Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω κάποιες ανησυχίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε:

1.Στην εβδομάδα που είμαι (29η)ακούω την μπεμπούλα μου όλη μέρα,απλώς δεν είναι κάθε μέρα τόσο δυναμική.Είναι μέρες που τραντάζεται η κοιλιά μου και είναι μέρες που κάνει πιο μαλακούλες κινήσεις.Είναι φυσιολογικό αυτό??Ή πρέπει λόγω της ηλικίας της πια να είναι συνεχώς δυναμική??

2.Όταν σας κάνουν μετρήσεις στον υπέρηχο,είτε στη β επιπέδου,είτε στους ανάπτυξης,όλα τα μέλη του μωρού είναι από τη μέση και πάνω ή κάποια είναι και λίγο κάτω???

Δε ζαλιζεις καθολου.Ισα ισα φανταζομαι ολες εχουμε τις αγωνιες μας και τις αποριες μας οσο "χαζες" και αν μας φαινονται.

Την πρωτη σου απορια τη ρωτησα στη γυναικολογο μου και με ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο γιατι μωρακι ειναι και κοιμαται που και που δε γινεται συνεχεια να χτυπαει.Επισης και στο βιβλιο που εχω γραφει οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη λιγοστευει ο χωρος και το μπεμπακι δε μπορει να κανει τις κινησεις που εκανε και θα νιωθουμε καμια αγκωνια,καμμια γονατια...

Τη δευτερη δε τη καταλαβα.Εννοεις σε ποια θεση βρισκεται το εμβρυο;Εμενα προχθες που πηγαμε τα ποδαρακια ηταν κατω και το κεφαλακι του επανω.Μηπως εννοεις αναλογα τη βδομαδα αν οι μετρησεις ειναι φυσιολογικες;

Ελπιζω να βοηθησα λιγακι:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Evaki κι εμένα έτσι είναι τα ζουζούνια, τη μια τραντάζομαι και την άλλη χαλαρές κινήσεις. Άλλες φορές πάλι τεντωνονται και παίρνει ένα σχήμα η κοιλιά μου..πολύ γέλιο :D :D :D

Μην ανησυχείς, αρκεί να αισθάνεσαι τις κινήσεις του!!! Όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά! :)

Όσο για την θέση των εμβρύων απ' όσο ξέρω ακόμα είναι ψηλά. Δεν ήρθε η ώρα για να αρχίσουν να κατεβαίνουν. Κι εγώ στο στομάχι κοντά τα νιώθω και δίπλα και πάνω από τον αφαλό κυρίως.

RKdwp3.png

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!Για τις μετρήσεις εννοούσα όταν κάνουμε υπέρηχο που μετρούν πχ το κεφάλι αν είναι στο μέσο όρο ή πάνω ή κάτω,το πόδι κ.τ.λ.Πρέπει όλα να είναι μέσο όρο και πάνω???

Καλησπερα κοριτσια!

ΕVI26 και σε μενα η μικρη αλλες μερες ειναι πιο ζωηρη και αλλες πιο ησυχη μην ανυσηχεις ειναι φυσιολογικο,οσο για τις μετρησεις υπαρχουν κατωτερα και ανωτερα.

Αλλωστε η γιατρος μου ειπε πως απο και περα θα δειξει πως μεγαλωνει το μωρο!

ΤΖΑΣΜΙΝ μου το μπεζ ειναι ουδετερο χρωματακι οποτε μην σε στεναχωρει!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Γεια σας!!!!! Τι κάνετε? Περνάει γρήγορα ο καιρός!!!!! Χθες πήρα καρότσι, κάθησματακι αυτοκινήτου και τσάντα μεταφοράς όλα μαζί 260 ευρώ. Τα έχω πάρει όλα τα πραγματάκια για τον μπέμπη και απο Δευτέρα ξεκινάω να πλένω!!!!!! Εσείς πως πάτε απο ετοιμασίες?

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.πως είσατε; εγώ έχω βαρύνει αρκετά και δεν αντέχω ήδη την ζέστη να δώ τι θα κάνω αργότερα.τα ρουχαλάκια της μικρής είναι έτοιμα σιδερωμένα και στην θέση τους,τα πράγματα για την βαλίτσα και αυτα έτοιμα και το μόνο που μου μένει είναι να πλύνω την πάντα , κουνουπιέρα, καρότσι καλαθούνα και καθισματάκι αυτοκινήτου, αλλα πρώτα θα πάω στον γιατρό την πέμπτη να κανονίσω το ντόπλερ, μάλλον και ημερ τοκετού και θα τα πλύνω κανα 2 εβδομάδες νωρίτερα.επέισης έχω και να στύσω την κούνια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μου ερέσει που λέω οτι τελείωσα και τελικά έχω ακόμα αρκετά να κάνω.

