Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα σας εγκυούλες!!! Καλή μεγάλη εβδομάδα!!!! Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν μείνει ακόμα για το β επιπέδου!!! Πήγαμε κι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ήταν σκέτη ταλαιπωρία και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου! Ενώ είχα κλείσει ραντεβού με πήρανε για τον υπέρηχο μετά από 2 ώρες!!! Και δεν κράτησε και πάαααρα πολύ γύρω στο τεταρτάκι! Τέλοσπάντων η ζουζούνα μας είναι καλά και νομίζω πως μοιάζει και στον μπαμπά της από ότι φαίνεται σε μία 4d φωτογραφία που μας δώσανε!!! Από dvd τίποτα! Θα ήταν ωραία αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε αν το απαγορέυσανε;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!!!!!!!!! Καλή Μεγάλη εβδομάδα κι από εμένα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!!!!! Όλα πήγαν καλά με τον β επιπέδου!!!! Ο μπέμπης μας είναι υγιέστατος κι εγώ πετάω στα σύννεφα!!!! Κάναμε και τα πρώτα μας ψώνια! Βόγκηξε το πορτοφόλι!!! χιχιχι!! Jumpo, ΙΚΕΑ, mothercare... Αααχχ! Ήταν τέλεια!

Ο υπέρηχος κράτησε 20-25 λεπτά αλλά νομίζω οτι το μετρήσανε αρκετά καλά το μωράκι μας!

Jasmini που είσαι? Περιμένουμε και τα δικά σου καλά νεα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

Γειά σας κορίτσια.

Άργησα λίγο αλλά μετά τον γιατρό πήγα δουλειά, μετά μια επίσκεψη και μόλις γύρισα σπίτι. Ευτυχώς όλα καλά και με τα δικά μου μωράκια!!! Οι μετρήσεις πολύ καλές!!! Αχ άντε, σαν να ησυχάσαμε λιγάκι!!!

Κράτησε περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο. Τα ευχαριστήθηκα, δεν μπορώ να πω!!! Βγάλαμε κι εμείς 4d υπέρηχο...καταπληκτικό...νομίζω ότι το ένα μοιάζει σε εμένα και το άλλο στον άντρα μου!! Το βάρος τους.. 540γρ το ένα και 580γρ το άλλο..θρεφταράκια λέτε να μου βγούνε? χαχαχαχα...γερά να 'ναι.. Α, σε μια φάση ο γιατρός έβαλε τα γέλια..ήταν κώλο με κώλο και παλεύανε με τα ποδαράκια τους!! Μάχη σας λέω..απίστευτο!!!

Tinaki τι ωραία που πήγαν όλα καλά ε? Ευτυχώς υγιέστατα και τα δικά μας μωράκια!!

Αααα...όσο για ψώνια εγώ ήδη είχα ξεκινήσει, η μάνα μου όμως σήμερα αφού είδε τον υπέρηχο, ξεχύθηκε στα μαγαζιά να πάρει ρουχαλάκια και άλλα!!! Δεν μου το είπε η ίδια αλλά μια γνωστή μου που την πέτυχε στα μαγαζιά...χαχαχα έχω τους πρακτόρους μου.

Σας ζάλισα? Καλό σας βράδυ και φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.πώς είσατε; ελπίζω καλύτερα απο μένα που είμαι τρομερά κουρασμένη και ψυχολογικά πεσμένη.σήμερα απο το πρωί ήμουν στους γιατρούς.δηλ, 10 το πρωί είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου οπου είδαμε την μικρή και όλα πάνε υπέροχα,αλλα(όχι που δεν θα υπήρχε) η καμπύλη που έκανα ήταν πάνω απο τα όρια και με έβαλε να μιλήσω επειγόντως με τον διαβητολόγο ο οποιος ήθελε να κάνω την 3ωρη καμπύλη και αφού τον έπεισα οτι δεν θα την καταφέρω με έβαλε σε αυστηρή διατροφή με συστηματική μέτρηση και αν τα πράγματα πάνε όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκινάω πάλι ινσουλίνη:cry::cry:. επίσης το απόγευμα είχα και ραντεβού με τον αιματολόγο που ούτε και αυτη η εξέταση πήγε καλά, με αποτέλεσμα, να αυξήσω την innohep και συν τις άλλοις να μου πεί οτι κατα πάσσα πιθανότητα θα πάμε σε προγραμματισμένο τοκετό και μάλλον με βλέπει κατα την 37η εβδομάδα.τουτέστιν κατα τις 15 ιουνίου θα γεννήσω.φυσικά όλα εξαρτόνται απο το doppler αλλα απο οτι κατάλαβα δεν την γλιτώνω. ελπίζω πραγματικά να είσαστε καλύτερα απο μένα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

