Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

!!!

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ/ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι Ιασώ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Korina 10/07 αγοράκι Ιασώ

6GYCp2.png?jbGDPY63

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια προσπαθησα να μπω και γω στη λιστα που εχει φτιαξει η Ασπασια για το πητ και νοσοκομειο αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα........Εχω ραντεβου με το γιατρο τη πεμπτη για να δω το παιδακι μου!!! Φιλακια σε ολες!!

6GYCp2.png?jbGDPY63

Αλο γκερλς!

ΤΙΤΗΗΗΗΗ νια νια νιανια νιαααα σου πηρα την ημερομηνιααααα!!!! χεχχεχε Η ΠΗΤ εβγαινε απτην αρχη 16 αλλα μου ειχε πει απο τοτε οτι θα γεννησω καμια 10 μερες πριν λογω καισαρικης οπως και στην κορη μου. Την προηγουμενη βδομαδα που τον ρωτησα επειδη εχω μια βαφτιση στις 3 Ιουλιου μου ειπε οτι στις 5 θα γεννησω, δεν μου ειπε αυτη τη φορα κατι για εισαγωγη μια μερα πριν και ετσι δεν ξερω... θα μπω 5 για να γεννησω 6 ή θα μπω 4 για να γεννησω 5? 4 ομως ειναι Κυριακη και οι γιατροι ειναι σπιτακια τους αρα ποιος να με παρακολουθησει?...

Lineal δεν εχω καταλαβει... Με τι μοιαζουν οι διαβητικοι? Με κοιταω, με ξανακοιταω στον καθρεφτη και δε βλεπω κατι ιδιαιτερο! Η αληθεια ειναι πως και γω θα προτιμουσα να μην εχω διαβητη και να πληρωνω τις ταινιες, αλλα τι να κανουμε... εχω και μοιαζω με φυσιολογικο ανθρωπο και δυστυχως το ικα μου δινει δωρεαν λιγοτερες απο τις μισες αφου χρειαζομαι σχεδον 5 κουτια και μου καλυπτει τα 2! Τεεεεσπα...

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.πολυ ησυχία έχει σήμερα.ελπίζω να είναι επςιδή έχετε βγεί για τα ψώνια των μπεμπέ.:D:D:D:D

mapolif την πρώτη φορά έκανες καισαρική λόγω διαβήτη κύησης, ή έτυχε;

lineal έχω και εγώ μια διαίτα που μου την έδωσε ο γιατρός μου , αλλα πολύ δύσκολα θα την ακολουθήσεις.αν την θέλεις πάντως πές μου να στην στείλω

Ασπασία, πώς κατάφερες τον γιατρό σου να σε βγάλει νωρίτερα;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα με ενδιέφερε

να σας ρωτήσω και κάτι τώρα.θέλετε να θηλάσετε;εγώ το θέλω πάρα πολύ, δυστυχώς στην μεγάλη δεν είχα σωστη ενημέρωση και δεν τα κατάφερα, τώρα όμως έχω διαβάσει αρκετά και θα το προσπαθήσω.εκεί που έχω μπερδευτείείναι στο εξής, χρειάζεται κάποια διαδικασία για να προετοιμάσουμε τις θηλές απο την εγκυμοσύνη;αν υπάρχει κάποια που κάνει μαθήματα ανώδυνου και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

ΤΙΤΗ λογω διαβητη και την 1η φορα η καισαρικη. Θα ηθελα και γω να θηλασω καθως και γω μια απο τα ιδια... δεν ειχα ενημερωση και οταν προσπαθησα να βαλω τη μικρη δεν καθοταν με τιποτα! Τωρα ομως θα το προσπαθησω πολυ! Δεν ξερω για προετοιμασια απο τωρα ομως... Το παρακατω λινκ νομιζω ειναι αρκετα καλο http://www.lactation.gr/usefulinformationgeneralgreek

Ασπασια αυτο με την τσαντα με εχει βαλει σε σκεψεις! Ποσο κοστισε θυμασαι? Οσο και οι τσαντες αλλαγης? Εμενα με καισαρικη και με εβγαλαν την 4η μερα. Τριτη γεννησα, Παρασκευη μεστειλαν σπιτι.

