Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Διάβασα πως όσες πήγατε χθες στον γιατρό είχατε καλά νέα για τα μωράκια σας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Ολα τα υπόλοιπα διορθώνονται:!: Εγώ θα πάω στις αρχές του Μάη οπότε έχω λίγο μέλλον ακόμη.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τα μωράκια σας εχθες, κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα πάω και ανυπομωνώ.

mapolif, για τα βλαστοκύτταρα εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, θέλουμε να ρωτήσουμε και στην δημόσια τράπεζα φύλαξης και μετά να αποφασίσουμε. Ξέρω΄πως εκεί δεν στα κρατάνε αποκλειστικά και πως αν καποια στιγμή κάποιο άλλο παιδί τα χρειαστεί και είναι συμβατά(πράγμα λίγο απίθανο) θα τα δώσουνε. Γενικά οι πιθανότητες να τα χρειαστεις είναι πολύ λίγες μιας και προς το παρόν μόνο σε πολύ συγκεκριμένες ασθένειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κάπου όμως διάβασα οτι πρέπει να γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο για να στα παρουνε...αλλιώς λέει πρεπει να τα πας εσυ?? Θα ρωτήσουμε και θα σας πω, δεν το ξέρω τελικά αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ρε κορίτσια απ' τη μια το θεωρώ εκμετάλευση κι απ την άλλη λέω κι αν..... φτου φτου μακρια από μας.

Τώρα σχετικά με το πορτ-μπεμπε εχθές σε κάποιο άλλο κατάστημα που πήγα, η πωλήτρια επέμενε πως τα μωρα δεν πρέπει να είναι σε τελείως οριζόντια θέση και πως ακόμα και τα πορτ-μπεμπε πρέπει να έχουν μια μικρή κλίση μέσα. Πφφφφ... ο καθένας ότι θέλει λέει, μάλλον πρέπει να ψάξω να βρω παιδίατρο για τη μπουμπού από τώρα, δεν γινεται αλλιώς.

HVlOp3.png

Καλημέρα delsop!

Τελικά νομίζω πως για το θέμα του πορτ-μπεμπε είναι προτιμότερο να ρωτήσεις έναν παιδίατρο όπως λές. Αυτός θα ξέρει καλύτερα και έτσι κι εσύ δεν θα έχεις και πολλές αμφιβολίες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κουκλες! 15-20 Μαιου θα το ξαναδω το ζουζουνακι μου εγω... δε μπορω να περιμενω... ουφ... θελω να το βλεπω καθε μερα...

Σε ολα τα νοσοκομεια ερχονται και τα παιρνουν, δεν ξερω για τη δημοσια τραπεζα ομως... αν σε 5 χρονια μου πουν οτι μπορουν να χρησιμοποιησουν τα βλαστοκυτταρα και για διαφορους αλλους λογους? Ολα ειναι εκμεταλλευση! Τα ιδιωτικα μαιευτηρια δεν ειναι εκμεταλλευση? Ολα οσα αφορουν στην προικα και τον εξοπλισμο για ενα μωρο δεν ειναι εκμεταλλευση? Δεν ξερω... φανταζομαι δεν θα τα χρειαστουμε ποτε αλλα...

Lineal λιγο προσοχη θελει και ολα θα πανε μιαααα χαρααα! Μην ανησυχεις!

Jasmini ξερω οτι θες να εισαι περιποιημενη αλλα απο την αλλη ε δε θα σκασεις κιολας! Μην ξυριστεις καθολου! Λιγο υγρο θα παρει και τελος! Ολα τα εχουμε εμ να αγχωνομαστε και γιαυτο! Μη σκας καλε, αν δεις οτι βαριεσαι ή δυσκολευεσαι απλα πηγαινε ετσι! Φυσικη! χεχε

