Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια σημερα ημουν οοολη μερα σπιτι,αλλα και η μερα δεν ηταν για εξω αφου σε μια φαση το μεσημερι εβρεξε κιολας.ειναι που ειναι οι μερες,κανει και ο καιρος τερτιπια

Καλημέρα,

κι ας ελπίσουμε οτι θα είναι καλύτερη απ΄την χθεσινή γιατί με αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Έλεος πια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μπουζουριάσουν 50 ανεγκέφαλους???

lineal σήμερα θα πάω σε διαβητολόγο-ενδοκρινολόγο. Οι τιμες ήταν 96,156,165,125. Με έχει πιάσει μια ανησυχία η αλήθεια είναι. lineal εσένα σου έδωσε΄ειδική διατροφή ή σου είπε απαγορεύεται αυτό αυτό κι αυτό? Και γενικά εκτός από δίαιτα τι άλλο χρειάζεται?

κι εγω μια απ τα ιδια,δε κοιμηθηκα ολο το βραδυ σκεφτομενη αυτα που γιναν και σημερα ξυπνησα πολυ πρωι,και ημουν χαλια μονο που τα εβλεπα στη τηλεοραση.σημερα ηταν και 2 χρονια που πεθανε ο παππους μου.ουφ!

η ενδοκρινολογος με εδωσε ενδεικτικα μια διαιτα με τροφες που μπορω να τρωω.απαγορευσε τα γλυκα και με ειπε το βραδινο να το τρωω νωρις.νομιζω οι τιμες σου ειναι υψηλες αλλα να μη σε τρομαξω,δες τι θα σε πει και η γιατρος σου.

α επισης με ειπε να περιορισω το ρυζι τις πατατες και τα μακαρονια.

εχω και πολυαμνιο,που αυτη τη φορα μειωθηκε αλλα παλι εχω πανω απο το φυσιολογικο.καλη επιτυχια να χεις delsop.

Αλλά δυστυχώς δύσκολο ή όχι, είμαι σχεδόν αποφασισμένη να αλλάξω γιατρό έστω και τώρα, γιατί τα πράγματα προμηνύονται δύσκολα και δεν θέλω να φέρω την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση! Άλλωστε μπορεί να είναι και για καλύτερα! Ποτέ δεν ξέρεις...

Lineal αν κατάλαβα καλά κι εσύ θα αλλάξεις γιατρό σε λίγο καιρό?

ναι θα αλλαξω κι εγω πραγμα που με λυπει βεβαια αλλα τι να γινει αφου δε με παιρνει αλλιως.αλλωστε εδω στη σερρες συνηθιζεται,αφου δεν εχει κλινικες και συνηθως ολες παν σε γυναικολογους ιδιωτες.εκτος αν γεννησουν θεσσαλονικη,αλλα που να τρεχεις τωρα.

μην ανησυχεις tinaki αρκει να του δειξεις το ιστορικο σου και ολα θα παν καλα.δεν ειναι εποχες για εξοδα και ανοιγματα;)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ολες τα ιδια νοιωθουμε,σημερα ολοι ειναι μουδιασμενοι

jasmini και γω λογω αποστασης δε μπορω,αλλα θα ειμαι νοερα στη συναντηση:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Θα κάνω ένα gallop και θέλω να με βοηθήσετε! Είναι 2 καθισματάκια αυτοκινήτου που θέλω να πάρω για τα αγοράκια μου! Σας δίνω τα link για να τα δείτε γιατί έχω προβληματιστεί πολύ με τα χρώματα. Δεν υπάρχουν αυτά που ήθελα αλλά μόνο τα παρακάτω. Pls βοηθήστε βρε κορίτσια να τελειώνω και με αυτό το θέμα! Thnks

http://www.bebeshop.nl/data/scale/w780/baby_4af32f14cffd5_7c8672cc42bdca1432ace7b30b9b41f5.jpg

http://www.olivers-baby-care.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/c/a/cabrio-graphic-iron.jpg

Φιλάκια και καλή σας μέρα!!!

