Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

αχ τινακι πολυ χαιρομαι που με εβαλες στην λιστα σας

εγω γενναω στο ΙΑΣΩ

σε ευχαριστω για τα ωραια σου λογια ,μου δινουν κουραγιο

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κουκλίτσες!!!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚι καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Φυσικά και όλες μας θα χάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας αλλά τι μπορεί να συγκριθεί με το βλέμμα των μωρών που θα σφίξουμε στην αγκαλιά μας? Πόσο μάλλον όταν έχουμε δυσκολευτεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο .. (ομοιοπαθούσα).

Βέβαια εγώ που μιλάω έχω και την θάλασσα δίπλα μου.. στα 100 μέτρα.. :)

Βρε κορίτσια ανυπομονώ τρελά να περάσουν αυτοί οι δύο μήνες!!! Σήμερα θα έχω και αντικαταστάτη στην δουλειά οπότε θα την κοπανήσω...θα πάω για ψώνια πάλι!!! ;) ;) ;)

RKdwp3.png

Καλημέρα σας κουκλίτσες!!!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚι καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Φυσικά και όλες μας θα χάσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας αλλά τι μπορεί να συγκριθεί με το βλέμμα των μωρών που θα σφίξουμε στην αγκαλιά μας? Πόσο μάλλον όταν έχουμε δυσκολευτεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο .. (ομοιοπαθούσα).

Βέβαια εγώ που μιλάω έχω και την θάλασσα δίπλα μου.. στα 100 μέτρα.. :)

Βρε κορίτσια ανυπομονώ τρελά να περάσουν αυτοί οι δύο μήνες!!! Σήμερα θα έχω και αντικαταστάτη στην δουλειά οπότε θα την κοπανήσω...θα πάω για ψώνια πάλι!!! ;) ;) ;)

ευχαριστω για τις ευχες σου

εμενα μου λειπει η θαλασσα και πριν την εγκυμοσυνη ολο εκδρομες ειμασταν

κλαψ,σνιφ

θα δω τι θα κανω,καλα ψωνια!!!!

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλησπερα καλη εβδομαδα σε ολη την παρεα!!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ καλως ηρθες και με τα καλο να ερθει και το μωρακι σου!

Αχ κοριτσια τι επαθα το βραδυ ξυπνησα γυρω στις δυο απο τρελο πονοκεφαλο αφου μου ηρθε να βαλω τα κλαματα πηρα ενα ντεπον και κοιμηθηκα γυρω στις τεσσερις πολυ πονο και δεν ξερω απο τι!

Τεσπα σημερα περιμενω τα επιπλακια της μικρουλας μου πως και πως!

ΛΙΝΕΑΛ μου το βιντεακι πολυ σουπερ ξεκαρδιστικε το μικρουλι!!!!

ΤΖΑΣΜΙΝ καλα ψωνια!

Εγω παντως σκεφτομαι να αρχιζω να πλενω σιγα-σιγα τα ρουχα κτλ τι λετε μηπως ειναι νωρις?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Jasmini καλα ψώνια!!!

Barbie με το καλό τα επιπλάκια σας!!! Εμείς μάλλον την Πέμπτη θα τα έχουμε! Τώρα για τα ρούχα κι εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να πλένω, προίκα και τέτοια και πήρα αυτές τις νάυλον σακουλίτσες που είναι για να φυλάς μάλλινα και τέτοια για να τα προφυλάξω, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η σκέψη μου...

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα! Και καλό καλοκαίρι θα έλεγα έτσι που το πάει ο καιρός!:):):):)

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ καλώς ήρθες και με το καλό το μωρό σου!

barbie27 και tinaki νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε σιγά - σιγά το πλύσιμο γιατι όσο πάει ο καιρός ζεσταίνει και η διαδικασία του σιδερώματος δεν θα είναι και η καλύτερη εμπειρία!:?:?:?:? Εγώ τουλάχιστον ξεκίνησα μέσα στο σαββατοκύριακο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

mapolif να σε πω οτι με μπερδεψες;αχαχαχαχ πλακα κανω...ειναι η μερα σημερα και ειμαι ζαλισμενη,παντως ακρη βγαλαμε.

rulia η αθωοτητα των παιδιων ειναι αξιοζηλευτη,και γω εριξα πολυ γελιο:)

ZOYZOYNAKI καλως ηρθες και καλη εγκυμοσυνη να χεις:)

