Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Χαίρομαι που πηγαίνουν όλα καλά!

Jasmini και Lineal συγχαρητήρια για τα καλά σας νέα!!!

Ασπασία με το καλό σήμερα!!

Εγω δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες, είμαι αρκετά στεναχωρημένη και αγχωμένη, επειδή φοβάμαι ότι τα πράγματα οικονομικά θα σφίξουν και άλλο, αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και να βρω κάποιον σε δημόσιο! Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και καλύτερα, στο κάτω κάτω ποιος μου λέει οτι με τον γιατρό που έχω τώρα θα μείνω ευχαριστημένη στη γέννα! Αλλα βρε κορίτσια, τον ξέρω τέσσερα χρόνια και νιώθω καλά μαζί του, άσε που έχει και ιατρείο στο Ναυπλιο που είναι κοντά! Ουφ! Τα #@$%λεφτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια,

πώς είμαστε σήμερα??

εννοείται πως κ εγώ θέλω να συναντηθούμε. Θα κανονίσουμε με πμ??

Η εξέταση με το κουμπάκι απ'ότι κατάλαβα είναι το καρδιοτοκογράφημμα ή nst κ μετράει τους χτύπους της καρδυάς του εμβρύου. Πολύ σημαντική κ καθοριστική εξέταση αν κρίνω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου!!! 37η εβδομάδα κ κάναμε το 2ο nst όταν η γιατρός διέγνωσε απότομες εναλαγές:ταχυκαρδίες-βραδυκαρδίες, οπότε μας κράτησε μέσα κ γενήσαμε. Κ να σκεφτεί κανείς ότι είχα φύγει από τη δουλειά για 1 ώρα (υποτίθεται κ θα επέστρεφα)!! Κ βέβαια δεν είχα καν έτοιμο το περιβόητο βαλιτσάκι (ούσα πάντα της τελευταίας στιγμής) :-0

Την επόμενη εβδομάδα έχω κ εγώ καμπύλη ζαχάρου κ εξετάσεις αίματος/ούρων κ τοξόπλασμα...Για να δούμε...

Μαριλίνα ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Είσαι κ εσύ από τις τυχερές με εξοχικό κοντά στην Αθήνα οπότε δεν θα ταλαιπωρείσαι τόσο στο πήγαινε-έλα..Εννοείται (αν όλα βαίνουν καλώς βέβαια) ότι κ εγώ θα παρακούσω λιγάκι την γιατρό μου στο βωμό των βουτιών μετά τη γένα κ ...ο θεός βοηθός....

Σας φιλώ όλες, τρέχω να φτιάξω τα καλοκαιρινά μας γιατί....ζεσταίνομαι :-)

Όντως tinaki τα πράγματα θα σφίξουν αρκετά από ΄δω και πέρα.... δυστηχώς. Εγώ αποφεύγω να το σκέφτομαι γιατί έχω που έχω τα ψυχολογικά μου.... πέφτω σε μαύρη κατάθλιψη. Και τις ειδήσεις αποφεύγω να τις ακούω τώρα τελευταία.

Πάντως το να αλλάξεις γιατρό τώρα 2 μήνες πριν την γέννα, το θεωρώ ρίσκο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα αντε να τον βρεις, αντε να τον εμπιστευτείς... βέβαια και το οικονομικό είναι ένα θέμα αλλά ξέρω 'γω?

HVlOp3.png

Πάντως το να αλλάξεις γιατρό τώρα 2 μήνες πριν την γέννα, το θεωρώ ρίσκο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα αντε να τον βρεις, αντε να τον εμπιστευτείς... βέβαια και το οικονομικό είναι ένα θέμα αλλά ξέρω 'γω?

Δεν ξέρω... δεν ξέρω... Αυτά σκέφτομαι κι εγώ και η ψυχολογία μου είναι χάλια! Όποια απόφαση και να πάρω μου φαίνεται λάθος! Σίγουρα θα πάω μόνο σε γιατρό που θα μου συστήσει κάποιος που ξέρω, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή την διαδικασία εδώ που φτάσαμε...

tinaki καλημέρα και από εμένα!

