Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα.τι ωραία που μεγαλώνει η παρέα,καλωσορίσατε μανούλες και με ενα πόνο εύχομαι.:P:p:p:pαυτο που λένε τα κορίτσια για ελαφρύ καρότσι να το προσέξετε ιδιαίτερα.εμείς πήραμε της κικο το 3πλο.καρότσι,καλαθούνα και πορτ μπεμπε, και περιττό να σας πώ οτι δεν χωράει στο αυτοκίνητο.:confused:φυσικά μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ η καλαθούνα και το πορτ μπεμπέ αλλα σαν καρότσι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ λίγο.

ρε κορίτσια με τι θα βγάλετε τα μωράκια απο το μαιευτήριο;την μεγάλη την έβγαλα με καλαθούνα, αλλα μέχρι να φτάσω τα είχα δει όλα(μενω κόρινθο)ρώτησα λοιπόν την παιδιατρό μας αν θα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το καθισματάκι και μου είπε πως όχι γιατι το μωρό πρέπει να είναι τελείως ξάπλα.μου έκανε εντύπωση να σας πώ την αλήθεια αλλα σκέφτηκα μήπως είναι αρκετή η απόσταση και για αυτό το είπε.:rolleyes:

σήμερα είχαμε γιατρό, φτάσαμε το 1,5κιλό είναι1 εβδομάδα και 1 μέρα μεγαλύτερη και όλα είναι σούπερ απο οτι είδε.φυσικά θα γεννήσω μέσα στον ιούνιο, αλλα εξαρτάται απο το ντόπλερ το πότε, και θα κάνουμε την ένεση για τα πνευμόνια μάλλον εκείνες τις μέρες.ευτυχώς το είχα ακούσει απο εδώ και δεν πετάχτηκα στο ταβάνι απο το άγχος μου.καλά αποτελέσματα για όσες έχουν γιατρό, περιμένουμε τα νέα σας

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια καλησπέρα.τι ωραία που μεγαλώνει η παρέα,καλωσορίσατε μανούλες και με ενα πόνο εύχομαι.:P:p:p:pαυτο που λένε τα κορίτσια για ελαφρύ καρότσι να το προσέξετε ιδιαίτερα.εμείς πήραμε της κικο το 3πλο.καρότσι,καλαθούνα και πορτ μπεμπε, και περιττό να σας πώ οτι δεν χωράει στο αυτοκίνητο.:confused:φυσικά μας εξυπηρέτησε πάρα πολύ η καλαθούνα και το πορτ μπεμπέ αλλα σαν καρότσι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ λίγο.

ρε κορίτσια με τι θα βγάλετε τα μωράκια απο το μαιευτήριο;την μεγάλη την έβγαλα με καλαθούνα, αλλα μέχρι να φτάσω τα είχα δει όλα(μενω κόρινθο)ρώτησα λοιπόν την παιδιατρό μας αν θα είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω το καθισματάκι και μου είπε πως όχι γιατι το μωρό πρέπει να είναι τελείως ξάπλα.μου έκανε εντύπωση να σας πώ την αλήθεια αλλα σκέφτηκα μήπως είναι αρκετή η απόσταση και για αυτό το είπε.:rolleyes:

σήμερα είχαμε γιατρό, φτάσαμε το 1,5κιλό είναι1 εβδομάδα και 1 μέρα μεγαλύτερη και όλα είναι σούπερ απο οτι είδε.φυσικά θα γεννήσω μέσα στον ιούνιο, αλλα εξαρτάται απο το ντόπλερ το πότε, και θα κάνουμε την ένεση για τα πνευμόνια μάλλον εκείνες τις μέρες.ευτυχώς το είχα ακούσει απο εδώ και δεν πετάχτηκα στο ταβάνι απο το άγχος μου.καλά αποτελέσματα για όσες έχουν γιατρό, περιμένουμε τα νέα σας

σορρυ αλλα εχω χασει επεισοδια,γιατι θα κανεις ενεση για τα πνευμονια;

οσο για τη μεταφορα απο το νοσοκομειο στο σπιτι και γω με καλαθουνα σκεφτομαι,αλλιως πως;

