Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμας!!!!

Ο μπεμπακος μας ειναι μια χαρα!!! Η Π.Η.Τ πηγε λιγο πιο μετά αλλά εγω ξερω Ιουλιο θα γεννησω...:D

Αυτο που έκανα στο γιο μου ήταν το εξης...

Για τη μεταφορα απο το μαιευτηριο καρεκλακι για το αυτοκινητο το οποιο χρησιμοποιουσα και ως ρηλαξ στο σπιτι ή τον ανεβαζα κοιμησμενο κλπ και το ειχα μεχρι 10 περιπου μηνων...

Στην κρεβατοκαμαρα ειχα παρκοκρεβατο με δυο θεσεις το οποιο χρησιμοποιουμε και εως τωρα στα ταξιδια...

Αυτο που θα πω εγω ειναι πολλες πάνες!!!!

Σελτεδακια και γουλιτσες (αντι για σαλιαρες) ή σαλιαρες υφασματινες με κορδονακια που στην αρχη τα χρησιμοποιουσα ως γουλιτσες και αργοτερα ως σαλιαρες.

Επισης παρτε νωρις την κουνια και τα επιπλα γιατι συνηθως θελουν κανα δυο εβδομαδες να ξεμυρισουν...

Μπανακι (στην αρχη το πλενετε στα χερια) , τα πολλα ρουχα , ρηλαξ (και σε ενα σεντονακι πανω στον καναπε δεν εχει προβλημα) , ενδοεπικοινωνια (εκτος και αν το βαλετε απο την αρχη σε χωριστο δωματιο) αφηστε τα για λιγο αργοτερα μηπως αλλαξετε καποια απο τα δωρα που θα σας φερουν για να μην μαζευετε πολλά. Επισης ρουχαλακια εκτος απο μερικα 0-3 παρτε3-6 μηνων (και με μακρυ μανικακι) γιατι μεγαλωνουν πολυ αποτομα τον πρωτο καιρο...

Εγω μεχρι να το παρω χαμπαρι μαζεψα ενα σωρο ρουχα και δεν τα έβαλε ουτε μια φορα (θα τα χαρει ο νεος!!!!)

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια τελεια μερα οντως για βολτουλες.Εκανα τον β επιπεδου και ολα καλα!!!Σημερα πηγα και πηρα τιμες για κρεβατακι,συρταριερα και καλαθουνα και θα τα παραγγειλω τον αλλο μηνα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!Αντε κοριτσια πλησιαζει ο καιρος που θα αγκαλιαζουμε τα μωρακια μας!!!!!!Καλο βραδυ!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Όντως τα ΣΚ η κίνηση στο καφέ πέφτει πάντα!!

Σήμερα ήταν μία ιδιαίτερη μέρα: Είχα συνάντηση με παλιές μου συμμαθήτριες από το σχολείο, με τις οποίες είχα χαθεί και τις βρήκα τυχαία μέσω του facebook!!

Είχα να τη δω από την αποφοίτησή μας τις περισσότερες, δλδ πριν από 5... εμ 10... 19 χρόνια για την ακρίβεια!!

Ήταν πολύ ωραία!!

Φιλάκια

NDPXp3.png eJ01p3.png

Μαριλίνα μου καλημέρα.Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά λόγω δουλειάς δεν μπαίνω συχνά. Έχετε κάνει πάντως όλες φανταστική δουλειά με τις λίστες..Πολύ κατατοπιστικές.Ο γιατρός μου είναι ο Δάγλας στο Έλενα.Αλλά στην τελευταία επίσκεψη μου είπε τον Ιούλιο θα λείπει το πιθανότερο και θα με ξεγεννήσει ο αντικαταστάστης του με το καλό. Έπαθα ένα ψιλοσοκ όταν το άκουσα...Δεν ξέρω καν ποιος θα είναι αλλά θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά μέσα Απριλίου που θα έχουμε ραντεβού με το γιατρό. Εσένα Μαριλίνα μου είναι το πρώτο σου μωράκι;

καλησπέρα μανούλες.βλέπω όλες καλά και πολύ το χαίρομαι.

Ελεάννα, αν εμένα μου ΄ελεγε ο γιατρός μου οτι πιθανόν να μην ήταν στο τοκετό θα νευρίαζα τόοοσο πολύ που θα του έλεγα καμια κουβεντούλα.:mad::mad:.μήπως να πάς καλύτερα στον αντικαταστάτη του απο τώρα;εγώ θα προτιμούσα να έκανα κάποιες επισκέψεις μαζί του πρώτα απο όλα για να τον γνώριζα τον άνθρωπο, και στην τελική αν δεν μου άρεσε θα άλλαζα και γιατρό.εκείνη την ώρα θα θέλεις έναν γιατρό που όχι μόνο τον έχεις ξαναδεί ,αλλα και με ενα βλέμα του να ξέρεις τι γίνετε.αυτό τουλάχιστον νιώθω εγώ με τον δικό μου, αλλα έχουμε περάσει και πάρα πολλά μαζί.

