Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κλωτσάει σε αυτό το ύψος,γιατί εμένα απλώς κουνάει ποδαράκια,δεν κλωτσάει σε αυτό το σημείο.Τα δυνατά ντουπ ντουπ τα νιώθω στην κοιλιά...Είναι φυσιολογικά όλα αυτά???

και μενα με γαργαλαει εκει κατω και με φαινεται παραξενο,ομως παει και πανω κατω,γυρναει γενικως:)

μαλλον φυσιολογικο θα ειναι:roll:

για σιγουρια ομως, αν θυμηθω, θα ρωτησω και τη γυναικολογο μου

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε? Εμένα με έχει πιάσει το άνχος τώρα για την γέννα. Πότε θα γεννήσω, θα είναι όλα καλά και άλλα τέτοια. Απο ζαλάδες πως πάτε? Εγω μία φορά την ημέρα θα ζαλιστώ, θα μαυρίσουν όλα μπροστά μου. Κλωτσιές εγώ δεν νιώθω και πολλές αλλά έχω ένα βάρος ψηλά στην κοιλιά κάτω απο το στήθος.

iWgPp3.png

Εμένα με έχει πιάσει το άνχος τώρα για την γέννα. Πότε θα γεννήσω, θα είναι όλα καλά και άλλα τέτοια. Απο ζαλάδες πως πάτε? Εγω μία φορά την ημέρα θα ζαλιστώ, θα μαυρίσουν όλα μπροστά μου. Κλωτσιές εγώ δεν νιώθω και πολλές αλλά έχω ένα βάρος ψηλά στην κοιλιά κάτω απο το στήθος.

εγω αγχος για τη διαδικασια της γεννας ακομα δεν εχω,αλλα για το μωρο μεχρι να γεννησω κι ολο ακουω ή διαβαζω κατι ιστοριες που δε μπορω να τις βγαλω απο το μυαλο μου και με τρομαζουν και δε θα τις μοιραστω φυσικα εδω για να μη τρομαζω και σας:roll:

οσο παει η κοιλια θα ανεβαινει αυτο με ειπε η γιατρος μου και πως οσο παει θα μας ερχεται πιο δυσκολα να σταθουμε,αυτο θα το ξερουν οι δευτερομανουλες.

ομως για ζαλαδα δεν εχω τπτ,μηπως εχεις χαμηλο αιματοκριτη ή εχεις υποταση;δε ξερω αν παιζει ρολο κατι απο τα δυο γιατι τα εχω και τα δυο αλλα ζαλαδες δε νιωθω παρα μονο αν σηκωθω αποτομα,κατι που νομιζω συμβαινει σε πολλους.

1zNmp2.png

Καλό μεσημέρι μανούλες. Πάει κ ο Απρίλιος!! Πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε κορίτσια!? Αλήθεια πού θα πιάσετε το Μάη αύριο??

Εγώ ευτυχώς μέχρι στιγμής κοιμάμαι καλά χωρίς καθόλου αϋπνίες (ενώ στην 1η εγκυμοσύνη ξυπνούσα 4 η ώρα το πρωί κ έτρωγα καρπούζι κ πεπόνι) !!! Βέβαια τα καλοκαιρινά φρούτα δεν έχουν βγει, οπότε έχω καιρό ακόμη.

Να κάνω μία ερώτηση μήπως γνωρίζετε?? Μετά την καισαρική επιτρέπεται το ταξίδι? Δλδ σκέφτομαι όταν γενήσω να παραμείνω λίγο στην Αθήνα κ μετά να πάω στο εξοχικό μου που είναι 300 χιλιόμετρα από Αθήνα κ η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά στο σπίτι μας. Θα είναι κ η μαμά μου εκεί κ ο σύζυγος θα έρχεται κάθε σαβ/ριακο. Να χαρεί λίγο κ το μεγαλύτερο κοριτσάκι μου τη θάλασσα!, να πάρει τον αέρα του κ το μωράκι! Μήπως γνωρίζετε επίσης μπάνιο στη θάλασσα πότε επιτρέπεται να κάνουμε??