Μαριλινα εχεις δικιο αλλα εμενα με εχουν μπερδεψει και με την ΠΗΤ μου ασε ασε μια πιο νωρις, μια πιο αργα...οποτε θα δουμε οποτε με πιασουν οι πονοι;)

tinaki και γω χαιρομαι με ΟΤΙ εχει να κανει με το μπεμπεκο μου οποτε δεν εισαι η μονη ;)

barbie τελειο το βιντεο για οταν εχεις τα down σου

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 δηλαδη προτεινεις απο τωρα να αρχισουμε τα πλυσιματα;χαιρομαι γιατι και γω το καθυστερουσα μπας και σκονιστουν ηθελα να ναι οσο πιο φρεσκα γινεται...

λοιπον κοριτσια σημερα απο το πρωι τρεχω,παρτε βαθια ανασα και διαβαστε.ξυπνησα το πρωι,στις 7 επειδη πεινουσα και εφαγα στις 8,στις 11 πηγα ενδοκρινολογο οπου εδειξα τις μετρησεις του ζαχαρου μου και μου φανηκε ικανοποιημενη-επιτελους-,μετα πηγαμε να ρωτησουμε τιμες εδω στη σερρες για καροτσακι και διαφορα και μετα πηγαμε θεσσαλονικη,αφου ειχα ραντεβου με τον οφθαλμιατρο για τα ματια μου,νομιζω βυθοσκοπηση λεγεται η εξεταση.πρωτα ομως περασα απο τα λητω, οπου με σπασαν τα νευρα γιατι τελικα διαπιστωσα οτι η τιμη σε ενα καροτσακι που ειδα στο ιντερνετ ηταν τιμη για καθισμα αυτοκινητου και η πωλητρια ελεγε οτι εγω δεν ειδα καλα,και ομως εγω ξερω πολυ καλα τι ειδα ομως ηταν και πολυ αγενης αφου δε καθισε καν να ασχοληθει μαζι μας,επισης παρατηρησα οτι για μια καλαθουνα με βαση ή λικνο η τιμη δεν ειναι η αναγραφομενη αφου σου κοτσαρει μια τιμη 60 ευρω και μετα σου λεει πως ειναι ξεχωριστα τα μαξιλαρια,τα παπλωματα,το στρωμα,και η βαση της καλαθουνας και η τιμη εκτοξευεται στα 200 περιπου ευρω.

ε βαλε μια τιμη για οτι βλεπω και μη με κοροιδευεις ρε γμτ μου και μετα με βγαζεις τη διπλασια και τη τριπλασια τιμη...

μετα στον οφθαλμιατρο,αφου με εβαλε 8 φορες κολλυριο στα ματια,οπου με ετσουζε ειδε τα ματια μου και ειδε μια οπη στο δεξι ματι και με χαλαροτητα με λεει οτι θελει λεηζερ και εμενα με ελουσε κρυος ιδρωτας αφου ειχα κανει εγχειρηση λεηζερ πριν δυο χρονια για τη μυωπια μου και η διαδικασια δεν ηταν οτι καλυτερο,οπως και το κοστος.τον ρωταω "θα πονεσω;"και με λεει οχι να τωρα θα το κανουμε το λεηζερ.και ευτυχως με περασε καμποσες φορες μια πρασινη δεσμη στο δεξι μου ματι και τελειωσε.με ειπε οτι τωρα μπορω να γεννησω φυσιολογικα αφου με το κανε λεηζερ και με γραψε χαρτι για το γυναικολογο.πληρωσα και οπως ημουν ζαλισμενη απ τα λεηζερ και τα κολλυρια ουτε αποδειξη πηρα το ζωον.

ουφ τα πα και κουραστηκα.

ααα πηγαμε και στα ΙΚΕΑ αλλα δε προλαβαμε να δουμε τπτ αφηστε που πηγαινα σα ζαλισμενη κοτα οποτε φυγαμε.τωρα ανυπομονω να κοιμηθω,ομως πρωτα πρεπει να χαλαρωσω.

κοριτσια αυτα τα λιγα,ελπιζω να μη σας κουρασα...

αυριο γυναικολογος...ουφ,βεγγος εχω γινει!

