Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν άρχισε απο τώρα, κράτα γερά γιατι δεν έχεις ιδέα τι θα σου πούνε αργότερα για το πώς να μεγαλώσεις το παιδί σου.η πεθερά μου είναι 56 χρονών και τα πάμε παρα πολύ καλά. απο τότε που έκανα την κόρη μου, το τι έχω ακούσει δεν έχεις ιδέα.και το μεγάλο λάθος είναι να μην ξεκαθαρίσεις τα πράγματα απο την αρχή.εν τω μεταξύ όλοι θεωρούν οτι έχεις αλλάξει εσύ και είσαι υπερβολική,αλλα μην πέσεις στην φάκα το έχασες το παιχνίδι.

εχεις απολυτο δικιο,και γω ετσι σκεφτομαι αλλα ειναι κουραστικο ολη την ωρα να ειμαι στη τσιτα μαζι της.

ομως με τον καιρο εμαθα να της τα λεω,γιατι στην αρχη εβαζα τοπο στην οργη.

και ετσι ειχε ανεβει απο πανω.οποτε λεω καλυτερα να τα λεω και μετα να ακουει τη γνωμη μου,παρα να το παιζω ηρεμη και να με ριχνει.οσο για το παιδι και το μεγαλωμα,θα δουμε πως θα παει κι αν χωνετε.

ευτυχως ο αντρας μου με υποστηριζει κατι που το θεωρω πολυ σημαντικο στα ζευγαρια με πεθερες που χωνουν τη μυτη τους.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά το να έχεις την υποστήρηξη του συζύγου ειναι το κυριότερο.ευτυχώς εμένα έχουν πέσει στην μεγάλη και το πώς να μην ζηλεύει και ευχαριστιέμαι περισσότερο αυτη την εγκυμοσύνη. εντω μεταξύ θέλω και πάρα΄πολύ να θηλάσω και αναμένω τις αντιδράσεις του στυλ καλύτερα μπουκάλι, πως ξέρεις οτι τρώει κτλ, αλλα αυτη την φορά θα είμαι πιο ενημερωμένη και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρω

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γειά σου ΤΙΤΗ, δεν έχω πάει στο ΓΑΙΑ αν και ο γιατρός μου ( Μαργέλης ) μου πρότεινε να πάω να ζητήσω ξενάγηση και να ενημερωθώ σχετικά με το κόστος. Πάντως μου είπε τα καλύτερα.

καλά Αγγελική τώρα είδα το μην σου.υπάρχει σκετική συζήτηση στο άλλο παρεντς.θα προσπαθήσω να κατατοπιστώ απο εκει.πάντως αν θα πάω πρώτη θα σου πώ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

καλά το να έχεις την υποστήρηξη του συζύγου ειναι το κυριότερο.ευτυχώς εμένα έχουν πέσει στην μεγάλη και το πώς να μην ζηλεύει και ευχαριστιέμαι περισσότερο αυτη την εγκυμοσύνη. εντω μεταξύ θέλω και πάρα΄πολύ να θηλάσω και αναμένω τις αντιδράσεις του στυλ καλύτερα μπουκάλι, πως ξέρεις οτι τρώει κτλ, αλλα αυτη την φορά θα είμαι πιο ενημερωμένη και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρω

ναι ειναι ολοι ειδικοι ξερω.το θεμα ειναι να μη πολυχωνονται,ας λενε γνωμη και μετα να μας αφηνουν ησυχες.

εγω εχω μια κουβεντα που τη λεω και ολα τελειωνουν εκει:"δε χρειαζεται"και φυσικα το αναλογο υφος.το χω δοκιμασμενο;)

οπως οταν -παλι η πεθεραμ:)-με λεγε πεντε μερες πριν γεννησω να κανω νηστεια και μετα να παω να κοινωνησω...

αλλη δουλεια δεν ειχα

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Ααααχ αυτές οι λιγούρες οι απογευματινές...... σε μια ώρα πάω στον δόκτορα, τι θα δείξει η παλιοζυγαριά?????:?::?::?:

και γω σε μιαμιση εχω να παω και λεω να κανω λιγο κρατει...αχ βαχ:P

1zNmp2.png

Καλή μας επιτυχία λοιπόν lineal!!!!! Πάντως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αμα δεν έχω πάρει πολλά κιλά θα μου κάνω δώρο μετά την επίσκεψη στο γιατρό γλυκάκι!!!! Χι χι δεν βλέπω να το τρώω!!!!:rolleyes:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλή μας επιτυχία λοιπόν lineal!!!!! Πάντως έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου αμα δεν έχω πάρει πολλά κιλά θα μου κάνω δώρο μετά την επίσκεψη στο γιατρό γλυκάκι!!!! Χι χι δεν βλέπω να το τρώω!!!!:rolleyes:

καλη μας επιτυχια FilioPi'μ;)

κι εγω αυτη τη στιγμη σκεφτομαι τι να φαω μετα,αντι να σκεφτομαι πως θα δω τον μπεμπη...φτου μου:D

ο οποιος μπεμπης δεν εχει σταματησει να κλωτσαει το καμαρι μου και μαρεσει-τι μαζοχα μανα ειμαι:-P

1zNmp2.png

Ναι είναι απίστευτη αίσθηση, έχουν δυναμώσει πολύ τα μωράκια και ρίχνουν δυνατές κλωτσιές!!! Τα γλυκούλια κανονικά ανθρωπάκια είναι πιά καταλαβαίνουν και τα δικά μας χάδια!!!!

Φιλιάααααα φεύγωωωω για τον γιατρόοοοοο!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι απίστευτη αίσθηση, έχουν δυναμώσει πολύ τα μωράκια και ρίχνουν δυνατές κλωτσιές!!! Τα γλυκούλια κανονικά ανθρωπάκια είναι πιά καταλαβαίνουν και τα δικά μας χάδια!!!!

