Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το βουναλακι ειναι το ζουζουνακι σας! Μαλλον ο γοφος του! Το ποπακι του! χεχεχε Κουλουριαζονται τα γλυκουλια μου! Η κοιλια συνηθως τσιτωνει μετα το φαγητο? Αν ναι, ε ειναι λογω φαγητου... τι να πρωτοχωρεσει και αυτη η καημενη!

Αυπνιες? ΑΥΠΝΙΕΣ??????? Με τον πονο μου παιζεις... τρομαξα να κοιμηθω χθες το βραδυ... ανοιγω την τηλεοραση 3-4 η ωρα τη νυχτα και με κοιταει καλα καλα ο αντρας μου! ουχαχαχα Ειναι και η κοιλια που εχει γινει αβολη... τι μαξιλαρι βαζω, τι γυρναω απ δω, τι απο κει... τιποτα... ουφ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με την αυπνια εχω κι εγω ενα ψιλοθεματακι,αλλά όταν είμαι πολύ κουρασμένη πέφτω σαν πέτρα κυριολεκτικα και κοιμαμαι και πολλες ωρες.

Ελπιζω το βουναλακι να ειναι οντως το νινι μας.

Delsop εμένα δε μου φανηκε τόσο ογκωδες κλειστο το carello (106x40x34), είναι περιπου όσο και το pliko p3 perego (103x39x36).Θα δουμε.

lItcp3.png CQa4p3.png

Lineal,στις συσπάσεις απ' ότι μου είπε η γιατρός μου,έχεις έναν ελάχιστο πόνο και νιώθεις σαν να τεντώνει και να σκληραίνει η κοιλιά.Κι εγώ προχθές μόνο ένιωσα ένα ποναλάκι και ήταν η κοιλιά μου σαν να ήταν άδεια από τη μία πλευρά και προεξείχε από την άλλη ένα βουναλάκι.Δεν ξέρω αν ήταν αυτό,ή το νινι μαζεύτηκε από τη μια πλευρά μόνο,θα πρέπει να

ρωτήσω τη γιατρό.Απλά έχω αγχωθεί,γιατί μου έχει πει μόλις αρχίσουν, έστω και αν είναι ελάχιστες, να ξεκινήσω κολπικά utrogestan λόγω οριακού μήκους τραχήλου.

μαλιστα,τοτε δεν ειχα συσπαση γιατι δεν ενιωσα να σκληραινει η κοιλια,ουφ ευτυχως,μακαρι και συ να μην τα εχεις ευχομαι...

εγω μολις εφαγα και ησυχασα γιατι με πιασε μια πεινα ενω ημουν εξω για καφε,αλλα εγω κυρια,ουτε ακουμπησα τα συνοδευτικα του καφε-κρουασανακια και διαφορα γλυκακια-και για να μη τα φαω εβαλα τους αλλους να τα φανε

ο μπεμπης κλωτσαει συνεχεια και ειμαι πολυ χαρουμενη.

να σας πω,εχετε μηπως ακουσει οτι μολις μπεις στην 28η εβδομαδα καλο ειναι μια φορα το πρωι και μια φορα το βραδυ για ενα 10 λεπτο να μετρας τα χτυπηματα και τα διαφορα φτερουγισματα του μωρου και σε ενα 10λεπτο να μετρησεις 10 τετοιες κινησεις;

το χω διαβασει σενα βιβλιο οτι καλο ειναι να το κανουμε,και ηδη το εφαρμοζω απο τωρα.

οσο για το καροτσι που λετε, το ειδα πολυ καλο,αλλα τιμη δεν ειδα,εψαξα στο site του λητω και δε το ειδα.ειμαι αναμεσα στοPlikoswitchmodulartrix-fix και σε αυτο που λετε το carello γιατι το ειδα καλο,βεβαια θα πρεπει να μαθω και τιμη

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε αυπνίες. Ξυπνάω μες τη νύχτα και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά. Σήμερα 4 με 6 έκοβα βολτες μέσα στο σπίτι. Το μάτι γαρίδα, δεν έκλεινε με τίποτα.... και φυσικά με πήρε ο ύπνος το πρωί που 'επρεπε να σηκωθώ για τη δουλειά. Κομμάτια είμαι όλη μέρα σήμερα!

