Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλο γκερλς!

Γιασεμι μου με τρελανες τωρα... επιδομα επειδη θα κανουμε αγορι? Χλωμο! Καποιος μαλλον θα στο ειπε για πλακα εκτος και αν εσυ βρε κανεις πλακα και το πηρα στα σοβαρα εγω!

Lineal οι τιμες εινα εντος φυσιολογικου αλλα το 101 νηστικη δεν θα αρεσει νομιζω στον ενδοκρινολογο...

Tinaki και γω συμφωνω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα αυτη με τα χρωματα αλλα παρακαλω το μπλε να γινει και αυτο εντονο οπως το ροζ!

Cathrerine78 και Γιασεμι μου την κορη μου τη γεννησα 24/07! Ειναι ενα αγριμι σας το λεω να το ξερετε... λιονταρι γαρ... χεχεχε

Τιτη εισαι 57,200??? και δεν ντρεπεσαι να μας το λες ετσι απλα? δε μας λυπασαι? ε? αααχχχχχ...

Εγω δεν αντεξα και πηγα και εκανα υπερηχο να δω τι κανει το ζουζουνακι μου. Δε μπορουσα να περιμενω μεχρι 20 Μαιου. Ολα καλα μεν αλλα δεν πηγα εκει που παω συνηθως γιατι διαλεξα να ειναι κοντα ωστε να ερθει συσωμη η φαμιλια. Αυτος που μου το εκανε... τι να πω... δεν ειδα καθολου προσωπο και ενω το αισθανομουν να τριγυρναει η εικονα ηταν κυριως παγωμενη. Ο αλλος που παω παντα το κανει να κουνιεται και να γυρναει να το δουμε... απογοητευτηκα... εσκασα και τα 50 ευρουλακια μου... η μικρη δεν καταλαβε τιποτα αφου δεν φαινοταν τιποτα... ειναι ομως 1170 γρ! Απο υψος μας το αφησε με την απορια! Τα νευρακια μου...

Εχω παρει μονο ρουχαλακια και δεν εχω ασχοληθει με τποτα αλλο... πρεπει να παω στην αποθηκη να δω τα πραματα που εχω απτη μικρη. Ευτυχως τα χοντρα τα ειχαμε παρει σε ουδετερα χρωματα και ετσι κανουν και για αγορι. Σεντονια θελω σιγουρα... μπιμπερο λεω απλα να παρω καινουριες θηλες στα γυαλινα. Καμια πιπιλα... κολλαει το μυαλο μου... πρεπει να δω τη λιστα... ποτε λετε να φτιαξετε τη βαλιτσα?

Φιλια κουκλιτσεςςςςςς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε δεν κάνω πλάκα, μια κουμπάρα μου μου το είπε! Αυτή το παίρνει το επίδομα που έχει ένα αγοράκι. Από ότι μου είπε δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά γιατί να μην το πάρουμε? Θα την ρωτήσω περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερώσω.

RKdwp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Πως είστε σήμερα;;;;

Ωραίο αυτό με το επίδομα λέτε να έχει προοδεύσει τόσο η Ελλάδα που να το δίνει όντως αυτό το επίδομα;;; Πάντως δεν το είχα ξανακούσει, πλάκα έχει!!!

Σήμερα πονάνε πολύ τα πόδια μου και απο ύπνο αχ αχ αχ..... υπομονή υπομονή λίγο έμεινε ακόμα:?

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τι κάνετε; Εμείς ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην επιστροφή από διακοπές και να συνδυάσουμε παιδί, σπίτι, διάβασμα και διάφορες δουλειές!!

Προς στιγμήν δεν βλέπω και σημαντική πρόοδο.

Είδατε, είδατε, αλλάζουν τα πράγματα: Σε κάθε μία τσούπρα αντιστοιχούν 2 άντρες!!

Εμένα με τον ύπνο οι σχέσεις μου παραμένουν τέλειες, μετά από μερικές μέρες εγκράτειας έχουν βελτιωθεί και με τη ζυγαριά, αλλά με το περπάτημα: οι αντοχές μου δεν είναι καθόλου οι ίδιες όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Τότε στον όγδοο & ένατο έκανα για πλάκα μία απόσταση που χθες για να την καλύψω μου βγήκε η γλώσσα... μόνο διάλειμμα για καφέ που δεν έκανα!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλησπέρα σας.πολύ καλό αυτο με το επίδομα αν ισχύει φυσικά

mapolif έμεινα έγκυος 47 οπότε ,κατα την γνώμη του γιατρού είναι αρκετα.να φανταστείς στην μεγάλη έμεινα έγκυος 57 και γέννησα 62.όμως το 1ο τρίμηνο είχα χάσει γύρω στα 5 και στην ουσία απο το 2ο τρίμηνο πήρα 10 κιλά.εκεί όμως δεν του φάνηκε, παρόλο που στην ουσία ήμουν πιο "χοντρή", γιατι η διαφορα δεν ήταν μεγάλη.

filliopi μου αρέσει αυτο το "υπομονή, λίγο έμεινε', λές και μετα θα κοιμάσαι:-P:razz::-P μαριλίνα πές και εσύ:-P:-P:-P:-P.