τελικα μεσα στον ιουνη θα γεννησεις ή εκανες λαθος το ν με το λ;:confused:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΧΩ ΠΙΤ 3/8 ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΕ 25 ΙΟΥΛΗ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΓΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΟΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Αγγελική, επιτέλους βρήκα και κάποια που γεννάει στο γαία.έχεις πάει ;εγώ εκεί έκανα την β επιπέδου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλα δεν είδα τους χώρους δυστυχώς.δεν πειράζει σε κανα μήνα θα κάνω το ντόπλερ και θα το δώ καλύτερα.ποιον γιατρό έχεις;αν θέλεις φυσικά απαντάς

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

δεν έκανα λάθος το ν με το λ :D:D μάλλον 15 ιουνίου θα γεννήσω επειδή έχω και διαβήτη κύησης και θρομβοφιλία και μετα την 37η εβδομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα για το έμβρυο.φυσικά το ντόπλερ θα μας καθοδηγήσει, αλλα και ο αιματολόγος και ο ενδοκρινολόγος δεν θέλουν να το ρισκάρουν.ο γυναικολόγος μου λέει πως θα δούμε και να μην αγχώνομαι. όσο για την ένεση για τα πνευμόνια(βασικά είναι ένεση κορτιζόνης, που βοηθάει τα πνευμόνια του μωρού), πλέον την ζητάνε οι νεογνολόγοι οπότε και οι περισσότεροι γιατροί ειδικά αν υπάρχει περίπτωση για πρόωρο τοκετό την κάνουν στην έγκυο.δεν θα την κάνω στα δικά μου πνευμόνια, αλλα στο πωπό:oops::oops::oops:νόμιζα οτι την έχετε ακούσει γιαυτο και την είπα έτσι, που φυσικά είναι τελείως λάθος διατύπωση

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

lineal την καλαθούνα την είχα πιάσει με την ζώνη και φυσικά δεν έβγαλα το χέρι μου απο το παιδί, σε όλη την διαδρομή.αα και μέσα στην καλαθούνα την είχα με σφηνάκι για να μην κουνιέται

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

δεν έκανα λάθος το ν με το λ :D:D μάλλον 15 ιουνίου θα γεννήσω επειδή έχω και διαβήτη κύησης και θρομβοφιλία και μετα την 37η εβδομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα για το έμβρυο.φυσικά το ντόπλερ θα μας καθοδηγήσει, αλλα και ο αιματολόγος και ο ενδοκρινολόγος δεν θέλουν να το ρισκάρουν.ο γυναικολόγος μου λέει πως θα δούμε και να μην αγχώνομαι. όσο για την ένεση για τα πνευμόνια(βασικά είναι ένεση κορτιζόνης, που βοηθάει τα πνευμόνια του μωρού), πλέον την ζητάνε οι νεογνολόγοι οπότε και οι περισσότεροι γιατροί ειδικά αν υπάρχει περίπτωση για πρόωρο τοκετό την κάνουν στην έγκυο.δεν θα την κάνω στα δικά μου πνευμόνια, αλλα στο πωπό:oops::oops::oops:νόμιζα οτι την έχετε ακούσει γιαυτο και την είπα έτσι, που φυσικά είναι τελείως λάθος διατύπωση

με το καλο ΤΙΤΗ μου,δε το ηξερα για τη θρομβοφιλια και καθομαι και γκρινιαζω για μενα:oops:

να πανε ολα καλα σε ευχομαι και φυσικα για ολες μας εδω το ευχομαι αυτο:)

οσο για την ενεση στον πωπο,ελπιζω να μη πονεσει πολυ:-(

εγω λεω να παρω ενα λικνο για τη κρεβατοκαμαρα και εκει στη καλαθουνα θα βαλω το γιαβρι μου!

σημερα ξεθεωθηκα στα πλυντηρια.με εδωσε η πεθεραμ κατι πανες και κουβερτουλες του αντρα μου που τα ειχε μωρο πριν 30 χρονια:shock: και για να μη της χαλασω τη καρδια τα πηρα να τα ξασπρισω γιατι ειναι κατακιτρινα και βρωμανε αφου τα ειχε κλεισμενα σε μια βαλιτσα και οταν τα βγαλε να με τα δωσει,ντραπηκε γιατι δε περιμενε οπως ειπε να εχουν κιτρινισει τοσο...

