Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα πώς είσαστε;εμένα πονάει η μέση μου πάρα πολύ.πως θα αντέξω δεν ξέρω.ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα.

μαριλίνα έχεις μιλήσει καθόλου του μικρού για το αδερφάκι του;εγώ έβλεπα την δικιά μου να μην πολυδίνει σημασία,αλλα τώρα τελευταία όλο και μιλάει για την αδερφούλα της και για το οτι θα την κάνει μπάνιο και γενικά δείχνει να το παίρνει καλά.φυσικά στην πράξη θα φανει αλλα ελπίζω να τα πάμε καλά.βέβαια είναι και τα 2 κοριτσάκια και ίσως παίζει και αυτο το ρόλο του.

cristin πόση διαφορά θα έχουν τα παιδάκια σου; θα χρειαστεί ο μεγάλος το καρότσι για πολύ ακόμα;πιστεύω οτι το καλοκαίρι που θα είναι πολύ μικρούλα θα μπορείς να την μεταφέρεις και μένα ρινκ σλινγκ, μάρσιπο οτιδήποτε σε βολεύει και για αργότερα που θα ΄εχει μεγαλώσει και ο γιό σου υπάρχει ένα πράγμα σαν σκαλάκι η καπως έτσι που μπορείς να μεταφέρεις και τα 2 παιδιά με το ένα.αν θέλεις ρώτα, πιστευω οτι 2 καρότσια είναι πολύ δύσολο να τα χρησιμοποιήσεις

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και για να μην ξεχνιόμαστε

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού
  • βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • χαρτιά για να δηλώσουμε την γέννηση των μωρών μας!

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

εμένα πονάει η μέση μου πάρα πολύ.πως θα αντέξω δεν ξέρω.ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα.

μαριλίνα έχεις μιλήσει καθόλου του μικρού για το αδερφάκι του;εγώ έβλεπα την δικιά μου να μην πολυδίνει σημασία,αλλα τώρα τελευταία όλο και μιλάει για την αδερφούλα της και για το οτι θα την κάνει μπάνιο και γενικά δείχνει να το παίρνει καλά.φυσικά στην πράξη θα φανει αλλα ελπίζω να τα πάμε καλά.

TITH μου να σε ρωτησω,τι ειναι τα σελτεδακια που γραφεις;φανελακια;

και μενα η μεση μου ποναει,οπως εγραψα τις προαλλες και οχι μονο η μεση:-(

οσο για τη μικρη σου που ανυπομονει για την αδελφουλα της ειναι πολυ γλυκο αλλα να σε πω την αληθεια,σαν πρωτοτοκη και γω,ζηλευα τη μικρη μου αδερφη και γενικα της εφτιαχνα τη ζωη δυσκολη:oops:

φυσικα τωρα δε το συζηταω τη λατρευω,αλλα σα παιδι,ηθελα τη προσοχη πανω μου.

αυτα ξεπερνιουντε ομως,τωρα οι γονεις ειναι πιο ενημερωμενοι και ξερουν να χειριστουν τετοια θεματα.

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλησπέρα πώς είσαστε;εμένα πονάει η μέση μου πάρα πολύ.πως θα αντέξω δεν ξέρω.ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα.

μαριλίνα έχεις μιλήσει καθόλου του μικρού για το αδερφάκι του;εγώ έβλεπα την δικιά μου να μην πολυδίνει σημασία,αλλα τώρα τελευταία όλο και μιλάει για την αδερφούλα της και για το οτι θα την κάνει μπάνιο και γενικά δείχνει να το παίρνει καλά.φυσικά στην πράξη θα φανει αλλα ελπίζω να τα πάμε καλά.βέβαια είναι και τα 2 κοριτσάκια και ίσως παίζει και αυτο το ρόλο του.

cristin πόση διαφορά θα έχουν τα παιδάκια σου; θα χρειαστεί ο μεγάλος το καρότσι για πολύ ακόμα;πιστεύω οτι το καλοκαίρι που θα είναι πολύ μικρούλα θα μπορείς να την μεταφέρεις και μένα ρινκ σλινγκ, μάρσιπο οτιδήποτε σε βολεύει και για αργότερα που θα ΄εχει μεγαλώσει και ο γιό σου υπάρχει ένα πράγμα σαν σκαλάκι η καπως έτσι που μπορείς να μεταφέρεις και τα 2 παιδιά με το ένα.αν θέλεις ρώτα, πιστευω οτι 2 καρότσια είναι πολύ δύσολο να τα χρησιμοποιήσεις

