Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμας!!!

Διαιτα έκανα τον προηγουμενο μηνα (οχι γλυκα, οχι αναψυκτικα, νορμαλ ποσοτητες φαγητου) και εχασα 1,5 κιλο. Αλλα τα πηρα διπλα το Πασχα :roll:

Λεω σιγα σιγα να ξαναρχισω να προσεχω...

Αρνητικες σκεψεις εκανα και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη μου και το μονο που καταφερα ήταν να ζω μεσα στο άγχος ,να κανω σεναρια που θα ζυλευε ο φωσκολος και τελικα να καταληγω απειρες φορες να κλαιω χωρις να υπαρχει προβλημα...

Οτι ειναι να γινει θα γινει. Το πιθανοτερο ειναι να μην γινει τιποτα και ολα να πανε καλα...

Αλλα γιατι να χανουμε χρονο απο τις πολυτιμες στιγμες με το μωρακι μας στην κοιλιτσα μας με αρνητικες σκεψεις και να του μεταφερουμε λυπη χωρις λογο????

Χαλαρωστε και απολαυστε την εγκυμοσυνη σας, θα έχετε τοοοοοσα πραγματα να ανυσηχητε μολις γεννηθουν τα μωρακια σας που δεν αξιζει να αναλωνεστε απο τωρα ;)

Φιλακια στις κοιλιτσες!!!!

Καληνυχτα

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσια αυτά τα κιλά εφιάλτης έχουν γίνει!!!! Τι να κάνουμε όμως πρέπει να σκεφτούμε τα μπεμπάκια να είναι καλά και τα κιλά θα φύγουν που θα πάει!!!! Δίαιτα μετά τον Ιούλιο, χα χα!!!!!:D

Ααα ήρθαν και οι πρώτες μας αγορές!!!! Είχαμε παραγγείλει καρότσι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου με το σκεπτικό ότι θα κάνουν κανένα μήνα να έρθουν αλλά τελικά αυτά φτάσανε πολύ γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα!!! Έτσι η μπεμπίτσα από μεταφορικά μέσα είναι καλυμμένη!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Αχ βρε κορίτσια αυτά τα κιλά εφιάλτης έχουν γίνει!!!! Τι να κάνουμε όμως πρέπει να σκεφτούμε τα μπεμπάκια να είναι καλά και τα κιλά θα φύγουν που θα πάει!!!! Δίαιτα μετά τον Ιούλιο, χα χα!!!!!:D

Ααα ήρθαν και οι πρώτες μας αγορές!!!! Είχαμε παραγγείλει καρότσι, πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου με το σκεπτικό ότι θα κάνουν κανένα μήνα να έρθουν αλλά τελικά αυτά φτάσανε πολύ γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα!!! Έτσι η μπεμπίτσα από μεταφορικά μέσα είναι καλυμμένη!!!!

Σημερα πηγαμε στα τζαμπο και αφιονιστηκα...οχι οτι πηρα και πολλα αλλα μου βγηκε το απωθημενο γιατι πολυ καιρο περιμενα να παρω ρουχαλακια,πιπιλες,σαλιαρες και σκαφουλα πηρα για το μπανακι του,και ενα γυαλινο μπιμπερο.πηρα ενα για να συγκρινω τιμες με αλλων μαγαζιων γιατι απο μνημη δε παω καλα...

σημερα πηγα και για καμπυλη ζαχαρου και αντιθετα με οτι ακουγα ηταν μια χαρα η εξεταση και το ζαχαρονερο που σε δινουν ενταξει πινοταν δεν ηταν και πολυ γλυκο-και υποψιν δεν ειμαι των γλυκων.

οι εξετασεις μου ειναι :

ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΜΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ

T=O 101mg/dl

T=60min 142mg/dl

T=120min 112mg/dl

T=180min 95mg/dl

δε ξερω αν ειναι νορμαλ οι τιμες,θα με τις πει η ενδοκρινολογος μου τη δευτερα και φυσικα και η γυναικολογος μου τη τριτη,αλλα με συγκριση με τις φυσιολογικες τιμες,νομιζω οτι ειμαι καλα-νομιζω...

θα δουμε απο βδομαδα...

εσεις την κανατε αυτη την εξεταση;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια lineal μια χαρα ειναι οι τιμες και εγω εκανα καμπυλη σημερα και μετα πηγα στα τζαμπο για βολτουλα δεν πηρα τιποτα απλα χαζευα,περιμενω το δωματιο της μικρουλας τελος του μηνα αρχες του αλλου και μετα θα ξεκινησω και ρουχαλακια ακι ολα τα παρελκομενα,εγω παντως στο ζαχαρονερο εβαλα και μισο λεμονακι βοηθαει,αν καποια κοπελα δεν την εχει κανει ακομα και δεν ειναι του γλυκου το λεμονακι ισως να τη βοηθησει!!!!!!!Καληνυχταααααααα

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είσαστε όλες?

