Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες...Πώς είμαστε σήμερα??

Βρε κορίτσια τί ζέστη έχει πιάσει ξαφνικά?? Λέω λοιπόν σήμερα να βγάλω τα καλοκαιρινά.. Εσείς τα έχετε βγάλει? Επίσης είναι πολύ νωρίς για πεδιλο-σανδάλο-σαγιονάρες? Διότι το πόδι μου ασφυκτιά στα κλειστά παπούτσια...

Zouzounaki, καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό το μωράκι σου. Κ εμένα, αν διαβάσεις παραπάνω το άγχος μου ήταν πότε θα μπορέσω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα μετά τη γέννα, τόσο τρέλα έχω με τη θάλασσα. Αλλά να σου πώ κάτι? Μπορείς κ τώρα που είσαι έγκυος να κάνεις τα μπανάκια σου (στη Νάνσυ κολυμπούσα κάθε σαβ/ριακο εως κ το τελευταίο πριν γενήσω) αρκεί να βρεις καθαρή θάλασσα. Εμείς πηγαίναμε σε έναν μικρό κολπίσκο, μετα την Παλαιά Φώκαια, όρμος καταφυγής λεγόταν. Ήταν πολύ καθαρά τα νερά, είχε δέντρα που σου εξεσφάλιζαν σκιά κ δεν γινόταν χαμός (ίσως λόγο απόστασης). Είχε πολλές ομοιοπαθούσες (εγκυμονούσες) κ πολλά μικρά παιδάκια/μωράκια. Κ να ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα μπορείς να κάνεις τις εκδρομούλες σου ως 3μελής πια οικογένεια κ θα είναι πιο ωραία από πριν.

Jasmini, πρέπει να πώ ότι ζήλεψα στην αναφορά σου ότι είσαι 100 μέτρα από τη θάλασσα!!! Πού μένεις?? Θα με φιλοξενήσεις :-) ?? Κ εγώ βλέπω θάλασσα από το σπίτι μου διότι μένω στην Πειραϊκή κ είμαι ψηλά αλλά άλλο να έχεις την δυνατότητα σε 100μ να βουτήξεις!!!

Οφ, τί λογοδιάρροια με έπιασε πρωί πρωί??

rulia σε ευχαριστω για τις πληροφοριες

κατι θα κανω,δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω ολο τον ιουνιο να περασει ετσι,γιατι μετα δεν βλεπω φως-χρονο για εκδρομες

ο μπεμπης θα ειναι πολυ μικρος για να τον τρεχω στις παραλιες

ειχα σκεφτει και το σεναριο aqua aerobics αλλα κατι μου λεει οτι τελικα ο γιατρος δεν θα με αφησει

εκανακαι περισυ πισινα,και μετα απο τρελλο πηξιμο στην δουλεια ,ενα γρηγορο μπανακι στην πισινα,επαιρνε ολες σου τις σκεψεις

για να δουμε τι θα μου πει την πεμπτη ο γιατρος

εγω τα καλοκαιρινα τα εβγαλα,αλλα για παπουτσια κρυωνω ακομη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Πραγματικά ο καιρός ζέστανε και χθες έβγαλα τα περισσότερα καλοκαιρινά από την αποθήκη. Κράτησα βέβαια και κάτι ελαφριά μακρυμάνικα για καμιά δροσούλα!

rulia μένω κι εγώ Πειραιά, στην Καλλίπολη οπότε ίσως μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά, αν θες βέβαια!

Κοριτσάκια κι εγώ δεν μένω πολύ μακριά σας, στην Καλλιθέα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Εμείς πηγαίναμε σε έναν μικρό κολπίσκο, μετα την Παλαιά Φώκαια, όρμος καταφυγής λεγόταν. Ήταν πολύ καθαρά τα νερά, είχε δέντρα που σου εξεσφάλιζαν σκιά κ δεν γινόταν χαμός (ίσως λόγο απόστασης).

Αυτό το καλοκαίρι έλα και λίγο πιο κάτω!! Θα ήμαστε στο εξοχικό μας, μεταξύ Σουνίου και Λαυρίου. Εξασφαλίζω σκιά (στο σπίτι που είναι δίπλα στη θάλασσα) και θάλασσα!!!