μαιρη πολύ καλή τιμη μπράβο.καλά τώρα που θα αρχίσεις τα πλυσίματα να δεις που δεν θα θέλεις να φεύγεις απο το παιδικό δωμάτιο, έτσι πο θα μυρίζει μωρουδίλα.είναι μια τρέλα

επίσης για την κοπέλα που ρώταγε για το πώς θα τα βγάλουμε απο το μαιευτήριο(συγνώμη αλλα δεν θυμάμαι ποια ήταν:cool::cool:)εγώ θα της βάλω αμάνικο κορμάκι με κοντομάνικο ζιπουνάκι και αναλόγως τον καιρό θα της βάλω και καλτσούλες.φυσικά και θα την έχω με βαμβακερό σεντονάκι. και μια πικουβερτούλα, θα την έχω κοντά μου καλού κακκού.φυσικά εγώ θα γεννήσω πιο νωρίς κέ απο εσάς και θα κάνω και 1-1,5 ώρα να πάμε σπίτι.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

ξέχασα να σας πώ και το άλλο.επειδή έχω πάρει πολύ ζεστα το θέμα του θηλασμού και θα θηλάσω ο κόσμος να χαλάσει,αποφάσισα να βγάλω φωτοτυπίες κάποια κεφάλαια απο το βιβλίο της πατσούρου και να τα έχω μαζί μου στο μαιευτήριο να είμαι έτοιμη σε οποιαδήποτε βλακεία πούν οι μαίες.

για όσες θέλουν να θηλάσουν, αυτό το βιβλίο, είναι πραγματικά υπέροχο

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!Για τις μετρήσεις εννοούσα όταν κάνουμε υπέρηχο που μετρούν πχ το κεφάλι αν είναι στο μέσο όρο ή πάνω ή κάτω,το πόδι κ.τ.λ.Πρέπει όλα να είναι μέσο όρο και πάνω???

Όχι καλό μου, δεν είναι αυτό υποχρεωτικό.

Ο γιος μου έβγαινε με μεγαλύτερες μετρήσεις στο κεφάλι και στάνταρ μικρότερες μετρήσεις στο πόδι. Λοιπόν... βγήκε ένας κεφάλας με κοντά πόδια (σαν τον πατέρα του!!!). Η κόρη μου βγαίνει - από ότι δείχνουν οι μετρήσεις - με άλλο σωματότυπο!!

Τίτη, με άγχωσες!!

Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και επειδή γράφω εξετάσεις στις 11/6 και πρέπει να στρώσω για τα καλά κ@λο στο διάβασμα, λέω να τα αφήσω αυτά για μετά!!! Πόσο αργά πρέπει να είναι;

Αυτό το βιβλίο της Πατσούρου το έχω ακούσει ότι είναι καλό, αλλά τα 30? μου φαίνονται πολλά!!! Το σκέφτομαι!!!

Φιλάκια καλές μου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Τελεια ΜΑΙΡΗ1983 μου με γεια τα καινουργια πραγματακια σου και με το καλο να γεμισουν με το μωρακι σου!

Και εγω τα εχω παρει σχεδον ολα το μονο που περιμενω ειναι το καροτσι που το πηρα απο το e-baby τα αλλα τα εχω και λεω να ξεκινησω να τα πλενω!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!Με ησυχάσατε!!!!!

Λοιπόν εγώ έχω πλύνει ρουχαλάκια,μόνο που τα τύλιξα μέσα σε σεντόνι για να μη χάσουν τη φρεσκάδα τους!!!Έχω πάρει όλα τα μικροπραγματάκια και μου μένουν τώρα στο τέλος του μήνα η κούνια,καρότσι,κάθισμα αυτοκινήτου,μπανάκι,μπιμπερό και αποστειρωτή για μπιμπερό.Ακόμη και τα αφρόλουτρα και τα σφουγγάρια,ψαλιδάκια κ.τ.λ. τα έχω πάρει.Επειδή όμως όλο και κάτι θυμάμαι πρέπει να φτιάξω μία λίστα γιατί στο τέλος κάτι θα ξεχάσω...

