Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα κοριτσια να εχουμε ολες μια ομορφη μερα!!!Και εγω δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σημερα με πονουσε το δεξι μερος στο πλευρο πολυ ταλαιπωρια,αυτο παντως που μου ειπαν για τους πονους που εχουμε σε διαφορα μερη του σωματος οφειλεται στο οτι πιεζεται η σπονδιλικη στηλη σε καποια σημεια και απο εκει χτυπαει αναλογα στα χερια,στα ποδια.Χθες το εμαθα στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που παρακολουθω και θα το εχουμε μεχρι να γεννησουμε μπορει και λιγο μετα.Τι να πω δεν εμεινε πολυς καιρος θα περασει!!!!!!!!!!!!φιλια πολλα και σιγα-σιγα τις δουλιτσες!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Εγώ θα περάσω στο αντίθετο στρατόπεδο: Να'ναι καλά και τα δύο μου παιδάκια, σε κανένα δεν είχα πρόβλημα ύπνου!! Ειδικά χθες κοιμήθηκα από τις 11 μέχρι τις 8 το πρωί... έλιωσα στον ύπνο.

Σήμερα προσπαθώ να είμαι ακμαία!!

Κάνω και δουλειές στο σπίτι... διά αντιπροσώπου. Ήρθε η κοπέλα που έρχεται κάθε εβδομάδα!!

Αχ, θα πάω στον γιατρό σήμερα να δούμε τι έχω να ακούσω!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Αντε Μαριλινα μου να δεις το μωρακι σου και να μας πεις και μας ποσο μεγαλωσε το μπομπιρακι σου χιχιχιχι!!τυχερη εισαι μια χαρα καλυτερα που δεν πονας οχι τιποτα αλλο μπορεις και κοιμασαι τουλαχιστον!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 και γω το εφτιαχνα αυτο αλλα δε με βολευε και τωρα βαζω οσο παπλωμα περισσευει κατω απο τη κοιλια μου,τωρα που εχουν αρχισει και λιγο οι ζεστες βγαζω και κανα ποδι οπως ειμαι πλαγια πανω απο το παπλωμα και καπως βολευομαι:-D

tinaki καθημερινα τα βλεπω τα ρουχαλακια και τα πραγματακια και το φανταζομαι να τα φοραει,να τα λερωνει κλπ κλπ:P

mairi1983 και γω μια απ τα ιδια καθημερινα,αφου οταν πλενω πιατα ή σιδερωνω δε μπορω να σταθω

barbie27 εδω που μενω δεν εχει μαθηματα ανωδυνου και μπηκα σε μια σελιδα και ειδα τι ειναι πανω κατω,ομως αλλο η θεωρια αλλο η πραξη...εισαι τυχερη που παρακολουθεις τετοια μαθηματα...

Μαριλινα καλα αποτελεσματα!!!

εγω κοριτσια σημερα ειχα παλι να δωσω αιμα για θυροειδη-καλα με εχουν ρουφηξει-και για πρωτη φορα δεν ενιωσα τη βελονα,αφου τη γυριζε κιολας και εγω επειδη ανατριχιαζω κοιτουσα απ την αλλη μερια,η νοσοκομα ομως εχασε τη φλεβα και εφερνε βολτες τη βελονα κι εγω να μη νιωθω τπτ,σε μια φαση γυριζω και της λεω "δε βρισκεις φλεβα;" και με λεει "σε ποναω;" και της λεω "οχι δε καταλαβα οτι ηταν καν μεσα"

λιγο Kinky η συζητηση :))

λετε να επαθα ανοσια πια και να μη νιωθω;;;

την τριτη ξαναπαω στην ενδοκρινολογο και αρχες μαη παω οφθαλμιατρο...αντε να δουμε τι θα δουμε...

ααα επισης εχω παλι γυναικολογο σε δυο βδομαδες-οχι οτι με χαλαει βεβαια;)

επισης και κατι αλλο,εχω κοψει τα γλυκα-απο την δευτερα- και γενικα ακολουθω διατροφη,εφοσον στη πολυφαγια μου οφειλοταν το πολυαμνιο,και σημερα που ζυγιστικα ειδα οτι ειχα διαφορα 1.8κιλα μειον απο τοτε-την τριτη-που με ζυγισε η γυναικολογος.

φυσικα χαρηκα πααααααρα πολυ,βρε κοριτσια τπτ δεν ειναι ακατορθωτο:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα και να χαίρεστε όσους δικούς σας γιορτάζουν. Πάντα με υγεία και τα μωράκια σας με ένα πόνο που λένε

:):):):)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! Και όπως προείπε η Αγγελική, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!!!

