Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα πανάκια αγκαλιάς (αν εννοείς αυτά που εννοώ, δλδ σεντονάκια για να κρατάμε το μωρό αγκαλιά) χρησιμεύουν και για το καρότσι, το ριλάξ κλπ.

μαριλίνα δεν εννοώ τα σεντονάκια, αλλα κάτι πανάκια ή και πετσετάκια θα μπορούσα να τα πώ, που τα βάζουμε στον ώμο για να ρευτεί το μωρό.επίσης εγώ τα χρησιμοποιηούσα και για σαλιάρες

- σφηνάκι για τον ύπνο μας είχε βολέψει πολύ, αλλά ήταν χειμώνας. Για το καλοκαίρι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

εγώ γέννησα 10 αυγούστου και επειδή ζέστεναν πολύ την μικρή, έβαζα απο πάνω σεντονάκι και όλα καλά

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέραααααα!!!!

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ πάντως αγχώθηκα με την λίστα...όλα αυτά θα πρέπει να πάρουμε? Μήπως να ξεκινήσουμε από τώρα? Θα προλάβουμε?

Πήγα σήμερα μια βόλτα στα μαγαζιά. Πήγα και στο ΗΡΑ και μου άρεσε πολύ ένα κρεβατάκι και μάλιστα είχε επάνω και την προίκα που θέλω..baby mickey!!! Είχε 370? +250 ? η προίκα ... επί 2 ... Ούφ... Άγχος άγχος..

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσια,ειμαι και γω εγκυουλα και γενναω-μαλλον τελη ιουλιου.

Λεω μαλλον γιατι η γυναικολογος μου με ειπε κατι και για αρχες αυγουστου,ομως στη β επιπεδου θα το διευκρινησω το θεμα πιο σιγουρα.Η β επιπεδου μου θα γινει στις 23 και ανυπομονω να δω το γιαβρι μου γιατι το πεθυμησα,αφου φανταζομαι τη μερα που οι υπερηχοι θα πωλουντε στα περιπτερα-λεμε τωρα-για να τα βλεπουμε οποτε γουσταρουμε.

Η β επιπεδου θα γινει στη θεσσαλονικη στον καρυδα.

Σας το ειπα οτι ανυπομονω;

:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

καλημερα και καλως ηρθες με το καλο και το νινακι σου!!!Συμφωνο απολυτα με τους υπερυχους και εγω θα ηθελα εναν στο σπιτιμου συνεχεια αλλα.......Εγω θαπαω την πεμπτη για β επιπεδου και περιμενω πως και πως ασε πολυ αγχος!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ τελικά έκανα το β΄επιπέδου σήμερα το πρωί!! Αχ, πολύ χάρηκα που είδα το νινί μου. Ο άντρας μου, δε, πλέον έχασε κάθε ελπίδα για τον δεύτερο γιο!!!

Όλα καλά, το απόγευμα θα πάω και στον γιατρό για την κλασική επίσκεψη.

Μαριλίνα εγώ έχω δει ένα μπανάκι της fisher price με διχτάκι για αυτό το λόγο, σαν αυτό: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...0&selcat=bgpty

Λες να μην κάνει???

Αυτό, Τινάκι, το είχα πάρει και έγινε αυτό ακριβώς που λέει η Τίτη: Βόλεψε μόνο για 3 μήνες και μετά πήρα σαν αυτό που λέω. Η αλήθεια είναι ότι για αυτούς τους μήνες είναι πολύ βολικό με το στρωματάκι του.

Jasmini μην αγχώνεσαι: Σιγά σιγά όλα!!! Τελικά από που θα ψωνίσεις; Εννοώ από ποια πόλη!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Jasmini μην αγχώνεσαι: Σιγά σιγά όλα!!! Τελικά από που θα ψωνίσεις; Εννοώ από ποια πόλη!!

Φιλάκια!!

Από Ρόδο μάλλον θα ψωνίσω, πού κουράγιο για ταξίδια..