Διαφημίσεις

Οταν ψώνισα για την κόρη μου φρόντισα να πάρω τα περισσότερα πράγματα σε ουδέτερα χρώματα για να τα έχω και για το δεύτερο μωρό. Ετσι τα χοντρά τα έχω ήδη και μένουν κάποιες λεπτομέρειες, στην κούνια ας πούμε που θα την κάνουν λίγο πιο αγορίστικη. Καρότσι θέλω να αγοράσω κι εγώ γιατί αυτό που είχα στην κόρη μου βγήκε νοκ-άουτ από την πολύ χρήση. Ε! Ας πάρω και κάτι καινούριο για τον μπέμπη μου:):):) Από ρουχαλάκια ψωνίζω σιγά σιγά αν βρω κάτι σε καλή τιμή ή κάτι που να μου αρέσει πολύ! Εχω αρχίσει και τα πλένω κιόλας για να μην μου μαζευτούν όλα τελευταία στιγμή.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Πήγαμε κι εμείς χθες στον γιατρό! Όλα καλά μας είπε, ο μικρός μας πήγε 802γρ.! Εμάς είναι από την αρχή 3-4 μέρες μικρότερος από ότι υπολογίζουν με βάση την τελευταία περίοδο, οπότε φιλενάδες έχω που έχω την τελευταία ημερομηνία (εκτός από την Αγγελική, που όμως θα γεννήσει σίγουρα νωρίτερα), είναι και ο μπέμπης μου μικρότερος, εδώ θα μείνω να κουνάω το μαντίλι σε όλες σας!!!

lineal υπομονή 2-3 μήνες έμειναν!

Την άλλη εβδομάδα παώ κι εγώ για καμπύλη! Για να δούμε...

Μαίρη εγώ έχω αποφασίσει για όλα, αλλά περιμένω τα πακέτα από τους "χορηγούς" για να ξεκινήσω τα ψώνια! Οπότε λίγο υπομονή ακόμα...

μπραβο FilioPi μου,χαιρομαι για τα καλα νεα,εχω και γω βυθοσκοπηση τον αλλον μηνα και χαιρομαι γιατι θα την κανω θεσσαλονικη και μαρεσουν οι βολτες:)

Jasmini καλη επιτυχια να εχεις και να μην ανησυχεις ολα θα παν καλα,το μωρακι σου θα ειναι μια χαρουλα

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ειναι το ΠΙΟ σημαντικο να ειναι καλα τα μωρακια μας,ολα για αυτα γινονται απο δω και μπρος,μα ολα...

delsop και σε σενα καλη επιτυχια με τα αποτελεσματα και καλως να δεις το μωρακι σου!

mapolif ευχαριστω με κανουν να νιωθω καλυτερα αυτα που λετε,γιατι οσο να ναι ενα βαρος υπαρχει,αλλα χαιρομαι που το γιαβρι μου ειναι μια χαρα

tinaki και μενα η ημερομηνια αλλαξε,πηγε λιγο νωριτερα,μαλλον στις 22/7,μην ανησυχεις παντως εδω θα μαστε και μεις να δινουμε κουραγιο;)

λοιπον εκανα μια ερευνα στα λητω μεσω ιντερνετ και βρηκα καροτσι Pliko switch modular trix-fix της perego με 199,90,καθισμα αυτοκινητου proxima της chicco με 152,99,καλαθουνα με 67,20-πορτ μπεμπε δε θα παρω θα εχω τη καλαθουνα που θα την κανω και κρεβατακι λογω χωρου-

ομως δε ξερω αν αυτες οι τιμες ειναι για αγορες μεσω ιντερνετ ή εχουν τις ιδιες και στα καταστηματα.θα δω εκει.

μηπως ξερει καμμια που βρισκοντε τα λητω στη θεσσαλονικη;αν ειναι κοντα στο καταστημα της mothercare ή προς τον ευοσμο;

ευχαριστωωωω

παλι πολλα εγραψα:rolleyes:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει θελω συνεχεια να κοιμαμαι!!

Αντε να περνουμε μια μια σειρα γιατο γιατρο και εγω εχω τη δευτερα!

Lineal τα λητω ειναι πανω στη μοναστηριου πηγαινοντας για ευοσμο προς το τελος της μοναστηριου!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει θελω συνεχεια να κοιμαμαι!!

Αντε να περνουμε μια μια σειρα γιατο γιατρο και εγω εχω τη δευτερα!

Lineal τα λητω ειναι πανω στη μοναστηριου πηγαινοντας για ευοσμο προς το τελος της μοναστηριου!!!!!!!!!

δεν εισαι η μονη barbie μου,να φανταστεις εγω ποτε δε κοιμομουν μεσημερια,το θεωρουσα χασιμο χρονου και τωρα καθε μερα στις 5 - μετα τους απαραδεκτους:) - παω για δυωρο υπνο,καμμια φορα και τριωρο.

