Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά έκανες. Κι εγώ πήρα τα πάνω μου με τις τελευταίες εξετάσεις, ενώ είχα κόψει τα πάντα.. γλυκά, μακαρόνια, ρύζι, πατάτες.. μα τωρα δεν ξέρω τι έχω παθει..λαιμαργία ίσως??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έκανες. Κι εγώ πήρα τα πάνω μου με τις τελευταίες εξετάσεις, ενώ είχα κόψει τα πάντα.. γλυκά, μακαρόνια, ρύζι, πατάτες.. μα τωρα δεν ξέρω τι έχω παθει..λαιμαργία ίσως??

εμ εσυ εχεις και δυο μπουμπουκακια που πειναν :-P και γω εχω λαιμαργια και οταν πειναω τρωγομαι δεν αντεχω καθολου ειμαι πολυ λαιμαργη και οταν τρωω ηρεμω,λες και ειμαι ναρκωμανης...

τωρα που το σκεφτομαι εξαρτωμαι πολυ απο το φαι,το χω σαν μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις...;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Αχ κι εγώ έτσι νιώθω και φοβάμαι να ανέβω στην ζυγαριά και τελικά θα ανέβω αναγκαστικά στου γιατρού και ποιός με σώζει... :oops:

Ας βγει τουλάχιστον ικανοποιητική η εξέταση σακχάρου που θα κάνω αυτήν την εβδομάδα.. :D

RKdwp3.png

Καλημέρα μπαμπουσκίτσες! Τι κάνετε?

Εγώ θα παω για καμπύλη την Πέμπτη, οπότε θα σας πω τότε την εμπειρία μου.

Βρε κορίτσια κάθε μέρα βαριέμαι και πιο πολύ να πάω στην δουλειά και όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή δεν θέλω να λείψω συνολικά πολλους μήνες, σκοπεύομαι να κάτσω ένα μήνα πριν και τον δεύτερο να τον πάρω μετά, δηλαδή έχω άλλους δύο μήνες!!!!!!:roll::roll:

Όσο για το φαι κι εγω θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα!!!!!!!:oops::oops:

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλάκια!!!! Τι κάνετε σήμερα???

Να σας πω κι εγώ τι έπαθα με την καμπύλη ζαχάρου.... (απαίσια εμπειρία αν και εκανα την μικρή) με έπιασε μετά την μία ώρα που περίμενα μια απίστευτη καούρα στο στομάχι και όταν γύρισα σπίτι με απαίσια διάθεση ξεράθηκα στον ύπνο μέχρι το μεσημέρι!!! Πάλι καλά που ήταν καλό το αποτέλεσμα και μου είπε ο δόκτορ πως δεν χρειάζεται να την ξανακάνω!!!!:rolleyes:

Από φαί σαν να μου έχει κοπεί η πολύ όρεξη τελευταία... μπορεί να φταίει η κοιλιά που μεγαλώνει επικίνδυνα και οι ζέστες που έρχονται σιγά σιγά...:roll:

Όσο για την δουλειά επειδή την ψιλοπαράτησα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης με έχει πιάσει μια απίστευτη διάθεση για δουλειά. Βέβαια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και το ωράριο το κανονίζω μόνη μου οπότε για αυτό δεν με πολυζορίζει!!!!:)

Αυτά τα νέα απο μένα αντε ελπίζω να ακούσω ωραία νέα και από σας σήμερα!!!

Αααααα δεν είναι απίστευτη αίσθηση το μπεμπάκι που συνεχώς δυναμώνει και κλωτσάει ακατάπαυστα;; Πραγματική ευτυχία.....:mrgreen:

Φιλιααααααααά!!!!!!!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Χαλλοου γκερλς! Παλι μου βγηκε η ψυχη να τα διαβασω ολα! χεχεχε

Χθς καταλαβα οτι μπουρνουζοπετσετες λενε αυτα με το τριγωνο, εγω νομιζα οτι και αυτα μπουρνουζια τα ελεγαν... αααρα 2 μπουρνουζοπετσετες (ετσι για το χαζι καθως ειπαν και αλλες κοπελες και ετσι ειναι, πως ειναι μονο για τον πρωτο καιρο) και 3 πετσετες ειτε παιδικες ειτε οτι ναναι αρκει να χρησιμοποιουνται αποκλειστικα για τα ζουζουνια νομιζω ειναι καλα.

Μαριλινα το μηχανημα μπορει να χρειαζεται μπαταρια. Ποσο και εχετε να την αλλαξετε? καθε τοσο πρεπει να κανει εξεταση ζαχαρου στο μικροβιολογικο και αμεσως να μετραει με το μηχανημα ωστε να ξερει οτι παει καλα. Παντως ειναι αξιοπιστα. Μας θελουν μια μερα πριν ωστε να μας εχουν σε ελεγχο ωστε ολα να πανε καλα. Να φαμε οπως πρεπει και τα λοιπα. Στην κορη μου μου ειπαν ελα μια μερα νωριτερα, πηγα και δεν ειχαν κρεβατι... και μου ειπαν καλα πηγαινε σπιτι και ελα αυριο να γεννησεις! Τελειο?... Αυτη τη φορα δε μου ειπε κατι ο γιατρος για νωριτερα αλλα μπορει να το θεωρει αυτονοητο.