Lineal μπράβο βρε κορίτσι μου! Ο γιατρός σου θα είναι πολύ ευχαριστημένος στην επόμενη επίσκεψη! Μου φαίνεται κι εγώ πρέπει να προσέξω λίγο την διατροφή μου...

Σήμερα δουλεύω πρώι-απόγευμα και βαριέμαιιιιιι.....!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όσες γιαρτάζουν και να χαίρεστε όλες τους εορτάζοντες! Εγώ στο γραφείο αλλά σήμερα επικρατεί γενικά μια εορταστική διάθεση. Όσον αφορά το θέμα πεθερά και μαμά συμφωνώ με τη λαϊκή ρήση " μακριά και αγαπημένες ". Μπορεί βέβαια τις πρώτες μέρες να τη χρειαστώ λίγο(τη μητέρα μου εννοείται) αλλά πολύ σύντομα να επιστρέψει η καθεμία στη βάση της. Προσωπικά προτιμώ να κουραστώ λίγο περισσότερο αλλά ψυχολογικά να είμαι καλά από το να ακούω παρατηρήσεις (έστω και καλοπροαίρετες) όλη μέρα και κυρίως δεν θα έχω το κουράγιο και την όρεξη να κάνω το διαιτητή ανάμεσα στη μητέρα μου και τον άντρα μου! Όσο για την πεθερά μου,το έχει ξακαθαρίσει ότι δεν έχει κουράγιο να κρατήσει μωρό αλλά και να είχε δεν θα της το εμπιστευόμουν. Είναι από τις γυναίκες της παλιάς σχολής και συμφωνούμε σε ελάχιστα πράγματα.

Υγεία να έχουμε κορίτσια εμείς και τα μωράκια μας και όλα θα πάνε καλά! Όπως τα κατάφεραν τόσες άλλες πριν από εμάς έτσι θα τα καταφέρουμε και εμείς!

Φιλιά σε όλες και να περάσετε καλά!

Καλησπέρα καλές μου!!

Τι κάνετε; Χρόνια πολλά σε πιθανές εορτάζουσες ή συγγενείς.

Εχθές ο γιατρός δεν έκραξε, απλά μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχάρου αυτή την εβδομάδα. Τη μπουμπού μας δεν την είδαμε, απλά ακούσαμε την καρδούλα της. Κι ο γιατρός με άγχωσε γιατί μου είπε ότι πρέπει να μείνω μέσα 4-5 βράδια και σκέφτομαι τον μεγάλο μου, ποτέ δεν έχω κάνει τόσο να τον δω. Μόνο μία φορά για ένα βράδυ. Κατά τα άλλα μπορεί να τον κρατάει η γιαγιά όταν βγαίνουμε (κάτι που έχει να συμβεί μήνες), αλλά στο σπίτι μας, άρα εκέι τον κοιμίζει. Καλέ, πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω καταλάβει!!

Δευτερομανούλες, μία απορία: Πετσέτες για τα νινιά θα χρησιμοποιήσετε των μεγαλύτερων; Για τα υπάρχοντα μικρά σας έχετε δικές τους πετσέτες; εγώ ναι. Είμαι σε δίλημμα να δώσω κάποιες στη μπέμπα ή να τις πάρω όλες από την αρχή.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπέρα σε όλες. Με λένε Ρούλα κ περιμένω το 2ο κοριτσάκι μου γύρω στις 25 Ιουλίου. Θα γεννήσω στο Έλενας. Χαίρομαι που σας βρίσκω κ μακάρι να συμπέσω με κάποια μανούλα που θα γεννάει το ίδιο διάστημα στο έλενας.

Μαριλίνα έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω τις ίδιες πετσετούλες στο μωρό με αυτές που χρησιμοποιούσα στην Νάνσυ μου. Συμπτωματικά έχω πολλές (από δώρα οι περισσότερες) κ δεν είναι καθόλου φθαρμένες. Άλλωστε δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τις απέκτησα αφού η μεγαλύτερή μου κόρη είναι 2 ετών κ 7 μηνών.

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού
  • βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • χαρτιά για να δηλώσουμε την γέννηση των μωρών μας!
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι Ιασώ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Ρούλα καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό το μωράκι σου και να χαίρεσαι την μικρή σου!!!

Μαριλίνα εννοείς ότι θα μείνεις 4-5 βράδια μετά την γέννα, έτσι?

Καλησπερα και απο εμας!!!

Εγω αργω ακομα για γιατρο 5/5 το επομενο ραντεβου και λεω απο Δευτερα να αρχισω διατροφη μιας και ειμαι στα +16:rolleyes: ήδη...