Ωραία άγχη έχω βάλει ακόμη δεν γένησα!!!

Πολλά φιλιά :-)

Πάει κ ο Απρίλιος!! Πώς περνάει έτσι ο καιρός βρε κορίτσια!? Αλήθεια πού θα πιάσετε το Μάη αύριο??

Εγώ ευτυχώς μέχρι στιγμής κοιμάμαι καλά χωρίς καθόλου αϋπνίες (ενώ στην 1η εγκυμοσύνη ξυπνούσα 4 η ώρα το πρωί κ έτρωγα καρπούζι κ πεπόνι) !!! Βέβαια τα καλοκαιρινά φρούτα δεν έχουν βγει, οπότε έχω καιρό ακόμη.

Να κάνω μία ερώτηση μήπως γνωρίζετε?? Μετά την καισαρική επιτρέπεται το ταξίδι? Δλδ σκέφτομαι όταν γενήσω να παραμείνω λίγο στην Αθήνα κ μετά να πάω στο εξοχικό μου που είναι 300 χιλιόμετρα από Αθήνα κ η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά στο σπίτι μας. Θα είναι κ η μαμά μου εκεί κ ο σύζυγος θα έρχεται κάθε σαβ/ριακο. Να χαρεί λίγο κ το μεγαλύτερο κοριτσάκι μου τη θάλασσα!, να πάρει τον αέρα του κ το μωράκι! Μήπως γνωρίζετε επίσης μπάνιο στη θάλασσα πότε επιτρέπεται να κάνουμε??

Ωραία άγχη έχω βάλει ακόμη δεν γένησα!!!

Πολλά φιλιά :-)

πρωταπολα να πω οτι εισαι πολυ τυχερη που θα εισαι κοντα στη θαλασσα:rolleyes:

τα καλοκαιρινα φρουτα εχουν βγει,εγω τις προαλλες εφαγα πεπονι ηταν μεν μικρο αλλα ηταν πολυ νοστιμο;)και εχω δει στα μαναβικα να πουλανε καρπουζια

για πρωτομαγια δε ξερω καν αν παμε καπου γιατι σημερα ο αντρας μου ξυπνησε με πυρετο και δε πηγε καν στη δουλεια,οποτε δε ξερουμε ακομα:(

οσο για το αν επιτρεπεται το ταξιδι και το κολυμπι,ειλικρινα δεν εχω ιδεα:confused:

παντως για το ταξιδι δε νομιζω να απαγορευεται,για το κολυμπι κρατω επιφυλαξεις.

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Λοιπόν καταρχήν τελείωσα κι εγώ με την καμπύλη και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, φυσιολογικότατες οι τιμές μου και η εμπειρία δεν μου φάνηκε τόσο τρομερή όσο την περίμενα!

Οι αυπνίες έχουν χτυπήσει και την δική μου πόρτα και με ξυπνάνε γύρω στις 03:00! Είμαι σίγουρη ότι φταίει το άγχος μου για διάφορα θέματα και προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι τουλάχιστον εκείνη την ώρα, αλλά έλα που αντί για προβατάκια ξεπηδάνε προβληματάκια!!!:mrgreen:

Μαριλίνα εγώ με αυτά που ακούω έχω αγχωθεί ΠΟΛΥ, τώρα τα βγάζουμε ίσα ίσα πέρα, τι θα γίνει όταν θα έρθει το μωρό αν μας κόψουν τα επιδόματα?!!!:roll::roll: Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι! Γιατί αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, με βλέπω να λέω bye bye στο αυτοκινητάκι μου και να βολευόμαστε με ένα! Δεν βλέπω άλλη λύση, τέλη, service, βενζίνες, ασφάλειες, κάτι extra που όλο τυχαίνει... Πολλά τα λεφτά!:evil:

Evi εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω γαργάλημα αλλά κλοτσίες!:-D

Mairi κι εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις τον αιματοκρίτη σου.

