Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια, είμαι κι εγώ στο facebook, αλλά δεν θυμάμαι ποιες άλλες είστε!! Για πείτε μου να σας στείλω πμ

Μαριλίνα σου έστειλα πμ!

Κορίτσια πείτε και ποιες άλλες έχετε fb, να τα λέμε και από εκεί! Θα μας βοηθήσει και στην συνάντηση αυτό, να μπορούμε να αναγνωριστούμε πιο εύκολα! Αν και θα έχουμε σήμα κατατεθέν τις κοιλιές μας!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κοριτσάρες!!! Τι κάνετε? Τι νεα από τις κοιλίτσες?΄Εγώ νομίζω έχω αρχίσει και φουσκώνω επικίνδυνα, πονάνε τα πλευράκια μου και η σπονδυλική μου στήλη! :(

Είμαι και εγω στο fb πώς θα σας βρω??? Έχουμε γκρουπ και εκει????

Φιλάκια πολλά!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ευχαριστω tinaki...να πω ομως και την αληθεια ανησυχω λιγακι,σημερα που ζυγιστηκα ειδα οτι εχασα απο τοτε τρια συνολικα κιλα,και λεω ειναι νορμαλ αυτο;θα ρωτησω τη γυναικολογο να με πει.τελικα με τπτ δεν ησυχαζω εγω:)

rulia καλως ηρθες και καλη λευτερια και σε σενα

Ασπασια και μενα η καλυτερη μου ειναι οταν φευγει ο αντρας μου για δουλεια και πιανω και τη δικη του τη μερια και το μαξιλαρι του και γενικα απλωωωνομαι:) οσο για το πιπι το βραδυ ειναι πολυ σπαστικο εκει που κοιμασαι και βολευεσαι να γεμιζει η φουσκα και αντε να σταθεις στα ποδια σου,εγω νομιζω θα πεσω,ειναι που ποναν και τα κοκαλα...πικρα

οσο για πετσετες και γω απο δευτερο χερι θα χρησιμοποιησω που μου χαρισαν και πηρα και μια να εχω καινουρια,δε νομιζω να υπαρχει προβλημα

Μαριλινα τι ειναι αυτο το πμ που λετε;εχω και γω facebook.οσο για τα κιλα και γω υπερβαρη ξεκινησα αλλα ημουν σε διαδικασια να τα χασω σε διαιτολογο και μεχρι να μεινω εγκυος ειχα χασει γυρω στα 25 και τωρα πηρα 7-αφου εχασα μετα απο μαλωμα της γυναικολογου τα τρια μες στη βδομαδα!!!

πειτε μου και μενα για το facebook και για το γκρουπ που λετε...θελω και γω:D:D:D

επισης σε καμμια βδομαδα θα παμε να παρουμε το καροτσι,το καθισμα αυτοκινητου και διαφορα αλλα για το μωρο!!!επιτελους ηρθε η ωρα,αργησαμε λιγο ε; αλλα δε πειραζει,και η αναμονη απολαυση ειναι;)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα!!

Έχω κι άλλο σπαστικό με το πιπί: δεν τολμάω να βγω από το σπίτι και στα 10 βήματα νομίζω ότι θέλω να πάω πάλι. Όποτε πάμε, λοιπόν, παιδική χαρά δεν πίνω καφέ, δεν πίνω νερό, γενικά, δεν πίνω τίποτα και λυσσάω. Παρ' όλα αυτά, μόλις γυρίσουμε σπίτι... επίσκεψη εκεί!!!

lineal πμ είναι το προσωπικό μήνυμα που αναφέρει το parents. Εγώ στο fb έχω γίνει φίλη με το tinaki. Θα σου στείλω με πμ, λοιπόν, τα στοιχεία μου για να βρεθούμε. Δες πάνω πάνω, δεξιά που λέει προσωπικά μηνύματα και θα το καταλάβεις.

FillioPi, θα τα στείλω και σε σένα.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το πιπί, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεφύγω για πολύ ακόμα!

Lineal μίλησε με την γυναικολόγο σου για να είσαι απόλυτα σίγουρη, αλλά δεν νομίζω οτι πρέπει να ανησυχείς, αφού προσέχεις χάνεις κιόλας.