Βέβαια κάνω την έρευνα αγοράς έτσι ώστε να ξέρω σε τι επίπεδα βρίσκονται οι τιμές και να ξέρω τι μου γίνεται!! Ότι δεν βρίσκω εδώ, παραγγελία από το internet!! :D:D

Βρε κορίτσια έχω αρχίσει και νιώθω ότι κουβαλάω μια κοιλιά και δυσκολεύομαι από τώρα.

Αφήστε που πήρα άλλα δύο κιλά και ο γιατρός θα τραβάει τα μαλλιά του :?:?:?

Από αύριο μου φαίνεται θα την βγάζω πρωί μεσημέρι βράδυ με γιαούρτια..δίαιτα αυστηρή και ότι χάσω μέχρι τις 29/03 στο ραντεβού!! :|

RKdwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Lineal καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!!! Όταν μάθεις την ΠΗΤ, να μας την πεις και το μαιευτήριο που θα γεννήσεις για να σε προσθέσουμε στην λίστα!

Μαριλίνα συγχαρητήρια!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!

Barbie υπομονή, μία μέρα έμεινε μόνο!!! Καλή επιτυχία!!!!!

Jasmini δεν συμφωνώ με την δίαιτα!!! Ειδικά στην εγκυμοσύνη δεν πρέπει να στερείς από τον οργανισμό σου τα θρεπτικά συστατικά που του παρέχουν οι τροφές! Καλύτερα να προσπαθήσεις να τρως φαγητά πιο ελαφριά, ψητά, βραστά, χωρίς πολλές σάλτσες και αν μπορείς το βράδυ φάε ένα γιαουρτάκι!

Και τι σου έλεγα? Τελικά κι εμείς 29/03 θα κάνουμε τον β επιπέδου! Ο γιατρούλης ήθελε λίγες μέρες πιο μετά, αλλά δεν μπορούσαμε κι έτσι μας είπε οριακά μπορούμε να τον κάνουμε τότε.

Χθες πήγαμε στο γιατρό και για την ώρα όλα καλά με το μικράκι μας! Είναι 370γρ.!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!

Πολύ ωραία τα νέα σας!!

Jasmini νομίζω ότι εσύ ειδικά δικαιούσαι να πάρεις παραπάνω κιλά από εμάς.

Πάντως όντως αυτό το αυστηρό δεν συνίσταται στην εγκυμοσύνη.

Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ έχω ήδη βάλει πολλά κιλά, κι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να τηρήσω μία δίαιτα εγκυμοσύνης που έχω από την προηγούμενη φορά που ήμουνα έγκυος!!

Φιλάκια!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

αχ αυτο το θεμα με τα κιλα...

πριν μηνω εγκυος πηγαινα σε διαιτολογο,μετα που εμαθα την εγκυμοσυνη,συνεχισα,φυσικα προσαρμοζοντας το διαιτολογιο αναλογα.

ομως σε εναμιση μηνα πηρα 4 κιλα,ομως τρωω σα τρελη,δε μπορω να το ελεγξω τελευταια.

με μαλωσε φυσικα η διαιτολογος,τωρα να δω τι θα πει και ο γιατρος της β επιπεδου.

δε θελω να αγχωνομαι για τα κιλα,αφου υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα να ανησυχει κανεις και θα ειμαι αχαριστη να με στεναχωρει το θεμα αυτο.

τη διαιτολογο τη σταματησα-λογω οικονομικου,και σκεφτομαι μετα τη γεννα οποτε μπορω να ξαναπαω.

βασανα που χει ο κοσμος ε;

:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ τον τελευταίο καιρό τρώω πολύ. Πεινάω συνεχώς και δεν χορταίνω.. Γι' αυτό σκεφτόμουν το θέμα της δίαιτας..δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά! Πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν ξεκίνησα και με λίγα. Πριν την εγκυμοσύνη ήμουν περίπου 10 κιλά πάνω από το κανονικό, οπότε όσο λιγότερα πάρω τόσο το καλύτερο!!!

Tinaki ίδια μέρα έχουμε β' επιπέδου!!! Θα κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή!