υπόλοιπα κοριτσάκια, που χαθήκατε; είσατε καλά; εγώ είχα κάτι πονάκια περίεργα, σαν ένα γλούπ χαμηλά πολύ χαμηλά, που ο γιατρός μου τις είπε συσπάσεις και μου σύστησε ξεκούραση.ευτυχώς πέρασαν.

σήμερα μου ήρθε το βαλιτσάκι. καλά καμία σχέση με πριν 3 χρόνια που το είχα πάρει στην κόρη μου.μέσα είχε ένα μπουκάλι την avent μια sudoreem δείγμα,nivea αμπούλες φυσιολογικού ορού, και μωρομάντηλα.αα και 2 κουπόνια για προιόντα nivea. δεν βαριέσαι κάτι είναι και αυτό

έχετε αρχίσει τις βολτούλες και τα ψώνια; η αλήθεια είναι πως είναι η κατάλληλη περίοδος.ο καιρός έχει φτιάξει αρκετά και δεν έχουμε βαρύνει τόσο για να μην πάρουμε τα πόδια μας, όπως θα γίνει σε λίγες εβδομάδες.στην κόρη μου είχα πητ 20/ 08/ 07 και γέννησα 10/08/07. όπως καταλαβαίνεται έφαγα όλη τη ζέστη του καλοκαιριού και ευτυχώς που είχα κλείσει τα πράγματα απο τον μάιο γιατι ειδικά τους 2 τελευταίους μήνες δεν μπορούσα να κουνηθώ.δράμα η κατάσταση.

καλα αργώ να μπώ , αλλα δεν έχετε παράπονο σας τα λέω όλα μαζεμένα

Επεξεργάστηκαν by ΤΙΤΗ

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Καλησπερα σε ολες,

σημερα εκανα εξετασεις ουρων αιματος και μια ακομα για το αιμα που ξεχναω πως λεγεται-εχω ρεζους αρνητικο και ο αντρας μου ειναι θετικος- και βγηκαν καλες.

Αυριο παω για Β' επιπεδου στη Θεσσαλονικη και ειμαι ενθουσιασμενη,εχω βεβαια και την μικρη μου αγωνια αλλα οκ το ελεγχω:)

Αυριο επισης ειναι ευκαιρια να ψωνισω κανα ρουχαλακι -για μενα-γιατι εχω μεινει με 2 παντελονια που με χωραν-να ναι καλα τα πολλα κιλα που ειχα παλια -και δε λεει να γυριζω με τα ιδια και τα ιδια...

Αντε καλη μου επιτυχια και τα λεμε...:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γειά σας κορίτσια!!

Πλησιάζει και για μένα η μέρα της β' επιπέδου!! Επιτέλους μια βδομαδούλα ακόμα! Θα δω πάλι τα μωρούλια μου!!! Εχθές τους έβαλα και μουσικούλα να δω αν ανταποκριθούν..διάφορα είδη. Κλωτσιά ένιωσα μόνο στους Metallica..Unforgiven ΙΙ, οπότε ή τους άρεσε πολύ ή εννοούσαν.."Μαμάαα..χαμήλωσε..." χαχαχα.

Lineal νομίζω ότι από εδώ και πέρα κάθε μήνα θα κάνουμε εξέταση αίματος και ούρων. Το αίμα σου εσένα είναι αρνητικό και γι΄αυτό όταν γεννήσεις κάτι θα πρέπει να σου κάνουν..νομίζω μια ένεση...μμμ..θα σου πει ο γιατρός, δεν ξέρω τι ακριβώς..Καλή επιτυχία και στην αυριανή εξέταση!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εγώ στην υπομονή είμαι, κοιμάμαι-ξυπνάω και περιμένω να περάσουν οι μέρες για την β επιπέδου! Περιμένω να ξεμπερδέψουμε την μεγάλη βδομάδα ή το πολύ την επόμενη και με ένα δάνειο που έχουμε ζητήσει για να βάλουμε θέρμανση στο σπίτι και κάτι άλλες δουλειές και έτσι έχω τόσο σημαντικά πράγματα να κάνω και για την ώρα πρέπει απλά να περιμένω... Ααααχ! Άντε να έρθει η Δευτέρα, να ξέρω οτι το μωρό μου είναι καλά και όλα τα άλλα θα φτιάξουν!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά! Καλή επιτυχία σε όσες έχουμε μείνει για β επιπέδου!

Φιλάκια!!!!

αντε καοριτσάκια, να κάνετε την β επιπέδου και να ηρεμήσετε.

έχω να συμπληρώσω και κάτι για την βαλίτσα του μαιευτηρίου, αλλα επειδή είμαι άσχετη και δεν ξέρω, ας βοηθ'ησει κάποιος.το κυριότερο κατα την γνώμη μου είναι μιαρόμπα.είναι πολύ αντιαισθητικό και άβολο, να κυκλοφορείς με τις τεράστιες σερβιέτες φάτσα κάρτα και μια ρομπίτσα σίγουρα θα σώσει την κατάσταση.επίσης μην ξεχάσουμε και τον φορτιστή για το κινητό καθώς(εξαρτάται βέβαια και που θα γεννήσουμε) τα χαρτιά που θα χρειαστούν για να δηλώσουμε την γέννηση των μικρών(ληξιαρχική πράξη γάμου κτλ). και ένα τελευταίο, όποια παίρνει φάρμακαγια διάφορες παθήσεις να μη τα ξεχάσει.πχ για θυρεοειδή. όποια έχει διαβήτη κύησης το μηχανάκι για τις μετρήσης κτλ.