Εγώ έκανα την καμπύλη ζαχάρου την περασμένη βδομάδα αλλά μόνο 2 λήψεις δεν ξέρω γιατί!! Μία νηστείας και μια μετά απο 60 λεπτά. Τα αποτελέσματα ήταν 81 και 98, νομίζω καλά. Όσο για το διάλυμα μου φάνηκε απαίσιο, όχι τόσο η γευση του αλλά νομίζω είχε μια παράξενη μυρωδιά!!!

Φιλάκια στις κοιλίτσες και καλά ψώνια σε όλες, τώραπου αρχίσαμε τιποτα δεν μας σταματααααααααααααά!!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Κατερίνα καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! Να μας πείς και σε ποιο Νοσοκομείο θα γεννήσεις να το συμπληρώσουμε στην λίστα.

Κορίτσια αν δεν σας αρέσουν τα χρωματάκια που έβαλα στην λίστα αλλάξτε τα, δεν με πειράζει.

Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη ζαχάρου, θα δω αν θα μου πει κάτι ο γιατρός την Τρίτη που θα πάω.

Φιλάκια!

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!Θα γεννήσω στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.Εγώ έχω κάνει την καμπύλη ζαχάρου και είναι όλες οι τιμές υπογλυκαιμικές,το οποίο απ' ότι μου είπε η γιατρός δείχνει κάποια προδιάθεση.Κάνω διατροφή, αλλά όχι πολύ αυστηρή.

lItcp3.png CQa4p3.png

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

επιτέλους κατάφερα να σας γράψω. είχα ένα θεματάκι με την εγγραφή μου πάλι.

catherine78 με το καλό το μωράκι σου.

λοιπόοοον.χαίρομαι πάρα πολύ που η καμπύλη πήγε πολή καλά για όλες σας, εκτος φυσικά απο μένα filliopi και εγώ της μιας ώρας έκανα με τις εξής τιμέςνηστική 97 και μετα απο 1 ώρα 175.εδώ και 3 μέρες ξεκίνησα ινσουλίνη, αλλα πλέον δεν αγχώνομαι 2 μήνες μείνανε στην ουσία για μένα θα το αντέξω και αυτό.και το ωραίο;με ζύγισε ο ενδοκρινολόγος και με βρήκε 57,200 10 κιλά εχω πάρει απο τότε που έμεινα έγκυος και μου δίνει περιθώρια για άλλα 2.να ναι καλά ο άνθρωπος

σήμερα πήγα και στο ικα και εγραψα όλες τις ενεσούλες μου και με την ευκαιρία έβγαλα και ληξ πράξη γάμου που θα χρειαστώ στο γαια για να δηλώσουμε την μικρή.σιγα σιγά σβήνω κάποιες λεπτοέρειες απο την λίστα μου και πολύ μου αρέσει γιατι πλέον έχω βαρύνει αρκετά και δεν αντέχω και για πολλά πολλά.μάλλον απο βδομάδα θα βγάλω και τα ρούχα της μεγάλης να δώ τι ελλείψης έχω για να κάνω και εγώ τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλημέρα!Είμαι η Κατερίνα και είμαι και εγώ μανούλα Ιουλίου.Περιμένω αγοράκι με ΠΗΤ 24-7-2010.Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.Τα λέμε!

καλως ηρθες catherine!

ΤΙΤΗ μου υπομονη με την ινσουλινη τι να κανουμε λιγο εμεινε.εμενα ακομα δε με τις ειδαν τις εξετασεις οποτε θα δω τι θα με πουν απο βδομαδα.

σημερα εκανα κι αλλα ψωνια,οχι τπτ σπουδαιο,γαντακια,καλτσουλες,σκουφακι.

δε ξερω για σας,αλλα εγω βλεπω τιμες και μου ρχεται νταμπλας μου φαινοντε ολα πολυ ακριβα,αλλα ειναι απολαυση να ψωνιζεις για το μωρακι σου...

ειδαμε και καροτσακι,ενα τις graco που εχει και καθισμα αυτοκινητου και κοστιζει στα 299 και μας φανηκε πολυ καλο.εχετε καμμια γνωμη για αυτη τη μαρκα;

δε το παραγγειλαμε,θα δουμε κι αλλα,

αλλα μαλλον σαυτο θα καταληξουμε.το καλο ειναι οτι ειναι πολυ ελαφρυ και ευχρηστο.δεν εχει πορτ μπεμπε,αλλα και το καθισματακι για το αμαξι ειναι σαν ριλαξακι.

θα δουμε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια γειά σας, τι κάνετε? οι κοιλίτσες σας? μεγαλώνουνε? :)

Catherine78 καλώς όρισες στην παρεούλα μας. Απ' ότι είδα έχουμε και την ίδια ΠΗΤ!! :D

Tinaki πολύ ωραία η σκέψη σου να βάλεις χρωματάκια ανάλογα με το φύλο!! Πάντως ευτυχώς που αυξάνεται ο αριθμός των αγοριών γιατί απ' ότι λένε ο αριθμός των κοριτσιών είναι πολύ μεγαλύτερος, να καλύψουμε λίγο τα κενά!! Άκουσα ότι στις αγορομάνες δίνουνε γι' αυτό τον λόγο και ένα επίδομα. Ας το ψάξουμε!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...