Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, νομίζω πως έχω κατατοπιστεί και θα περιμένω τον 7ο η 8ο να κάνω την εξέταση και βλέπουμε......

petze καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Petze καλώς όρισες στην παρεούλα μας!

Mairi δεν είσαι η μόνη κι εγώ έκλεισα πια τα κρεβάτια, τις προίκες, αλλαξιέρα-συρταριέρα, μπανάκι, μερικά ρουχαλάκια, φορμάκια, πυτζαμάκια, σελτεδάκια, πανάκια...

Δεν είναι και λίγα και φυσικά είμαι στην κατάσταση διαπραγμάτευσης των καθισμάτων αυτοκινήτου και καροτσιού.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Με έχει πιάσει τρέλα! Θέλω να τα έχω όλα έτοιμα απο τώρα!Θέλω να περάσει γρηγορα ο καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχχαχχαχαχ

σε νιωθω απολυτα...

ολη την ωρα για τον μπεμπη μιλαω και παραμιλαω...

οσο για τα ψωνια,μωρε αν ειχα περισσευουμενα χρηματα οχι μονο τα Jumbo αλλα και ολα τα mothercare και οτι αλλο καταστημα υπαρχει θα ξεσηκωνα;)

1zNmp2.png

Εγώ πάντως τα αγοράζω από τώρα σιγά σιγά για να μην μου φανούν τα έξοδα όλα μαζί. Όχι βέβαια μόνο γι'αυτό χιχιχιχι..

Mairi μου άστα να πάνε, όλες φαντάζομαι ανυπομονούμε. Κι εγώ μετράω τις μέρες και παρακαλάω να περνάνε γρήγορα για να πηγαίνω στο γιατρό τουλάχιστον να τα βλέπω και μετά να περάσει πιο γρήγορα ο καιρός για να τα πάρω αγκαλιά!!!!!! Μόνο που με κλωτσάνε τρελαίνομαι από την χαρά μου!!!!!!

RKdwp3.png

Lineal μια που με έβαλες στη λίστα συμπληρώνω οτι ο μπεμπούλης θα γεννηθεί,πρώτα ο Θεός, στη Βιοκλινική στη Θεσσαλονίκη (πρώην κλινικη Γαληνός).

Όλα τα πράγματα του μωρού τα έχω πάρει ...όταν λέμε όλα ΟΛΑ. Όμως τώρα βαριέμαι που δεν έχει μείνει να πάρω και τίποτα άλλο χρήσιμο, οπότε αλλοιώνομαι στο να παίρνω και να ξαναπαίρνω φορμάκια, κουβερτάκια, εσωρουχάκια που ήδη έχω υπερβολικά πολλά. Γι' αυτό κορίτσια σιγά σιγά... Γιατί αν τα πάρετε όλα μετά θα παίρνετε χαζομάρες και άχρηστα από τη μανία σας και μόνο. Βέβαια είναι και λίγο χαζό να δίνουμε συμβουλές αφού είμαι σίγουρη πως όποτε πάμε στα μαγαζιά με παιδικά (και ας έχουμε πάρει τα πάντα) είναι σα να περνάει τσουνάμι!!!

Καλώς σας βρήκα όλες κορίτσια!!!

Επεξεργάστηκαν by petze

:P

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

Καλημέρα κορίτσια!

Όλες έχουμε τρελαθεί με τα ψώνια ε???

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!

Εγώ άδειασα την ντουλάπα στο δωμάτιο του μικρού και τώρα έχω βάλει ότι πραγματάκια του έχω πάρει, κορμάκια, πανάκια κτλ. Σε καμία δεκαριά μέρες θα αρχίσουμε το βάψιμο και μετά θα παραγγείλω κούνια, στρώμα και αλλαξιέρα. Πολυθρόνα, σκαμπό, ραφιέρα, κομοδίνο και ένα ράφι τα έχω ήδη πάρει από την τελευταία επίσκεψή μου στην Αθήνα! Για προίκα δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό. Καρότσι έχω διαλέξει αλλά θα το πάρουμε τον Ιούνιο.

Ααααχχχ! αν έμενα στην Αθήνα, σε καμιά δεκαριά μέρες που θα έχω τα ανάλογα χρήματα θα του τα έπαιρνα ΟΛΑ!!!!

Petze καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Και με το καλό το μωράκι σου!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Χαλλοου γκερλς! Σας εχω ιδεα! Οσες εχετε ψωνισει ηδη πολλα και δεν ξερετε τι αλλο να ψωνισετε, σας προτεινω να ψωνιζετε για του χρονου την ανοιξη και το καλοκαιρι δηλαδη 12-18 μηνων ρουχα! Εγω το εκανα και αυτο παντως... αχαχαχαχχαχα Πρεπει οι εγκυες να ανηκουν σε ειδικη κατηγορια ανθρωπων...

Η ορεξη εχει ανοιξει αντι να κλεισει μετα το Πασχα, η γιατρος τσιριζει, δεν εχω διαθεση να κανω δουλειες, θελω να κουκουλωθω στο κρεβατι μου αλλα και παλι δεν με παιρνει ο υπνος, απο τη μια φωναζουν τα απλυτα απο την αλλη τα ασιδερωτα απο την παραλλη οι βεραντες και η μικρη θελει να δει μικυ μαους αλλα οοοοοχι αυτο το dvd που βαζω ενα αλλο που ομως δεν καταλαβαινω ποιο!!! Ολες τοσο καλα εισαστε? χεχεχε