Lineal σταμάτα να διαβάζεις ιστορίες με άσχημο τέλος!!!!! Το έκανα κι εγώ και όταν είδα πόσο παραπάνω αγχονόμουν το έκοψα μαχαίρι!!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν! Απόλαυσε αυτή την μοναδική εμπειρία! Και περαστικά στον αντρούλη σου!

Rulia εμείς θα πιάσουμε τον Μάη σπίτι μας, μιας και είμαστε ήδη στην εξοχή!;) Όσο για την θάλασσα κι εγώ χλόμο το κόβω μετά από καισαρική...:rolleyes: Αλλά σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα!:-D

Barbie με το καλό τα επιπλάκια σας την άλλη εβδομάδα!:-D Εμείς φέραμε τον μάστορα και ξεκίνησε το τρίψιμο-βάψιμο στο δωμάτιο του μπέμπη και ανυπομονώ να τελειώσει!

Αυτααααά!!!!!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!!!!!

Λοιπόν καταρχήν τελείωσα κι εγώ με την καμπύλη και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, φυσιολογικότατες οι τιμές μου και η εμπειρία δεν μου φάνηκε τόσο τρομερή όσο την περίμενα!

Lineal σταμάτα να διαβάζεις ιστορίες με άσχημο τέλος!!!!! Το έκανα κι εγώ και όταν είδα πόσο παραπάνω αγχονόμουν το έκοψα μαχαίρι!!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν! Απόλαυσε αυτή την μοναδική εμπειρία! Και περαστικά στον αντρούλη σου!

ευχαριστω tinaki

ετσι και γω δε θελω να τα αφηνω να με επηρεαζουν αλλα ειναι λιιιιγο δυσκολο:roll:

οσο για την καμπυλη συγχαρητηρια,σου φυγε ενα βαρος;)

εγω θα ξανακανω στις 15 μαιου και ευχομαι να μου παν ολα καλα,αν και απ οτι βλεπω με τις μετρησεις που κανω σπιτι μου, οι τιμες μου μια ανεβαινουν μια κατεβαινουν:confused:

1zNmp2.png

Mairi μου, σίγουρα να το πεις στον γιατρό σου για να κοιτάξεις, αλλά θυμάμαι ότι κάτι σκοτοδίνες είχε και η νονά του γιού μου τους τελευταίους μήνες. Για τον λόγο αυτο είχε καταργήσει και την οδήγηση.

Rulia, κι εγώ υπολογίζω το καλοκαίρι μου δίπλα στη θάλασσα. Να σου πω την αλήθεια, στην προηγούμενη καισαρική μου είχε κάνει επί τόπου και πλαστική. Δλδ ούτε ράμματα κόψαμε, ούτε τίποτα. Υποθέτω ότι το μπάνιο, λοιπόν (μιας και δεν έχουμε ράμματα από τον κόλπο) θα απαγορεύεται στην αρχή 1) για να μην κάνεις απότομες κινήσεις, μιας και τα εσωτερικά ράμματα μπορούνε νομίζω να ανοίξουνε και 2) γιατί το αίμα είναι πολύ (τα λόχια) ακόμα και μετά από καισαρική. Προσωπικά, θα ρωτήσω τον γιατρό μου, αλλά όταν δω ότι μπορώ να βάλω ταμπόν... βουρ στον πατσά!!!

tinaki, εγώ σκεφτόμουνα ότι με δύο παιδιά θα χρειαστούμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο (έχουμε ένα fiesta). Μόλις αναίρεσα, φυσικά: Δεν το συζητάω καν για δάνειο για δεύτερο αυτοκίνητο, συν όλα τα υπόλοιπα (ασφάλειες κλπ), αλλά επειδή είναι μόνο 4 ετών και έχουμε δωρεάν service για 10 χρόνια... με αυτό θα τη βγάλουμε. Προσωπικά, λέω να αρχίσω τις περικοπές μπας και μπει τίποτα στην άκρη για όταν μεγαλώσουν τα ζουζούνια και έχουν περισσότερα έξοδα.