η καμπύλη που έκανα ήταν πάνω απο τα όρια και με έβαλε να μιλήσω επειγόντως με τον διαβητολόγο ο οποιος ήθελε να κάνω την 3ωρη καμπύλη

TITH μου δε καταλαβα κατι:και γω θα κανω καμπυλη πρωτη φορα και η γυναικολογος μου με ειπε οτι θα κατσω κανα 3ωρο στην μικροβιολογο,υπαρχει και καμπυλη που κραταει πιο λιγο;δε με ειπε κατι η γυναικολογος μου.μηπως επειδη ειμαι πανω απο τα κιλα μου;ή επειδη επεσε ο αιματοκριτης μου θα κανω 3ωρη καμπυλη;ή δε καταλαβα καλα;

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Τιτη μου μην ανησυχείς. Εγω έκανα καμπύλη τον δεύτερο μήνα και με έστειλε ο γυναιλογος απ´ ευθείας σε ενδοκρινολογο. Από τότε είμαι σε έλεγχο και διατροφή και μετρήσεις! Βέβαια τελευταία έχω ξεφύγει και δεν ξέρω τι με περιμένει τώρα πάλι που θα την κάνω... Θέλει λίγο προσοχή! Τι να κάνουμε; Θα το περάσουμε κι αυτό! Υπομονή!

RKdwp3.png

Τίτη μου

μην σε παίρνει από κάτω. Σημασία έχει να πάνε όλα καλά ακόμα και μια μικρή ταλαιπωρία!!! Απλά τώρα το Πάσχα πρόσεχε λίγο τα τσουρέκια κλπ. Είναι μεγάλο το μωρό και σου είπε για προγραμματισμό;

Εμένα προσωπικά μου αρέσει που θα πάω με ραντεβού για να καταφέρω να οργανωθώ καλύτερα σε ότι αφορά τον μεγάλο μου.

lineal

εγώ είχα κάτσει δύο ώρες στον μικροβιολόγο για την καμπύλη στο πρώτο μου παιδί. Ξέρω ότι η 3ωρη είναι πιο αναλυτική. Νομίζω σου παίρνουν πιο συχνά αίμα κλπ. Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Τώρα γιατί στο είπε... Τι να σου πω!!!

Κοριτσάκια

πολύ χάρηκα που όλες μας είχαμε καλά αποτελέσματα από τη β΄ επιπέδου!!!

Άντε, περάσανε οι μήνες!!!

Εμείς σήμερα φεύγουμε για το χωριό του άντρα μου. Στυλάκι θα γυρίσω από εκεί με το να κυνηγάω τον γιο μου όλη μέρα. Βλέπετε έχει πολύ ωραίο, αλλά μη περιφραγμένο κήπο.

Σας εύχομαι να περάσετε ωραία στις γιορτές και καλό Πάσχα!!!

Θα προσπαθήσω να μπω κι από εκεί, αλλά... δε νομίζω να καταφέρω και πολλά!!!

Φιλάκια!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΤΙΤΗ μου κουράγιο, σκέψου ότι όλα αυτά είναι περαστικά και σε ούτε τέσσερις μήνες θα κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά!

Jasmini πραγματικά τώρα που πήγαν όλα καλά με την β επιπέδου χαλάρωσα αρκετά! Νομίζω πως από εδώ και πέρα μπορώ να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου...:-D

Και χαίρομαι πραγματικά κι εγώ που πήγαν όλα καλά για όλες μας!!!!:D

Μαριλίνα καλά να περάσετε και καλό κουράγιο με τον μικρό!!!:tongue:

Εγώ σήμερα είμαι κάπως κουρασμένη γιατί χθες το βράδυ γυρίσαμε από την Αθήνα. Ευτυχώς θα φάμε στην πεθερά μου σήμερα και δεν θα χρειαστεί να μαγειρέψω!;)