Mapolif μεσα στο μυαλό μου είσαι. Πήρα και για χειμώνα πήρα και για του χρόνου...μέχρι 18 μηνών. Για να μην μπερδευτούν τα έβαλα σε κάτι θήκες με φερμουάρ για ρούχα που έχει το JUMBO, κάθε θήκη για διαφορετική ηλικία. Ανοησίες ... λες και θα τελειώσουν τα ρούχα στην αγορά, λες και του χρόνου δε θα βγάλουν καινούρια... Αλλά φαντάζομαι οτι επειδή είναι το πρώτο τα έπαθα όλα αυτά. Μπορεί στο δεύτερο να είμαι πιο νορμάλ. Για πείτε εγκυούλες δευτερότοκες...περνάει αυτό το σύνδρομο ή θα το κουβαλάμε μια ζωή;;;;

:P

Η ορεξη εχει ανοιξει αντι να κλεισει μετα το Πασχα, η γιατρος τσιριζει, δεν εχω διαθεση να κανω δουλειες, θελω να κουκουλωθω στο κρεβατι μου αλλα και παλι δεν με παιρνει ο υπνος, απο τη μια φωναζουν τα απλυτα απο την αλλη τα ασιδερωτα απο την παραλλη οι βεραντες

Απο όρεξη για φαγητό πάμε καλά,απο όρεξη για δουλειές πάλι...

ευτυχως ο αντρας μου με βοηθαει πααααρα πολυ δε ξερω ειναι θησαυρος,απλωνει ρουχα,πλενει πιατα,βαζει σκουπα και γενικα βοηθαει...

Σήμερα βγήκα στην αγορά για κάτι ψωνια με τον αδελφο μου και μετα πήγα σιδερωσα και με πιασε ενας πονος κατω αριστερα στη λεκανη...ελεγα αντε να τελειωσει το σιδερωμα δεν αντεχα.

τα κοκαλα μου ειδικα στον πισινο-ντρεπομαι-με πονανε πολυ,ειδικα οταν ξαπλωνω και σημερα με πονουσε το μερος που ενωνοντε τα ποδια με τη λεκανη.αφου με το ζορι περπαταω καμμια φορα...

η γιαγια μου με λεει ευκολα θα γεννησω,αλλα εγω το ριχνω στα κιλα που πηρα.

βεβαια θα ρωτησω και τη γυναικολογο.

γυρω στις 20 εχω ραντεβου και δε χρειαζεται να πω ποσο ανυπομονω να δω το πουλακι μου το γλυκο...:rolleyes:

οσο για ψωνια,λεω κι εγω σιγα σιγα να τα παιρνω τα ρουχαλακια και κατα το μαιο θα παρω καροτσια και τετοια.

τρελλαινομαι:-P

Επεξεργάστηκαν by lineal

1zNmp2.png

Γεια σας και απο μας!Κι εμενα η ορεξη μου εχει φτασει στο πικ της νομιζω,εχω ηδη παρει 8 κιλα και εχουμε ακομα 3 μηνες και...........

ωραια τα ψωνια ,αλλα εγω δεν θα παρω και πολλα μιας και τα περισσοτερα τα εχω απο τον μικρο μου.Το ευτυχες ειναι πως τα μισα του ρουχα ,ηταν ουδετερα χρωματα (οχι ολα μπλε),οποτε θα τα κληρονομησει ολα ,το κοριτσι που ερχεται.Οταν παω στον γυναικολογο,δυσκολευομαι να το πιστεψω πως θα γινω και δευτερη φορα μαμα,αν και υποτιθεται πως δεν θα επρεπε να με εκπλησσει και τοσοοοο!Καθε φορα ειναι διαφορετικη και ευχαριστα ξεχωριστη τελικα,αλλα σιγουρα ειμαι πολυ πιο ηρεμη απο την πρωτη εγκυμοσυνη.

Το βασικο μου προβλημα ,ειναι το καροτσι.Εχω ηδη αρχισει και σκεφτομαι πως το ολοκαινουργιο καροτσακι που τοσο με βολεψε με τον μικρο,δεν εχει δυνατοτητα για δευτερο μωρο!που σημαινει πως μαλλον θα χρειαστω να αγορασω διπλο,και που λεφτα για εξοδα τωρα....μας ηρθε και ξαφνικα η μπουμπου,δεν τα ειχαμε υπολογισει ετσι............!

Καλη συνεχεια κοριτσια,και μην τρελαινεστε στις αγορες!αυτοσυγκρατησηηηη!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερούδια και χρόνια πολλά!!

Επιτέλους επιστρέψαμε στη βάση μας με άπειρη κούραση (κυνηγητό του μικρού) και, δυστυχώς, περιττά κιλά.

Περάσαμε αρκετά καλά (δλδ οι άντρες πέρασαν μία χαρά, εγώ κουράστηκα και ήθελα να γυρίσω).

Πολύ χαίρομαι να διαβάζω ωραία νέα και να βλέπω καινούρια μέλη!!

Καλωσήρθατε!!

Λοιπόν... για τα ψώνια, δεν έχω αντισταθεί και έχω αγοράσει διάφορα για την μπέμπα (κλασικά κοριτσίστικα, αν και τα περισσότερα που έχω είναι ουδέτερα).

Δεν έχω σκοπό να αγοράσω πολλά, και ειδικά κούνια, αλλαξιέρα, καρότσι κλπ έχω ήδη από τον Βασίλη μου. Δλδ τα "βαριά". Καλαθούνα μου είχε δανείσει η νονά μας, αλλά επειδή τον προσεχή μήνα γεννάει η νύφη της, πήρα μία πιο μικρή από την κουνιάδα μου!!

Λοιπόν... στο χωριό ήτανε και μία κουνιάδα μου με ένα αγοράκι - μοναχοπαίδι - 5,5 χρονών. Αν και παίζανε αρκετά καλά με τον Βασίλη, ο μεγάλος έδειχνε και αρκετή ζήλια... έβλεπα σκηνές από το μέλλον μου!!

Φιλάκια σε όλες!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...