Γεια σας κοριτσια!Τι κάνετε?Εγώ βαραίνω επικίνδυνα.Με έχει πιάσει και μια δυσκοιλιοτητα φοβερή,μέχρι μια γλυκιά...αιμοροιδα έβγαλα .Τέλος πάντων,θα περάσει και αυτό.Εχω παρατηρησει οτι κουράζομαι πολύ εύκολα,αν και είμαι σχεδόν όλη μέρα κρεβάτι. Εχω και ενα μονιμο αγχος με τις συσπάσεις,αλλά ή δεν τις καταλαβαίνω ή δεν έχω.Να κάνω μια ερώτηση,έχω δει ένα καρότσι carello M5,μου φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω μήπως είναι λίγο στενο.Το έχετε ακούσει?.Όσες έχετε αγοράσει καροτσάκι πόσο φάρδος είναι (εννοώ ο χώρος που κάθεται το παιδί),το ύφασμα από τη μια πλευρά ως την άλλη (καθαρή επιφάνεια χωρις τα προστατευτικά)?ΗΕLP

www.kidzware.gr/allegro_prosfores/prosfores.html

lItcp3.png CQa4p3.png

Lineal δεν εχω καταλαβει... Με τι μοιαζουν οι διαβητικοι? Με κοιταω, με ξανακοιταω στον καθρεφτη και δε βλεπω κατι ιδιαιτερο! Η αληθεια ειναι πως και γω θα προτιμουσα να μην εχω διαβητη και να πληρωνω τις ταινιες, αλλα τι να κανουμε... εχω και μοιαζω με φυσιολογικο ανθρωπο και δυστυχως το ικα μου δινει δωρεαν λιγοτερες απο τις μισες αφου χρειαζομαι σχεδον 5 κουτια και μου καλυπτει τα 2! Τεεεεσπα...

αχαχαχχαχαχ mapolif καλοοοο...

μαλλον η ενδοκρ,εννοουσε δε φαινομαι στις εξετασεις για διαβητικη;)

πηγα πηρα σημερα 33ευρω ταινιες και μετρηθηκα 2 φορες και ειχα νορμαλ μετρησεις,οποτε ειμαι πολυυυυυυυ χαρουμενη και τη δευτερα αν με ξανααγχωσει θα τη βρισω ειλικρινα!!!

ΤΙΤΗ μου ευχαριστω,μαλλον δε θα τη χρειαστω,πηρα απο τη βιβλιοθηκη ενα βιβλιο με διαιτες και αν χρειαστω θα δω απο κει:)και για να απαντησω στην ερωτηση,θελω παρα πολυ να θηλασω,φανταζομαι θα ειναι φανταστικη εμπειρια!

catherine78 αυτες οι συσπασεις σαν τι ειναι;πονας πολυ;ρωταω γιατι σημερα με επιασε ενας πονος σε ολη τη περιοχη της κοιλιας για ποσο ηταν δε θυμαμαι αλλα δε κρατησε πανω απο λεπτο,δευτερολεπτα...μετα επιασα τη κοιλια μου να δω αν πετρωσε αλλα ηταν μαλακη,οποτε μπορει να ηταν και κατι αλλο.αυτες οι συσπασεις ποναν πολυ;και οταν σε πιανουν πως νιωθεις;θα ρωτησω βεβαια και τη γυναικολογο τη τριτη που θα παω...

λοιπον κοριτσια οπως προειπα ειμαι χαρουμενη γιατι παρα την τρελα της ενδοκρ,μου,οι μετρησεις μου βγαινουν νορμαλ και στο σπιτι και στο φαρμακειο που μετρηθηκα,φυσικα συνεχιζω να προσεχω τη διατροφη μου και την εχω συνηθισει-τωρα που σας γραφω τρωω γιαουρτακι-θα με πειτε αργα ειναι,αλλα ημουν εξω σημερα,μετα απο πολυ καιρο βγηκα!!!

να στε καλα και να προσεχετε και ολα να πανε καλα,καληνυχτα...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!

Αυτές τις μέρες τρέχω πανικόβλητη και δεν έχω προλάβει να γράψω τίποτα, ούτε να ψάξω στο facebook για τις καινούριες φιλενάδες!!

Και σήμερα θα τρέξω... μη φανταστείτε, σήμερα είναι χαλαρωτικό... τρέξιμο: μανικιούρ-πεντικιούρ και μετά ραντεβού με την παιδοψυχολόγο του παιδικού για να μου δώσει κατευθύνσεις και κάνα βιβλίο για όσο το δυνατόν λιγότερα δράματα με τον ερχομό της μικρής.