μα να πω τη κακια μου;τι περιμενε 30 χρονια μετα να μεινουν ξεξασπρα;τι ειναι ο αντρας μου κανας αγιος μυροβλητης;:-P:P:p:p:p:p:p:p

τεσπα,αν δεν ασπρισουν και δε μυρισουν κανονικα,θα τα πεταξω:twisted:

1zNmp2.png

α και μένα μου είχε δώσει η γιαγια του άντρα μου μια παιδική κουβερτούλα που την είχε πλέξει η ίδια,αλλα πολύ σκληρή ρε παιδί μου για να την βάλεις σε μωράκι.ευτυχώς έχω κόρες και δεν θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω καθότι μπλέ:-P:-P

να σου πώ την αλήθεια το λίκνο το θεωρώ υπερβολή.εκτός και αν δεν έχεις χώρο, τότε ναι είναι και η μόνη λύση.γιατι να ακριβοπληρώσεις κάτι που θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για 6 μήνες, ίσως και λιγότερο γιατι δεν ξέρεις και την ανάπτυξη που θα έχει το παιδί.εγώ την έβαλα κατευθείαν στην κούνια, φυσικά χώραγε στο δωμάτι μας και ας φαινότανε μια σταλίτσα εκει μέσα.είχε πολύ πλάκα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

α και μένα μου είχε δώσει η γιαγια του άντρα μου μια παιδική κουβερτούλα που την είχε πλέξει η ίδια,αλλα πολύ σκληρή ρε παιδί μου για να την βάλεις σε μωράκι.ευτυχώς έχω κόρες και δεν θα χρειαστεί να την χρησιμοποιήσω καθότι μπλέ:-P:-P

να σου πώ την αλήθεια το λίκνο το θεωρώ υπερβολή.εκτός και αν δεν έχεις χώρο, τότε ναι είναι και η μόνη λύση.γιατι να ακριβοπληρώσεις κάτι που θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για 6 μήνες, ίσως και λιγότερο γιατι δεν ξέρεις και την ανάπτυξη που θα έχει το παιδί.εγώ την έβαλα κατευθείαν στην κούνια, φυσικά χώραγε στο δωμάτι μας και ας φαινότανε μια σταλίτσα εκει μέσα.είχε πολύ πλάκα

τυχερουλα,εμενα πως και πως περιμενε να μου τα πασαρει,ειχε μεσα κατι 70's ρουχα,ολο σκονη και κακο,αφου με πιασαν τα γελια φυσικα δε τα πηρα...ειχε και μια φορεσια τσολια,ξερεις αυτες για τις παρελασεις,και ο πεθερος μου με το δειχνε και με λεγε"αυτο ειναι το καλυτερο παρτο",το καλυτερο ηταν ολο σκονη κι αυτο και αστα να πανε..

ασε που μετα ειπα στον αντραμ οτι εγω τον μικρο θα τον ντυνω στις παρελασεις ποντιο ενεκα καταγωγης μου-και ευτυχως αυτος γελασε:D

οχι ας ελεγε τπτ:mrgreen:

δεν εχω καθολου χωρο και ειδα οτι εχει λικνα με 30 ευρω...λες να βλεπω κατι αλλο;:Pοχι οτι δε με εχω ικανη:rolleyes:

δε θα κανουμε παιδικο δωματιο γιατι ειμαστε και στη διαδικασια να παρουμε δανειο και σπιτι,οποτε τι να παιρνω τζαμπα τωρα παιδικα επιπλα,ισως καμμια αλλαξιερα που τη χρειαζομαι οπωσδηποτε γιατι δεν εχω χωρο για τα πραγματα του μικρου.οποτε και το λικνο μαλλον θα το χρειαστω,αφου και η κρεβατοκαμαρα μας ειναι πολυ μικρη,ασε που θα αλλαξουμε και μεριες με τον αντρα μου,γιατι απ τη μερια μου,ουτε καν λικνο δε χωραει.