Θα με κραξει...

Δευτερομανούλες, μία απορία: Πετσέτες για τα νινιά θα χρησιμοποιήσετε των μεγαλύτερων; Για τα υπάρχοντα μικρά σας έχετε δικές τους πετσέτες; εγώ ναι. Είμαι σε δίλημμα να δώσω κάποιες στη μπέμπα ή να τις πάρω όλες από την αρχή.

Καλε εννοειται θα τις χρησιμοποιησεις!!! Εγω εχω και καποιες τις πιο μικρες που πλεον δεν χρησιμοποιω στο γιο μου αρα ξεκιναμε με αυτες και βλεπουμε...

Στον υπνο και εγω εχω αρχισει να βαραινω...Με πονανε τα πλευρα μου και η λεκανη μου (μαλλον ανοιγω σιγα σιγα...) ασε που το βραδυ θα σηκωθω στανταρ 2 φορες για πιπι...Το πρωι ομως παιρνω το μαξιλαρι του άντρα μου και κοιμαμαι!!!

Ευτυχως ο Κων/νος ειναι super στον υπνο σήμερα αφου του έδωσα γαλα στις 8 (ξυπναει παο το ξυπνητηρι του μπαμπα μας...) κοιμηθηκαμε στο κρεβατι μεχρι τις 10.30!!!

Φιλακαι στις κοιλιτσες σας!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

καλημέρα εγκυούλες και καλό σαββατοκύριακο!!

Θα το περάσουμε μόνοι με τον γιο μου, μιας κι ο μπαμπάς μας είχε μια ανηλημμένη υποχρέωση και πήγε στο χωριό του.

Ρούλα, καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει και το μωράκι σου!!! Κι εγώ στο Έλενας γεννάω και θα ήθελα πολύ να συμπέσω με κάποια κοπέλα (και η Ελεάννα αν δεις) αλλά θα πάω νωρίτερα λόγω καισαρικής, άρα δύσκολο το βλέπω. Πάντως θα ξέρω ακριβή ημερομηνία και θα σας τη δώσω μαζί με τα στοιχεία μου μήπως και...

tinaki μου αυτό εννοώ, το συζήταγε με το γιατρό και μου είπε εισαγωγή ένα βράδυ πριν την καισαρική και τέσσερα 24ωρα μετά. Σκέφτομαι να του πω για εισαγωγή την Κυριακή (που μένω άνετα μόνη μου φυσικά), γέννα τη Δευτέρα, επιστροφή στο σπίτι Παρασκευή (που ο μικρός εκείνη την εβδομάδα θα πηγαίνει παιδικό!!).

Ασπασία, εγώ έχω φτάσει αισίως στα 12 (και ξεκίνησα υπέρβαρη) γι' αυτό ξέθαψα μία δίαιτα εγκύου που είχα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Μόνο που τώρα μου φαίνονται πολλά αυτά που λέει. Θα την προσπαθήσω από σήμερα... γιατί δεν θέλω να ξαναφτάσω τα 25+ που είχα φτάσει τότε και έκανα αμάν να τα χάσω...

Κοριτσάκια, είμαι κι εγώ στο facebook, αλλά δεν θυμάμαι ποιες άλλες είστε!! Για πείτε μου να σας στείλω πμ

Φιλάκια σε μανούλες + εμβρυάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εδώ (Ερμιόνη), ο καιρός είναι συννεφιασμένος, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου, μου αρκεί που το μεσημέρι θα παω σπίτι μου και για δουλειά Δευτέρα πάλι! Η άλλη βδομάδα είναι και κουτσουρεμένη, γιατί μία μέρα θα πάρω άδεια για να πάω για την καμπύλη και το Σάββατο είναι Πρωτομαγιά, οπότε τέλεια!

Την Τετάρτη θα έρθει και ο μάστορας να ξεκινήσει τρίψιμο στο δωμάτιο του μικρού και χαίρομαι πολύ!

Μαριλίνα νομίζω σωστά τα σκέφτεσαι, τουλάχιστον ο μικρός θα είναι απασχολημένος την μισή μέρα και το Σ/Κ που θα είναι σπίτι θα είστε όλοι μαζί!!! Τώρα για το πως θα νιώθεις εσύ, σίγουρα θα σου λείπει, αλλά σκέψου ότι θα έχεις αγκαλιά το καινούργιο σου μωράκι, άσε που θα είσαι σε διαφορετικό περιβάλλον, που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχνιέσαι!

Ασπασία ένα θα σου πω: ΟΥΦ! Αυτά τα κιλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...