Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια Πολλά και Χριστος Ανέστη και απο εμας!!!!

Ελπιζω να περάσατε πολύ ωραια όπως και εμεις που πήγαμε στην κρητη στο χωριο του άντρα μου...

Βεβαια σήμερα ήρθε καιη πικρα... Στις 10/03 ήμουν 74 κιλά +3 απο τον προηγουμενο μηνα και αρχισα διαιτα Στις 26/03 που ζυγιστικα ήμουν 72 :D

και σημερα που πηγα στον γιατρο ήμουν 78!!!!!!! εγκεφαλικο του ήρθε...

Απο αυριο αυστηρη διατροφη και παλι...

Πολλα φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

Ακομα δεν εχω ψωνισει τιποτα μαλλον ερχεται η μερα ομως!!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα...

απο φαγητο καλα παμε δε λεω,αλλα αυτη η αναθεματισμενη ορεξη εχει ανοιξει...

εγω χθες πηγα πηρα 2φανελακια και συνεχεια τα βγαζω απο το συρταρι να τα βλεπω,τα αγκαλιαζω,τα φιλαω,τα αγαπαω...τρελαθηκα:)

που να ρθει και ο μπεμπης δηλαδη.

θελω να παρω κι αλλα αλλα λεω σιγα σιγα, να κοιταξω και σε αλλα μαγαζια γιατι με εχω ικανη να σηκωσω σε μια μερα ενα καταστημα.

ασε που η πωλητρια με καταλαβε τι χαζη ειμαι και με λεγε και με δειχνε και γω ελιωνα...

εχω να κανω καμπυλη ζαχαρου στις 15 και ειμαι περιεργη να δω τι θα μου βρουν-μακαρι να παν ολα καλα κι ας το χω ριξει στο παγωτο και μαλιστα στη φραουλα εγω που ετρωγα μονο σοκολατα.

καλη επιτυχια και σε σας σε οτι εξετασεις εχετε να κανετε το μηνα αυτο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας εγκυούλες! Τι κάνετε, πως πάνε οι κοιλίτσες; Εμείς εδώ φουσκώνουμε, φουσκώνουμε κάθε μέρα νομίζω και πιο πολύ! Είναι κι αυτά τα κιλά που αυξάνονται.... πονεμένη ιστορία!!!! Τελοσπάντων τα μπεμπάκια να είναι καλά και δεν πειράζει βρε κορίτσια θα τα χάσουμε τα κιλά!!!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... είναι καμμιά κοπέλα που να έχει μεγάλη μυωπία; Ρωτάω γιατί στην τελευταία επίσκεψη στο γιατρό μου είπε πως επειδή έχω μεγάλη μυωπία, συγκεκριμένα μου είπε ότι είμαι στο όριο (έχω 5.5 βαθμούς) πρέπει να συμβουλευτώ από τον άλλο μήνα οφθαλμίατρο για να μου πει αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά ή αν θα πρέπει να κάνω καισαρική.... Ξέρετε κάτι σχετικό; Καμμία άλλη με μάτια σε βιτρίνες;;;; :shock::D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... είναι καμμιά κοπέλα που να έχει μεγάλη μυωπία; Ρωτάω γιατί στην τελευταία επίσκεψη στο γιατρό μου είπε πως επειδή έχω μεγάλη μυωπία, συγκεκριμένα μου είπε ότι είμαι στο όριο (έχω 5.5 βαθμούς) πρέπει να συμβουλευτώ από τον άλλο μήνα οφθαλμίατρο για να μου πει αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά ή αν θα πρέπει να κάνω καισαρική.... Ξέρετε κάτι σχετικό; Καμμία άλλη με μάτια σε βιτρίνες;;;; :shock::D

εγω ειχα κανει λεηζερ στα ματια πριν 2 χρονια και ειχα περιπου οση μυωπια εχεις-μπορει και περισσοτερη.η γυναικολογος με ειπε να κανω εξεταση και στον εβδομο μηνα θα παω στον οφθαλμιατρο να με δει και θα εκτιμησει αν γεννησω με καισαρικη ή οχι.παντως μπορει να εχω κανει λεηζερ,αλλα αντιμετωπιζομαι σαν μυωπικο ατομο...μια φορα μυωψ για παντα μυωψ.

οποτε και συ μαλλον θα μαθεις απ τον οφθαλμιατρο σου πως θα γεννησεις

1zNmp2.png

χρόνια πολλά κορίτσια χριστός ανέστη.ελπίζω να περάσατε όλες καλά.εγώ παρόλο που δεν έφαγα όσο θα ήθελα δεν μπορούσα να κουνηθώ όλες αυτές τις μέρες και τώρα στην ουσία επανέρχομαι.όσο για τα κιλά δεν μετριέμαι, ούτως η άλλως δεν έχω πάρει πάνω απο 6 και είμαι καλά.αυτο που με προβλημάτισε ιδιαίτερα , είναι οτι όσοι με ρώταγαν πόσο μηνών είμαι, περίμεναν νατους πώ οτι γεννάω το πολύ σε ένα μήνα.έχω αρκετά μεγάλη κοιλιά απο οτι μου λένε, αλλα και η μέση μου το έχει καταλάβει για τα καλά.

