Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Πω, πω, νέα που έχουνε μαζευτεί.

Εγώ θα πάω αύριο στον γιατρό, αλλά δυστυχώς μωράκι δεν θα δω, μόνο θα ακούσουμε καρδούλα.

Με τη ζυγαριά... ήμαστε μαλωμένες και θα περάσει καιρός για να τα ξαναβρούμε!!

Μαμάδες, πεθερές... πικρές ιστορίες: η πεθερά μένει μακριά, άρα δεν ανακατεύεται πολύ. Θεωρητικά δεν ανακατευόταν γενικά, αλλά όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο... άλλαξα γνώμη.

Η μάνα μου από την άλλη... δουλειά δεν είχε ο διάολος. Νόμιζε ότι θα μας κάνει κουμάντο. Την έβαλα στη θέση της με κάτι του στυλ: "θα γίνει έτσι γιατί το λέω εγώ", "στο σπίτι μου εγώ αποφασίζω" και μία φορά... την κλείδωσα απ' έξω γιατί είχε την κακιά συνήθεια να έρχεται χωρίς να παίρνει τηλέφωνο, αν και της το είχα ξεκαθαρίσε. Ε, μετά το έκοψε κι αυτό. Τώρα έχει κόψει τα πολλά πολλά γιατί δεν της λέω να έρχεται συχνά. Δλδ ευτυχώς που δεν μου κράταγε μόνιμα παιδί, αλλά είχα γυναίκα όταν γύρισα στη δουλειά μέχρι που πήγε παιδικό σταθμό.

Εγώ δεν αντέχω το κλασικό: η μάνα πρέπει να κοιτάει τα παιδιά, ο άντρας... είναι άντρας!!

πολυ καλη η κινηση σου να παρεις γυναικα και να το κοψεις το χουι της μαμας σου.

οσο για αυτο που λες ο αντρας ειναι αντρας και γω συμφωνω,πρεπει και ο πατερας να ειναι κοντα στο παιδι και οι ευθυνες να μοιραζονται.αν και νομιζω οτι σημερα,ολοι αν οχι,οι περισσοτεροι πατεραδες ασχολουνται με τη φροντιδα των μωρων-ταισμα,αλλαγμα κλπ

οσο για τη ζυγαρια,και μεις μαλωμενες ημασταν αλλα τωρα καθε πρωι της λεω μια καλημερα:P

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Αχ βρε Μαριλινα και γω αυριο θα παω αλλα ουτε ο δικος μου γιατρος εχει υπερηχο και γω μονο καρδουλα θακουσω... ευτυχως και γω καροτσι και καθισμα που εχω, οπου το 2ο τοποθετειται στο πρωτο και οσο ειναι μικρουλης θα πηγαινουμε ετσι βολτα, ειχα αποφυγει να παρω ροζ και ετσι το σκουρο μπλε κανει και για τον μπεμπη μου! Ριλαξ παρκο ολα ειναι σε χρωματα χαρουμενα που κανουν και για τα 2 φυλα ευτυχως.

Ρουχα ελεγα να μην αρχισω να πλενω απο τωρα, θελω να ειναι μυρωδατα! χεχεχε

Κανονισα και με την κουμπαρα μου τελικα και θα παμε να παρουμε την κουνια που μας δινει να την εχω σπιτι να μην το εχω στο μυαλο μου. Σεντονακια θα παρω και την παντα.

Συζηταμε ψωνιζουμε αλλα ακομη δεν το εχω καταλαβει εντελως οτι θα ερθει ενα ζουζουνι μες το σπιτι...

Κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε, οσες μπορειτε γιατι εγω και να θελω εχω το αγριμι την κορη μου που αν δεν ησυχασει αυτη δεν ησυχαζει κανεις! χεχεχε

Καλησπερα Μαριλινα μου!!!!!!!!Η μαμα μου ειναι απο Αγ.Παρασκευη και ο συζυγος απο Στριμονικο και Λειβαδια και εγω οταν με ρωτανε ετσι λεω απο ο ενας απο εκει ο αλλος ασε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω κοριτσι μου θα δουμε και ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκαχιχιχιχι!

καταλαβα,εγω ειμαι απο την αλλη μερια,στρυμονοχωρι(μπαμπας),βυρωνεια(μαμα) και μεναμε σιδηροκαστρο.

τωρα μενω σερρες.μπερδεμα ε;

χαχαχχαχαχ

αχ αυτα τα μπουμπουκακια τρελες θα μας κανουν-αν δεν ειμαστε ηδη;)

1zNmp2.png

Και εγω συμφωνω καλυτερα γυναικα γιατι γινεται μεγαλο μπερδεμα μετα (μακρια και αγαπημενοι)οπως λενε με την καλη εννοια παντα!απο κιλα οντως υπαρχει προβλημα και σιγουρα θα με μαλωσει η γιατρος μου τη δευτερα.

Φανταζομαι το να εχεις ενα αγριμι στο σπιτι δυσκολα τα πραγματα!!!!!!!!!!