RKdwp3.png

Προσωπικά jasmini ψηφίζω το πιο σκούρο. Και μου αρέσουνε τα αστεράκια που έχει στο μαξιλαράκι, και μου φαίνεται καλύτερο μαξιλαράκι και... το χρώμα κρατάει περισσότερη βρώμα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Θα κάνω ένα gallop και θέλω να με βοηθήσετε! Είναι 2 καθισματάκια αυτοκινήτου που θέλω να πάρω για τα αγοράκια μου! Σας δίνω τα link για να τα δείτε γιατί έχω προβληματιστεί πολύ με τα χρώματα. Δεν υπάρχουν αυτά που ήθελα αλλά μόνο τα παρακάτω. Pls βοηθήστε βρε κορίτσια να τελειώνω και με αυτό το θέμα! Thnks

http://www.bebeshop.nl/data/scale/w780/baby_4af32f14cffd5_7c8672cc42bdca1432ace7b30b9b41f5.jpg

http://www.olivers-baby-care.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/c/a/cabrio-graphic-iron.jpg

Πιο πολύ μου αρέσει το μπεζ, αλλά θα επέλεγα το σκούρο μόνο και μόνο για το θέμα της βρωμιάς.

HVlOp3.png

Γεια σας και απο μενα κοριτσια μου!Πω πω τι ζεστη ειναι αυτη και απο εβδομαδα ειπε πως θα φτασει τους 30 αν αρχισουν απο τωρα καηκαμε,τι να κανουμε υπομονη!

ΤΖΑΣΜΙΝ μου και εμενα μου αρεσε πολυ το μπεζ ειναι σουπερ!!!!!

Λινεαλ κοριτσι μου υπομονη δεν εμεινε πολυς καιρος ακομη θα περασει που θα παει στο χερι του ειναι και εγω εχω την Δευτερα γιατρο για να δουμε!!!!!

Εγω εχω και αυπνιες δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ ξυπναω στις 3 και νομιζω πως ειναι 10 αντε να δουμε!!!!

Φιλακια και να περνατε καλα!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

η ενδοκρινολογος με εδωσε ενδεικτικα μια διαιτα με τροφες που μπορω να τρωω.απαγορευσε τα γλυκα και με ειπε το βραδινο να το τρωω νωρις.νομιζω οι τιμες σου ειναι υψηλες αλλα να μη σε τρομαξω,δες τι θα σε πει και η γιατρος σου.

α επισης με ειπε να περιορισω το ρυζι τις πατατες και τα μακαρονια.

εχω και πολυαμνιο,που αυτη τη φορα μειωθηκε αλλα παλι εχω πανω απο το φυσιολογικο.καλη επιτυχια να χεις delsop.

Πήγα τελικά εχθές σε διαβητολόγο και μου έδωσε διατροφή... από σήμερα ξεκινάω. Επίσης θα μετριέμαι πρωί και μεσημέρι. Θα το παρακολουθούμε μου είπε και αν τηρήσω τη διατροφή δεν θα έχω πρόβλημα μάλλον. Δεν είναι και το καλύτερο μου τώρα να μπω σε δίαιτα αλλά τι να κάνω ... αναγκαστηκά. Το καλό είναι οτι δεν θα πάρω άλλα κιλά και θα χάσω και 1-2 μου είπε. Ουφ.... αντε βρε κορίτσια λίγο μας έμεινε ακόμα.

Πρέπει να ξεκινήσω και τις ετοιμασιες, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, αλλά περιμένω να σταματήσω απ τη δουλειά πρώτα.

HVlOp3.png

Γειά σας εγκυούλες!!!!

Εγώ σήμερα έχω αρκετά καλή διάθεση, μιας και χθες παραλάβαμε την κούνια και την αλλαξιέρα του μικρού μας!!! Είναι σε κουτιά, οπότε χθες φτιάξαμε την αλλαξιέρα και σήμερα ή αύριο θα φτιάξουμε και την κούνια! Την άλλη εβδομάδα θα πάρω και ύφασμα για τις κουρτίνες!

Jasmini κι έμενα το μπεζ μου αρέσει περισσότερο!

Lineal παίρνω κουράγιο που δεν είμαι η μονη που αλλάζει γιατρό!

Delsop κουράγιο με την διατροφή, αλλά όπως είπες κι εσύ έχει και τα θετικά της! Φρένο στα ανεπιθύμητα κιλά!!!

