Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

delshop 09/07 κοριτσάκι Ιασώ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Τί κάνετε?Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με τη γιατρό και ανυπομονώ!Όσες έχετε παραγγείλει έπιπλα από πού τα πήρατε?Βλέπω στο net για μια βιοτεχνία motherbaby στο Περιστέρι με πολύ καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από ποιότητα.Μήπως έχει πάει κάποιος?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΑΠΟ ΤΟ MOTHER BABY ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΙΘΕ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελική καλώς ήρθες!!! Με το καλό το μωράκι σου και να χαίρεσαι την μικρή σου!!! Γιατί θα σε βάλει να γεννήσεις τόσο νωρίτερα από την ΠΗΤ??

ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΡΥΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΓΕΡΝΑΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κορίτσια το θέμα των κιλών βλέπω μας απασχολεί όλες! Αλλά δεν βαριέσαι, τα μωρά μας να είναι καλά και κάτι θα κάνουμε και με τα κιλά! Εγώ έχω παραπάνω από πριν και με έχει γεινκά στην μπούκα ο γιατρός γι' αυτό το θέμα...

Deslop μάλλον θα τα ακούσεις κι εσύ την άλλη εβδομάδα...:rolleyes:

Filiopi άντε, καλή μας επιτυχία σήμερα!

Μαριλίνα κι εγώ κι εγώ θέλω πορτοκαλάδα, αν και μένω Ερμιόνη μπορεί να τα καταφέρω για μία τέτοια συνάντηση, αν το συνδυάσω με τίποτα άλλο!

Επίσης μπορούμε να γίνουμε φίλες και στο fb, όσες έχουμε! Αν συμφωνείτε πειμένω πμ με όνομα για αναζήτηση!

Διαφημίσεις

Mαριλίνα,

ωραία η ιδέα σου!! Θα έχει πολύ πλάκα όλες με τις κοιλίτσες μας τούρλα!

Σχετικά με το πορτ-μπεμπε, πάνω που είχαμε καταλήξει στην ίδια λύση , καροτσι-καθισματάκι και καλαθούνα, μου είπανε οτι τον πρώτο καιρο το μωρό πρέπει να είναι τελείως ξαπλωμένο, και τα καθισματάκια αυτά έχουν μια ελαφριά κλίση και να προτιμήσω το πορτ-μπεμπε για την μεταφορα του απ αυτά που προσαρμόζονται και σε αυτοκίνητο.Αχ, δεν ξέρω τελικά τι να κάνω. Πολύ μπέρδεμα.

HVlOp3.png

Mαριλίνα,

ωραία η ιδέα σου!! Θα έχει πολύ πλάκα όλες με τις κοιλίτσες μας τούρλα!

Σχετικά με το πορτ-μπεμπε, πάνω που είχαμε καταλήξει στην ίδια λύση , καροτσι-καθισματάκι και καλαθούνα, μου είπανε οτι τον πρώτο καιρο το μωρό πρέπει να είναι τελείως ξαπλωμένο, και τα καθισματάκια αυτά έχουν μια ελαφριά κλίση και να προτιμήσω το πορτ-μπεμπε για την μεταφορα του απ αυτά που προσαρμόζονται και σε αυτοκίνητο.Αχ, δεν ξέρω τελικά τι να κάνω. Πολύ μπέρδεμα.

Καλημέρα deslop!,Αυτο που σου είπαν για το καθισματάκι μου το είχαν πει και μένα κι έτσι χρησιμοποιούσα πορτ-μπεμπε τους πρώτους 5 μήνες περίπου για όλες τις μετακινήσεις μας. Η κόρη μου χωρούσε μια χαρά μέσα και έριχνε μάλιστα και κάτι ύπνους!!!!!!

Επιβαρύνει την μέση των μωρών το καθισματάκι και γι΄αυτό δεν το συνιστούν σε τόσο μικρές ηλικίες. Εχω δεν ήθελα να το ρισκάρω και γι ΄αυτό χρησιμοποιούσα το πορτ-μπεμπε.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Deslop έχεις δίκιο! Πολύ μπέρδεμα! Κι εγώ τα ίδια έχω διαβάσει, ότι το μωρό τον πρώτο καιρό πρέπει να είναι τελείως ξάπλα, αλλά και ότι ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς του είναι μόνο με το κάθισμα αυτοκινήτου. Σε ορισμένες χώρες δεν σε αφήνουν να φύγεις από το μαιευτήριο αν δεν δουν ότι στο αυτοκίνητό σου έχεις το ειδικό καθισματάκι για το μωρό! Εγώ έχω αποφασίσει να πάρω το σετ καρότσι, πορτ-μπεμπε και καθισματάκι και το μωρό να το μεταφέρω σπίτι με το καθισματάκι.

Σου έστειλα request!

