Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κορίτσια τα μωρά μου με έχουν τρελάνει στην κλωτσιά και στην μπουνιά σήμερα!! Ειδικά ο ένας...μιλάμε για πολύ κλωτσιά..πετάγονται γρομπαλάκια έξω και γελάμε με τον άντρα μου κοιτώντας την κοιλιά μου που εξφενδονίζεται..χαχαχαχαχαχα...Λοιπόν αυτός θα μου γίνει ποδοσφαιριστής, σίγουρα πράγματα.

Αααα...σήμερα στην δουλειά ήρθε μια πελάτισσα, έγκυος κι εκείνη και με κοιλιά ίσα που πεταγόταν και μου λέει "πότε γεννάς?" και της λέω Ιούλιο και μου λέει "κι εγώ το ίδιο" και λέει ο άντρας της "γιατί εσύ έχεις τόσο μεγάλη κοιλιά?" και σκέφτηκα τον λύκο με την κοκκινοσκουφίτσα "γιατί γιαγιά έχεις τόσο μεγάλο στόμα?" και πήγα να απαντήσω ανάλογα... Τέλος πάντων, πετάχτηκε ο άντρας μου και λέει "εμείς έχουμε δύο, γι' αυτό!" Μα πρέπει να βάλω ταμπελάκι? Τι να κάνουμε..έχω λίγο μεγαλούτσικη κοιλίτσα!!

Lineal μην ανησυχείς για τον πλακούντα. Κι εμένα στο ένα είναι χαμηλά. Απλά να προσέχεις με τα βάρη. Μην σηκώνεις τίποτα μέχρι τουλάχιστον να ανέβει!

Όσο για την καμπύλη, άλλη μια πικρή ιστορία.. εντάξει είναι λίγο αηδία αλλά πρέπει να γίνει. Πω πω κι εμένα θα με βάλει πάλι να κάνω και φοβάμαι ότι δεν θα είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα και θα φρικάρει ο γιατρός μου!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ δυο ε;Τι καλα:)

Μην ανησυχεις jasmini μου κι εγω που εχω ενα εχω μια κοιλια...ασε,αφου οποτε βλεπω εγκυο βαζω τον καυμενο τον αντραμ να συγκρινει κοιλιες...αλλα καλα να παθω,αφου ειχα επιπλεον κιλα και δεν τα χανα και μολις πηρα την αποφαση,τσουπ μου ρθε ο πασακος μου!!!

ευτυχως κατι ειχα προλαβει να χασω:D

οσο για βαρη δε σηκωνω τπτ,και τωρα θα προσεχω διπλα,να ναι καλα ο αντρουλης μου που με βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου...δηλ τι βοηθαει,ολα μονος τα κανει:)

εν τω μεταξυ η γυναικολογος μου με ειπε οτι 3 μερες πριν τη καμπυλη ζαχαρου πρεπει να τρωω απο ενα γλυκο καθε μερα...

τι πικρα χεχε...

τη ρωτησα αν μπορω να φαω παγωτο και ειπε οκ

τι καλα!!!λατρευω το παγωτο και εχω ξεσκιστει να το τρωω--μαλλον το καταπινω δε το τρωω:)

οσο για τη καμπυλη ζαχαρου με ειπε τρεις ωρες θα ειμαι στο μικροβιολογικο και να μη κουνηθω ρουπι γιατι υπαρχει περιπτωση λιποθυμιας,και να παρω ενα βιβλιο να διαβασω να περασει η ωρα μου.

αιντε να δουμε

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού
  • βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • χαρτιά για να δηλώσουμε την γέννηση των μωρών μας!

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

Η λίστα ανανεώθηκε!!!! Ότι άλλο θυμηθείτε γράψτε το, να το συμπληρώσουμε!!!Φιλάκια !!!!!!!

Διαφημίσεις

Tinaki μου νομίζω πως είναι άλλα δύο κορίτσια μετά το Πάσχα. Δεν πρέπει να είμαστε οι τελευταίες! Αχ και εγώ εύχομαι να έχουμε καλά αποτελέσματα να ησυχάσουμε κι εμείς!! Να δούμε και τα μωράκια μας πάλι! Μ' αρέσει που θα κρατήσει κανένα 2ωρο η εξέταση οπότε θα τα χαρώ τα μωράκια μου. Θα του πω αυτή τη φορά πάλι να μου κάνει και τον 4d υπέρηχο!!!

Θα δούμε και χαρακτηριστικά..λένε πως τώρα μπορείς να δεις σε ποιόν μοιάζουνε..για να δούμε λοιπόν...

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα με το καλο να κανετε τον υπερυχο να δειτε τα μωρακια σας η αληθεια ειναι πως φαινονται χαρακτηριστικα αν το παρει καλα το προσωπακι του ο υπερυχος.!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

2 ωρες κραταει η Βου?... τα νευρακια μου... θελω και γω 2 ωρες! Τα λεφτα μου πισω ρεεεε! Εμενα δεν κρατησε τοσο! Κρατησε κατι παραπανω απο τις αλλες αλλα οχι πανω απο τεταρτο!... και δεν εχει και τετραδιαστατο υπερηχο... τα νευρακια μου... και σταματησαν να δινουν και dvd γιατι λεει τους το απαγορεψαν... Δεν τους εχουν πει να μη νευριαζουν εγκυο γυναικα? Θα τα κανω λαμπογυαλοοοοοοοοο! Τωρα πρεπει να περιμενω μεχρι αρχες Μαιου για τον τελευταιο υπερηχο... Αν παω στο ξεκουδουνο και ζητησω ενα υπερηχο χωρις να κανω καποια εξεταση λετε να με βρισουν? ποσο λετε να παιρνουν για κατι τετοιο?... θελω να δω το μωρουλακι μουουουου!:mrgreen:

mapolif

κι εμένα τόσο περίπου μου κράτησε το β΄επιπέδου.