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Γεια σας κουκλιτσες! Χθες πηγα στο γιατρο και ακουσα το τρικυμιοπαιδο μου! Ολο χοροπηδαει αυτο καλε! Η κορη μου ηταν πιο ησυχη.

Λεω τα κινητα να μην τα εχετε πολυ κοντα στα νεογεννητα, ουτε να αφηνετε να βγαζουν φωτος ολοι οι συγγενεις με κινητα ή με μηχανες που εχουν φλας. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αν θα ενοχλουνται τα μπουμπουκια μας αλλα better safe than sorry που λενε. Βεβαια αυτο με τα κινητα κυριως για οσες θα τα εχουν συνεχεια διπλα τους τα μωρακια.

Επισης καλο θα ειναι να εχουμε παρει και καποιο αντισηπτικο μαζι μας ωστε αν καποιος θελει να παρει το μωρο αγκαλια ε να ξεβρωμιζει και λιγο τα χερια του!!! και αυτο ισχυει και για τις πεθερες και ας παραξηγηθουν! και να απαγορευτουν τα φτυσιματα! Ελεος!

Τα φαρμακα που θα χρειαστουμε φανταζομαι οτι εχει να κανει και με το σε ποιο μαιευτηριο θα γεννησει η καθεμια γιατι ας πουμε αν εισαι στο δημοσιο οτι προβλημα και αν εχεις θα στα παρεχουν απο τη στιγμη που ειναι ενημερος ο γιατρος σου. Αν εισαι σε ιδιωτικο... εμ παρτα καλυτερα μαζι σου γιατι θα θελησουν ενα σκασμο λεφτα.

Κοριτσιαααααα περναει ο καιροοοοςςςςςςςςς!!!!!! Για ποτε ηρθε το Πασχα για ποτε θα περασει και θα ερθει και ο Μαιος και μεταααααααααα!!! :mrgreen::-D:mrgreen::-D

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Ωραία νέα διαβάζω, άντε ζωήρεψε λίγο το καφέ μας!!!!

Ποιές μείναμε για β επιπέδου; Εμείς πάμε αύριο πρωί πρωί να τη δούμε τη μπουμπού, ελπίζω να είναι καλά!!! Έχω μεγάλη αγωνία, πώς θα κοιμηθώ σήμερα το βράδυ;;;:?

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Lineal νομίζω ότι από εδώ και πέρα κάθε μήνα θα κάνουμε εξέταση αίματος και ούρων. Το αίμα σου εσένα είναι αρνητικό και γι΄αυτό όταν γεννήσεις κάτι θα πρέπει να σου κάνουν..νομίζω μια ένεση...μμμ..θα σου πει ο γιατρός, δεν ξέρω τι ακριβώς..Καλή επιτυχία και στην αυριανή εξέταση!!

ευχαριστω jasmini,

οντως καπως ετσι θα γινει με το εμβολιο,

οσο για τη β'επιπεδου ολα πηγαν πολυ καλα και ειμαι χαρουμενη:)

ο μικρος μου πασακος μεσα μας ειχε γυρισμενη πλατη και επρεπε να τον ταρακουνησει αρκετα ο γιατρος για να γυρισει τη φατσουλα του εριξα πολυ γελιο παντως γιατι το πρωτο που μας εδειξε ηταν και παλι τα κακαλικια του,οπως και στο προηγουμενο υπερηχογραφημα,ο γιοκας μου ειναι επιδειξιας:)

ανοιχτα ποδια και στη μεση η τσουτσου, και ετσι κλεινει και το dvd σα να μας λεει"ε μου τα πρηξατε αντε παρτε να χετε"

ή μαλλον ετσι το εκλαμβανει η τρελη μανα του-εγω δηλαδη.

κατα ταλλα ειμαι στις 22 βδομαδες και γενναω γυρω στις 25 ιουλιου. επισης εμαθα οτι ο πλακουντας μου ειναι χαμηλα αλλα οπως με ειπε και η γυναικολογος μου να μην ανησυχω γιατι μετα θα ανεβει,αλλα επειδη εγω δε μπορω να μην ανησυχω,ανησυχησα λιγακι!

ολα ομως οκ,τι θα γινει,να μην αγχωνομαι και καθολου;τον αλλο μηνα εχω καμπυλη ζαχαρου και απ οτι εχω ακουσει δεν ειναι και πολυ ωραια εμπειρια,αλλα και παλι δε ξερω,θα δω.

σε οσες απο σας περιμενετε αποτελεσματα καλα νεα σας ευχομαι και σε οσες τα εχετε καλη συνεχεια

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...