ευχαριστω για τη πληροφορια,τωρα θα πρεπει να παραδεχτω στον αντρα μου πως ειχε δικιο για το που ειναι τα λητω γιατι εγω επεμενα οτι ειναι αλλου:oops:

δε πειραζει:D

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

ναι και εγω τα μεσημερια δεν κοιμομουν και τωρα το θελω το δυωρακι μου!!!χιχιχιχι

Ευχαριστηση μου κοριτσι μου αφου ειμαστε και πατριωτακια δηλαδη η μαμα μου ειναι απο σερρες και ο ανδρας οποτε οπως καταλαβαινεις πατριδααααα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

ναι και εγω τα μεσημερια δεν κοιμομουν και τωρα το θελω το δυωρακι μου!!!χιχιχιχι

Ευχαριστηση μου κοριτσι μου αφου ειμαστε και πατριωτακια δηλαδη η μαμα μου ειναι απο σερρες και ο ανδρας οποτε οπως καταλαβαινεις πατριδααααα

ααα ωραια ωραια...να ρωτησω απο ποιο μερος των σερρων ή ειναι μεσα απο την πολη;εγω παντως οποτε με ρωταν απο που ακριβως λεω το χωριο του μπαμπα,της μαμας και το μερος που μεναμε με την οικογενεια,ασε ασε...

ξεχασα να σε πω,με το καλο τη δευτερα που θα πας να δεις το μωρακι σου!!!και γω ανυπομονω να ξαναπαω να τον δω:tongue:

1zNmp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Πω, πω, νέα που έχουνε μαζευτεί.

Εγώ θα πάω αύριο στον γιατρό, αλλά δυστυχώς μωράκι δεν θα δω, μόνο θα ακούσουμε καρδούλα.

Με τη ζυγαριά... ήμαστε μαλωμένες και θα περάσει καιρός για να τα ξαναβρούμε!!

Μαμάδες, πεθερές... πικρές ιστορίες: η πεθερά μένει μακριά, άρα δεν ανακατεύεται πολύ. Θεωρητικά δεν ανακατευόταν γενικά, αλλά όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο... άλλαξα γνώμη.

Η μάνα μου από την άλλη... δουλειά δεν είχε ο διάολος. Νόμιζε ότι θα μας κάνει κουμάντο. Την έβαλα στη θέση της με κάτι του στυλ: "θα γίνει έτσι γιατί το λέω εγώ", "στο σπίτι μου εγώ αποφασίζω" και μία φορά... την κλείδωσα απ' έξω γιατί είχε την κακιά συνήθεια να έρχεται χωρίς να παίρνει τηλέφωνο, αν και της το είχα ξεκαθαρίσε. Ε, μετά το έκοψε κι αυτό. Τώρα έχει κόψει τα πολλά πολλά γιατί δεν της λέω να έρχεται συχνά. Δλδ ευτυχώς που δεν μου κράταγε μόνιμα παιδί, αλλά είχα γυναίκα όταν γύρισα στη δουλειά μέχρι που πήγε παιδικό σταθμό.

Εγώ δεν αντέχω το κλασικό: η μάνα πρέπει να κοιτάει τα παιδιά, ο άντρας... είναι άντρας!!

Όσο για τη μεταφορά, εγώ να σας πω είχα αγοράσει το καρότσι + το κάθισμα αυτοκινήτου. Από την αρχή το μωρό το μεταφέραμε στο κάθισμα αυτοκινήτου και εκεί το βάζαμε και για τις βόλτες του μαζί με το καρότσι. Είχε κάνει κι ένα μεγάλο ταξίδι στο χωριό του άντρα μου 3 μηνών στο κάθισμα. Και τώρα αυτή τη λογική θα κρατήσω. Όσο για τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τον είχα στο ριλάξ. Η κουνιάδα μου από την άλλη τον είχε τον δικό της στο κάθισμα αυτοκινήτου και μέσα στο σπίτι για να κοιμάται αντί για ριλάξ.

Αυτά!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλησπερα Μαριλινα μου!!!!!!!!Η μαμα μου ειναι απο Αγ.Παρασκευη και ο συζυγος απο Στριμονικο και Λειβαδια και εγω οταν με ρωτανε ετσι λεω απο ο ενας απο εκει ο αλλος ασε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστω κοριτσι μου θα δουμε και ποσο μεγαλωσε η μπουμπουκαχιχιχιχι!

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...