αυτο το σκαλακι που το βρισκεις????δεν το εχω ξαναακουσει αλλα και δεν το εχω δει ποτε!οταν θα γενναω ο μικρος θα ειναι σχεδον 20 μηνων.Δηλαδη 1,5 χρονων οποτε λιγακι δυσκολο να τον εχω διπλα να περπαταει.Ρινγκ σλινγκ εχω ,αλλα δεν το χρησιμοποιησα σχεδον ποτε με τον Μανο,δεν το δεχοταν με τιποτα και λογω προβληματος στη μεση ,ουτε κι εγω μπορω να αντεχω πολυ ωρα.Με λιγα λογια,μωρο στο μαρσιππο και να σερνω κσι καροτσι,δεν παιζει .....Αυτο που προτεινεις θα ηταν καλη λυση ,αρκει να το βρω και να ταιριαζει στο καροτσι μας.Θα το ψαξω!!!!!

ολα τα παιδακια ζηλευουν,ειναι φυσιολογικη αντιδραση ,οποτε ολες λιγο πολυ θα το αντιμετωπισουμε αυτο!κουραγιο λοιπον!

καλο βραδυ !!!!:P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

lineal τα σελτεδάκια είναι τα αδιάβροχα πανάκια οπου βάζεις τα μωράκια επάνω και τα αλλάζεις ή μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στον ύπνο για να μην λερώσουν όταν βγάλουν γουλίτσες ή και στο καρότσι κτλ.

cristin για δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36398

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

τίτη μου, ο μικρός δεν θέλει την αδελφούλα του από ότι μας έχει δείξει.

Η μόνη ένδειξη συμπάθειας απέναντί της ήταν όταν του είπα ότι θα της βάζουμε το "ρουφηχτήρι" για τις μύξες, που αυτός σιχαίνεται, και είπε: "όχι στο μωρό".

Τώρα... θα δείξει!!

Ψάχνω κανένα βιβλίο με πρακτικές συμβουλές και περιμένω από τη νονά μας κάτι παραμύθια σχετικά με τον ερχομό της αδελφής...

Εμάς, ευτυχώς, μας φτιάχνουν ένα πάρκο στη γωνία του σπιτιού μας!! Και χαίρομαι γιατί θα μπορώ να τα πηγαίνω άνετα και τα δύο. Η αλήθεια είναι ότι στον Βασίλη είχα χρησιμοποιήσει μόνο μάρσιππο, το ρινγκ σλινγκ δεν το ήξερα. Τώρα με την μικρή θα το προσπαθήσω. Και τον Βασίλη από το χέρι...

Καλή εβδομάδα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Κσλημέρα κορίτσια;Πώς είστε;έχετε κάνει τα ψώνια για τα μωράκια σας;Εγώ μέχρι στιγμής μόνο την κούνια του έχω παραγγείλει. Λέω να πάω στα jumbo για φορμάκια, πιπίλες, μπιμπερό κτλ. Από ποιότητα στα ρούχα τι λέει; Και μια τελευταία ερώτηση :τι είναι οι πάνες αγκαλιάς;Κάτι σαν μικρά σεντονάκια; Άντε και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Καλημερούδια!!

Ελεάννα, κι εγώ είχα πάρει πολλά πράγματα από το jumbo και δεν είχα κανένα παράπονο. Και να φανταστείς ότι ο δικός μου είχε και πολύ ευαίσθητο δέρμα με κοκκινίλες κλπ.

Όσο για πιπίλες, μπιμπερό κλπ... παντού τα ίδια είναι αν είναι της ίδιας εταιρείας.

