Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά!

Κι εμείς δεν πήγαμε πουθενά αν και αποφεύγω για να μην πέσω στον πειρασμό και φάω κανένα παγωτάκι που πολύ το τραβάει η όρεξή μου αυτή τη στιγμή!!!

Καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις δε θα παμε πουθενα σημερα-είμαι με επαπειλουμενη-αλλά δεν πειράζει καλά να ήμαστε,έχουμε καιρό να βγούμε!

τι εννοεις οτι εισαι με επαπειλουμενη;δε το καταλαβα:confused:

jasmine τελικα και γω υπεκυψα και εφαγα ενα μικρο τρουφακι και 4-5 κουταλιες γλυκου απο το παγωτο του χωριου μου που πηραμε χυμα και ειναι τοσο αγνο και νοστιμο με τοσο ωραια μυρωδια που δεν αντεξα να μη δοκιμασω.

κατα ταλλα πηγαμε για φαγητο στο αγγιστρο -εχει τα χαμαμ εκει-αλλα δε καναμε χαμαμ παρα μονο μασα ριξαμε:D

περασαμε ωραια αλλα κουραστηκαμε,ομως δε πειραζει μια δυο φορες το χρονο ειναι αυτα εκανε και καλο καιρο.

αντε και του χρονου με τα μπεμπεκια μας:rolleyes::D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Αχ κορίτσια εγώ μόλις έκατσα. Ουφφφφ... οι δουλειές στο σπίτι με εξάντλησαν. Είπα να τα κάνω σήμερα για να μην τα έχω αύριο. Μικρολεπτομέρειες άφησα...ρούχα και τέτοια.

Κορίτσια πότε θα ρωτήσετε τον γιατρό για το χρηματικό πακέτο? ή ήδη μάθατε?

Lineal ντροπή σου!! :) :) :D Κι εγώ φλέρταρα από το μεσημέρι με ένα παγωτάκι στο ψυγείο αλλά τελικά το έφαγε ο άντρας μου οπότε έφυγε κι αυτό το άγχος. Πάντως προσπαθώ πολύ να βάλω πάλι τον ευατό μου σε μια σειρά. Πριν έλεγα.. έλα μωρέ για μια φορά ακόμα..τι πειράζει? ... τώρα δεν έχει τέτοια. Τέλος όλα!

RKdwp3.png

Αχ κορίτσια εγώ μόλις έκατσα. Ουφφφφ... οι δουλειές στο σπίτι με εξάντλησαν. Είπα να τα κάνω σήμερα για να μην τα έχω αύριο. Μικρολεπτομέρειες άφησα...ρούχα και τέτοια.

Κορίτσια πότε θα ρωτήσετε τον γιατρό για το χρηματικό πακέτο? ή ήδη μάθατε?

Lineal ντροπή σου!! :) :) :D Κι εγώ φλέρταρα από το μεσημέρι με ένα παγωτάκι στο ψυγείο αλλά τελικά το έφαγε ο άντρας μου οπότε έφυγε κι αυτό το άγχος. Πάντως προσπαθώ πολύ να βάλω πάλι τον ευατό μου σε μια σειρά. Πριν έλεγα.. έλα μωρέ για μια φορά ακόμα..τι πειράζει? ... τώρα δεν έχει τέτοια. Τέλος όλα!

χρηματικο πακετο εννοεις οσες γεννησουν στα ιδιωτικα;εγω σε δημοσιο θα γεννησω,αλλα δε ξερω αν θα υπαρξει "πακετο";)

ντρεπομαι ντρεπομαι αλλα ειπα αντε μια μερα και μετα γυρναω παλι στα φρουτα μου και στα ολικης αλεσης φαγητα μου:cry:

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Ελπίζω να περάσατε ωραία σήμερα! Ούτε και 'γω ρώτησα για το "πακέτο" του τοκετού αλλά επειδή έχω αλλάξει γιατρό σ'αυτή την εγκυμοσύνη, θα πρέπει να το συζητήσω μαζί του.

