σκεφτόμουν εκείνες τις μέρες πχ. σε ποιόν κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας κτλ).

Τέλος να σας πώ ότι τώρα με τη ζέστη δεν μου κάνει πολλή διάθεση για φαγητό αντίθετα τσακίζω τις σαλάτες κ τα καρπουζοπέπονα!!!! Πάλι καλά γιατί θα καταστρεφόμουν από τα τόοοοοοσα παγωτά!!!

Πολλά φιλιά κ υπομονή :-)

Zουζουνάκι κι εγώ ραντεβού την Τρίτη έχω για doppler και τις δύο πρώτες ενέσεις κορτιζόνης. Για να δούμε τι θα μας πει.

Αύριο περιμένουμε να μας έρθει το καροτσάκι μας!!! Ανυπομονώ να το δω από κοντά!!

Θα αρχίσω σιγά σιγά και το πλύσιμο γιατί πρέπει να είμαι έτοιμη για τα μπεμπάκια μου!!!

Rulia κι εγώ αυτές τις σκέψεις κάνω, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδακια μας και άλλα αποκαρδιωτικά :(

Ασχετο αλλά τώρα που ανέφερες το καρπουζάκι... πολύ θα το ήθελα!!! :D

RKdwp3.png

Έχω και καμπύλη ζαχάρου μέσα και την φοβαμαι!!!! Μπαίνουμε στον 8ο σιγα σιγά! Απο κιλά έχω πάρει μόνο 5 και μου είπε ο γιατρός ότι αυτό είναι πολύ καλό, θα με βοηθήσει και στην γέννα.

μπραβο σου!!!μονο 5;μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε,εχω και γω καμπυλη - η δευτερη που κανω- τη παρασκευη και εχω ενα αγχουλακι...

εγω εχω παρει 10 κιλα πανω κατω,εκει γυρω γιατι μια χανω,μια βαζω...

Πηγα και εγω στη γιατρο χθες η μικρη εθναι 1530γρ. αλλα δεν εχει παρει θεση ακομα και με στεναχωρησε λιγο για να δουμε θα μεινει η θα αλλαξει!!!!

και μενα δεν εχει παρει θεση ακομα,αλλα δεν ανησυχω,γιατι εχουμε ακομα καιρο και μπορει να γυρισει στις επομενες εβδομαδες.

σημερα κοριτσια γελουσα με το μπεμπακι μου...κουνουσε και πηγαινε μια απο δω μια απο κει και γω του μιλουσα και του λεγα που παει τι κανει,κι αυτο το σκατουλι λες και ακουγε,λες και καταλαβαινε χτυπουσε πιο πολυ και γω γελουσα-καλα δε θελω και πολυ να ξεκαρδιζομαι:))

ηταν πολυ ωραια,ανυπομονω να βγει να παιζουμε μαζι...ανυπομονω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια! Έλειψα την περασμένη εβδομάδα από Αθήνα και είχα καιρό να μπω να δω τα νέα σας! Χαίρομαι που είναι ευχάριστα και που έχετε αρχίσει τις προετοιμασίες για να υποδεχθείτε με το καλό τα μπεμπάκια! Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη και αγχώθηκα λίγο! Αλλά έχω τα περισσότερα από το πρώτο μου παιδάκι και έτσι δεν θα κάνω πάρα πολλές αγορές. Μαριλίνα, αν και πολύ καθυστερημένα, για αυτό που με ρώτησες για το πώς καταλάβαινα πότε να τον αλλάξω στήθος -απ' ότι θυμάμαι- ένιωθα προς το τέλος το στήθος μου "ξεφουσκωμένο" σε αντίθεση με πριν θηλάσω που ήταν "τούρμπο" και ο κύριος προσπαθούσε να ρουφήξει, δεν κατέβαινε μάλλον άλλο και διαμαρτυρόταν.

Πηγαίνω τώρα για ύπνο γιατί αύριο είναι η δεύτερη μέρα μας στον παιδικό σταθμό και έχω λίγο άγχος για την προσαρμογή μας! Καληνύχτα μανούλες και μπεμπάκια!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...