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε;Πώς είναι η διάθεσή σας; Η δική μου πάντως κάνει κάτι περίεργα σκαμπανεβάσματα τώρα τελευταία...Δεν με καταλαβαίνω κάτι φορές. Είναι φυσιολογικό;Συμβαίνει και σε σας;

Καλημερα,καλημερα,καλημερα και καλη εβδομαδα!Καλως ηρθαν τα καινουργια κοριτσια στην παρεα και με το καλο τα μωρακια μας.Βλεπω ξεκινησαμε ολες τις ετοιμασιες για τα μπεμπουλινια πολυ χαιρομαι,εγω βαφω το δωματιο της μικρουλας μου βρηκα και επιτελους μπορντουρα που εψαχνα,παντως για το πορτ μπεμπε πιστευω και εγω πως ισως να ειναι λιγο στεναχωρα για το μικρουλι,εγω πηρα καροτσι,καθισματακι και καλαθουνα που μου ειπαν πως μπορει να κοιμαται μεχρι τον 3 μηνα τουλαχιστον.

Κοριτσια να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο εσωρουχο και το ζιπουνακι του μωρου γιατι εχθες που πηγα και ψωνισα δεν ηξερα τι απο τα δυο να παρω τελικα πηρα εσωρουχακια.

Lineal υπομονη κοριτσι μου δεν εμεινε πολυς καιρος ακομη,τον φαγαμε τον γαιδαρο σχεδονχιχιχι!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα γιατί πρέπει να φύγω για δουλειά! Σήμερα πήγα στον γιατρό είδαμε το αγοράκι μου και είναι μια χαρά! Αναπτύσεται πολύ καλά και σε 10 βδομάδες το πολύ γενναμε. Μόλις το άκουσα αυτό ανχώθηκα λίγο. Για το ζάχαρο εγώ δεν έχω κάνει εξέταση. Δεν μου είπε τίποτα. Σχετικά με τα κιλά είμαι ευτηχώς καλά έχω πάρει μόνο 5 κιλά, αλλά είχα παχύνει πρίν την εγκυμοσύνη. Στείλτε μου και μένα pm για το facebook.

iWgPp3.png

Ελεάννα δεν είσαι η μόνη! Κι εγώ είναι στιγμές που ενώ είμαι μεσα στην ενέργεια μετά από λίγο αισθάνομαι κουρασμένη λες και έσκαβα! Μαλιστα γύρω στις 12,30 με 1 το μεσημέρι με πιάνει μια επιθυμία να τα παρατήσω όλα και να πάω για ύπνο! Ενα κρεβατάκι δίπλα στο γραφείο μου δεν θα με χάλαγε!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική μου είσαι μες στο μυαλό μου! Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη! Αλήθεια μέχρι πότε σχεδιάζεις να δουλεύεις; Εγώ λέω με το καλό ένα μήνα ακόμη. Να μπω στον όγδοο. Κάθε μεσημέρι που γυρίζω σπίτι αισθάνομαι πτώμα.Λες και έσκαβα ενώ κάνω δουλειά γραφείου. Και φαντάσου ότι μου αρέσει σε γενικές γραμμές και η δουλειά μου! :-P

Ελεάννα θα εξαρτηθεί από τις αντοχές μου. Αν τα καταφέρω σκέφτομαι να φύγω αρχές Ιούνη ( αν αντέχω φυσικά! ). Θέλω να έχω όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μετά την γέννα για να είμαι στο σπίτι με το μωρό αλλά και με την κόρη μου.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2καλως ηρθες:)

mapolif να σαι καλα,μου χρειαζονται αναλαφρες συμβουλες,γιατι ειχαμε χθες βαρυ κλιμα

οσο για το καροτσι,ετσι μου φαινεται θα κανω,θα παρω ενα ελαφρυ να μπορω να το κανω κουμαντο,οχι να με σερνει,οπως το καροτσι του σουπερ μαρκετ:)

οσο για το θεμα κιλα,ειπα σημερα να σταματησω τις χαζομαρες και να φαω νορμαλ.

ξυπναω στις 8,τρωω δημητριακα με γαλα,περνα η ωρα,παιρνω το χαπι σιδηρου, μετα στις 11 τρωω και ενα πορτοκαλι.

βρε αληθεια σας λεω,στις 12 γουργουριζε η κοιλια μου,τι βιβλια να διαβαζω,τι τηλεοραση να βλεπω,τπτ.ισως αν δουλευα να μη το καταλαβαινα...

και ετσι μαγειρεψα και εφαγα μεσημεριανο στις 12.30,εγω που κανονικα τρωω στις 2-3

μετα τι διατροφη να κανεις;και δεν ειναι λιγουρα,ξερω απο λιγουρες,ειναι κανονικη πεινα.

σημερα εχω γυναικολογο και αλι και τρισαλι που θα με ζυγισει...

οσο για τις διαθεσεις,ενα θα σε πω Ελεάννα και αν θελετε κοροιδευετε.εβλεπα που πεθανε η καλουτα,92 χρονων η γυναικα,και εκλαιγα,τωρα μου φαινεται γελοιο,αλλα εκεινη την ωρα...κορομηλο το δακρυ.

ελεγε για την αδερφη της και δωστου κλαμα εγω...ευτυχως ελειπε ο αντρας μου αλλιως ρεζιλι

λοιπον πολλα εγραψα,ανυπομονω να δω τον μπεμπη μου το απογευμα...

φιλια σε ολες και καλα αποτελεσματα αν περιμενετε!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...