Μαριλίνα, για το κεφάλαιο του αποκλειστικού θηλασμού, θα μπορούσα, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδική, από τη δική μου εμπειρία θηλασμού 16 μηνών, να πω πολύ γενικά τα εξής: δημιουργείται μια σχέση παραγωγής-ζήτησης, δηλαδή, όσο πιο πολύ θηλάζεις, τόσο πιο πολύ γάλα παράγεις. Για να εδραιωθεί η σχέση αυτή είναι πολύ σημαντικό ειδικά στην αρχή, να μη διαταρασσεται με οποιονδήποτε τρόπο: πρακτικά, να μπαίνει το μωρό στο στήθος όποτε θέλει και για όσο θέλει. Προσωπικά, για να σταθεροποιηθεί αυτή η σχέση του θηλασμού, η μαία μου είχε απαγορεύσει τις πρώτες 40 μέρες ακόμη και να βγάζω γάλα με το θήλαστρο. Μπορεί να θήλαζα 30+ λεπτά από το κάθε στήθος (σύνολο 1+ ώρα) και μετά από ένα μισάωρο να ξαναήθελε, τον ξαναέβαζα! Σιγά-σιγά άρχισε μόνος του να μεγαλώνει τα μεσοδιαστήματα σε 2-3 ώρες. Αλλά οι πρώτες μέρες ήταν πολύ κουραστικές. Δεν του έδωσα χαμομήλι και αφού σαραντήσαμε, όποτε ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, έβγαζα με το θήλαστρο το γάλα να το δίνει ο μπαμπάς, για να κοιμάται λιγάκι και η μαμά!

Αυτά προς το παρόν,

Καληνύχτα μανούλες!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!

Πως ειστε κοριτσια σημερα;

Λοιπον εχω μπερδευτει με κατι.

Ειμαι στην 28η εβδομαδα και νομιζα οτι αυτη τη βδομαδα μπηκα στον 7ο.Ομως βλεπω οτι μερικες τα μετρανε αλλιως.Εγω το μετραω συμφωνα με το βιβλιο που εχω,που τα εχει ως εξης:

1ος μηνας 1-4 εβδομαδες

2ος μηνας 5-8 εβδομαδες

3ος μηνας 9-13 εβδομαδες

4ος μηνας 14-17 εβδομαδες

5ος μηνας 18-22 εβδομαδες

6ος μηνας 23-27 εβδομαδες

7ος μηνας 28-31 εβδομαδες

8ος μηνας 29-35 εβδομαδες

9ος μηνας 36-40 και εβδομαδες

οταν ρωτησα τη γυναικολογο μου σε ποιο μηνα ειμαι με ειπε οτι με βδομαδες να τα μετραω και ειναι λαθος να τα μετραμε με μηνες.

ομως θελω να ξερω γιατι οποτε με ρωταν και λεω εβδομαδες με κοιταν με το στομα ανοιχτο απορημενοι και ετσι λεω και το μηνα.

τεσπα,αν ξερει καμμια σας σιγουρα ας με πει

Παω στο χωριο του αντραμ σημερα θα φαμε εκει...

τα λεμε,φιλια

1zNmp2.png

Καλησπέρα!!!!

Lineal κι εγώ όπως τα ξέρω 28 εβδομάδων έχουμε κλείσει τον έκτο και είμαστε στον έβδομο. Τώρα το πώς θα το πεις εξαρτάται. Λες.. "είμαι έξι μηνών" ή "στον έκτο μήνα" και κατά συνέπεια.. "είμαι 28 εβδομάδων" ή "είμαι στην 29η εβδομάδα". Εμένα μ' αρέσει και στις δύο περιπτώσεις ο δεύτερος τρόπος γιατί με φέρνει πιό κοντά στον τοκετό ;) ;)

RKdwp3.png

Ο Μαιοοοοος μας εφταααασε εμπροοοος βημααααα ταχυυυυυυυ!!!!! Τραλαριλαλοοοοοοο! Τι κανετε κουκλες? Εγω δεν αντισταθηκα την πρωτομαγια και τωρα ειμαι πρησμενη και σημερα εχω ζυγισμα... αστα να πανε... ουφ...

Λοιπον υπαρχουν σιγουρα 2 τροποι μετρησης. Ενας (που μετραω εγω) ειναι σε σεληνιακους μηνες. Δηλαδη 28 μερες ο μηνας, δηλαδη οπως και ο φυσιολογικος κυκλος περιοδου. Συμφωνα με αυτον οι βδομαδες εγκυμοσυνης ειναι 40. Αρα οχι 9 αλλα 10 μηνες. 24 εβδομαδες και 1 μερα, δηλαδη μπηκαμε στην 25 εβδομαδα, μπαινουμε στον εβδομο μηνα. Για να μπεις ομως στον εβδομο μηνα και συμφωνα με τους ημερολογιακους μηνες (αλλος τροπος μετρησης) θες αλλες 2 εβδομαδες, δηλαδη 26 και 1 μερα, δηλαδη μολις μπεις στην 27. Με λιγα λογια μεταξυ τους εχουν 2 βδομαδες διαφορα και αυτο αααααν εχω καταλαβει καλα. Επισης καποιες κοπελες μετρουν απο την τελευταια μερα περιοδου οπως και οι γιατροι συνηθως, ενω αλλες απο τη μερα συλληψης. Οπου και αυτα μεταξυ τους απεχουν γυρω στις 2 εβδομαδες σε φυσιολογικα πλαισια.