Εμενα η ορεξη εχει ανοιξει... και οχι απλα εχει ανοιξει εχει ξεχειλωσει θα ελεγα... ουφ...

Αν εχετε καρτα της Prenatal εχουν αυτη την προσφορα μεχρι 7 Μαιου. Δεν εχω παει να δω αλλα θα παω μια βολτα σιγουρα!

http://www.prenatal.gr/news/news_det.asp?id=5135&idArticolo=5135&preview=1&areacodePRW=FE_BOX_IST_NEWS

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!!!!!Χθες πηγαμε στο γιατρο,η μικρουλα εφτασε αισιως τα 1210γρ. μας ειπε οτι μαλλον θα γεννησω γυρω στις 10 Ιουλιου,το μονο που ανησυχησε ειναι οτι μου ειπε πως η μητρα ειναι ενεργη τωρα τι εννοουσε αυτη ξερει και γι αυτο μου εδωσε τα prepar για 2 εβδομδες μονο!ουφ αλλο αγχος παλι αυτα απο μενα κοριτσακια!!!!!!!

Τινακι καλη επιτυχια στη καμπυλη οσο για τοφαει απο οτι βλεπω ολες στα ιδια επιπεδα πεινας βρισκομαστε!!!!!!!!!!φιλακια

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

γειά σας μανούλες, τι κάνετε;βλέπω οι περισσότερες κάνατε την καμπύλη και συνεχίζεται ακάθεκτες(όσες 'εχουν πρόβλημα και ακολουθούν ειδική διατροφή, στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς)

μου αρέσει που πλέον έχουμε ξεπεράσει τα άγχοι και συζητάμε για τα ψώνια.΄θυμηθήτε πάντα οτι θα σας φέρουνε και δωράκια, οπότε προσπαθήστε να μην πάρετε υπερβολικά πράγματα πχ για τις πετσετούλες που λέτε 2 πιστεύω οτι είναι καλά για αρχή, γιατι εκτός του ότι μπορεί να σας φέρουν και άλλες 5, δεν θα βολέψουν για πάνω απο τον χρόνο ίσως και λιγότερο.

εγώ έχω αρχίσει και πλένω τα πράγματα της μικρής,και αν και 2ο τώρα αρχίζω να το συνηδητοποιώ.εχθές πήρα και κάποια πράγματα απο την λίστα για την βαλίτσα και νιώθω τόσο ωραία που σβήνω πράγματα απο τις εκκρεμότητες.στην ουσία μου έχει μείνει περίπου ενάμισης μήνας(7 εβδομάδες)οπότε είχα αρχίσει να αγχωνόμουνα ιδιαίτερα.

mapolif γιατι να γεννήσεις 5 ιουλίου;(μου πήρες και την ημερομηνία):-D:-D:-D όσες είναι να γεννήσετε προγραματισμένα θα πάτε απο την προηγούμενη;εμένα δεν μου έχει πει τίποτα τέτοιο ακόμα.αν μου το πεί θα πέσω στα πατώματα, ήδη σκέφτομαι πως θα αφήσω την μεγάλη, δεν θέλω να την αποχωρηστώ και απο το προηγούμενο βράδυ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Λοιπόν ΤΙΤΗ, πήρα το πρωί τηλέφωνο στο ΓΑΙΑ και ρώτησα για το κόστος. Φυσιολογικός τοκετός με επισκληρίδιο σε 4κλινο δωμάτιο 1600 ευρώ + 200 ευρώ για τις εξετάσεις του μωρού. Τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι τιμές και μου είπαν πως δεν υπάρχει τέτοια οδηγία, προς το παρόν τουλάχιστον.

Αγγελική σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εγώ φυσικά θα γεννήσω με καισαρική και με κατατόπισε η μαία του γιατρού μου για τις τιμές.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Μια κ βρήκα χρόνο αφού η μικρούλα μου κοιμάται, αποφάσισα να διαβάσω όλα τα μηνύματά σας από την αρχή, οπότε είμαι πλήρως κατατοπισμένη. Αυτό που με παραξένεψε κ δυσαρέστησε λιγάκι είναι το αν θα πρέπει να κάνουμε εισαγωγή (εμείς της προγραμματισμένης καισαρικής) μία μέρα νωρίτερα. Ωχ, παναγία μου, πώς θα περάσει αυτό το βράδυ? κ πράγματι πώς θα αποχωριστούμε τα μεγαλύτερα παιδάκια μας??