Για τον θηλασμό... μια από τα ίδια. Βέβαια, εγώ είχα και μία ίωση και κάνα δύο ημέρες δεν το είχα δει το μπουμπούκι μου. Ανακάλυψα, όμως, εκ των υστέρω ότι ίσως και να τα είχα καταφέρει. Αν δείτε στο "θηλασμός" στο κανονικό parents έχει πολλές ιδέες. Τελικά διαπίστωσα ότι - μάλλον - το λάθος μου ήτανε ότι τον άφηνα μόνο δέκα λεπτά από το κάθε στήθος (όπως μου είχε πει η παιδίατρος) και μετά συμπλήρωμα. Τα κορίτσια εκεί με συμβούλεψαν να τον αφήνω όσο πεινάει. Θα προσπαθήσω αυτή τη φορά... πείσμα...

Η καμπύλη μου βγήκε μία χαρά: 84 πριν και 94 μετά, άρα έφυγε κι αυτό το άγχος.

Κατερινούλα, μην ανησυχείς. Είχα βγάλει κι εγώ στον πρώτο και μετά με μία απλή αλοιφή μου έφυγε πολύ γρήγορα!!

lineal, αν σε ξαναγχώσει... ρίξε της ένα σιχτίρι και από εμένα!!! Θυμάμαι ενδοκρινολόγο που πήγε να βγάλει τη μάνα μου διαβητική γιατί ΜΙΑ μέτρηση δεν ήταν καλή. Η μάνα μου στο μεταξύ υγειινή διατροφή, πολυ αδύνατη κλπ...

Για τις τσάντες αλλαγής, είχα μία στον μικρό αλλά ίσα που χώραγαν τα πράγματά τους. Να σας πω την αλήθεια, θα πάρω ένα σακίδιο ώμου μεγάλο αυτή τη φορά, θα χώσω μέσα και το στρωματάκι της τσάντας και θα είμαι κομπλέ. Γιατί θα πρέπει να κουβαλάω ρούχα και για τους δύο!!!

Αυτά θυμάμαι προς στιγμήν!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Η καμπύλη μου βγήκε μία χαρά: 84 πριν και 94 μετά, άρα έφυγε κι αυτό το άγχος.

lineal, αν σε ξαναγχώσει... ρίξε της ένα σιχτίρι και από εμένα!!! Θυμάμαι ενδοκρινολόγο που πήγε να βγάλει τη μάνα μου διαβητική γιατί ΜΙΑ μέτρηση δεν ήταν καλή. Η μάνα μου στο μεταξύ υγειινή διατροφή, πολυ αδύνατη κλπ...

καλημερα κι απο μενα,πρωινη πρωινη σημερα...

μαριλινα μου τα ψαχνεις ολα τα θεματα, και καλα κανεις,οσο ενημερωμενες ειμαστε τοσο αποφευγουμε συμβουλες διαφορων καλοπροαιρετων αλλα κυριως κακοπροαιρετων;)

οσο για την ενδοκρινολογο,εδω στη σερρες ειναι 3 οι ενδοκρινολογοι.εχω περασει και απο τους τρεις.2 γυναικες ενας αντρας ο οποιος ειναι και στο ικα.αυτος λοιπον χουφτωνει και οχι μονο και εχω ακουσει πολλα περιστατικα να σε φυγει το καφασι.ομως το ζησα και γω σε μικρη εκταση αλλα το ζησα...οποτε και αυτη τη συγκεκριμενη να βρισω παλι στην αναγκη της θα μαι,αφου δε με παιρνει να τρεχω σαλονικη μετα:roll:

το κακο των μικρων πολεων...

τελος παντων αυτο που λες για τη μαμα σου,νιωθω λες και με μενα ετσι θελει να κανει,εγω βεβαια τα χω τα παχακια μου και καλοφαγου ειμαι αλλα οι μετρησεις και οι εξετασεις εμενα δε με ανησυχησαν.και η πρωινη μου μετρηση νηστικη τωρα που μετρηθηκα ηταν μια χαρα,οποτε δε με νοιαζει και υποσχομαι στον μπεμπη η μαμα δε θα ξανααγχωθει:P

χθες ηρθε μια φιλη μου απο γερμανια,εγκυος γενναει μεσα ιουνη και θα γεννησει εδω,αφου ο αντρας της περασε εποπ.να δω πως θα της φανει το εδω συστημα σε σχεση με της γερμανιας:?:-?,εχουμε καφεδακι σε λιγες ωρες;)

λοιπον κοριτσια καλη μερα να εχουμε και τα λεμε:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εχθές πήγα στο γιατρό και όλα καλά με τη μπέμπα, φτάσαμε το 1,200. Τη Δευτέρα θα πάω κι εγώ για την καμπύλη ζαχάρου κι έχω ψιλοαγχωθεί. Δεν είχα ποτε θέμα με το ζάχαρο αλλά με τη διατροφή που κάνω τον τελευταίο καιρό ανησυχώ λιγάκι. Θα πάω και μόνη μου εντομεταξύ... να δω πως θα περάσουν τόσες ώρες.