φιλιααα και καληνυχτα

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Ασπασία, πώς κατάφερες τον γιατρό σου να σε βγάλει νωρίτερα;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα με ενδιέφερε

να σας ρωτήσω και κάτι τώρα.θέλετε να θηλάσετε;εγώ το θέλω πάρα πολύ, δυστυχώς στην μεγάλη δεν είχα σωστη ενημέρωση και δεν τα κατάφερα, τώρα όμως έχω διαβάσει αρκετά και θα το προσπαθήσω.εκεί που έχω μπερδευτείείναι στο εξής, χρειάζεται κάποια διαδικασία για να προετοιμάσουμε τις θηλές απο την εγκυμοσύνη;αν υπάρχει κάποια που κάνει μαθήματα ανώδυνου και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα

Δεν εκανα τιποτα απλα αφου ημουν καλα (γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο) και ο μικρος δεν ειχε ικτερο του ειπα να βγω? και μου λεει ναι...

Ε και βγηκα!!!!

Για τον θηλασμο δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερη προετοιμασια απλα εχε μαζι μου μια κρεμα με λανολινη. Επισης διαβασε αν μπορεσεις τα φυλλαδια της LLL και το βιβλιο της Πατσουρου θα βρεις πολλες απαντησεις.Επισης στο parents στο κομματι του θηλασμου οτι λέει η Αγλαια ειναι Ευαγγελιο...

Α και ο βασικοτερος κανονας δεν θα ακους ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους γυρω σου που θα λενε διαφορα και θα ακολουθεις το ενστικτο σου...

Αν δεν πας αμεσα για δουλεια δεν χρειαζεσαι τιποτα..

Εγω δεν εχω σπιτι ουτε αποστειρωτη, ουτε θηλαστρο, ουτε μπιμπερο ουτε τιποτα!!!

Απλα οποτε ήθελε γαλα ημουν εκει...

Εγω με αυτον τον τροπο θηλάζω ακομα...

Αν θελεις οποιαδηποτε βοηθεια εδω ειμαι...

ΤΙΤΗ λογω διαβητη και την 1η φορα η καισαρικη. Θα ηθελα και γω να θηλασω καθως και γω μια απο τα ιδια... δεν ειχα ενημερωση και οταν προσπαθησα να βαλω τη μικρη δεν καθοταν με τιποτα! Τωρα ομως θα το προσπαθησω πολυ! Δεν ξερω για προετοιμασια απο τωρα ομως... Το παρακατω λινκ νομιζω ειναι αρκετα καλο http://www.lactation.gr/usefulinformationgeneralgreek

Ασπασια αυτο με την τσαντα με εχει βαλει σε σκεψεις! Ποσο κοστισε θυμασαι? Οσο και οι τσαντες αλλαγης? Εμενα με καισαρικη και με εβγαλαν την 4η μερα. Τριτη γεννησα, Παρασκευη μεστειλαν σπιτι.

Η τσαντα αν θυμαμαι καλα εκανε περιπου 40€ αλλα να φανταστεις εχω δει να την κραταει φοιτητης στο δρομο...

Μια χαρα χωρανε ολα και για το άλλαγμα εχω απλα μεσα ενα σελτεδακι. Γιατι να πρεπει να ειναι ενσωματωμενο δηλαδη στην τσαντα????

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

...ουφ,βεγγος εχω γινει!

Γλυκιά μου... δεν έχεις γίνει ακόμα Βέγγος, μέχρι να γίνεις η Μαίρη Παναγιωταρά!!!

Ασπασία

κι εγώ το είπα ότι αυτή τη φορά θα πάρω μια μεγάλη τσάντα και για τα δύο ζουζούνια. Επίσης, θα πάρω τσάντα ώμου, γιατί με βολεύει αν θέλω να πάω βόλτα με τα πόδια χωρίς να μου βγει ο ένας ώμος.

Όπως ρώτησα και την Carrie, στο θηλασμό πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις στήθος; γιατί στον μεγάλο μου λέγανε ανά δέκα λεπτά, δεν χόρταινε, έπινε μπουκάλι, μιας κι η μαμά ήταν απληροφόρητη!!

Καλή σας μέρα καλές μου και φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες...Πώς είμαστε σήμερα??

Βρε κορίτσια τί ζέστη έχει πιάσει ξαφνικά?? Λέω λοιπόν σήμερα να βγάλω τα καλοκαιρινά.. Εσείς τα έχετε βγάλει? Επίσης είναι πολύ νωρίς για πεδιλο-σανδάλο-σαγιονάρες? Διότι το πόδι μου ασφυκτιά στα κλειστά παπούτσια...