ευχαριστως να βοηθησουμε!εμενα με αρεσε το κρεμ πολυ.και το αλλο ειναι ομορφο αλλα δεν ειμαι οπαδος των κλειστων χρωματων οσον αφορα σε μπεμπεκια:)

barbie27 ο καιρος οσο παει γινεται πιο ζεστος αλλα εμενα με συνεστησαν να μη περπαταω και πολυ λογω πλακουντα.με το καλο τη δευτερα να δεις το μπουμπουκακι σου:-)

καλο κουραγιο delsop μου,δεν ειναι τπτ θα δεις και το καλο εκτος του οτι θα χασεις και κιλα,ειναι οτι κατα καποιο τροπο θα νιωσεις και ελαφρυτερη!αυτα τα φουσκωματα και οι καουρες δε θα υπαρχουν!ειμαστε "ομοιοπαθουσες" ,αλλωστε και γω μετριεμαι μια φορα τη μερα και προσεχω τι τρωω.το βραδινο το εβαλα πιο νωρις-ετρωγα γυρω στις 10-τωρα το τρωω στις 7.ολα θα παν καλα;)

tinaki χαιρομαι που παιρνεις κουραγιο,αλλωστε δεν ειναι και τοσο τρομερο.

λοιπον κοριτσια και γω σημερα ειμαι στα πιο καλα μου,αυτη τη στιγμη θα πηγαινα να κοιμηθω,αλλα ειδα οτι εχω ιντερνετ-το "κλεβω" απο γειτονα:)

και δεν εχασα την ευκαιρια να μπω.

περιμενω τον αντρουλημ να ρθει να με κανει παρεα.ολη μερα μονη,οχι οτι με χαλαει,χαλαρωνω ολη μερα στον καναπε.

χθες τελικα επλυνα τα καλοκαιρινα και αυτο σημαινει οτι το σαββατοκυριακο θα εχω παλι σιδερο το οποιο ειναι το χειροτερο μου,αλλα τι να γινει.

λοιπον κοριτσια να στε καλα,φιλακια στα μωρακια σας και στα εμβρυακια σας.

1zNmp2.png

Να είστε καλά βρε κορίτσια, σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Να ρωτήσω κάτι.. το μπεζ σας φαίνεται unisex? δεν νομίζω να θεωρείται πιο κοριτσίστικο ε? Αχ πολλούς προβληματισμούς έχω βάλει στο κεφάλι μου. Ρωτάω όμως γιατί κι εμένα μου άρεσε λίγο πιο πολύ το μπεζ από το άλλο.

RKdwp3.png

Καλησπερα στα κοριτσια ολα! ΤΙ κανετε? Οπως βλεπω ολες ετοιμαζουμε σιγα σιγα τα δωματιακια των μωρων μας ε??? Αχ τι ωραια βρε κοριτσια ο καιρος πλησιαζει!!!! Εμεις βαψαμε το δωματιο και βαλαμε και τα αυτοκολλητα εγινα τελειοοοοοο!!! Να κανω μια ερωτηση τα μωρα σας τηα τα βγαλετε απο το νοσοκομειο με φορμακι που ειναι χεακια ποδαρακια μεσα? η μηπως με φορμακι με τα χερακια κ ποδαρακια εξω?

φιλακια σε ολες!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι κορίτσια!! Παρασκευή σήμερα και δουλεύω και το απόγευμα!:rolleyes: Αλλά δεν πειράζει, τρείς ώρες είναι ακόμη, θα περάσουν...

Jasmini θεωρώ οτι το μπεζ είναι καθαρά unisex χρώμα! Οπότε μην το σκέφτεσαι...

Korina τον Ιούλιο που θα γεννήσουμε εμείς θα σκάει ο τζίτζικας, νομίζω ότι ένα καλοκαιρινό κορμάκι, με ποδαράκια και χεράκια έξω, θα έιναι ότι πρέπει! Εγώ θα πάρω μόνο καμιά πικεδένια πανίτσα και κανα σεντονάκι μαζί μου για παν ενδεχόμενο!