βρε κοριτσια τι αυπνιες;εγω ριχνω κατι υπνους,μια το απογευμα γυρω στις 5 και ξυπναω 7 εχει τυχει να ξυπνησω και 8.30 και μετα το βραδυ κατα τις 12 με 1 και ξυπναω 10 το πρωι

πολυ υπνος και εγω δε κοιμομουν ποτε μεσημερι,το θεωρουσα χασιμο χρονου

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Αυτο με τις κινησεις του μωρου ειναι λιγο αγχωτικο... την κορη μου δεν την ακουγα συχνα και τρελαινομουν! Ποιο 10λεπτο ποιο τεταρτο... τιποτα... εβαζα τον αντρα μου ν ακουσει αν κουνιεται και μου ελεγε κανει "γλου-γλου". Ε μια χαρα γεννηθηκε... ο γιος μου ολο κλωτσαει τωρα... απλα προσεξτε αν δειτε διαφορα στις κινησεις που και αυτο σχετικο ειναι καθως οσο μεγαλωνουν δεν χωρανε να κανουν και πολλα και δεν κουνιουνται τοσο οσο πριν.

Με την αυπνια εχω κι εγω ενα ψιλοθεματακι,αλλά όταν είμαι πολύ κουρασμένη πέφτω σαν πέτρα κυριολεκτικα και κοιμαμαι και πολλες ωρες.

Ελπιζω το βουναλακι να ειναι οντως το νινι μας.

Lineal εμένα δε μου φανηκε τόσο ογκωδες κλειστο το carello (106x40x34), είναι περιπου όσο και το pliko p3 perego (103x39x36).Θα δουμε.

βουναλακια κανει το μωρο αφου κλωτσαει,τα χερακια,τα ποδαρακια

τα βλεπω και του λεω:

"δε θα βγεις εξω;η μαμα θα τα φαει"

αποτρελαθηκα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω αν ειναι ογκωδες δε το χω δει,απλα για τη τιμη αναρωτιεμαι,ειμαι αναμεσα σε δυο καροτσια...

ιδωμεν;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο με τις κινησεις του μωρου ειναι λιγο αγχωτικο... την κορη μου δεν την ακουγα συχνα και τρελαινομουν! Ποιο 10λεπτο ποιο τεταρτο... τιποτα... εβαζα τον αντρα μου ν ακουσει αν κουνιεται και μου ελεγε κανει "γλου-γλου". Ε μια χαρα γεννηθηκε... ο γιος μου ολο κλωτσαει τωρα... απλα προσεξτε αν δειτε διαφορα στις κινησεις που και αυτο σχετικο ειναι καθως οσο μεγαλωνουν δεν χωρανε να κανουν και πολλα και δεν κουνιουνται τοσο οσο πριν.

υπαρχει καποιο κολπο για να τα κανουμε να κινουνται;νομιζω γαργαλας τη κοιλια ε;

εγω βαζω το τραγουδακι των ραδιο αρβυλα επειδη το βλεπω καθε μερα και μαλλον το χει συνηθισει το μωρο και μολις τακουει κουνιεται.εχει πολυ γελιο...:D

τωρα δε ξερω αν ειναι ιδεα μου ή αν οντως τη ξερει τη μουσικη,αλλα διαβασα οτι ειναι αποδεδειγμενο οτι τα εμβρυα θυμουνται μουσικες ακομα και οταν γεννηθουν

1zNmp2.png

Πάντως και εμενα κουνιεται ολη μερα ο μπεμπαρος.

Καλο ειναι αυτο,να μην ανησυχουμε κιολας.

Οσο για το καρότσι,στο συγκεκριμενο μαγαζι το εχει προσφορα 300 ευρώ μονο.

www.kidzware.gr/allegro_prosfores/prosfores.html

lItcp3.png CQa4p3.png

μανουλίτσες τι μου κάνετε?Εγώ τρέχω και δεν φτάνω...Με τα ψώνια ευτυχώς τελείωσα αλλά είναι τόσα που πρέπει να γίνουν στο σπίτι ακόμη που με πιάνει απελπισία...

Κουράζομαι με το παραμικρό και σέρνομαι.Όσο για τις αυπνίες έχουμε γίνει ένα,3 με 5 το πρωί για την ακρίβεια.