είχα πει οτι μόλις θα περάσει το πάσχα, θα αρχίσω σιγα σιγά δουλίτσες για την άφιξη της μικρής,και σήμερα κιόλας ξεκίνησα τις ντουλάπες για να κάνω χώρο για τα ρουχαλάκια της μικρής και μου φαίνετε απίστευτο, όπως και την πρώτη φορά.ευτυχώς έχω μόνο λεπτομέρειες να πάρω γιατι ήδη τα έχω όλα απο την μεγάλη. εσείς ξεκινήσατε, ή ακόμα;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

FillioPi αν δεν κάνω λάθος η εξέταση που λές λέγεται βυθοσκόπηση και γίνεται γιατι όταν γεννάς φυσιολογικά, ασκείς μεγάλη πίεση στο μάτι και μπορεί να πάθεις ζημιά. μην ανησυχείς, ό γιατρός σε στέλνει σε οφθαλμίατρο για να είναι σίγουρος.και εγώ έχω μυωπία, περίπου 4 με 4,5 βαθμούς αλλα στην 1η εγκυμοσύνη δεν μου είχε πει τίποτα σχετικό μόνο η κοπέλα που μου έπαιρνε το ιστορικό πρίν τον τοκετο με ρώτησε αλλα και πάλι δεν έδειξε να την απασχολή ιδιαίτερα το θέμα.αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες έχει σχετικό θέμα στο παρεντς.θα προσπαθήσω να το βρώ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια σας κουκλιτσες! FilioPi μου ξερω πως επειδη αν γεννησεις φυσιολογικα λογω της πιεσης που πρεπει να ασκηθει μπορει να εχεις προβλημα, συνιστουν να γινεται καισαρικη ωστε να αποφευχθει τετοιου ειδους πιεση. Ο οφθαλμιατρος σου ομως ξερει καλυτερα τα ορια.

Οσες ειναι το πρωτο σας παιδακι ξερω πως θα εχετε μια ακατανικητη ορεξη για πολλα ψωνια! Προσοχη στα φορμακια! Μην τα παρετε μικρα! Ας πουμε το νουμερο 0 δεν το θεωρω απαραιτητο. Επισης μην πατε και δωσετε ενα σκασμο λεφτα για φορμακια που θα τα χρησιμοποιησετε 2 μηνες. Παρτε και ενα δυο πιο καλα δε λεω αλλα τα φορανε τοσο λιγο που δεν αξιζει... Καλα ψωνιαααααα!

Διαφημίσεις

mapolif μόνο στα φορμάκια μπορεί να την πατήσουμε; πόσα περιττά μας πλάσαραν οι πωλήτριες ώς χρήσιμα αλλα δενν. εγώ τουλάχιστον είχα πρόσφατει την γέννα της αδερφής μου και γλίτωσα κάτι λίγα.πχ πήρα την κούνια απο ηρα και όλη την προίκα μαζί και το πάπλωμα που ουδέποτε χρησιμοποίησε η μικρή. απο την άλλη όμως γλίτωσα τα σελτεδάκια και πανάκια που μου πλασάρανε και τα πήρα απο το τζαμπο στην μισή τιμη. την ίδια δουλειά δεν κάνανε;

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

με το καλο Petze να σου ρθει ο αγοραρος σου!!!

mapolif ευχαριστουμε για τις συμβουλες,οντως μου πλασαραν πολλα πραγματα και ευτυχως πηγα με αδειο πορτοφολι και δε πηρα παρα μονο αυτο που ηθελα.

λεω μολις μπω στον 7ο να αρχισω τα ψωνια-ασε που τωρα δε μας περισσευουν.

εγω δυστυχως δε θα κανω το παιδικο δωματιο γιατι ειμαστε στη διαδικασια να αγορασουμε σπιτι,δηλ ακομα στην αρχη ειμαστε για να παρουμε το δανειο και στο σπιτι που νοικιαζουμε λεω να μη παρω τζαμπα πραγματα και μετα στο νεο σπιτι μπορει να μη μου κανουν:(

ανυπομονω ομως να διακοσμησω το δωματιακι του κι εγω οποτε και να ναι.

ετσι για αρχη λεω να παρω ενα λικνο και καμμια αλλαξιερα για το σπιτι.ετσι λεω για την ωρα,αλλα θα δω.

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...