Άντε, ειδικά οι πρωτομανούλες, αφού περάσαμε και το β΄ επιπέδου... είναι καιρός να αναστενάξουν τα πορτοφόλια. Όχι τίποτα άλλο, στη συνέχεια βαραίνουμε, θα είναι και καλοκαίρι, πιο δύσκολα τα πράγματα!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

αυτο το σκαλακι που το βρισκεις????δεν το εχω ξαναακουσει αλλα και δεν το εχω δει ποτε!οταν θα γενναω ο μικρος θα ειναι σχεδον 20 μηνων.Δηλαδη 1,5 χρονων οποτε λιγακι δυσκολο να τον εχω διπλα να περπαταει.Ρινγκ σλινγκ εχω ,αλλα δεν το χρησιμοποιησα σχεδον ποτε με τον Μανο,δεν το δεχοταν με τιποτα και λογω προβληματος στη μεση ,ουτε κι εγω μπορω να αντεχω πολυ ωρα.Με λιγα λογια,μωρο στο μαρσιππο και να σερνω κσι καροτσι,δεν παιζει .....Αυτο που προτεινεις θα ηταν καλη λυση ,αρκει να το βρω και να ταιριαζει στο καροτσι μας.Θα το ψαξω!!!!!

ολα τα παιδακια ζηλευουν,ειναι φυσιολογικη αντιδραση ,οποτε ολες λιγο πολυ θα το αντιμετωπισουμε αυτο!κουραγιο λοιπον!

καλο βραδυ !!!!:P

Καλησπερα και απο εμας!!!!

Και εμενα ο μικρος θα ειναι 21 μηνων και θεωρω πως αυτη θα ειναι η καλυτερη (και σχετικα οικονομικη λυση...)

http://www.lascal.se/web/products_start.aspx

Καπου μεσα στο site εχει και οδηγο που βαζεις τη μαρκα του καροτσιου και σου λεει αν ταιριαζει...

Υπαρχουν και άλλα αλλα αυτο το έχω δει Live και φαινεται πολυ καλο...

Εμεις το Σαββατο ειδαμε κουνια και αγοράσαμε και το φορμακι εξοδου απο το μαιευτηριο (και το μοναδικο ρουχαλακι μας μαλλον...)

Να σας ρωτησω όσες έχετε μεγαλυτερο παιδακι εμενα ο δικος μου θα ειναι 21 μηνων και λεμε σιγα σιγα να του βγαλουμε το καγκελο και να το κανουμε μονο ωστε να χρησιμοποιησει το μωρο την κουνια το καλοκαιρι... Τι λεει η εμπειρια σας???

Εμεις αγορασαμε προσφατα και ενα καροτσακι του super market για να παιζει και ενα μωρο... (μιας και όπου βλεπει κουκλα τρελενεται :D) και τωρα βαζει το νινι στο καροτσακι του super και το κανει βολτες στο σπιτι...

και καθε λιγο το βγαζει το κανει αγκαλιτσα και το φιλαει...

Λετε να ειναι καλος και με το αληθινο μωρο?????

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Απο θεμα εγκυμοσυνης εχει αρχισει να με ψιλοποναει η μεση μου και αισθανομαι τα πλευρα και τη λεκανη μου να ανοιγουν ειδικα το βραδυ που ξαπλωνω...Φταινε και τα κιλα που έχω παρει (ξεφυγει για την ακριβεια...) και αισθανομαι λιγη δυσφορια το βραδυ...

Καληνυχτα και φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ τον τελευταίο καιρό δεν έχω και πολλά κέφια, περιμένω να τακτοποιηθούν κάποια θέματα και μετά ελπίζω να ηρεμήσω! Τουλάχιστον έχω να περιμένω το ραντεβού με τον γιατρό την Τρίτη! Πάντως να σας πω μία αλήθεια βρε κορίτσια? Από τότε που έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα καλά, το ραντεβού με τον γιατρό με φοβίζει και λίγο, φοβάμαι μην μου πει ξαφνικά ότι κάτι άλλαξε και κάτι δεν πηγαίνει καλά...

Ουφ! Άντε να περάσουν οι μήνες!!!

Φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ τον τελευταίο καιρό δεν έχω και πολλά κέφια, περιμένω να τακτοποιηθούν κάποια θέματα και μετά ελπίζω να ηρεμήσω! Τουλάχιστον έχω να περιμένω το ραντεβού με τον γιατρό την Τρίτη! Πάντως να σας πω μία αλήθεια βρε κορίτσια? Από τότε που έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα καλά, το ραντεβού με τον γιατρό με φοβίζει και λίγο, φοβάμαι μην μου πει ξαφνικά ότι κάτι άλλαξε και κάτι δεν πηγαίνει καλά...