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποια γιατί κοντεύω να τρελαθώ με τον 4χρονο γιόκα μου?Είμαι σε απόγνωση,έχει 20 μέρες τώρα που έχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά.Νομίζω οτι κάτι του συμβαίνει.

Δεν μπορεί να ζηλεύει απο τώρα βρε παιδιά.Ξαφνικά έγινε απιστευτα νευρικός,απαιτητικός,εντελώς ανυπάκουος,πετάει και σπάει πράγματα,κάνει ζημιές που δεν έκανε ούτε όταν ήταν πιο μικρούλης,βρίζει,χτυπάει...Είναι έξαλλος!Δεν ξέρω τι να κάνω.Τον παίρνω με το καλό κ με αγκαλιές τιποτα.Τον μαλώνω κ τον βάζω τιμωρία πάλι τίποτα.Σα να μιλάμε στον τοίχο.

Έχουμε τόσα να κάνουμε με τον 'αντρα μου καθώς δεν έχουμε ιδιαίτερη βοήθεια και το τελευταίο μας έχει αποτελειώσει.Στενοχωριέμαι που τον βλέπω τον μικρούλη έτσι αλλά κ η πίεσή μου έχει φτάσει στο 14 κ δεν είναι καλό.Όποιο κοριτσάκι έχει ίδεες ή άποψη επι του θέματος ας γράψει κατι....

Καλησπερα κοριτσια,βλεπω ολες εχουμε ξεκινησει τις ετοιμασιες για τα μπεμπουλινια μας τελεια!!!!!!!!!!Εγω περιμενω τα επιπλα της την Δευτερα και εχω παραγγειλει και το καροτσακι της που θα ερθει σε ενα μηνα περιπου!!!Και εμενα ειναι σχετικα ησυχη η μπεμπα αλλα ειναι με τις μερες της παλι τι να πω το βραδυ ειναι ζωηρη!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες και κοιλίτσες! Και γω υποφέρω από αυπνίες γιατί δεν μπορώ με τίποτα να βολευτώ και έχω απίστευτες βραδυνές καούρες. Και κατά τις 4 που καταφέρνω να με πάρει ο ύπνος, έρχεται ο γιος μου στο κρεβάτι μας και θέλει να μου πιάσει μάγουλο για να αποκοιμηθεί, οπότε πάλι χάνω τον ύπνο μου! Το πρωί ο ζούζουνας έχει όρεξη για παιχνίδια και τρεχάλες και εγώ βέβαια είμαι ράκος!

Στελίνι, μήπως το παιδί με την αλλαγή της συμπεριφοράς του θέλει να σας τραβήξει την προσοχή επειδή νιώθει περίεργα για την έλευση του νέου μέλους στην οικογένεια; Σε ρωτάω γιατί ο δικός μας, που τον Ιούλιο θα κλείσει τα τρία, έχει περάσει από διάφορα στάδια σχετικά με την εγκυμοσύνη μου. Στην αρχή ήθελε να είναι άδεια η κοιλιά, μετά - πριν ακόμη μάθουμε το φύλο- μου έλεγε να φέρω κοριτσάκι και από τότε που έμαθε ότι είναι κοριτσάκι έρχεται και φιλάει την κοιλιά και την χαϊδεύει. Βέβαια, κρατάω μια επιφύλαξη για το πώς θα το αντιμετωπίσει όταν έρθει η ώρα γιατί όποτε παίρνω αγκαλιά κάποιο μωράκι με κοιτάζει με μισό μάτι. Τί να κάνουμε; Υπομονή και να τα αντιμετωπίζουμε με αγάπη. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο...

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημερούδια!!

Εχθές πήγαμε σε κάτι γενέθλια, πάλι το έχεθα στο φαΐ!! Από σήμερα τα κεφάλια μέσα!!

Άκουγα τα μέτρα στην τηλεόραση και να είμαι ειλικρινής αγχώθηκα λίγο!! Εσείς, κορίτσια;

stellini,

ο δικός μου γιος είναι 3+2 μηνών και εχθές μίλησα με την παιδοψυχολόγο του παιδικού σταθμού για να μου δώσει συμβουλές για... την αντιμετώπισή του. Και ο δικός μου έχει γίνει επιθετικός, έχει αλλάξει συμπεριφορά κλπ και μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν και δεν καταλαβαίνει ακόμα τι συμβαίνει.