Λέω σιγά σιγά να ξεκινήσω και τα ψώνια. Κατερίνα πολύ οικονομικό το καρότσι που αναφέρεις... το έχεις δει από κοντά? Λεω να πάω να ρίξω μια ματιά και στο κατάστημα.

Η τσάντα αλλαγής τι είναι βρε κορίτσια? Είναι απαραίτητη?

HVlOp3.png

Η τσάντα αλλαγής τι είναι βρε κορίτσια? Είναι απαραίτητη?

Ειναι η τσαντα που θα χρησιμοποιεις οταν βγαινεις εξω ή πας καπου και θα εχεις μεσα πραματα του μωρου οπως πανες, μωρομαντηλα, φορμακια και ρουχα μηπως λερωθει, κρεμες, γαλα και γενικα οτι χρειαζεται το μωρο σου. Ειναι απαραιτητη εκτος και αν εχεις κατι ηδη που μπορει να σε βολεψει.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Lineal,στις συσπάσεις απ' ότι μου είπε η γιατρός μου,έχεις έναν ελάχιστο πόνο και νιώθεις σαν να τεντώνει και να σκληραίνει η κοιλιά.Κι εγώ προχθές μόνο ένιωσα ένα ποναλάκι και ήταν η κοιλιά μου σαν να ήταν άδεια από τη μία πλευρά και προεξείχε από την άλλη ένα βουναλάκι.Δεν ξέρω αν ήταν αυτό,ή το νινι μαζεύτηκε από τη μια πλευρά μόνο,θα πρέπει να

ρωτήσω τη γιατρό.Απλά έχω αγχωθεί,γιατί μου έχει πει μόλις αρχίσουν, έστω και αν είναι ελάχιστες, να ξεκινήσω κολπικά utrogestan λόγω οριακού μήκους τραχήλου.

Delsop ναι το έχω δει από κοντά και φαίνεται καλό.Το καρότσι κοιτάζει και από την πλευρά της μαμας- για νεογέννητο ως 6 μηνων- και γίνεται και πορτ μπεμπε από μόνο του (επίπεδο),οπότε το πορτμπεμπε το χρησιμοποιείς καθαρά σαν καλαθούνα.Γιατί στο καρότσι κουμπώνει πάνω από το κάθισμα και όχι στο σκελετο και ίσως να μη βολεύει.Έχει και car seat 0-13,ποδόσακο,αδιάβροχο.τσάντα. Η μόνη μου αμφιβολία είναι μήπως είναι στενό το κάθισμα,γι'αυτό ρωτάω. Μπες στο site της carello να δεις τα χαρακτηριστικά του. Αν πας και το δεις πες μου κι εσύ.Το έχει και ο Μωρουδόκοσμος,αλλά πιο ακριβό νομίζω.

Όσο,για την γλυκιά μου αιμοροϊδα ευτυχώς με μια αλοιφή και κρυο νεράκι στην περιοχή κάτι γίνεται.Ουφ!

lItcp3.png CQa4p3.png

Catherine78, αυτό που έιδα στο site και δεν ξέρω αν βολεύει είναι ο τρόπος που κλείνει, μου φαίνεται οτι κάνει πολύ μπούγιο. Θα πάω όμως σίγουρα να το δω από κοντά, έχει και επιπλα το μαγαζί και θέλω όπως και να 'χει να ρίξω μια ματιά.

Σχετικά με τις συσπάσεις, παθαίνω κι εγώ το ίδιο με το βουναλάκι στην κοιλιά απ την μία μεριά αλλά θεωρούσα οτι η μπέμπα έχει κουλουριαστεί εκεί. Επίσης πετρώνει κάποιες φορές η κοιλιά χωρίς όμως να νιώθω κάποιο πόνο.

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε αυπνίες. Ξυπνάω μες τη νύχτα και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά. Σήμερα 4 με 6 έκοβα βολτες μέσα στο σπίτι. Το μάτι γαρίδα, δεν έκλεινε με τίποτα.... και φυσικά με πήρε ο ύπνος το πρωί που 'επρεπε να σηκωθώ για τη δουλειά. Κομμάτια είμαι όλη μέρα σήμερα!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...