Νομίζω κι εγώ πως το να αλλάξεις γιατρό σχεδόν τελευταία στιγμή δεν είναι και ότι καλύτερο. Από την άλλη και το οικονομικό δεν είναι και κανένα ασήμαντο θέμα. Τι να σου πω, αν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου καλύτερα να μην τον αλλάξεις. Έχεις συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο να σε ξεγεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο? Έχω ακούσει πως υπάρχουν γιατροί που το κάνουν αυτό.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες με τις όμορφες κοιλάρες!!! Τι κάνετε??? Ελπίζω να είναι όλα καλά τα νέα από τις επισκέψεις σας στους ντοκτόρους!!!

Εμείς σήμερα περιμέναμε την κούνια και την προικούλα της μπέμπας (με είχαν πάρει τηλ πως θα ερθουν) αλλααααααάααα κάνανε λάθος λέει τελικά στο τηλ και δεν θα έρθουν σήμερα αλλά αύριο!!! Τα νευράκια μου!!! Και δεν με πειράζει τόσο πολυ που θα έρθουν καθυστερημένα αλλά που θα πρέπει και πάλι αύριο να κλειστώ όλο το πρωινό μέσα γιατί δεν λένε και τι ώρα ακριβώς θα περάσουν......από τις 10 μέχρι τις 2.30 κάποια στιγμή θα έρθουν γκρρρρρρρ...............:-(:sad::-(

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Αααααα τώρα διάβασα για το οικονομικό θέμα...... δράμα η κατάσταση!!!! Και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές για δημόσιο αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξω τον γυναικολόγο μου!!! Αλλά τελικά ασύμφορη η γέννα!!!!

Εγώ έχω ασφάλιση τσμέδε και δεν καλύπτει τίποτα μόνο 2000 ευρώ μετά την γέννηση του παιδιού δίνει!!! Αλλά σε κάθε επίσκεψη στον γιατρό πληρώνω 50 από τα οποία παίρνω πίσω μόνο 20! Από εξετάσεις γενικές μου δίνουν πίσω ότι αντιστοιχεί σε τιμές δημοσίου και από εξετάσεις εγκυμοσύνης ένα μεγάλο τίποτα!!!! Αχχχχ αρχίζουνε τα βάσανα με το μωράκι ακόμα μέσα στην κοιλιά!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Lineal απ' ότι καταλαβαίνεις πλησιάζουμε ε?

Τo doppler είναι η εξέταση που ελέγχει πόσο καλά και σωστά αιματώνεται το μωρό και όχι μόνο. Αγγεία κτλ.

Κορτιζόνη θα κάνω επειδή λόγω διδύμων αυξάνεται η πιθανότητα για προωρότητα και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα πνευμόνια τους.

α μαλιστα τωρα καταλαβα για τη κορτιζονη.οσο για την εξεταση ηταν απολαυση να ακουω τη καρδουλα του πρωτη φορα τοσο πολυ ωρα:)

Εγώ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου και μου είπε η μικροβιολόγος οτι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές. Το απόγευμα θα τις δείξω στο γυναικολόγο μου να δούμε τι θα μου πει... μια ανησυχία την έχω δεν μπορείς να πεις.

delsop θα τα δειξεις και σε ενδοκρινολογο;αυτοι ειναι συνηθως πιο αυστηροι.αληθεια τι τιμες ειχες;

Jasmini και Lineal συγχαρητήρια για τα καλά σας νέα!!!

Εγω δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες, είμαι αρκετά στεναχωρημένη και αγχωμένη, επειδή φοβάμαι ότι τα πράγματα οικονομικά θα σφίξουν και άλλο, αποφάσισα να αλλάξω γιατρό και να βρω κάποιον σε δημόσιο! Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και καλύτερα, στο κάτω κάτω ποιος μου λέει οτι με τον γιατρό που έχω τώρα θα μείνω ευχαριστημένη στη γέννα! Αλλα βρε κορίτσια, τον ξέρω τέσσερα χρόνια και νιώθω καλά μαζί του, άσε που έχει και ιατρείο στο Ναυπλιο που είναι κοντά! Ουφ! Τα #@$%λεφτά!