Κορίτσια νιώθετε τα μωράκια σας τώρα πιό έντονα? Εγώ έχει τώρα 2-3 μέρες που καταλαβαίνω τα μωράκια μου κι από έξω!!! Βάζω το χέρι στην κοιλιά και νιώθει μικρές κλωτσιές!!! Αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα! Πως είστε? Ξεκινήσατε τις αγορές? Εγω λίγα πράγματα. Είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά για να μην μου φανούν μετά! Πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι στιγμής απο την αρχή της εγκυμοσύνης? Μόνο 2 κιλά μέχρι στιγμής.Εγω την τελευταία βδομάδα άρχισα να τρώω. Μέχρι πριν λίγο καιρό με το ζόρι το μεσημεριανό. Το κρέας δεν θέλω ούτε να το βλέπω. Έχω απο τα Χριστούγεννα να το βάλω στο στόμα μου.

Πάω να συμπληρώσω και 2-3 πράγματα στην λίστα!

iWgPp3.png

για το σπίτι

• 4-5 μπιμπερό μεγάλα/2-3 μικρά/πιπίλες για τα μπιμπερό/βουρτσάκι για τον καθαρισμό τους
  • βάση για να στεγνώνουν τα μπιμπερό
  • πιπίλες
  • σελτεδάκια (τουλάχιστον 5)
  • 10 πανάκια αγκαλιάς (για αγκαλιά, καρότσι, ριλάξ κτλ.)
  • ενδοεποικινωνία
  • φωτάκι νυχτός
  • κουνουπιέρα για την κούνια /καλαθούνα
  • θερμόμετρο χώρου
  • βούρτσα/νυχοκόπτης/ψαλιδάκι
  • αποστειρωτή
  • κούνια
  • καλαθούνα
  • ριλάξ
  • σεντονάκια
  • πικέ κουβερτούλα
  • μπουρνουζάκια
  • πανάκια ώμου
  • φορμάκια κοντομάνικα
  • φορμάκια αμάνικα
  • φορμάκια μακρυμάνικα & ζακετάκι
  • σαλιάρες
  • καλτσάκια
  • γαντάκια
  • μπανάκι & σφουγγάρι ή μπανάκι με κλίση
  • θερμός
  • σφηνάκι για τον ύπνο
  • καλάθι για τα άπλυτα του μωρού
  • βραστήρας

για το αυτοκίνητο

• καθισματάκι αυτοκινήτου/καλαθούνα
  • προστατευτικό για τον ήλιο
  • σεντονάκι/σφήνα(αν χρησιμοποιήσουμε καλαθούνα)

για την φροντίδα του μωρού

• πάνες/κρέμα για τα συγκάματα/μωρομάντηλα
  • σαμπουαν/αφρόλουτρο/φυσικό σφουγγάρι/ενυδατική κρέμα
  • γάζες/ καθαρό οινόπνευμα
  • οτρισαλιν/ανταλακτικά /αμπούλες φυσιολογικού ορού

για το μαιευτήριο

• νυχτικά
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες και σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες
  • ρουχα για το μωρό
  • πάνες αγκαλιάς
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • σερβιέτες
  • ρούχα για μας
  • βούρτσα
  • κλαμερ
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • εσώρουχα
  • πετσέτα προσώπου/μπάνιου

γενικά

• καρότσι
  • ομπρέλα καροτσιού
  • τσάντα για τα απαραίτητα του μωρού

Η λίστα ανανεώθηκε!!!! Ότι άλλο θυμηθείτε γράψτε το, να το συμπληρώσουμε!!!Φιλάκια !!!!!!!

iWgPp3.png

Καλημερούδια!!

Το θέμα των κιλών πονάει και σε αυτήν την εγκυμοσύνη και στην προηγούμενη. Κι εγώ ξεκίνησα με παραπάνω κιλά και έχω ήδη πάρει αρκετά.

Εχθές ήμουνα χάλια όλη την ημέρα με εμετούς: ότι έτρωγα και ότι έπινα το έβγαζα.

Ζώντας το, λοιπόν, αυτό και έχοντας ζήσει δίαιτα μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη συνειδητοποίησα ότι προτιμώ την δίαιτα μετά παρά τους απανωτούς εμετούς!!!

Jasmini ειδικά στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα: με το να κυνηγάς δύο μωρά μετά θα γίνεισ στυλάκι!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...