Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Δυστυχώς δεν έχω facebook οπότε θα παρακολούθω τις συζητήσεις μας μόνο από το parents.

Αναφορικά με τις πετσέτες και εγώ θα χρησιμοποιήσω στον μπέμπη κάποιες που είχα από την κόρη μου και της έχουν μικρύνει. Ίσως χρειαστεί να πάρω 1-2 ακόμη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλημέρα μπεμπάκια!!! Τι γίνεται;;;;

Εγώ πρότεινα για το γκρουπ στο φεις μόνο και μόνο για να μπορούμε να βρεθούμε πιο εύκολα από το να στέλνουμε πμ.... τελοσπάντων δεν είναι απαραίτητο τα λέμε βέβαια καλύτερα από εδω.....

Από πετσέτες τίποτα δεν έχω πάρει για τη μπουμπού, έχω πολλά σετ αχρησιμοποίητα από πετσέτες δεν ξέρω όμως θα κάνουν για το μωράκι; Λέω να πάρω 2-3 πετσετούλες από αυτές με το τρίγωνο για το κεφαλάκι.... δεν είναι πολύ χαριτωμένες;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Filiopi καλημέρα,

δεν νομίζω ότι έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά οι παιδικές πετσέτες από τις υπόλοιπες πέρα από το ότι έχουν τυπωμένες παιδικές στάμπες.

Αυτές με την τριγωνική υποδοχή για το κεφαλάκι είναι βολικές για τον πρώτο καιρό που τα μωρά μας είναι μικρά και τα κουκουλώνουμε μετά το μπάνιο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια κ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..

Το θέμα που θίξατε με το πιπί είναι μεγάλο...θέμα. Κ εγώ δεν τολμώ να βγώ από το σπίτι κ θέλω πάλι τουαλέτα...Για να είμαι ειλικρινής πίνω πολύ νερό γιατί κ διψάω κ κάνει καλό αλλά ειδικά τα βράδυα υποφέρω..

'Εχω κ εγώ facebook αλλά δεν ξέρω πώς μπορώ να σας βρώ. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εμένα τα μπουρνουζάκια δεν με βόλεψαν πάρα πολύ όσο η Νάνσυ ήταν μωρό. Περισσότερο χρησιμοποιούσα πετσετούλες. Απεναντίας, τώρα που μεγάλωσε λίγο (είναι 2 χρονών κ 7 μηνών) με βολεύουν τα μπουρνούζια με τα οποία έχει κολλήσει κ η ίδια.

Καλή συνέχεια κ καλή εβδομάδα :-)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

rulia, στείλε μου πμ με τα στοιχεία σου στο facebook και θα μπω να σου κάνω εγώ αίτημα φιλίας. Θα σου στείλω κι εγώ τα στοιχεία μου για να ξέρεις ποια είμαι.

Λοιπόν, σήμερα πρωί πρωί πήγα να κάνω την καμπύλη γλυκόζης για να ξεμπερδεύω. Ευτυχώς ήτανε δύο κυρίες ακόμα, η μία εκ των οποίων έκανε κι αυτή καμπύλη και περάσαμε τις ώρες παρλάροντας.

Ερώτηση σε αυτές που την έχετε κάνει: είχατε υπνηλία μετά που την ήπιατε και όσο περιμένατε; εγώ είχα απίστευτη (πρέπει και να κοιμήθηκα λίγο), η κυρία το ίδιο και λέμε ότι μάλλον η γλυκόζη μας την έφερε.

Επίσης, μία ερώτηση για όσες μετράνε το ζάχαρο συχνά: Έχω κι εγώ μηχάνημα, από τον πατέρα μου και το χρησιμοποιώ... μια στις τόσες. Σήμερα, αφού γύρισα το μέτρησα: 102. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε και πιέζω το δάχτυλο που τρύπισα, βγάζει κι άλλο αίμα και βάζω μία καινούρια ταινία (εκείνη τη στιγμή εννοείται). Αποτέλεσμα: 91. Δλδ τώρα το μηχάνημα αυτό να το θεωρήσω αξιόπιστο;;

Παρατήρησα κάτι στη λίστα: είμαι το Νο 7 από 20 με πητ 21/7. Δλδ οι περισσότερες (πάρα πολλές για την ακρίβεια) έχουμε πητ στο τέλος του μήνα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας? Φουσκώνουν, φουσκώνουν? Εγώ νομίζω οτι θα σκάσω ώρες ωρες. Αλλά δεν το βάζω κάτω.... το φαί, φαί. 17 κιλά έχω πάρει... έλεος πια! Την Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρο... ποιος τον ακούει!!!

