Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγω απολαμβάνω τις κλοτσίτσες του μπέμπη μου και περιμένω πότε θα έρθει το Σάββατο για να ξεκουραστώ λίγο!

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα εύχομαι, Καλή Ανάσταση να έχουμε και Καλό Πάσχα!!!

Lineal επειδή κι εμένα ήταν χαμηλά ο πλακούντας ο γιατρός μου είπε καθόλου βάρος ούτε μικρό ούτε μεγάλο, μέχρι να ανέβει. Επίσης για το περπάτημα είπε ότι δεν απαγορεύεται αλλά όχι πολύ ώρα, να μην κουράζεσαι δηλαδή. Αυτά να προσέξεις.

RKdwp3.png

Καλή σας μέρα!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!Να μην αγχώνεσθε για τα μωρά σας και την έκβαση της εγκυμοσύνης γιατί απλώς όλα θα πάνε τέλεια,και σας μιλάει κάποια που έχει μόνιμο σύντροφο το άγχος.Με το καλό να δεχτούμε όλες τα μωρά μας και είθε ο Χριστούλης που θα αναστηθεί να φέρει στις καρδιές μας το φώς και την γαλήνη.Η οικογένειές σας πάνω απ όλα...Φιλιά!

LINEAL εγω ειχα χαμηλο πλακουντα πριν τον β επιπεδου και οταν πηγα την τελευταια φορα ειχε ανεβει πολυ απο χαμηλος προσθιος εγινε υψηλος οποτε μην αγχωνεσαι θα ανεβει οσο για το περπατημα μου ειχε πει να μη περπαταω καλυτερα για πολυ ωρα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

μανούλες μπήκα για να σας ευχηθώ να έχετε καλή ανάσταση, αλλα έπεσα πάνω στα νέα για τον παναγιωτάκη και πραγματικά έχω παγώσει.τελικά ρε παιδιά υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά.και κάτι τέτοιες ώρες, νιώθω τόσο ηλίθια που παραπονιέμαι για πράγματα που ξεπερνιούνται. λοιπόν δεν θα ζας μαυρίσω περισσότερο, οπότε, καλή ανάσταση σας εύχομαι, σε σας και τις οικογένειέ σας και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας.

tt14ea5e.aspx

tt14ea6b.aspx

tt144e9b.aspx

τελικά ρε παιδιά υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά.και κάτι τέτοιες ώρες, νιώθω τόσο ηλίθια που παραπονιέμαι για πράγματα που ξεπερνιούνται.

και γω μια απ τα ιδια TITH μου...μια τα κιλα μου μια το ενα μου μια το αλλο μου...τι χαζη που ειμαι πια...

τελος παντων οπως ειπα και χθες καλα να περασετε ολες και υγεια ρε γμτ...

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Κορίτσια Χριστός Ανέστη!!!

Χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο!! Γιατρειά για όσους την έχουν ανάγκη και είθε οι γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδάκι να της βοηθήσει ο Χριστός και η Παναγία να το καταφέρουν!!

Και του χρόνου να κάνουμε Ανάσταση με τα μωράκια μας!!

RKdwp3.png

Χρονια Πολλα κουκλιτσες! Χριστος Ανεστη! Με το καλο να ερθουν τα καμαρια μας! Α! και καλη χωνεψη για σημερα! χεχεχε Η μητερα μου λεει "Τρεις τα Γεννα τρεις τα Φωτα και εξι την Ανασταση" αν ισχυει αυτο δηλαδη οτι γιορταζουμε τοσες μερες την καθε γιορτη... καηκαμε! Ας μην παμε στο επομενο ραντεβου με τον γιατρο... χεχεχχε Φιλια σε ολεεεεεςςςςς!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια Πολλά και από εμένα!!!

Κι εγώ πάντως αυτό ονειρεύομαι, του χρόνου που θα κάνουμε Ανάσταση με το μωράκι μας!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε τέλεια!

Mapolif αυτό το ραντεβού με το γιατρό κι εγώ το τρέμω!! χαχαχα!!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε σήμερα?

Εγώ έχω αρκετές δουλίτσες στο σπίτι και περιμένω να σχολάσω από την δουλειά (σχεδόν δύο ώρες ακόμα), για να πάω να ξεκινήσω.

Θα μαγειρέψω μπιφτεκάκια με σαλατούλα, για πιο ελαφριά, γιατί τρέμω να ανέβω στην ζυγαριά μετά τις κρεπάλες των τελευταίων ημερών!!!:oops: Έχω δύο βδομάδες καιρό να συμμαζευτώ πριν το ραντεβού με τον γιατρό...

Αυταααά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...