tinaki μου ξερω ακριβως πως νιωθεις και γω ολο τα οικονομικα σκεφτομαι και "ζηλευω" μερικους που μπορουν και ξοδευουν αφειδως για τα παιδακια τους και γω με το σταγονομετρο να κοιταω συνεχεια τιμες και αντε στα πραγματα και στους γιατρους ομως...και μενα η γυναικ.μου ειναι πολυ καλη,αλλα στον 8ο θα αλλαξω θα παω σε γυναικολογο στο δημοσιο νοσοκομειο,γιατι δε γινεται αλλιως.μη στεναχωριεσαι την υγεια τους να χουν τα μπεμπεκια μας και μεις και ολα γινονται

Η εξέταση με το κουμπάκι απ'ότι κατάλαβα είναι το καρδιοτοκογράφημμα ή nst κ μετράει τους χτύπους της καρδυάς του εμβρύου. Πολύ σημαντική κ καθοριστική εξέταση αν κρίνω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου!!! Την επόμενη εβδομάδα έχω κ εγώ καμπύλη ζαχάρου κ εξετάσεις αίματος/ούρων κ τοξόπλασμα...Για να δούμε...

μαλλον αυτη την εξεταση εκανα τοτε rulia εχεις δικιο.μαλλον dopler θα ειναι κατι αλλο,θα ρωτησω τη γυναικολογο μου σε 2 βδομαδες που θα ξαναπαω.και γω την επομενη βδομαδα εχω ουρα αιμα και καμπυλη.αν και εχω και γω αυτο το τοξοπλασμα δε με βαζει να κανω εξετ.αιματος γιαυτο.λετε να το χει ξεχασει;

Filliopi με το καλο να σε ρθουν τα πραγματακια,τι να κανουμε γινονται και λαθη:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

βρε κοριτσια η μια η κοπελα που σκοτωθηκε στα γεγονοτα σημερα στην αθηνα ηταν εγκυος;πωπω ολη μερα αυτους τους τρεις που χασαν τη ζωη τους σκεφτομαι και τρελαινομαι.

μαθαινω κανονιζετε συναντηση ε;τι καλα!πιειτε και μια γουλια για μας που θα λειπουμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Δεν σχολιάζω τα χθεσινά γιατί θα μαυρίσω, ούτε τα μέτρα, γιατί τα δώρα μου τα κλαίω με μαύρο δάκρυ. Σχεδιασα κι εγώ περικοπές για τα μικρά μου ζουζούνια (και για τη μαμά βέβαια). Π.χ. είμαι πιο "σφιχτή" σε καινούρια πράγματα για την μπέμπα, μιας και τα έχω από τον γιο μου. Επίσης, για ρούχα δικά μου θα πάρω απλά καλοκαιρινές μπλούζες φαρδιές που να τις φοράει ο άντρας μου μετά. Κλπ...

Εγώ έχω ασφάλιση τσμέδε και δεν καλύπτει τίποτα μόνο 2000 ευρώ μετά την γέννηση του παιδιού δίνει!!! Αλλά σε κάθε επίσκεψη στον γιατρό πληρώνω 50 από τα οποία παίρνω πίσω μόνο 20! Από εξετάσεις γενικές μου δίνουν πίσω ότι αντιστοιχεί σε τιμές δημοσίου και από εξετάσεις εγκυμοσύνης ένα μεγάλο τίποτα!!!! Αχχχχ αρχίζουνε τα βάσανα με το μωράκι ακόμα μέσα στην κοιλιά!!!!!!

Κι εσύ μηχανικός καλή μου; Κι εγώ μία από τα ίδια. Τοπογράφος, αλλά διορισμένη. Κοινώς από τους πρώτους... πληγέντες!!!

Να σου πω, εγώ που γεννάω σε δημόσιο νοσοκομείο (και μιας και είναι δημόσιο σε μονίκλινο, τουλάχιστον ας έχω την ησυχία μου) σχεδόν με βγάζουνε. 2500 μου δώσανε στο πρώτο μου παιδί. Ξέρεις και για τις μειωμένες εισφορές στον κλάδο σύνταξης & ειδική προσαύξηση έναν χρόνο μετά;

Όσο για τα έπιπλα, κι εμάς λάθος μας τα είχανε φέρει και μάλιστα μας τα φέρανε μετά που γέννησα... Συμβαίνουν αυτά...