Στείλτε μου κι εμένα πμ για το φατσοβιβλίο να σας βρω!

HVlOp3.png

Kαλησπερα και απο μενα και καλη εβδομαδα αντε κοριτσια παει και ο Απριλης μπαινουμε στο Μαιο σιγα-σιγα αντε να τελειωνουμε!

Μαριλινα μου εγω που την εκανα δεν ειχα υπνηλια αλλα μου εφερα ζαλαδα που μου ειπαν πως ειναι απο το σακχαρο που ανεβαινει αποτομα ισως σε εσενα να αντεδρασε ετσι ο οργανισμος σου!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Ξεχασα να σας πω τελικα τα κιλα μεγαλο βασανο προσπαθω να μην τρωω ομως πειναω και δεν χορταινω ευκολα τι να κανω το εχω ριξει στα φρουτα!!!!!Σημερα εχω και γιατρο να δω τι θα ακουσω!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Ερώτηση σε αυτές που την έχετε κάνει: είχατε υπνηλία μετά που την ήπιατε και όσο περιμένατε; εγώ είχα απίστευτη (πρέπει και να κοιμήθηκα λίγο), η κυρία το ίδιο και λέμε ότι μάλλον η γλυκόζη μας την έφερε.

Επίσης, μία ερώτηση για όσες μετράνε το ζάχαρο συχνά: Έχω κι εγώ μηχάνημα, από τον πατέρα μου και το χρησιμοποιώ... μια στις τόσες. Σήμερα, αφού γύρισα το μέτρησα: 102. Δεν ξέρω πως μου 'ρθε και πιέζω το δάχτυλο που τρύπισα, βγάζει κι άλλο αίμα και βάζω μία καινούρια ταινία (εκείνη τη στιγμή εννοείται). Αποτέλεσμα: 91. Δλδ τώρα το μηχάνημα αυτό να το θεωρήσω αξιόπιστο;;

Παρατήρησα κάτι στη λίστα: είμαι το Νο 7 από 20 με πητ 21/7. Δλδ οι περισσότερες (πάρα πολλές για την ακρίβεια) έχουμε πητ στο τέλος του μήνα!!!

Καλησπερα κοριτσια!

Λοιπον μαριλινα εγω δε ζαλιστηκα καθολου,ουτε νυσταξα ουτε τπτ,μονο βαρεθηκα γιατι ημουν μονη,αλλα ευτυχως με κοψε και πηρα 2 περιοδικα και περασε η ωρα...τη καμπυλη θα τη ξανακανω,οποτε θα κανω ακριβως το ιδιο πραγμα,μη σε πω θα παρω και κανα σταυρολεξο...:)

εμενα η ενδοκρινολογος μου με εδωσε μηχανημα να μετριεμαι,ομως με βγαζει τσιμπημενες τιμες-138πχ-,ενω στις γιαγιας μου που μετρηθηκα με εβγαλε 95 και ολες οι μετρησεις μια ωρα μετα απο φαγητο και παρεπιπτοντως εχω να φαω γλυκο,παγωτο και γενικα "κακο" φαγητο μια βδομαδα :-(

οποτε αυριο που θα παω θα τη ρωτησω αν ειναι και το δικο μου μηχανημα αξιοπιστο...

οσο για το δικο σου,τι να σε πω και γω μπερδεμενη ειμαι...ρωτα καλυτερα την ενδοκρινολογο σου, ή καναν φαρμακοποιο αν εχεις κανα γνωστο...

ευχομαι να ξεμπερδεψουμε και να λυθουν οι αποριες μας...

κατα ταλλα κανενα νεο,ολα παν καλα και ο μικρουλης μου κλωτσαει οσο παει δυνατοτερα και συχνοτερα το πουλακι μου...