Zouzounaki, καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό το μωράκι σου. Κ εμένα, αν διαβάσεις παραπάνω το άγχος μου ήταν πότε θα μπορέσω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα μετά τη γέννα, τόσο τρέλα έχω με τη θάλασσα. Αλλά να σου πώ κάτι? Μπορείς κ τώρα που είσαι έγκυος να κάνεις τα μπανάκια σου (στη Νάνσυ κολυμπούσα κάθε σαβ/ριακο εως κ το τελευταίο πριν γενήσω) αρκεί να βρεις καθαρή θάλασσα. Εμείς πηγαίναμε σε έναν μικρό κολπίσκο, μετα την Παλαιά Φώκαια, όρμος καταφυγής λεγόταν. Ήταν πολύ καθαρά τα νερά, είχε δέντρα που σου εξεσφάλιζαν σκιά κ δεν γινόταν χαμός (ίσως λόγο απόστασης). Είχε πολλές ομοιοπαθούσες (εγκυμονούσες) κ πολλά μικρά παιδάκια/μωράκια. Κ να ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα μπορείς να κάνεις τις εκδρομούλες σου ως 3μελής πια οικογένεια κ θα είναι πιο ωραία από πριν.

Jasmini, πρέπει να πώ ότι ζήλεψα στην αναφορά σου ότι είσαι 100 μέτρα από τη θάλασσα!!! Πού μένεις?? Θα με φιλοξενήσεις :-) ?? Κ εγώ βλέπω θάλασσα από το σπίτι μου διότι μένω στην Πειραϊκή κ είμαι ψηλά αλλά άλλο να έχεις την δυνατότητα σε 100μ να βουτήξεις!!!

Οφ, τί λογοδιάρροια με έπιασε πρωί πρωί??

Κορίτσια δεν σασ είπα... αύριο ή μάλλον..σήμερα :) έχω γιατρό. 10 η ώρα το πρωί!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!! θα δω πάλι τα ζουζουνάκια μου!!!!

και γω και γω ειμαι πολυ χαρουμενη,το απογευματακι θα τον δω τον μπεμπη μου και ελπιζω να εχω και καλα νεα για το αμνιο!

Μαριλινα :P:p:p

λοιπον κοριτσια καλη μερα να χουμε,οσο για τα καλοκαιρινα εγω ακομα να τα βγαλω αφου ο καιρος μια ζεστος ειναι και μετα το απογευμα εχει ενα αερακι.οποτε θα δουμε,ας μπει και ο μαης καλα καλα...

σημερα θα δω οπως ειπα τον μπεμπη μου.θα παω στις 8 τελευταια με εβαλε η γυναικολογος γιατι ειπε θελει να με κανει μια εξεταση που θα κρατησει 20 λεπτα και δε θυμαμαι ή μαλλον δε ξερω τι ακριβως θα με κανει:confused::confused::confused:

καλυτερα να μη ξερω γιατι......:shock:

λοιπον τα λεμε

καλημερα!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Πραγματικά ο καιρός ζέστανε και χθες έβγαλα τα περισσότερα καλοκαιρινά από την αποθήκη. Κράτησα βέβαια και κάτι ελαφριά μακρυμάνικα για καμιά δροσούλα!

rulia μένω κι εγώ Πειραιά, στην Καλλίπολη οπότε ίσως μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά, αν θες βέβαια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!!! Ωραία νέα ακούω από όλες σας!!!! Εγώ χάθηκα μερικές μέρες διότι έχουμε προετοιμασία για γάμο, παντρευεται η αδερφή του άντρα μου και γενικά τρέχουμε όλοι....όμως τα νέα σας προλάβαινα να τα διαβάσω!!!

Η ζέστη έχει έρθει νομίζω για τα καλά και επίσης νομίζω ότι εμείς θα την αισθανόμαστε πιο έντονα από τους υπόλοιπους, οπότε τα ρούχα μου τα καλοκαιρινα (όσα μου κάνουν δηλαδή) είναι ήδη μέσα στην ντουλάπα. Μόνο παπούτσια δεν φοράω ανοιχτά, τα πόδια μου κρυώνουν ακόμα!!!

Το δικό μας ραντεβού με το γιατρό αργεί ακόμα είναι σε δύο εβδομάδες όμως την άλλη εβδομάδα θα πάω για γενικές εξετάσεις και στον οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μπορώ κι εγώ να γεννήσω φυσιολογικά!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...