Εγώ λέω να κολυμπήσω μέχρι να γεννήσω και στη συνέχεια (μιας και θα είναι καισαρική) σε καμιά 20αριά μέρες πάλι. Θα ρωτήσω και τον γιατρό, αλλά δεν θα κρατήσω τα λόγια του και σαν... ευαγγέλιο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.και καλό μήνα αν και καθυστερημένα.βλέπω όλες πάτε καλά και πολύ χαίρομαι.

εγώ σήμερα έκανα τις τελευταίες(έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστων) εξετάσεις αίματος και την επόμενη πέμπτη έχω ραντβού με τον γιατρό για να κανονίσουμε για το ντόπλερ.

τα ρουχαλάκια και εγώ ξεκίνησα να τα πλένω την προηγούμενη εβδομάδα, γιατι όπως λέει και η Αγγέλα σε λίγο δεν θα είμαστε και για πολλά πολλά.παρόλο που έχω βοήθεια και απο την μητέρα μου και την αδερφή μου, απο το άγχος μου ήδη έχω φτιάξει ντουλάπες, εχω κατεβάσει καλοκαιρινά εχω πλύνει τα ρουχαλάκια και σιγά σιγά παίρνω και τις λεπτομέρειες για την βαλίτσα.φυσικά δεν δουλεύω γιαυτό και έχω προλάβει να κάνω τόσα

καλά lineal δεν υπάρχει περίπτωση ούτε το μισό σου πρόγραμμα να ακολουθούσα.έχω βαρύνει τόσο πολύ, που και στην ιδέα και μόνο λαχάνιασα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Εννοείται!!! Θα χαρώ πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!!

αχ πόσο ζηλέυω έχω βρεθεί σε συνάντηση με μέλη απο το φόρουμ και πραγματικά κάθε φορά, δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα.μακάρι να μπορούσα να ερχόμουνα και εγώ.στην ουσία με τον προαστιακό δεν είμαι μακριά, αλλα χλωμό το κόβω.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

κιαι 3ο πόστ γιατι δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ(είπαμε είναι να μην πάρω φόρα :tongue::tongue::tongue:),

η αδερφή μου βρήκε αυτό

http://ariadni144.wordpress.com/2009/05/15/%ce%bfi-protes-40-meres-odigies-thilasmou/. όσες θέλετε να θηλάσετε, πιστεύω ότι αξίζει να το διαβάσετε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γειά σας κορίτσια!!! Τι κάνετε? Τα μωράκια σας? Κλωτσάνε? :)

Εγώ είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό! Οι μετρήσεις μου όλες καλές. Doppler κάνω κάθε φορά οπότε δεν θα κάνω συγκεκριμένο ραντεβού γι' αυτό. Απ' ότι είδαμε από την θέση των μωρών μαλλον μας βλέπω για καισαρική. (φυσικά με επισκληρήδιο).

Τα μωράκια μου φτάσανε τα 1198γρ. και 1071γρ. για την ακρίβεια. Πάμε καλά!!

Τα ραντεβού μου θα είναι τώρα κάθε 15 ημέρες. Επίσης σε 15 μέρες θα κάνω 2

ενέσεις κορτιζόνης και σε 1 μήνα από τώρα άλλες δύο.

Αυτά τα νέα από εμένα!! Φιλάκια στις κοιλίτσες!

RKdwp3.png

Τα καλοκαιρινά ρούχα πάντως εγώ τα έβγαλα εδώ και ένα μήνα. Κυκλοφορώ με παντοφλίτσα ή πεδιλάκι και τελείως καλοκαιρινό look! Και ας βλέπω άλλους ακόμα με τα μακρυμάνικα! :D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλά lineal δεν υπάρχει περίπτωση ούτε το μισό σου πρόγραμμα να ακολουθούσα.έχω βαρύνει τόσο πολύ, που και στην ιδέα και μόνο λαχάνιασα

Μα μετα και γω κλαταρα,τα ματια μου δε μπορουσα να τα εχω ανοιχτα και οχι μονο επεσα ξερη για υπνο αλλα ο αντρας μου λεει πως ροχαλιζα κιολας:oops:

Απ' ότι είδαμε από την θέση των μωρών μαλλον μας βλέπω για καισαρική. (φυσικά με επισκληρήδιο).

Τα μωράκια μου φτάσανε τα 1198γρ. και 1071γρ. για την ακρίβεια. Πάμε καλά!!

Τα ραντεβού μου θα είναι τώρα κάθε 15 ημέρες. Επίσης σε 15 μέρες θα κάνω 2

ενέσεις κορτιζόνης και σε 1 μήνα από τώρα άλλες δύο.