1zNmp2.png

αν είδες λίκνο μόνο 30 ευρώ τοτε να το πάρεις, απλά μου φαίνετε πολύ φθηνό.αν είναι να πάρεις σπίτι πολύ καλα κάνεις και δεν παρασύρεσαι τώρα.ετσι δεν θα σας έθουν και όλα τα έξοδα του μωρού μαζεμένα.καυμένη μου σε λυπάμαι, αλλα εγώ στηνθέση σουθα τα έπαιρνα και θα ταέβαζα να πλυθούν όοοολα μαζι και δυστυχώς θα χαλάγανε όοολα καθώς θα είχες ξεχάσει καμια μαύρη κάλτσα στο πλυντήριο;);).κρίμα ρε γαμώτο και ήθελες τα μωρουδιακά του άντρα σου να τα φοράει ο γιό σου:cool::cool::cool::cool:

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

αν είδες λίκνο μόνο 30 ευρώ τοτε να το πάρεις, απλά μου φαίνετε πολύ φθηνό.αν είναι να πάρεις σπίτι πολύ καλα κάνεις και δεν παρασύρεσαι τώρα.ετσι δεν θα σας έθουν και όλα τα έξοδα του μωρού μαζεμένα.καυμένη μου σε λυπάμαι, αλλα εγώ στηνθέση σουθα τα έπαιρνα και θα ταέβαζα να πλυθούν όοοολα μαζι και δυστυχώς θα χαλάγανε όοολα καθώς θα είχες ξεχάσει καμια μαύρη κάλτσα στο πλυντήριο;);).κρίμα ρε γαμώτο και ήθελες τα μωρουδιακά του άντρα σου να τα φοράει ο γιό σου:cool::cool::cool::cool:

αστα να πανε.στην αρχη οταν με ειπε να με τα δωσει νευριασα και την αποπηρα.μετα μια αλλη μερα πηγε και αγορασε 2 φορμακια καινουρια και μετα η πονηρω αρχισε να μου βγαζει και τα παλια του αντραμ.αλλα επειδη εκεινη την ημερα με αγορασε παγωτο ο πεθερος και με φτιαξε τη διαθεση,ειπα αντε μωρε ας τα παρω.ομως την προειδοποιησα οτι αν δεν ξεκιτρινησουν πεταμα και συμφωνησε.

ειμαστε ομως εμεις οι γυναικες...αφου ο αντρας μου οταν η πεθεραμ με εβγαζε τα "προικια" με κοιτουσε εντρομος σα να σκεφτοταν"τωρα θα ξεσπασει,μετα θα ξεσπασει,ωχ τι εχω να ακουσω μετα..."

αλλα ημουν καλο κοριτσι και δε τον στενασαχωρησα.

το σκεφτηκα αυτο με τη μαυρη καλτσα αλλα δε με παιρνει γιατι θα "φωναζε" οτι το κανα επιτηδες-δυστυχως ο αντρας μου με εχει ικανη:P-οποτε λεω ας παω με ευθεια οδο.

και βλεπω οτι δε ξεκιτρινιαζουν,τα εχω ηδη βαλει 4 φορες πλυντηριο και "δυστυχως" τπτ:rolleyes:

χιχιχι

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική, επιτέλους βρήκα και κάποια που γεννάει στο γαία.έχεις πάει ;εγώ εκεί έκανα την β επιπέδου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλα δεν είδα τους χώρους δυστυχώς.δεν πειράζει σε κανα μήνα θα κάνω το ντόπλερ και θα το δώ καλύτερα.ποιον γιατρό έχεις;αν θέλεις φυσικά απαντάς

Γειά σου ΤΙΤΗ, δεν έχω πάει στο ΓΑΙΑ αν και ο γιατρός μου ( Μαργέλης ) μου πρότεινε να πάω να ζητήσω ξενάγηση και να ενημερωθώ σχετικά με το κόστος. Πάντως μου είπε τα καλύτερα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

αν άρχισε απο τώρα, κράτα γερά γιατι δεν έχεις ιδέα τι θα σου πούνε αργότερα για το πώς να μεγαλώσεις το παιδί σου.η πεθερά μου είναι 56 χρονών και τα πάμε παρα πολύ καλά. απο τότε που έκανα την κόρη μου, το τι έχω ακούσει δεν έχεις ιδέα.και το μεγάλο λάθος είναι να μην ξεκαθαρίσεις τα πράγματα απο την αρχή.εν τω μεταξύ όλοι θεωρούν οτι έχεις αλλάξει εσύ και είσαι υπερβολική,αλλα μην πέσεις στην φάκα το έχασες το παιχνίδι.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Εχει δίκιο η ΤΙΤΗ. Καλύτερα να τους κόψεις τον αέρα από την αρχή. Στην τελική κανείς δεν είναι αρμοδιότερος να μεγαλώσει το παιδί σου εκτός από σένα και τον άντρα σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...