Ουφ! Έφτασε η ώρα για αλλαγή στις ντουλάπες, ε??? Βαριέμαιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Εγώ μάλλον θα τα βγάλω με καλοκαιρινά-μακρυμάνικα όμως, φορμάκια. Νεογέννητα θα είναι δεν νομίζω ότι θα ζεσταίνονται όπως εμείς. Θα τα τυλίξω και με κανένα σεντονάκι και καμιά καλοκαιρινή κουβερτούλα και εντάξει. Κάπως έτσι το σκέφτομαι. :)

Κορίτσια, έχω αρχίσει από τώρα και νιώθω δυσφορία, από την ζέστη, το φαγητό, την κούραση...όλα με πειράζουν...

Και έχω και κάτι νεύρα..άλλο πράγμα!!

RKdwp3.png

Να είστε καλά βρε κορίτσια, σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Να ρωτήσω κάτι.. το μπεζ σας φαίνεται unisex? δεν νομίζω να θεωρείται πιο κοριτσίστικο ε? Αχ πολλούς προβληματισμούς έχω βάλει στο κεφάλι μου. Ρωτάω όμως γιατί κι εμένα μου άρεσε λίγο πιο πολύ το μπεζ από το άλλο.

To δικό μας καρότσι + καθισματάκι είναι μπεζ + τζην + κόκκινο. Δεν θεωρώ κανένα άλλο κοριτσίστικο εκτός από το ροζ. Στον γιό μου είχα πάρει ένα πορτοκαλί καθισματάκι για επόμενο και τώρα του πήρα μαύρο + κόκκινο.

Νομίζω ότι το μπεζ είναι μια χαρά γιούνισεξ!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

ελα βρε μην ανησυχεις,καθισματακι ειναι ουτε που θα φαινεται αν καθεται το μωρακι σου:)

μου κανει και για αγορακι και για κοριτσακι.

korina@ και γω χερακια ποδαρακια εξω,αλλα θα παρω κι ενα με μακρυ για παν ενδεχομενο;)

tinaki σημερα εκανα την αλλαγη,ευτυχως βοηθησε και ο αντρουληςμ αλλιως δε τα παλευα.σιδερωσα κιολας κι απ τη ζεστη με επιασαν τα νευρα μου και γκρινιαζα...τακουσε παλι ο καημενος ο συζυγος:mrgreen: jasmini ακριβως οπως και συ :P:p:p

παντως το δικο μας καθισματακι ειναι ανοιχτο πρασινο,προς το λαχανι.οπως και το καροτσακι.εγω βεβαια ειμαι φαν του κοκκινου,αλλα αφου βρηκαμε σαυτο το χρωμα δε χαλιεμαι,γενικα ειμαι βολικος ανθρωπος...αφου οταν επιλεγαμε στολισμο εκκλησιας περσι στο γαμο τα διαλεξα ολα τοσο γρηγορα που η γυναικα που τα οργανωνε με κοιτουσε με υποψια,κοντεψαμε να μαλωσουμε γιατι νομιζε της κανω πλακα ετσι γρηγορα που αποφασισα χρωματα λουλουδια και τα λοιπα,μετα με ειπε οτι δε της ειχε ξανατυχει :P:shock:

1zNmp2.png

Γεια σας,κοιλουμπίτσες!!!!!!!

Πρώτα απ όλα να πω ότι ψηφίζω το μπεζ!!Πολύ μ άρεσε!!!!

Έχω κάποιες ανησυχίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε:

1.Στην εβδομάδα που είμαι (29η)ακούω την μπεμπούλα μου όλη μέρα,απλώς δεν είναι κάθε μέρα τόσο δυναμική.Είναι μέρες που τραντάζεται η κοιλιά μου και είναι μέρες που κάνει πιο μαλακούλες κινήσεις.Είναι φυσιολογικό αυτό??Ή πρέπει λόγω της ηλικίας της πια να είναι συνεχώς δυναμική??

2.Όταν σας κάνουν μετρήσεις στον υπέρηχο,είτε στη β επιπέδου,είτε στους ανάπτυξης,όλα τα μέλη του μωρού είναι από τη μέση και πάνω ή κάποια είναι και λίγο κάτω???

Συγγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πιστεύω ότι επειδή είμαστε σχεδόν στην ίδια φάση όλες είστε τα ιδανικά άτομα να μου απαντήσουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...