Ουφ! Άντε να περάσουν οι μήνες!!!

Φιλάκια σε όλες!

ακριβως τα ιδια συναισθηματα εχω κι εγω.

εχω κι εγω ραντεβου τη τριτη το απογευμα και φοβαμαι λιγακι γιατι δε ξερω αν χτυπαει πολυ το μωρο...

φυσικα καθε μερα το νιωθω αλλα νομιζω επρεπε να χτυπαει πιο πολυ και εχω λιγο αγχος μη με πει οτι κατι δε παει καλα...

τεσπα να μη γινομαι αγχωτικια,εσεις πως πατε;

απο ψωνια και γω λεω μες στη βδομαδα να παω στα τζαμπο για διαφορα πραγματα...ανυπομονω να ψωνισω:)

1zNmp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!Σίγουρα θα είναι όλα καλά με τα μπεμπούλια σας,άλλωστε κάπου διάβασα οτι κοιμούνται παρα πολλές ώρες.Εγώ βλέπω εφιάλτες όμως σίγουρα είναι συνδιασμός ορμονών και αγωνία.Θέλω να τα κρατήσω υγιή στην αγκαλιά μου κι ας μην κοιμάμαι καθόλου.Μήπως και τώρα?μαύρος ύπνος.Πάχυνα πολύ εντωμεταξύ,πρέπει σε 10 μέρες να χάσω κάτι αλλιώς δεν θ αντέξω τις κραυγές του γιατρού μου.Καμια ιδέα να πέσουμε κανα κιλάκι?;)

Γεια σας κοριτσάκια!Σίγουρα θα είναι όλα καλά με τα μπεμπούλια σας,άλλωστε κάπου διάβασα οτι κοιμούνται παρα πολλές ώρες.Εγώ βλέπω εφιάλτες όμως σίγουρα είναι συνδιασμός ορμονών και αγωνία.Θέλω να τα κρατήσω υγιή στην αγκαλιά μου κι ας μην κοιμάμαι καθόλου.Μήπως και τώρα?μαύρος ύπνος.Πάχυνα πολύ εντωμεταξύ,πρέπει σε 10 μέρες να χάσω κάτι αλλιώς δεν θ αντέξω τις κραυγές του γιατρού μου.Καμια ιδέα να πέσουμε κανα κιλάκι?;)

υπαρχει περιπτωση να χασουμε κιλα στη κατασταση που ειμαστε;;;;αν ειναι ετσι και γω μεσα,γιατι εχω παρει αρκετα ρε γμτ...

παντως τα μωρακια μας θα ερθουν με υγεια τα γλυκουλια μου,αλλα να,

τι μελλουσες μαναδες θα ημασταν αν δε ανησυχουσαμε λιγακι;:rolleyes:

1zNmp2.png

υπαρχει περιπτωση να χασουμε κιλα στη κατασταση που ειμαστε;;;;αν ειναι ετσι και γω μεσα,γιατι εχω παρει αρκετα ρε γμτ...

παντως τα μωρακια μας θα ερθουν με υγεια τα γλυκουλια μου,αλλα να,

τι μελλουσες μαναδες θα ημασταν αν δε ανησυχουσαμε λιγακι;:rolleyes:

'Oντως κ το άγχος μέσα στο πρόγραμμα είναι.Σοβαρά τώρα τι θα κάνω?Τα σαγόνια μου ανεβοκατεβαίνουν ασταμάτητα!Ούτε οι καούρες με σταματάνε.Έχω κ τον άντρα μου που κουβαλάει όλο γλυκάκια και λιχουδιές και με τρελαίνει!Και δεν με νοιάζει για μετά γιατί μάλλον με το τρέξιμο που έχω να κάνω σιγά μην σκέφτοιμαι το φαγητό..Τα μπεμπέκια σκέφτομαι μην πάθω τίποτα απο τα πολλά κιλά! 15 κιλα αισίως:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...