να ρωτήσω κάτι της ήδη μανούλες;η κοιλιά σας έχει μεγαλώσει περισσότερο αυτη την φορά η είναι το ίδιο;εμένα κοντεύει να κάνει μπαμ, και όλοι αυτο μου λένε.μήπως επειδή είμαι πιο αδύνατη φαίνετε πιο πολύ;με προβληματίζει ιδιαίτερα γιατι έχω μεγάλο πρόβλημα με την μέση και άισθάνομαο όπως λέει και η μαριλίνα.για να κάνω μια μικρή απόσταση μου βγαίνει η γλώσσα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Πριν το χάραμα μονάχη σας καλημερίζω!!

Πάλι με πιάσανε οι αϋπνίες μου!!

Λοιπόν, ειδικά στις πρωτομανούλες, έχω να κάνω την εξής επισήμανση που μου είχανε κάνει κι εμένα όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο μου: "κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!"

Χαρακτηριστικά, θυμάμαι ότι ήτανε 8/2, Τσικνοπέμπτη, και μέτραγα μέρες μιας και στις 13-14/2 θα πήγαινα να μου πάρουνε το μωρό που δεν είχε αποφασίσει να κατέβει. Ξυπνάω, κατά τις 10, σκέφτομαι: "να σηκωθώ; να πάω καμία βόλτα; τίποτα ψώνια; μπα, άσε, λίγες μέρες μείνανε"... και άλλαξα πλευρό...

Αν και το καμάρι μου σεβότανε τον ύπνο της μαμάς όσο μπορούσε: κοιμότανε 6 ώρες κάθε βράδυ και μάλιστα 3-9 που προσωπικά το προτιμώ πολύ περισσότερο από το 12-6 π.χ. ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι υπήρχε το εξής πρόβλημα: κοιμόμουνα ίσως και 9 ώρες και ξύπναγα κουρασμένη: απλό: δεν είχα ξυπνήσει όταν ήθελα, δλδ ίσως και 10 λεπτά αργότερα.

Τίτη μου κι εμένα η κοιλιά μου μου φαίνεται μεγαλύτερη αυτή τη φορά και πιστεύω ότι φάνηκε και πιο γρήγορα από ότι την πρώτη φορά. Εμ, την έχουμε ξεχειλώσει!!

Δευτερομανούλες, μία άλλη ερώτηση: τα πρώτα παιδάκια σας τα θηλάσατε αποκλειστικά; Εγώ δεν τα κατάφερα και τώρα αναζητώ πληροφορίες και στο site του θηλασμού μπας κι αυτή τη φορά τα καταφέρω!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Τί κάνετε?Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με τη γιατρό και ανυπομονώ!Όσες έχετε παραγγείλει έπιπλα από πού τα πήρατε?Βλέπω στο net για μια βιοτεχνία motherbaby στο Περιστέρι με πολύ καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από ποιότητα.Μήπως έχει πάει κάποιος?

lItcp3.png CQa4p3.png

Καλημέρα catherine.

Ξέχασα να σου πω: καλώς ήρθες και με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου!!!

Λοιπόν, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το ξέρω, αλλά να σου πω την αλήθεια προτίμησα και πήρα τα έπιπλα (για το πρώτο παιδί, φυσικά δεν τα αλλάζω) από μαγαζί της "γειτονιάς" και όχι από τα μεγάλα (βλ. Ήρα κλπ) γιατί τελικά οι τιμές ήταν πολύ καλές και γιατί, να είμαι ειλλικρινής, δεν μου άρεσαν πολύ οι κούνιες με τα πολλά σχέδια, χρώματα κλπ. Ήθελα χρώμα του ξύλου με ζωγραφιά επάνω και μάλιστα unisex μιας και υπολόγιζα σε δεύερο.

Προσοχή: Υπάρχουν διαφόρων μεγεθών κούνιες (εγώ πήγα να την πατήσω). Χωρίς να το καταλάβω, παραλίγο να πάρω την μικρότερη που δεν θα τον χώραγε μέχρι τότε που την ήθελα ή θα ήτανε πολυ στριμωγμένος!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Lineal οι τιμες εινα εντος φυσιολογικου αλλα το 101 νηστικη δεν θα αρεσει νομιζω στον ενδοκρινολογο...