Οταν λες ειμαι στον εβδομο εννοεις οτι εισαι 6 μηνων και πχ δυο εβδομαδων, οταν λες εισαι εφτα μηνων εχεις κλεισει και τους 7 μηνες (6 μηνων και 4 εβδομαδων), ενω οταν θα εισαι 7 μηνων και λιγων ημερων θα λες μπηκα στον ογδοο (αλλα ασφαλως δεν εισαι 8 μηνων).

Οταν ρωτανε λεγε σε 2 μηνες γενναω, σε 3 μηνες γενναω, Ιουλιο γενναω ή λεγε εβδομαδα και ασε τους αλλους να ψαχνονται!:tongue: Ολα ταχαμε οι αποριες και οι αμφιβολιες των γυρω μας ελειπαν! Αντε για να μην απανταμε "Οσο θελω ειμαι ρε!". ουχαχχαχαχα Ξεφυγα....

Επισης αμα δεις η λιστα που εχεις βαλει δε χωριζεται σε ισες εβδομαδες...

Καλημέρα μανούλες.

Καλά έριξα πολύ γέλιο με το μωράκι στο βίντεο. Τόσο πολύ που με άκουσε κ η Νάνσυ (το κοριτσάκι μου) κ ήρθε να με ρωτήσει γιατί γελάω. Το έβαλα λοιπόν από την αρχή για να το δει κ το τί γέλιο έκανε δεν λέγεται!!! Κορίτσια πραγματικά έτσι ξεκαρδίζονται τα μωρά, μου έχει τύχει κ εμένα με την Νάνσυ ούσα μωρό κ βλέποντας κάτι ή ακούγοντας μία περίεργη, σε αυτήν, λέξη να κάνει τέτοια γέλια.

Όσο για τις συμβουλές σας ως προς το θέμα διακοπές-θάλασσα, ευχαριστώ πολύ. Θα ρωτήσω κ την γιατρό μου κ θα σας πώ. (όταν την δώ βέβαια γιατί αργώ λιγάκι).

Σας φιλώ κ τα λέμε πάλι σύντομα :-)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,να μπω στην παρεα σας?

ειμαι κι εγω μελλοντικη μανουλα ιουλιου

για την ακριβεια εχω πητ 19/7/2010

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα!!!

Μπορεί να θήλαζα 30+ λεπτά από το κάθε στήθος (σύνολο 1+ ώρα) και μετά από ένα μισάωρο να ξαναήθελε, τον ξαναέβαζα! Σιγά-σιγά άρχισε μόνος του να μεγαλώνει τα μεσοδιαστήματα σε 2-3 ώρες.

Βρήκα άνθρωπο που ξέρει!!! Λοιπόν, μία ερώτηση ακόμα: πως ξέρεις πότε πρέπει να αλλάξεις στήθος; κλαίει το μωρό ή με άλλο τρόπο;

lineal, εγώ βλέπω την εβδομάδα από το τικεράκι αλλά πιο πολύ με μήνες μιλάω. Εμένα ο γιατρός μου μου έχει πει ότι αλλάζω μήνα κάθε 21 (δλδ η ημερομηνία της ΠΗΤ).

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Είναι το πρώτο σου;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα!!!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Είναι το πρώτο σου;

ναι ,ειναι το πρωτο μας ,μετα απο πολλους κοπους ,αγορακι

τι θα κανουμε μεσα στο καλοκαιρι

εμενα με στεναχωρει πο τα χασουμε τις δαικοπες μας

κλειστηκα μεσα ολο το πρωτο τριμηνο,μονη μου,οχι οτι ειχα κατι,απλα προσεχα

τωρα βαραινω και δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα

επισης νομιζω οτι απο εδω και περα δεν θα μπορω να απομακρυνομαι απο το μαιευτηριιο και ολο αυτο με ριχνει λιγο.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!! Και το κεφάλι ψηλά!!!! Μην αφήνεις τίποτα να σε ρίξει!! Εσύ να σκέφτεσαι ότι σε περίπου δύο μήνες θα κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου και νομίζω αυτό αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου!!!! Φαντάσου την οικογένεια σου ολοκληρωμένη με το μωράκι σας και την αγάπη που έχεις να του δώσεις αλλά και να πάρεις από αυτό... Αααχ! τι με έπιασε πρωινιάτικα... χιχιχι!

Χθες τελειώσαμε με το βάψιμο στο δωμάτιο του μικρού και σήμερα έχει καθάρισμα! Ανυπομονώ να σχολάσω και να πάω να ξεκινήσω!!!! Είμαι τρελή που χαίρομαι στην ιδέα ότι θα παω να κάνω δουλειές για το δωμάτιο του μωρού μου???

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ 19/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...