Φιλιάααααα φεύγωωωω για τον γιατρόοοοοο!!!!!!

αντε Bye φιλια στο μωρακι σου:)

την κανω και γω σε λιγο:D

1zNmp2.png

Αμαν καλε! Μου εφυγε η ψυχη να τα διαβασω ολα! ουφ! χεχεχε

Εγω την κορη μου την εβαλα στο καθισμα του αυτοκινητου για να την παω σπιτι. Στις οδηγιες ανεφερε οτι ειναι καταλληλο το συγκεκριμενο για κατι τετοιο αλλα η αποσταση δεν ηταν τοσο τρομερη... Αν ηταν για κανα διωρο διαδρομη θα το ξανασκεφτομουν... οτι πει ο γιατρος σας!

Απο βλαστοκυτταρα τι λετε να κανετε? θα κρατησετε?

Μη μιλατε για γλυκα... μη μιλατε για πεθερες... επικινδυνα θεματα... καλες χρυσες οι πεθερες αλλα αμα θελουν να σου σπασουν το νευρικο συστημα δεν καταλαβαινουν ουτε εγκυμοσυνη ουτε τιποτα! Οσο για τα γλυκα... θαθελα να παρω τωρα ενα οικογενειακο παγωτο και ενα κουταλι σουπας, να κατσω στον καναπε και να το τσακισω! Αντε θα εβαζα και λιγη μερεντα απο πανω... ουφ... ας φαω το μπιφτεκι μου τωρα και ας πω και ευχαριστω! ουχαχαχχαα Α και μην ακουω παρακαλω για νηστειες εγκυες γυναικες!

Ευχομαι να χαρειτε τα μωρακια σας οσες τα δειτε σημερα! Να τα χορτασετε!

λοιπον γυρισα απο τη γυναικολογο και εχω τα εξης νεα.τελικα ειμαι 26 και 5 ημερων αντι 26 και 2 ημερων,ενταξει μικρη η διαφορα ετσι;

ο μπεμπης μου ειναι 1078.3 γραμμαρια,μια χαρα...

ομως τα λιγοτερο καλα νεα ειναι οτι με βρηκε πολυ αμνιακο υγρο-ευτυχως οχι λογω καποιας ανωμαλιας στο μωρο-αλλα λογω δικης μου λαιμαργιας και η διαιτα επειγει.τερμα τα γλυκα,τα παγωτα και τα πολλα πολλα,ομως δε στεναχωρηθηκα γιαυτο,στεναχωρηθηκα επειδη με τις βλακειες που κανω-οπως να τρωω-μπορει να αποβουν επικινδυνες.πηρα 10 κιλα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και πρεπει να κοψω.επισης σε 2 βδομαδες θα ξαναπαω στη γυναικολογο να με ξαναδει και εννοειται πως τον αλλο μηνα θα ξανα κανω καμπυλη ζαχαρου,οπως και το οτι την αλλη βδομαδα θα ξαναπαω ενδοκρινολογο.τρεχα γυρευε δηλαδη...

ομως αντε ας μη γκρινιαζω,το μωρακι μου ειναι πολυ καλα και οταν το ειδαμε ετρωγε και εβαζε τα χερακια στο στοματακι του:))

ο πλακουντας παραμενει χαμηλα,αλλα οπως ειπε η γυναικολογος,αφου με εκανε και κολπικη εξεταση,ευτυχως δεν ακουμπα τον τραχηλο.

ετσι οπως με τα λεγε με στεναχωρησε και μετα με παρηγορουσε με χαμογελο να μη φοβαμαι,εμ εγω μετα ομως...

τελος παντων...

λοιπον αυτα τα νεα μου κοριτσια,ευχομαι να εχετε καλυτερα νεα και να ειναι καλα τα μωρουλια σας.

1zNmp2.png

Γυρίσαμε κι εμείς από τον γιατρό!!!!

Όλα καλά ευτυχώς και η μπεμπίτσα μεγάλωσε είναι 840 γραμμάρια, η καμπύλη ζαχάρου λέει καλή ήταν οπότε δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω τον άλλο μήνα και η ζυγαριά δεν εκτοξεύτηκε στα ύψη οπότε προχωράμε καλά. Τώρα γενικές εξετάσεις για τον άλλο μήνα και βυθοσκόπηση έχω να κάνω για να δουμε πως θα ερθει η μπεμπίτσα μας στον κόσμο!!!!

lineal όλα καλά να προσέξεις λιγάκι αλλά αφού το μωράκι είναι καλά τίποτε άλλο δεν έχει σημασία!!!!

Άντε καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες μανούλες και πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Άντε βρε κορίτσια, διαβάζω για όσες πήγατε πάλι στον γιατρό και είδατε τα μπεμπουλινάκια σας και ζηλεύω!!!!! :lol: Εγώ αργώ ακόμα, θα πάω στις 05/05. Ανυπομονώ!!! Έχω κι εγώ τώρα εξέταση σακχάρου και ανησυχώ πολύ... δεν πρόσεχα ιδιαίτερα αν και φταίνε οι άλλοι γιατί με παρασύρουνε συνέχεια!! Αφήστε που τις περισσότερες φορές δεν θέλω να τους προσβάλλω και δέχομαι τα γλυκάκια που μου προσφέρουνε :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εν το μεταξύ έχω και εξέταση κολπικού υγρού και το μόνο που σκέφτομαι πάλι είναι το ξύρισμα.. αχ τι ταλαιπωρία τώρα που ούτε βλέπω ούτε φτάνω δυστυχώς :tongue: :tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...