και γω αυτο φοβαμαι και μου φαινεται θα με δωσει καμμια διαιτα να κανω-οχι για να χασω,αλλα να ειμαι σε προγραμμα.

γεια σας κοριτσια,δυσκολη μερα η σημερινη,καθως ειχαμε να παμε πρωι πρωι -12:00 μμ δηλαδη;)-σε βαφτισια και νυσταζω απο τοτε γιατι δε χορτασα τον υπνο μου:-(

οσο για το επιδομα αγορομαμαδων,που να το ρωτησω και να μη με στραβοκοιταξουν;;;:?

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε?

Όσον αφορά το επίδομα μου είπανε να ρωτήσω στα ΚΕΠ. Θα σας πω μόλις μάθω, είναι 80-100 ευρώ το χρόνο απ' ότι μου είπανε.

Catherine το έχω δει κι εγώ το site και όντως έχει πολύ οικονομικά πράγματα και ωραία όπως φαίνεται, αλλά δυστυχώς επειδή είμαι επαρχία δεν έχω την πολυτέλεια να δω πολλά μαγαζιά και φυσικά ούτε και αυτό. Εγώ ψώνισα από το ΗΡΑ μιας και οι επιλογές ήταν περιορισμένες, αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ αυτά που βρήκα εκεί και ικανοποιήθηκα και από τις τιμές.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Δεν νομίζω να είναι καμία ξύπνια τέτοια ώρα...θα σοκαριστώ!!Χθες πήγαμε και είδαμε το νινι μας, έχει φτάσει τα 990 γρ.Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!Τώρα ξανά σε ένα μήνα.

Jasmini και εγώ από επαρχία είμαι (Χανιά), απλά το σκέφτομαι μήπως ανέβει για μια μέρα ο άντρας μου-έχει δωρεάν εισιτήρια-,αν βέβαια αξίζει τον κόπο!Ίσα που συγκρατούμαι,δεν έχω ψωνίσει τίποτα ακόμα, αλλά δεν κάνει να μετακινούμαι ιδιαίτερα, οπότε...υπομονή!Βασικά ενδιαφερόμαστε για καναπέ κρεβάτι,έχει κάτι στο ΗΡΑ?

lItcp3.png CQa4p3.png

Καλημερα κουκλιτσες! Μπηκα στο site του motherbaby και ειδα πως εχει κατι πολυ καλες προσφορες. Ποιοτητα δεν ξερω αλλα μη νομιζετε πως η τιμη κανει παντα την ποιοτητα. Εγω της κορης μου το ειχα παρει απο το Ηρα. Δεν ηταν και το πιο οικονομικο που υπαρχει αλλα γινεται και μικρο κρεβατι και δεν χρειαζομασταν αλλαξιερα. Τωρα ομως δεν ξερω τι να κανω... να κανω την κουνια της μικρης κρεβατακι, μιας που γινεται 3 τον Ιουλιο και να παρω μια νεα κουνια για τον μπεμπη? Να της παρω ενα νεο κρεβατι της μικρης και να βαλω την κουνια της που γινεται κρεβατι στο μπεμπη? Μου ειπε η κουμπαρα μου οτι θα μου δωσει την κουνια της κορης της που τελικα ηταν μονο διακοσμητικη στο σπιτι αφου κοιμουνται μαζι! Εχει κοιμηθει 3 φορες το πολυ μου ειπε. Ουτε στρωμα δε θελει. Αλλα δε ξερω... δεν πολυθελω να υποχρεωθω αν και δεν το βλεπει ετσι η κοπελα... Το λιγοτερο που θελει μια κουνια καπως καλη δεν ειναι στα 250?... το ταμειον ειναι μειον ομως και αν μπορω να το αποφυγω ξερω γω...

Το δωματιο του νεου μελους εχει μεσα κομπιουτερ και κιθαρες του μπαμπα μας... με λιγα λογια ειναι το δωματιο του... ολο τον παρακαλαω να το αδειασει οχι τοσο απο αυτα γιατι ετσι και αλλιως το μωρο για λιγους μηνες θα ειναι στο δωματιο μας, αλλα απο τα συρταρια που τα εχει γεμισει με περιοδικα και εξαρτηματα απο κιθαρες και ακομη στο γραψιμο με εχει... θα γυρισει καμια μερα απο τη δουλεια και θα τα βρει πακετο στο δρομο και μετα θα ειμαι εγω η κακια! Τουλαχιστον να καθαρισω τη ντουλαπα του. Να βαλω τα ρουχαλακια που του εχω παρει. Ουφ... αντρες...