Φιλάκιααα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πολύ γκαντεμιά.πρώτη φορά που πετύχαινα κάποια μέσα εχθές και κάτι έπαθε το πληκτρολόγιο και δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω.σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο, σλλσ που να το βρώ.

lineal κανονικά η τρίωρη καμπύλη είναι η σωστή, αλλα επειδή στην 1η εγκυμοσύνη είχα διαβήτη κύησης και απο την αρχή μετριέμαι μετα τα γεύματα με λυπήθηκε και έκανα την γλυκόζη της μιας ώρας.δηλ η γλυκόζη ήταν 50 γρ και μετρήθηκα πριν την πιώ και μια ώρα μετά.

jasmini δυστυχώς ούτε την 1η φορά κατάφερα να την ρυθμίσω με την διατροφή και έκανα ινσουλίνη, και μάλλον το ίδιο θα γίνει και τώρα.απλά μετριέμαι 3 φορές την ημέρα κάνω μια ένεση innohep αν ξεκινήσω και 2 φορές ινσουλίνη θα φουντάρω, δεν πάει.

μαριλίνα θα μπώ προγραματισμένα γιατι απο την 37η εβδομάδα και έπειτα πιο πολύ το διακυνδινεύεις παρά καλό κάνεις στο μωρό.το ιδιο είχα πάθει και με τον διαβήτη.γέννησα ακριβώς 37 εβδομάδων γιατι είχε ωριμάσει ό πλακούντας λόγω ζαχάρου. επίσης όταν κάνεις αντιπηκτικές δεν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο.το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την σταματήσεις 2 μέρες πρίν.τουλάχιστον θα μπορέσω να κανονίσω και για την μοκρή, αν μπώ προγραμματισμένα, όπως λές και εσύ.

τι καλά που όλα τα μωράκια είναι καλά.προσέξτε τι τρώτε αυτές τις μέρες και ευχαριστηθήτε, όσες δεν έχετε και άλλο παιδάκι, το τελευταίο πάσχα ξέγνοιαστες.:D:D:D:D

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;Εγώ έκανα τη β΄επιπέδου και είναι όλα καλά. Ο μπεμπούλης μεγαλώνει κανονικά.Τίτη ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή και εγώ κάνω αντιπηκτικές ενέσεις innohep. Πρέπει να πας προγραμματισμένα; Το μόνο πρόβλημα είναι με την επισκληρίδιο; Δεν το έχω συζητήσει ακόμη με το γιατρό μου. Πολύ πιθανό να μην κάνει επισκληρίδιο. Γεννάω στο Έλενα και έχω ακούσει ότι δεν κάνουν επισκληρίδιο εύκολα.

Καλή Ανάσταση σε όλες και με το καλό να χαιρόμαστε τα μωράκια μας σε λίγο καιρό!!

ΟΝΟΜΑ ΠΗΤ ΦΥΛΟ ΚΛΙΝΙΚΗ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΙΤΗ 05/07 κοριτσάκι ΓΑΙΑ

mairi1983 12/07 αγοράκι

mapolif 16/07(νλκ) αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

stellini 18/07(νλκ) 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ

Μαριλίνα 21/07(νλκ) κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ

Lineal 25/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΙΑΣΩ

1zNmp2.png

επειδη ξεχασαμε να με βαλουμε στη λιστα,παντως η ΠΗΤ μου παιζεται πανω κατω...εεε δε πειραζει.

οσο για τη καμπυλη ζαχαρου,ρωτησα και την ενδοκρινολογο μου και με ειπε για τη τριωρη οτι ειναι η πιο συνηθισμενη.τελος παντων,καπως θα περασει η ωρα.

ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε,στη β επιπεδου με βρηκε ο γιατρος οτι εχω χαμηλα το πλακουντα,και η γυναικολογος μου με ειπε οτι στις επομενες εβδομαδες θα ανεβει πιο πανω και φυσικα να μη σηκωνω βαρη.εν τω μεταξυ η ενδοκρινολογος μου -εχω και πολλους γιατρους- με ειπε να ρωτησω αν μπορω να περπαταω -δηλ να κανω μακρινους περιπατους τωρα που θα ανοιξει ο καιρος.

εχετε γνωση επι του θεματος;

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...