υγ αληθεια ειδε καμμια χθες βραδυ την εκπομπη "πρωταγωνιστες" του θοδωρακη;

ματωσε η καρδια μου:-(

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλή εβδομάδα κι από μένα. Απ' ότι βλέπω αυξανόμαστε και πληθύνουμε οι μελλουσες μανούλες Ιουλίου!! :)

Διάβασα και κάτι συζητήσεις για facebook. Κορίτσια δεν πιστεύω να εξαφανιστήτε από εδώ, ε? και να χαθούμε.. Εγώ έχω facebook αλλά όχι προσωπικό (είναι της εταιρείας μου) μπαίνω βέβαια με αυτό και συζητάω και παίζω και κανένα παιχνίδι αλλά δεν έχω φώτο και τέτοια. Από την άλλη πάλι με νευριάζει γιατί φορτώνει πολύ ο server τους και σέρνεται..

Φυσικά αν θέλετε σας στέλνω πμ για να μιλάμε και από εκεί, αν και προτειμώ με χίλια το φόρουμ.

Όσο για το φαγητό ένα έχω να πω..ιστορία μου..αμαρτία μου.. τι να πώ? Εγώ πάντως δεν χορταίνω με τίποτα, αφήστε που τελευταία έχω ξεσκιστεί στα παγωτά!!

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσακια με τα πρισμενα κοιλακια!!!!! Χι χι χι! Τι κανετε? Καιρο εχω να μπω να ακουσω νεα σας! Και γω εκανα καμπυλη σακχαρου ολα ενταξει ευτυχως! Θελω και γω να μου στελετε πμ στο facebook please! Αντε φιλακια σε ολες!

αααα....να ρωτησω με επιπλακια τι εχετε κανει?

6GYCp2.png?jbGDPY63

μην ανησυχεις jasmini απο δω τα λεμε δε ξεκοβουμε με τπτ...;););) οσο για τα παγωτα τι να πω...μου λειπουν ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ:((

Korina@ απο επιπλα εγω δε πηρα ακομα τπτ,θα παω τη δευτερα στα λητω και στα ΙΚΕΑ να δω τιμες:)

1zNmp2.png

Λόγω σακχάρου τα πεθύμισες τα παγωτά lineal? Κι εμένα μου είχαν βρει και πήγα σε ενδοκρινολόγο και έκανα διατροφή αρκετό καιρό και στις επόμενες εξετάσεις βγήκαν πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα και δυστυχώς πήρα τα πάνω μου :?

Από επιπλάκια εγώ τα παρήγγειλα ήδη. Κάνουν και 1,5 μήνα περίπου να έρθουν και δεν ήθελα να αγχωθώ. Μου μένουν από τα βασικά, να πάρω καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσι.

RKdwp3.png

Λόγω σακχάρου τα πεθύμισες τα παγωτά lineal? Κι εμένα μου είχαν βρει και πήγα σε ενδοκρινολόγο και έκανα διατροφή αρκετό καιρό και στις επόμενες εξετάσεις βγήκαν πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα και δυστυχώς πήρα τα πάνω μου :?

Από επιπλάκια εγώ τα παρήγγειλα ήδη. Κάνουν και 1,5 μήνα περίπου να έρθουν και δεν ήθελα να αγχωθώ. Μου μένουν από τα βασικά, να πάρω καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσι.

και λογω σακχαρου και λογω πολυαμνιου που οφειλεται στη πολυφαγια μου...:-(

ελπιζω στην επομενη καμπυλη να ειμαι καλυτερα γιατι οχι μονο εκοψα τα γλυκα και τα παγωτα αλλα περιορισα και τα μακαρονια,τις πατατες και το ρυζι...κι αυτο για μενα ειναι μαρτυριο,

αλλα για το μπεμπεδακι μου τα παντα:)

πηρα ομως κατι ζελε με φρουτα-ετοιμα σε συσκευασια-απο το σουπερ μαρκετ που εχουν λιγες θερμιδες και κατι κανουν,με κοβουν την ορεξη για γλυκο,σημερα επισης λιγουρευτηκα να φαω μελι και μια κουταλια-του γλυκου-αρκει για να ξεχαστω!;)

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...