tinaki

κι εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολη η αλλαγή γιατρού. Πάντως η κουνιάδα μου που γέννησε Αύγουστο, επισκεπτόταν μηνιαίως τον συγκεκριμένο γιατρό (τον δικό μου) γνωρίζοντας απ' την αρχή ότι δεν θα την ξεγεννήσει αυτός μιας και Αύγουστο έλειπε και κανόνισε καισαρική με άλλον.

lineal

το doppler είναι κανονικός υπέρηχος - όχι με κουμπάκια - που αν θυμάμαι καλά επικεντρώνεται στην καρδούλα του εμβρύου!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

κι ας ελπίσουμε οτι θα είναι καλύτερη απ΄την χθεσινή γιατί με αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Έλεος πια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μπουζουριάσουν 50 ανεγκέφαλους???

lineal σήμερα θα πάω σε διαβητολόγο-ενδοκρινολόγο. Οι τιμες ήταν 96,156,165,125. Με έχει πιάσει μια ανησυχία η αλήθεια είναι. lineal εσένα σου έδωσε΄ειδική διατροφή ή σου είπε απαγορεύεται αυτό αυτό κι αυτό? Και γενικά εκτός από δίαιτα τι άλλο χρειάζεται?

HVlOp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και τις απαντήσεις σας! Αλλά δυστυχώς δύσκολο ή όχι, είμαι σχεδόν αποφασισμένη να αλλάξω γιατρό έστω και τώρα, γιατί τα πράγματα προμηνύονται δύσκολα και δεν θέλω να φέρω την οικογένειά μου σε δύσκολη θέση! Άλλωστε μπορεί να είναι και για καλύτερα! Ποτέ δεν ξέρεις...

Lineal αν κατάλαβα καλά κι εσύ θα αλλάξεις γιατρό σε λίγο καιρό?

ΑΓΓΕΛΙΚΗ συνεργάζεται μόνο με το Ιασώ ο γιατρός μου.

Α!Και αν κανονίσετε συνάντηση, ενημερώστε κι εμένα, μπορεί να συμπέσει με καμία επίσκεψή μου στην Αθήνα!

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

Εχει μαυρίσει η ψυχή μου με όλα αυτά που γίνανε χθες. Και να φανταστείτε ότι μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο δούλευα στη Σταδίου, ένα τετράγωνο πιο κάτω και μάλιστα σε κτίριο τράπεζας! Όσο το σκέφτομαι.....

Τέλος πάντων...Με τον γιατρό έχω ραντεβού την επόμενη Τετάρτη οπότε τότε θα ξαναακούσω τον μπέμπη μου.

Όλα καλά να πάνε με όσες έχετε ραντεβού σήμερα ή αύριο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Τις πρωτες 20-30 μερες καλο ειναι να το αφηνεις απο 10 λεπτα σε καθε στηθος ωστε να εδραιωθει ο θηλασμος. Αφου ρυθμιστει η παραγωγη θα καταλαβαινεις ποτε σταματαει να καταπινει (και το εχει ως πιπιλα) και τοτε θα το σηκωνεις θα το αφηνεις λιγο μηπως ρευτει και θα προσφερεις παντα και το άλλο (δεν ειναι απαραιτητο να πινει παντα την ιδια ποσοτητα απο τα 2 στηθη ) Απλα στον επομενο θηλασμο θα αρχιζεις με αυτο που ειχες τελειωσει...

Αυριο εχω γιατρο!!!!!!!

Ερώτηση Ασπασία μου: Αν το αφήσεις δέκα λεπτά στο κάθε στήθος και συνεχίσει και γκρινιάζει; Γιατί ο γιος μου έτσι έκανε. Τον άφηνα δέκα λεπτά και στη συνέχεια... κατέβαζε το μπουκάλι του!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Aχ κορίτσια ζηλεύω για την συνάντησή σας! Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να παρεβρεθώ λόγω απόστασης!

Λοιπόν σήμερα πήγα και έκλεισα και το καλαθάκι καλλυντικών που πάει με την προίκα και είχε και προσφορά μια μεγάλη τσάντα της chicco για τα βρεφικά είδη και την έκλεισα κι αυτήν.

Το μόνο ουσιαστικά που μου έμεινε είναι τα καθισματάκια αυτοκινήτου αλλά περιμένω να μάθω αν υπάρχει το χρώμα που θέλω.

Φιλιά σε όλες σας και καλή μέρα να έχετε!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...