Εμείς, μιας και μένουμε στην εξωτική Καλλιθέα, μάλλον θα πάμε στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια να πιάσουμε τον Μάη. Είχαμε πάει πριν από 2 χρόνια και περάσαμε υπέροχα!!

Καληνύχτα μανούλες και με το καλό να πιάσετε τον Μάη αύριο και καλό Σαββατοκύριακο!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Γειά σας μανούλες! Όπως βλέπετε, οι αϋπνίες καλά κρατούν, έτσι μπήκα να δω τα νέα σας! Η πρώτη μου γέννα ήταν πάλι Ιούλιο με φυσιολογικό τοκετό στο Ιασώ και τα λόχεια ήταν πάρα πολλά και κράτησαν λίγο πάνω από 40 ημέρες, οπότε για μπάνιο ούτε λόγος, όπως μου είπε ο γιατρός. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο να είσαι δίπλα στη θάλασσα!

Μαριλίνα, επειδή όταν γέννησα και πήρα το παιδί σπίτι επικρατούσε καύσωνας 40°C μας είπαν απ'το μαιευτήριο να τον κρατάμε σε σταθερή θερμόκρασία 26°C για να μην υπερθερμανθεί-το κλιματιστικό αν γίνεται σε άλλο δωμάτιο- και να του φοράμε αμάνικα φορμάκια. Έτσι και κάναμε για όλο το καλοκαίρι- σπάνια του φορούσαμε τα κοντομάνικα φορμάκια γιατί είχε τρομερή ζέστη. Επειδή δεν ήθελα να βάζω ταμπλέτες για τα κουνούπια με το νεογέννητο στο σπίτι, χρησιμοποίησα πολύ την κουνουπιέρα. Ακόμη, επειδή θήλαζα αποκλειστικά και δεν έβλεπα πόσο τρώει και αν παίρνει βάρος, νοίκιασα μια ζυγαρια για βρέφη για να τον ζυγίζω και να μου φεύγει το άγχος! Λόγω του θηλασμού μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα: θήλαστρο μετά τις 40 μέρες για να εδραιωθεί ο θηλασμός (δεν ξέρω αν κάνει να πω ποιό ή αν θεωρείται διαφήμιση, σίγουρα ηλεκτρικό, όχι χειροκίνητο!) και δοχεία για αποθήκευση μητρικού γάλακτος. Τέλος, η μαία μου είχε πει να φροντίσω να μην υπάρχει καθόλου ναφθαλίνη στο σπίτι γιατί η εισπνοή της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο νεογέννητο, ειδικά αν έχει ίκτερο.

Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

Καληνύχτα μανούλες και καλό μήνα!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα κοριτσάκια! σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,αρχίζω να πιστεύω οτι είναι κατι φυσιολογικό τελικά απλα ο γιόκας μου το πήρε λίγο πιο κατάκαρδα απ οτι περίμενα,καλομαθημένος γαρ..Θα οπλιστούμε με ότι κατάλοιπο υπομονής υπάρχει για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Ζαλαδίτσες και δύσπνοια έχω κ εγώ αρκετές,ίσως λόγω του ότι τα μπεμπε πιέζουν όλα τα όργανα μιας και μεγαλωσαν αρκετά.Θέλω συνέχεια φαγητό και ξάπλα...Εμείς τον Μάη θα τον πιάσουμε στο χωριό και μάλλον θα φουντώσουν και οι αλλεργίες μου.Φιλιά!!!