Τουλαχιστον εμεινες σταθερη στις Σερρες πολυ μ αρεσει οταν παμε αν και εχω να ανεβω πολυ καιρο!!!!!!!!!

Τα μπουμπουκια μας ηδη μας εχουν τρελανει σκεψου και οταν γεννηθουνχιχιχιιχχι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

σημερα μαγειρεψα φασολαδα και μπορω να πω την πετυχα και εγινε ψιλοπηχτη οπως μαρεσει:)

κοριτσια ειμαι on line ολη μερα,και ευτυχως υπαρχει και το ιντερνετ γιατι την τηλεοραση τη βαριεμαι παρα πολυ,ολο τα ιδια και τα ιδια.καλο μεσημερι και καλη ορεξη σε οσες θα φαν.

εγω μολις εφαγα και ετοιμαζομαι να πιω το ασβεστιο μου - το οποιο ψιλοσιχαινομαι-...γιουπι...:(

1zNmp2.png

καλά Αγγελική τώρα είδα το μην σου.υπάρχει σκετική συζήτηση στο άλλο παρεντς.θα προσπαθήσω να κατατοπιστώ απο εκει.πάντως αν θα πάω πρώτη θα σου πώ

Λοιπόν ΤΙΤΗ, πήρα το πρωί τηλέφωνο στο ΓΑΙΑ και ρώτησα για το κόστος. Φυσιολογικός τοκετός με επισκληρίδιο σε 4κλινο δωμάτιο 1600 ευρώ + 200 ευρώ για τις εξετάσεις του μωρού. Τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι τιμές και μου είπαν πως δεν υπάρχει τέτοια οδηγία, προς το παρόν τουλάχιστον.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σήμερα που πήγα μια βόλτα από τη δουλειά ένας συνάδελφος προσφέρθηκε να μου δώσει ένα ριλάξ που κουνιέται και με μουσική που είχε για την κόρη του και τον είχε καταβολέψει!!

Ωραία γιατί μου φαινόταν ακριβό (το είχε πάρει 160-180€)!!

Εμένα συνεχίζει να μην μου φτάνει η μέρα.

Πρέπει να μαγειρέψω, να διαβάσω, προσπαθώ αυτόν τον καιρό να μαζέψω/ξεκαθαρίσω/τακτοποιήσω το σπίτι, και φυσικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι ο ταλιμπανάκος μου στο σπίτι!!

Στο μεταξύ νιώθω μια διαρκή κούραση. Καμία να ξέρει τίποτα;;;

NDPXp3.png eJ01p3.png

Σήμερα που πήγα μια βόλτα από τη δουλειά ένας συνάδελφος προσφέρθηκε να μου δώσει ένα ριλάξ που κουνιέται και με μουσική που είχε για την κόρη του και τον είχε καταβολέψει!!

Ωραία γιατί μου φαινόταν ακριβό (το είχε πάρει 160-180?)!!

Εμένα συνεχίζει να μην μου φτάνει η μέρα.

Πρέπει να μαγειρέψω, να διαβάσω, προσπαθώ αυτόν τον καιρό να μαζέψω/ξεκαθαρίσω/τακτοποιήσω το σπίτι, και φυσικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι ο ταλιμπανάκος μου στο σπίτι!!

Στο μεταξύ νιώθω μια διαρκή κούραση. Καμία να ξέρει τίποτα;;;

για την κουραση εννοεις καμμια να ξερεις τιποτα;

εμενα παντως η αριστερη μου μερια με ποναει και οταν κοιμαμαι στο αριστερο πλευρο μουδιαζει το ποδι μου,οταν κοιμαμαι στο δεξι πλευρο μουδιαζει το χερι μου,ανασκελα δε μπορω να αναπνευσω και δε με βολευει να κοιμηθω...αστα να πανε,γιαυτο ξυπναω νωρις να μη βασανιζομαι.

οσο για το ριλαξ πολυ καλος ο συναδελφος σου,και γω θα θελα ενα τετοιο αλλα δε ξερω και σιγουρα ειναι λιγο τσιμπημενα και δε ξερεις αν καθονται ή αν τα παρεις τζαμπα...

κουραγιο με τις δουλειες του σπιτιου,θελω και γω να καθαρισω το μπαλκονι -ναι ακομα δε το καθαρισα:oops::oops: - αλλα δε ξερω ποτε...ολο το αναβαλλω,και εχει καλο καιρο για να καθεσαι εξω...

1zNmp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αφήστε κι εγώ τα ίδια προβλήματα, με τον ύπνο ειδικά. Δεν βολεύομαι σε καμία θέση πιά. Δυσκολεύομαι και να αναπνεύσω! Αλλά και στην δουλειά που πάω δύσκολα τα πράγματα. Κουράζομαι πολύ εύκολα, με πιάνουνε ζαλάδες.. χάλια κατάσταση.