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αιφνιδιάστικα την ημέρα της γένας διότι ήμουν στην 37η εβδομάδα, πήγα να κάνω καρδιοτοκογράφημμα (υποτίθεται έφυγα από τη δουλειά μου για 1 ώρα) κ τελικά γένησα!!!! Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ψυχολογικά αλλά τελικά μάλλον ήταν καλύτερα έτσι. Τέλοσπάντων, όπως κ να έχει, καλά να είμαστε κ όλα γίνονται...

Ασπασία, εγώ έχω φτάσει αισίως στα 12 (και ξεκίνησα υπέρβαρη) γι' αυτό ξέθαψα μία δίαιτα εγκύου που είχα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Μόνο που τώρα μου φαίνονται πολλά αυτά που λέει. Θα την προσπαθήσω από σήμερα... γιατί δεν θέλω να ξαναφτάσω τα 25+ που είχα φτάσει τότε και έκανα αμάν να τα χάσω...

Κοριτσάκια, είμαι κι εγώ στο facebook, αλλά δεν θυμάμαι ποιες άλλες είστε!! Για πείτε μου να σας στείλω πμ

Φιλάκια σε μανούλες + εμβρυάκια!!!

Δεν την στελνεις και απο εδω να της ριξω μια ματια γιατι η δικη μου διατροφη ειναι παρα πολυ αυστηρη και τελιακ κανω το δικο μου...

Facebook εχω και εγω αλλα δεν πολυμπαινω...

Τι θα λεγατε να κανονισουμε καμμια συνναντηση πριν αρχισουν οι ζεστες?

Να κανουμε μια λιστα με περιοχες να δουμε που βολευει...

Για τις μερες του μαιευτηριου και εγω προβληματιζομαι πολυ μιας και δεν εχω βοηθεια. Θα τον κραταει ο αντρας μου...

Λεμε να τον φερνει πρωι και απογευμα να τον βλεπω, να παιζουμε, να τον ταιζω ίσως κλπ ωστε να μην του λειψω πολύ και εχουμε και αυτο το θεμα γυρνοντας...Επισης εχω πει του γιατρου αν ολα πανε καλα πως θελω να βγω νωριτερα 1-2 μερες (στο γιο μου βγηκα 1 νωριτερα)...

Φιλαι πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ/ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι Ιασώ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Α και για τσαντα αλλαγματος, εγω δεν ειχα παρει παιδικη αλλα μια ταχυδρομικη τσαντα αδιαβροχη της delsey που χωραγε παρα πολλα και θα μου μεινει και μετά!!!

Και μπορνουζοπετσετες (πετσετα με κουκουλιτσα στην ακρη)γι αρχη βολευουν πολυ μπουρνουζια αργοτερα

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

γεια σας κοριτσακια:)

σημερα πηγα ξανα στην ενδοκρινολογο και δε ξερω οποτε παω με στεναχωρει,με νευριαζει,γιατι νομιζω οτι ειναι υπερβολικη...

κανω οπως σας ειπα διατροφη,εχω κοψει τα γλυκα,αλλα εχει εναν τροπο να μου εξηγει σαν αγχωμενη,και με αγχωνει,ενω δεν εχω διαβητη με τρομαζει οπως με τα λεει.

εν τω μεταξυ εκανα ξανα εξετασεις αιματος και μια εξεταση ζαχαρου-οχι καμπυλη-και η τιμη του ζαχαρου ηταν φυσιολογικη,και με λεει "μη κοιτας που ειναι φυσιολογικη..." σωνει και καλα να με αγχωσει...και μου ρθε να της πω τοτε τι τις κανω τις κωλοεξετασεις-:oops:σορρυ-και πληρωνω και τζαμπα αν ειναι να μη τα μετραω,λες και θα ηθελε να εχω υψηλες τιμες και μη φυσιολογικες για να ηρεμησει αυτη η γυναικα...

και μετα με λεει το εξης κουλο"δε φαινεσαι και διαβητικη να παιρνεις ταινιες μετρησης δωρεαν απο το ικα"

και γω το ζωον δε της απαντησα προτιμω να ειμαι καλα και να πληρωνω τις ταινιες και 40 ευρω παρα να εχω διαβητη και να τις παιρνω δωρεαν...

καλοι οι γιατροι αλλα λες και το στανιο ορισμενοι να σε κανουν να ανησυχεις...

τελος παντων εχω και γω νευρα παλι,ξερω για το καλο μου με τα λεει...

ααα θα ξανακανω καμπυλη τη διωρη αυτη τη φορα

και κοριτσια να ρωτησω,ξερει καμμια σας,καμμια διαιτα διαβητικων ή μαλλον για προδιαβητικες γιατι η ενδοκρ,με δωσε μια αλλα δε βγαζεις ακρη και εψαξα στο ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι.

σορρυ για τα πολλα που εγραψα,ειναι και οι ορμονες,ειναι και τα νευρα...θα το ξεπερασω ομως:):):)

barbie27 googlαρε "ενεργη μητρα"και δες τι θα σε βγαλει.για να μη σε ειπε ομως ο γιατρος δε θα ναι κατι ανησυχητικο:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...