Να σε ρωτησω jasmini μου,γιατι θα κανεις ενεσεις κορτιζονης;

λοιπον κοριτσια σημερα στις 8.30 ημουν γυναικολογο για εξεταση.το μωρακι μου μεγαλωνει φυσιολογικα-παρολο που φοβομαστε λογω ημιδιαβητη-και ειναι 1.343 κιλα.

το 20λεπτο τεστ που δεν ηξερα τι ειναι ηταν τελικα μια μετρηση των χτυπων της καρδιας και οποτε κινουταν το μωρο χτυπουσα ενα κουμπακι-δε ξερω αν λεγεται doppler η εξεταση αυτη-και αυτη η εξεταση φυσιολογικη το μωρο ειναι κινητικοτατο!

το πολυαμνιο μου απο 230 πηγε 219 και με ειπε η γιατρος μεχρι 200 ειναι φυσιολογικο οποτε παω καλα...

το μονο λιγο "ασχημο"ειναι πως το παιδι δεν πηρε θεση ακομα και αν παει ετσι μαλλον παω για καισαρικη:-(

αφου τα ποδαρακια του ειναι κατω κατω τοσο κατω που δε παει...

και το κεφαλακι του ψηλα.

δε πειραζει μπορει να αλλαξει,αλλωστε σε 2 βδομαδες παλι θα παω γυναικολογο και μπορει να χει παρει θεση μεχρι τοτε:rolleyes:

κοριτσια αυτα τα νεα μου.

ααα πηρα και καροτσακι σημερα με 220 ευρο giannino g-2028 το οποιο εχει πορτ μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου και τσαντα.απο 400 το χε προσφορα και με φανηκε καλο.

αλλα νεα δε θυμαμαι,αυριο λεω να αραξω σπιτι ολη μερα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Ασπασία

Όπως ρώτησα και την Carrie, στο θηλασμό πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις στήθος; γιατί στον μεγάλο μου λέγανε ανά δέκα λεπτά, δεν χόρταινε, έπινε μπουκάλι, μιας κι η μαμά ήταν απληροφόρητη!!

Καλή σας μέρα καλές μου και φιλάκια!!!

Τις πρωτες 20-30 μερες καλο ειναι να το αφηνεις απο 10 λεπτα σε καθε στηθος ωστε να εδραιωθει ο θηλασμος. Αφου ρυθμιστει η παραγωγη θα καταλαβαινεις ποτε σταματαει να καταπινει (και το εχει ως πιπιλα) και τοτε θα το σηκωνεις θα το αφηνεις λιγο μηπως ρευτει και θα προσφερεις παντα και το άλλο (δεν ειναι απαραιτητο να πινει παντα την ιδια ποσοτητα απο τα 2 στηθη ) Απλα στον επομενο θηλασμο θα αρχιζεις με αυτο που ειχες τελειωσει...

Αυριο εχω γιατρο!!!!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Lineal απ' ότι καταλαβαίνεις πλησιάζουμε ε?

Τo doppler είναι η εξέταση που ελέγχει πόσο καλά και σωστά αιματώνεται το μωρό και όχι μόνο. Αγγεία κτλ.

Κορτιζόνη θα κάνω επειδή λόγω διδύμων αυξάνεται η πιθανότητα για προωρότητα και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα αναπτυχθούν πιο γρήγορα τα πνευμόνια τους.

RKdwp3.png

αχ πόσο ζηλέυω έχω βρεθεί σε συνάντηση με μέλη απο το φόρουμ και πραγματικά κάθε φορά, δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα.μακάρι να μπορούσα να ερχόμουνα και εγώ.στην ουσία με τον προαστιακό δεν είμαι μακριά, αλλα χλωμό το κόβω.

TITH μου θα σε ενημερώσω με προσωπικό μήνυμα αν τελικά καταφέρουμε να κανονίσουμε την συνάντηση και ελπίζω να έρθεις κι εσύ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Εγώ σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη ζαχάρου και μου είπε η μικροβιολόγος οτι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές. Το απόγευμα θα τις δείξω στο γυναικολόγο μου να δούμε τι θα μου πει... μια ανησυχία την έχω δεν μπορείς να πεις.

Για την συνάντηση υπολογίστε κι εμένα, θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά!!!

Φιλάκια!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...