Εμένα μου φέρανε σήμερα δύο ριλάξ δώρο!!! Καινούρια από τα τζάμπο, της chicco. Μια χαρά, βολεύτηκα και από αυτά!

Επίσης η μάνα μου, μου έφερε δώρο κάτι φορμάκια καταπληκτικά!!! Ανυπομονώ να τους τα φορέσω!!

Φιλάκια πολλά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας μανουλίτσες και γεια σε όλα τα εμβρυάκια!!!!!

Πολλά νέα μαζευτήκαν στο καφέ μας!!! Βλέπω αρχίσατε και αγορές!!! Εμείς βιαστήκαμε λίγο και πήραμε ήδη το καρότσι με πορτ-μπεμπε που προσαρμόζεται πάνω και ένα καθισματάκι αυτοκινήτου, είναι πολύ ωραία της bebe confort και τα βρήκαμε σε πολύ καλή τιμή μετά από έρευνα αγοράς! Τώρα έχουμε παραγγείλει κούνια και προίκα και περιμένουμε..... Μέσα στο Μάιο θα φτιάξουμε το δωματιάκι της γιατί απο τον Ιουνιο και μετά με βλέπω βαριά κι ασήκωτη!!!!

Όσο για τον ύπνο μην τα συζητάτε!!! :eek:Έτσι μου ερχεται να κοιμάμαι στην πολυθρόνα καθιστή!!!! Τι πόνος είναι αυτός στα πόδια??? Και πόσα ξενύχτια μας περιμένουν! Εγώ η χαζή νόμιζα μετά την γέννα θα κοιμάμαι ανάλαφρα σαν πουλάκι.... κούνια που με κούναγε!!!!!:-P

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Όσο για τον ύπνο μην τα συζητάτε!!! :eek:Έτσι μου ερχεται να κοιμάμαι στην πολυθρόνα καθιστή!!!! Τι πόνος είναι αυτός στα πόδια??? Και πόσα ξενύχτια μας περιμένουν! Εγώ η χαζή νόμιζα μετά την γέννα θα κοιμάμαι ανάλαφρα σαν πουλάκι.... κούνια που με κούναγε!!!!!:-P

καπου διαβασα οτι αυτος ο πονος μπορει να οφειλεται στο οτι το παιδι πιεζει καποια νευρα και ποναει ολη η δεξια ή αριστερη μερια.εμενα ομως ποναει και το αριστερο μου γονατο.και λεω για να ειμαι ετσι απο τωρα τι θα κανω αργοτερα;:confused:

βλεπω καμμια δεν ειναι μεσα,μαλλον θα ξεκουραζεστε,ετσι και γω μια απο δω μια απο κει και ρινω και ενα βλεφαρο στο φορουμ

ο μπεμπης μου με τρελαινει στις κλωτσιες,ειμαι ικανη να καθομαι με τη κοιλια γυμνη και να το παρατηρω με τις ωρες,αφου δε θελω να μιλαω να γελαω μπας και σταματησει να βαραει...:D

κοριτσια αυριο -πεμπτη-ξερετε αν κανουν απεργια οι γιατροι;λεω να παω να κανω εξεταση αιματος για tsh θυροειδη-καθε μηνα την κανω και μη ξυπνησω τζαμπα νωρις...

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

αυτό με τους πόνους το έχω κατά διαστήματα κι εγώ. Ο γιατρός μου είπε πως εκτός από την θέση του μωρού που μπορεί να έχει κάτσει σε κάποιο περίεργο σημείο, μπορεί να οφείλονται και στο βάρος που παίρνουμε και τα πόδια μας δεν είναι συνηθησμένα σε αυτό. Υπομονή λίγο ακόμα έμεινε! Δεν ξέρω αν θα σας βολέψει πάντως επειδή κι εγώ δεν βολευόμουνα στον ύπνο στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα ένα μαξιλάρι που το έβαζα μπροστά μου όταν ξάπλωνα κι αυτό δεν με άφηνε να γέρνω πολύ μπροστά. Το ίδιο κάνω και τώρα από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στον ύπνο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα στο ύπνο με πονάει η μέση μου, χθές ενώ είχα βολευτεί κάποια στιγμή ανάσκελα, ήθελα να γυρίσω στο πλάι και με πέθανε η μέση μου μέχρι να τα καταφέρω!

Αγγελικά αυτό με το μαξιλάρι το προσπαθώ κι εγώ, αλλά επειδή μέσα στην νύχτα γυρίζω και ξανα γυρίζω, πολλές φορές καταλήγει στο πάτωμα!:lol:

Σήμερα βαριέμαι πολύ στη δουλειά και στο σπίτι έχω άπειρες δουλειές, αλλά έχω και στο μυαλό μου ότι ο γιατρός είπε να μην κουράζομαι πολύ κι έτσι δεν βλέπω να τις κάνω όλες σήμερα!:rolleyes:

Κορίτσια άντε με το καλό να χρησιμοποιήσετε τα πραγματάκια που έχετε πάρει για τα μικρά σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...