Α!και όσο για το θήλαστρο carrie έχεις απόλυτο δίκιο είχα κ εγω ενα χειροκίνητο και μου είχε βγει η ψυχή μέσα σε μισή ώρα να βγάλω 30 ml,πολύ πίκρα.Τώρα σίγουρα θα πάρω κ εγώ ηλεκτρικό μήπως και καταφέω να θηλάσω λίγο παραπάνω αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Καλό μήνα!!!

Carrie, για δώσε συμβουλές για τον αποκλειστικό θηλασμό. Στον γιο μου δεν τα κατάφερα. Εννοώ, πόσο τον άφηνες στο στήθος, αν τον άφηνες συγκεκριμένες ώρες, γενικά μία περιγραφή παρακαλώ!!! Επειδή δεν τυγχάνω και ντροπαλός άνθρωπος (δλδ άνετα θηλάζω μπροστά σε κόσμο), η αλήθεια είναι ότι ο αποκλειστικός θηλασμός πολύ θα μου άρεσε καλοκαιριάτικα!!! Επίσης, του έδινες μόνο το γάλα σου ή και αποστειρωμένο νερό ή χαμομήλι ή κάτι άλλο;

Όσο για αυτό με το θήλαστρο... τι εννοείς "για να εδραιωθεί ο θηλασμός";

Φιλάκια σε όλες!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημερα τσουπρες,

καλη πρωτομαγια να εχουμε και καλο μηνα και με το καλο να πιασουμε το μαη,αν εδω που τα λεμε σκεφτομαι πως αν δεν ειχα το μπεμπη στη κοιλια θα ετρεχα σε καμμια πορεια,επιβαλλεται αυτες τις μερες,αλλα τελος παντων.

τελικα ο αντρας μου περδικι εγινε αλλα δεν εχουμε κανονισει τπτ οποτε δε ξερω που θα μας βγαλει ο δρομος.

μαλλον κατα λιμνη κερκινη μερια,δε ξερω αν το εχετε ακουστα το μερος,εχει μια λιμνη και γυρω γυρω καφετεριες και ψαροταβερνες και η θεα ειναι υπεροχη!

ομως θα δουμε γιατι ειναι και ρισκο να παω κατα κει μιας και εχει υπαιθρια μαγαζακια που πουλαν λουκουμαδες και διαφορα γλυκισματα και αραγε θα μπορεσω να αντισταθω;;;;

ιδου η απορια.

λοιπον οτι κι αν κανετε καλα να περασετε και μη μου πολυφουσκωσετε απο το φαι ε;;;;

φιλια και τα λεμε!

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Θα πα΄τε πουθενά να πιάσετε το Μάη;Εγώ δυστυχώς δουλεύω μέχρι το μεσημέρι αλλά μετά όλο και κάπου κοντά θα πεταχτούμε. Βρε κορίτσια τι είναι αυτό το πράγμα με τις αϋπνίες.Κάθε βράδυ τώρα τελευταία δεινοπαθώ για να κοιμηθώ.Και ξυπνάω κάθε ώρα.. Χαλάλι τους βέβαια αλλά πολύ ταλαιπωρία...Φιλιά σε όλες σας και να περάσετε υπέροχα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλο μηνα να εχουμε!Είμαστε όλες καλά θέλω να πιστεύω. Εγώ είμαι πολύ ...ενθουσιασμένη,πήρα μια γεύση από το τι μας περιμένει!!!Χθες ήρθαν επίσκεψη 2 ζευγάρια φίλοι μας με 2 μωρά 1 και 1,5 ετών και γινόταν στο σπίτι πανικός,αλλά ήταν τόσο όμορφα...ανυπομονώ να δω και να αγκαλιάσω το δικο μας το νινι!!!Αντε να περασει ο καιρος με το καλο για ολες μας!

Εμεις δε θα παμε πουθενα σημερα-είμαι με επαπειλουμενη-αλλά δεν πειράζει καλά να ήμαστε,έχουμε καιρό να βγούμε!

lItcp3.png CQa4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...