Εχω μια βαπτιση που πρεπει να παω και αλλη μια που θα ειμαι νονα... για πειτε... τι φορανε τωρα? ε? δε μαρεσει τιποτα απο αυτα που εχουν για καλο ντυσιμο για εγκυους... μα δε μπορουν να φτιαξουν κατι με λιγο στυλ?... ουφ...

Πολλα εγραψα ε?...

Φιλιαααααα

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Καλή εβδομάδα!!

Jasmini, το βασικό είναι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να σου αρέσει!!

Catherine, αχ, πολύ ωραία τα Χάνιά. Έχω περάσει εκεί πέρα πολλά υπέροχα καλοκαίρια των φοιτητικών μου χρόνων. Ανυπομονώ να ξαναπάω!!

Mapolif, αν δεν σχεδιάζουν να κάνουν άλλο παιδάκι, στη θέση σου θα την έπαιρνα την κούνια. Εγώ είχα πάρει από φίλη μου (μία είχα μόνο μαμά όταν έγινα κι εγώ) αποστειρωτή, ρουχαλάκια, σεντονάκια αγκαλιάς κλπ που με τη σειρά μου τα είχα δώσει κι εγώ στην κολλητή μου, τώρα τα πήρα πίσω (ούτως ή άλλως δεν τα χρειάζεται) κλπ!!! Πιστεύω πως ότι μπορεί να γλιτώσει κανείς καλό είναι (εντάξει, δεν είπαμε υπερβολές, πάντως εγώ είχα βολευτεί)!!

Έμαθα και κάτι άλλο σήμερα που πήγα για τις κλασικές εξετάσεις αίματος: στην καμπύλη γλυκόζης με θέλει εκεί πέρα 2 ώρες (πρωί πρωί χωρίς καφέ, ο εφιάλτησ μου!!) όχι για να μην συμβεί τίποτα, αλλά γιατί με περπάτημα κλπ παύουν να είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα.

Αχ, πως το σκέφτομαι!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Catherine αν μπορεί ο άντρας σου ας πάει αλλά εξαρτάται μετά στο τι συννενοηση θα κάνετε για κάποια αγορά, οι άντρες με τα ψώνια δεν τα πάνε τόσο καλά. Εμένα ο άντρας μου δεν ξέρει ούτε αν ψώνισα, ούτε τι... χιχιχι ... αφού δεν ασχολείται με αυτα τι να κάνουμε?? !!!!

Το ΗΡΑ πάντως έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και σε κρεβάτι-καναπέ που ενδιαφέρεσαι. Όσο για τιμές, ότι τιμές βρήκα στο internet τις βρήκα και εκεί.. μόνο που στο κατάστημα μου κάνανε και έκπτωση!!

Τώρα έχω ακόμα να ψωνίσω, εκτός τα βασικά (αποστειρωτήρες, μπιμπερό κτλ), καρότσι, καθίσματα αυτοκινήτου, κάδο για πάνες και ριλάξ (τα οποία ριλάξ θα μου τα κάνουν δώρο).

Mapolif αφού σου τα δίνει η κοπέλα να τα πάρεις, γλυτώνεις κάποια από τα έξοδα και στο κάτω κάτω τα διατηρείς καλά και της τα επιστρέφεις κάποια στιγμή. Εμένα οι γνωστές μου επειδή άλλες γεννήσαν πρόσφατα και άλλες προλάβανε και τα δώσανε σε άλλες, πριν μείνω εγώ έγκυος, δεν είχαν κάτι να μου δώσουν! Βέβαια προσέχω να μην πάρω περιττά πράγματα γι' αυτό το ψάχνω πολύ το θέμα αγορών.

Δεν περνάνε οι μέρες βρε κορίτσια να πάω κι εγώ για εξέταση να δω τα ζουζουνάκια μου...

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας και καλά ψώνια!!!

RKdwp3.png

Οπότε σας περιμένω όλες στα Χανιά για διακοπές!

Μαριλίνα,εμένα η καμπύλη ήταν τρίωρη,εσύ θα κάνεις πιο μικρή?Να είναι κάποιος μαζί σου αν γίνεται,εγώ είχα πάθει υπογλυκαιμία τη μία από τις δύο φορές.

jasmini,καλό αυτό με το ΗΡΑ, έχουμε κι εμείς εδώ στα Χανιά αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι πανάκριβα.

mapolif και εγώ αν ήμουν στη θέση σου,θα την έπαιρνα την κούνια.Δεν το θεωρώ ντροπή και μάλιστα και εγώ θα ήθελα να κάνω το ίδιο όταν δε θα μου χρειάζεται πια.

lItcp3.png CQa4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...