Να σου πω, αν πας σε εξωτερικό κέντρο και πληρώσεις μια χαρά υπέρηχο θα σου κάνουν. Σιγά μην σου πουν και όχι.

Υποθέτω ότι στην Jasmini κρατάει τόσο ο υπέρηχος γιατί είναι και 2 τα μωράκια.

Στο μεταξύ εγώ το β΄το έκανα στο Έλενα που δεν είναι και καλός ο υπέρηχος είναι και μικρή η οθόνη και δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα.

Κι εγώ έναν ακόμα έχω φυσιολογικά, το doppler, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω.

Όσο για το... τα νεύρα μου... αυτό μου συμβαίνει γενικά με τους γιατρούς!!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Όπως τα λέει η Μαριλίνα είναι, λόγω 2 ζουζουνιών θα πάρει κανένα 2ωρο. 1 ώρα για κάθε μωράκι με αναλυτικές μετρήσεις, 4d υπέρηχο και φυσικά εγγραφή, όπως πάντα, στο dvd.

Δεν θέλω να σας κάνω να ζηλέψετε, απλά λόγω του ότι βρίσκομαι στην επαρχία, οι ιδιωτικοί γιατροί έχουν στα ιατρεία τους οι ίδιοι όλα τα απαραίτητα μηχανήματα. Φυσικά και επειδή όταν πληρώνεις, απαιτείς, έχουμε και DVD και φωτογραφίες (τουλάχιστον 10 σε κάθε επίσκεψη) και αναλυτικές οδηγίες και το δικαίωμα να τους απασχολήσουμε όσες ώρες θέλουμε.

Στην προηγούμενη επίσκεψη μου έκανε μία μίνι β' επιπέδου όπου κράτησε περίπου 1 ώρα. Συνήθως δεν τα κάνουν όλα αυτά όλοι οι γιατροί.

RKdwp3.png

Εμ... δεν καταλαβατε... ΠΛΕΡΩΣΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ! Σε εξωτερικο κεντρο πηγα. Καπου που με στελνει ο γιατρος μου, προφανως τα παιρνει απο κει... στην κορη μου μου εγραφαν και dvd σε καθε υπερηχο, αλλα τωρα μου ειπαν οτι τους απαγοραψαν να γραφουν dvd... ρωτησα γιατι μα απαντηση δεν πηρα... ηθελα τοσο πολυ να εχω και το γιο μου σε dvd... και το περιμενα γιατι ο πατερας του δεν ερχεται μαζι και στην κορη μου γυρνουσα σπιτι και τα βλεπαμε μαζι... στο doppler μαλλον θα ερθει μαζι αλλιως θα παρω μια handy cam και θα τραβηξω βιντεακι!:mrgreen:

Πηρα τζαμποφορμακιααααα! Πολλα σχεδια, διαφορα χρωματα και πολυ οικονομικα!

Οι υποχρεωσεις μου ως νονα ελαβαν τελος χθες και τωρα μαλλον θα ξεκινησουν οι υποχρεωσεις μου ως συζυγος και μανα... εχουμε κουλουρια, αυγα, τσουρεκια... ενα απο τα τρια θα διαλεξω ομως να κανω... τα υπολοιπα αγοραστααααά! χεχεχεχε Λεω να κανω τα κουλουρια για να τραγουδαω και στην κορη μου το "Πλαθω κουλουρακια"! Τραγουδι "Βαφω αυγουλακια" δεν εχω ακουσει... χιχιχι ουτε και τραγουδι "Μου βγαινει η ψυχη μεχρι να φουσκωσουν τα τσουρεκακια" με κουπλε "Τα οποια μεχρι να ερθει η Κυριακη του Πασχα να τα φαμε εχουν γινει πατσαβουρια"! Ααααχαχαχχαχα μονη μου γελαω καλε... :mrgreen:

Ναι βρε Mapolif μου, αυτό λέω, από τη στιγμή που πληρώνουμε έχουμε απαιτήσεις και πρέπει να μας προσέχουν όσο γίνεται περισσότερο!!! Η αλήθεια όμως είναι ότι το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες στην Αθήνα ότι απαγορεύτηκε το DVD (μάλλον όμως όχι σε όλα τα μέρη) και επίσης ότι κρατάει κανένα 15λεπτο. Μα πώς προλαβαίνουν να κάνουν όλες αυτές τις μετρήσεις σε τόσο λίγο διάστημα? Περίεργο μου φαίνεται. Πάντως και η αδερφή μου που πάει σε άλλο γιατρό έκανε περίπου 45-50 λεπτά εξέταση. Τέλος πάντων...

Κι εγώ ψώνισα πιά όλα τα βαφτηστικά. Παρέδωσα μάλιστα των τριών βαφτηστηριών και μου έχουν μείνει 2 ακόμα.

Από Πασχαλιάτικα μάλλον κανένα κουλουράκι κι εγώ.. Τα τσουρέκια που προσπάθησα πέρυσι δεν ήταν η απόλυτη επιτυχία. Πολύ σφιχτά ,μου βγήκαν...

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!

Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα γιατί έχω αγωνία για το ραντεβού μου!!! Στις 10:30 θα πάω και άγνωστο τι ώρα θα τελιώσω..

Θα μπω μετά να σας πω νέα!!

Τινάκι περιμένουμε και από σένα τα νέα! Τι ώρα έχεις ραντεβού?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...