Επίσης, μου είπε ότι τον πρώτο καιρό θα έχει πολύ κακία με τη μαμά (όχι με το μωρό γιατί δεν θα διεκδικεί τίποτα) και ότι πρέπει να ασχολείται ο μπαμπάς μαζί του πολύ (το καλύτερο) και η μαμά όταν βρίσκει λίγο χρόνο να ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τον μεγάλο (δλδ όταν κοιμάται το μικρό, το έχει κάποιος άλλος κλπ). Επίσης, μου είπε να μην του μιλάω συνέχεια για την αδελφούλα, γιατί απλά θα τον αγχώνω χωρίς νόημα (δεν προετοιμάζεται έτσι) και να του διαβάζω κανένα παραμυθάκι που υπάρχει για αδελφάκια. Επίσης, με απέτρεψε από το να διαβάσω εγώ κάποιο βιβλίο (που το είχα σκεφτεί) και το ίδιο έκανε και η οδοντίατρός μου: μου είπε χαρακτηριστικά ότι περισσότερο την άγχωσαν όσα έλεγαν τα βιβλία και ότι ήταν καλύτερα να είχε ακολουθήσει αρχικά το ένστικτό της.

Carrie, μιας και είσαι ήδη μανούλα Ιουλίου από ότι βλέπω, δεν κοιτάς για τα καλά τη λίστα μας να μας πεις καμία ιδέα. Ρωτάω γιατί εγώ είμαι χειμωνιάτικη μανούλα και για το καλοκαίρι... νύπτω τας χείρας μου!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Άκουγα τα μέτρα στην τηλεόραση και να είμαι ειλικρινής αγχώθηκα λίγο!! Εσείς, κορίτσια;

Μαριλινα δε θελω να βλεπω αλλο ειδησεις γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα,αφου δεν εβρισκα πριν μεινω εγκυος δουλεια σκεφτομαι οτι τωρα ειναι που δε θα βρω ποτε,βεβαια η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ομως ολα αυτα που ακουγονται ειναι τι να πω,λες και μας ανακοινωνουν οτι ειμαστε υπο κατοχη και μεις ακουμε μουδιασμενα...δε το χουμε χωνεψει ακομα με φαινεται

1zNmp2.png

Γεια σας,κοριτσάρες μου,μετά από πολύ καιρό!!Δε σας ξέχασα!!!Σας παρακολουθώ κανονικά!!!Βλέπω ότι οι περισσότερες υποφέρουμε από αϋπνίες...Υπομονή...τι να κάνουμε!!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν κι εσείς νιώθετε να σας γαργαλάνε τα ποδαράκια ακριβώς κάτω από το στέρνο.Κι ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κλωτσάει σε αυτό το ύψος,γιατί εμένα απλώς κουνάει ποδαράκια,δεν κλωτσάει σε αυτό το σημείο.Τα δυνατά ντουπ ντουπ τα νιώθω στην κοιλιά...Είναι φυσιολογικά όλα αυτά???

Γεια σας,κοριτσάρες μου,μετά από πολύ καιρό!!Δε σας ξέχασα!!!Σας παρακολουθώ κανονικά!!!Βλέπω ότι οι περισσότερες υποφέρουμε από αϋπνίες...Υπομονή...τι να κάνουμε!!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν κι εσείς νιώθετε να σας γαργαλάνε τα ποδαράκια ακριβώς κάτω από το στέρνο.Κι ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να κλωτσάει σε αυτό το ύψος,γιατί εμένα απλώς κουνάει ποδαράκια,δεν κλωτσάει σε αυτό το σημείο.Τα δυνατά ντουπ ντουπ τα νιώθω στην κοιλιά...Είναι φυσιολογικά όλα αυτά???

Κοριτσακι μου τι κανεις?Εδω γυρνας?Εφτασες 28η ε?πωπω με το καλο να κρατησεις το ζουζουνι σου αγκαλια:mrgreen:

και τα υπολοιπα κοριτσια με ενα πονο!:D

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...