Filiopi και Lineal σας έστειλα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία μου για το fb!

Διαφημίσεις

ωραια ευχαριστω κοριτσια που με κατατοπισατε,σας εχω στειλει ηδη αιτημα φιλιας.

λοιπον χθες και σημερα ειχα μαραθωνιο σιδερωματος και το σιχαινομαι αυτο το σιδερο αλλα τι να γινει...

επισης νυσταζω παρα πολυ και περιμενω να περασει και αυτη η δυσκολη εβδομαδα και να ερθει η επομενη καθως λεν-οι αστρολογοι-πως ειναι αναδρομος ο ερμης και οντως τα χω χασει...

περνατε και σεις δυσκολα στην επικοινωνια σας με τους αλλους ή με επηρεασε και αυτη η καταραμενη πανσεληνος στον σκορπιο;;;

πολυ αστρολογικα μιλαω σημερα.

αυριο εχω παλι αποτελεσματα να παρω και με να αρχισω τις επισκεψεις στους γιατρους...σε δουλεια να βρισκομαι δηλαδη

σας αφηνω γιατι και το ιντερνετ μου χαμενα τα χει σημερα,μια μπαινει μια βγαινει...

1zNmp2.png

ωραια ευχαριστω κοριτσια που με κατατοπισατε,σας εχω στειλει ηδη αιτημα φιλιας.

λοιπον χθες και σημερα ειχα μαραθωνιο σιδερωματος και το σιχαινομαι αυτο το σιδερο αλλα τι να γινει...

επισης νυσταζω παρα πολυ και περιμενω να περασει και αυτη η δυσκολη εβδομαδα και να ερθει η επομενη καθως λεν-οι αστρολογοι-πως ειναι αναδρομος ο ερμης και οντως τα χω χασει...

περνατε και σεις δυσκολα στην επικοινωνια σας με τους αλλους ή με επηρεασε και αυτη η καταραμενη πανσεληνος στον σκορπιο;;;

πολυ αστρολογικα μιλαω σημερα.

αυριο εχω παλι αποτελεσματα να παρω και με να αρχισω τις επισκεψεις στους γιατρους...σε δουλεια να βρισκομαι δηλαδη

σας αφηνω γιατι και το ιντερνετ μου χαμενα τα χει σημερα,μια μπαινει μια βγαινει...

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Τινάκι και Μαριλίνα ευχαριστώ για το πμ, σας βρήκα και σας έστειλα αίτημα φιλίας!!!

Lineal σου έστειλα και εσένα πμ με τα στοιχεία μου για να βρεθούμε!!!

Ωραία δεν θα ήταν να κάναμε και γκρούπ στο fb, νομίζω θα μπορούσαμε να βρεθούμε πιο εύκολα.... τι λέτε??

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ωραία δεν θα ήταν να κάναμε και γκρούπ στο fb, νομίζω θα μπορούσαμε να βρεθούμε πιο εύκολα.... τι λέτε??

γκρουπ για μανες ιουλιου ή γενικα του parents?αυτο μαλλον οι διαχειριστες του parents θα πρεπει να το κανουν,οσο για μανουλες ιουλιου,οποια γνωριζει ας κανει ενα γκρουπ να γινουμε μελη!

1zNmp2.png

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mapolif 05-06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι Ιασώ

mairi1983 12/07 αγοράκι

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Ο γιατρος μου ειπε προχθες πως θα γεννησω στις 5 Ιουλιου. Λεω ομως μηπως με κανει εισαγωγη 5 και γεννησω 6. Απο πετσετες εχω 3 μπουρνουζακια σε στυλ καπας σε ουδετερα χρωματα που ειναι πλεον μικρα για την κορη μου και ενα σκασμο απο κανονικες πετσετες. Ε δε θα παρω κ αλλες... θα βολευτουμε. Οσες ειναι το πρωτο σας μωρακι ομως να παρετε! Θελω μια καινουρια τσαντα αλλαγης αλλα ειναι πανακριβες ρε σεις! Εσεις πηρατε? Εχετε καποια να προτεινετε? Η κορη μου θα μου λειψει παααρα πολυ οσο θα ειμαι στο νοσοκομειο, δε θελω να το σκεφτομαι...