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια αγχωθηκα,εγω ακομα δε πηρα πολλα πολλα,εχω ακομα να παρω μια αλλαξιερα,δηλ πιο πολυ για συρταριερα τη θελω γιατι δεν εχω χωρο για τα ρουχαλακια του μπεμπη,κρεβατακι και διαφορα ακομα,οπως σφουγγαρι για το μπανακι και κατι ρουχαλακια που θελω ακομα,αλλα αγχωνομαι μπας και ξεχασω κατι.ουτε βαλιτσα δεν εχω κανει.

γιατι αγχωνομαι;;;;;ολα θα γινουν...:)

αλλωστε εχω ετοιμασει λιστα με οσα με λειπουν αλλα ξερω δε θα ησυχασω μεχρι να τακτοποιηθουν ολα

1zNmp2.png

κοριτσακια σημερα δεν εχουμε καθολου κινηση,ετσι ειπα να γραψω εγω,ετσι να μη μενει το καφε μονο του.

σημερα βγηκαμε για καφεδακι το απογευμα και περασαμε πολυ ωραια,ειχε μεν αερακι αλλα ανετα καθοσουν εξω.

εν τω μεταξυ εγω τον φραπε τον πινω σκετο και θελω να ρωτησω τη γυναικολογο αν επιτρεπεται να πινω φραπε, οπως και η σοδα αν επιτρεπεται γιατι δε ξερω τι αλλο να πιω,εκτος απο χυμο...

αν ξερει καμμια ας με πει.

τωρα ειμαστε σπιτι και ο συζυγος τρωει και εγω βλεπω,οχι οτι πειναω αλλα λεμε τωρα.

η τηλεοραση δεν εχει ΤΠΤ και ευτυχως εχω το ιντερνετ αλλα και εδω δε ξερω τι να κανω,σε τι σαιτ να μπω...

τα θεματα εγκυμοσυνης τα εχω ξεπεταξει ολα:)

αντε φιλακια τα λεμε,ελπιζω να περασατε ομορφα τη κυριακη σας!

1zNmp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Μετά από μία σύγχυση στο ΙΚΑ (παππούδι να με σπρώχνει κι εγώ, φυσικά, έξαλλη να βάζω τις φωνές) και στην τράπεζα (έχουνε βάλει μηχανήματα σαν αυτά του αεροδρομίου και δεν ήθελα, φυσικά, να περάσω) λέω να γράψω δυο κουβέντες και να χωθώ στο διάβασμα!!!

Αύριο πάω δουλειά (δλδ πάω να δω τους συναδέλφους μου λίγες μέρες, να διαβάσω για το μεταπτυχιακό και να κουτσομπολέψω!!!)

lineal

εγώ τον πρωινό μου νες καφέ δεν τον καταργώ ότι και να γίνει. Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό (ούτε και στην πρώτη εγκυμοσύνη) αλλά παντού διαβάζω ότι μέχρι δύο καφέδες την ημέρα επιτρέπονται!!

Επίσης, μην αγχώνεσαι για τα ψώνια. Γίνονται γρήγορα, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις.

Εγώ το είπα: τίποτα δεν έχω πλύνει, ψώνια έχω κάτι λίγα (βασικά γιατί έχω πολλά πράγματα από το πρώτο παιδί) και συγκεκριμένα θέλω καινούρια μπιμπερό + πιπίλες.

Χθες, πήγαμε με τον γιο μου, μια φίλη και το κοριτσάκι της στον Εθνικό Κήπο και περάσαμε πολύ ωραία!! Βλέπω τον σκατούλη μου που έχει μεγαλώσει και ακούσει σιγά σιγά. Ταΐσαμε και τις κατσικούλες, τις κοτούλες και τα περιστέρια και εν συνεχεία πήγαμε για φαγητό σε Goodys με παιδότοπο. Μιλάμε τα μικρά καταευχαριστήθηκαν!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια

εχω καιρο να μπω στο καφε

τι κανετε?εγω μπηκα στην 31 εβδομαδα ,την επομενη εχω doppler

να δουμε τι θα μου πει κι αυος γιατι στην β-επιπεδου μου εντοπισω πιθανοτητα προεκλαμψιας...καθε φορα που το σκεφτομαι εχω ενα σφιξιμο...

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...