Πηγα σε μια βαπτιση σημερα αλλα δεν πηρα καμια ιδεα γιατι δε μου αρεσε κατι... νονο δεν εχω ιδεα ποιον θα κανουμε... ουφ... ακομη δε το ειδα το μωρο ψαχνω για νονο... καποιος να με πυροβολησει καλεεε!

Μεχει πιασει μια τρελη λιγουρα και προσπαθω να κρατηθω... δε θελω να κρατηθω ομως! χεχεχε

Θα στειλω πμ σε οσες ειπατε πως εχετε φατσοβιβλιο!

Διαφημίσεις

γκρουπ για μανες ιουλιου ή γενικα του parents?αυτο μαλλον οι διαχειριστες του parents θα πρεπει να το κανουν,οσο για μανουλες ιουλιου,οποια γνωριζει ας κανει ενα γκρουπ να γινουμε μελη!

Μα αυτο που ειμαστε τωρα δεν ειναι γκρουπ?

Α! Δεν ξερω... τι στο φεις τι εδω... δεν ειναι το ιδιο? Δε ξερω πως γινεται... οχι δεν ειναι απαραιτητα τα μπουρνουζια! Οι πετσετες κανουν μια χαρα τη δουλεια τους. Εγω ειχα παρει ενα που ειναι σα πετσετα και στην ακρη εχει μια υποδοχη για το κεφαλι που ειναι για οσο ειναι μικρουλι το μωρο και μου εφεραν και αλλα 2 δωρο. Παρε ενα ετσι για πλακα! Δεν ειναι απαραιτητα παντως. Με 5 μπουρνουζοπετσετες δεν ειμαστε καλα?

Α! Δεν ξερω... τι στο φεις τι εδω... δεν ειναι το ιδιο? Δε ξερω πως γινεται... οχι δεν ειναι απαραιτητα τα μπουρνουζια! Οι πετσετες κανουν μια χαρα τη δουλεια τους. Εγω ειχα παρει ενα που ειναι σα πετσετα και στην ακρη εχει μια υποδοχη για το κεφαλι που ειναι για οσο ειναι μικρουλι το μωρο και μου εφεραν και αλλα 2 δωρο. Παρε ενα ετσι για πλακα! Δεν ειναι απαραιτητα παντως. Με 5 μπουρνουζοπετσετες δεν ειμαστε καλα?

ελα ντε τι στο φεις τι εδω...

ετσι θα κανω θα παρω ενα για να εχω,αχ και ειναι τοσο γλυκα αυτα τα μικρουλικα ρουχαλακια..ακου τα σκατουλια να χουν και μπουρνουζια:tongue:

1zNmp2.png

Καλησπέρα!!

Λοιπόν...

mapolif κι εγώ μάλλον 5 ή 6 Ιουλίου θα γεννήσω. Μη σου πω τι νιώθω για τον γιο που θα αφήσω πίσω μου και πως θα περάσει. Και το χειρότερο: σκέφτομαι το πρώτο βράδυ, αυτό προ καισαρικής. Θα πάρω κανένα βιβλίο μαζί μπας και περάσει η νύχτα. Μήπως ξέρεις γιατί μας θέλουνε μία ημέρα πριν εισαγωγή;

Ενημερώνω ότι είχα πάει να ψηφίσω στο ΤΕΕ, σε μία συνάντηση bookcrossing στο κέντρο και είμαι πτώμα, άρα αύριο θα δω αιτήματα φιλίας στο fb κλπ.

Στο fb υπάρχουν κι άλλες μανούλες του parents, εγώ έχω φίλες μερικές, αν και εσάς θα σας βάλω σε διαφορετικό group.

Μπουρνουζάκια δε νομίζω να βολεύουν, πετσέτες και μπουρνουζοπετσέτες είναι το τέλειο. Γιατί είναι δύσκολο να περνάς χεράκια κλπ. Ενώ με την πετσέτα το παίρνεις και το βάζεις να το ντύσεις.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...